Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #132

Das Phantom

In aflevering #132 van Een Tikkie naar het Zuiden schuiven Thijs 1, Jelmer en Yannick aan om de wedstrijd tegen TOP Oss te bespreken, bellen ze met een oud-spits van NAC die wel heel trefzeker was dit weekend en wordt er vooruitgekeken naar de ontmoeting met Roda JC. Veel luisterplezier!

NAC - TOP Oss
NAC wist voor de tweede keer op rij thuis te winnen. Waar eerder Helmond Sport met de minimale score van 1-0 werd verslagen, was het nu TOP Oss dat verloor in het Rat Verlegh Stadion. Spetterend en vloeiend was het spel niet te noemen, concludeerde ook de trainer na afloop. Wat kan NAC anders doen en wat moet er beter?

Hattrick-held
Sydney van Hooijdonk heeft sinds dit weekend een nieuwe aanwinst op de schouw staan: de wedstrijdbal van afgelopen zaterdag. In het duel met Vitesse wist hij drie keer te scoren. We belden even met de spits om bij te praten en te vragen wat hij van het komende seizoen verwacht?

Roda JC - NAC
Vrijdag reist NAC af naar Kerkrade voor de ontmoeting met Roda JC. Tot nu toe hebben de Limburgers drie keer gewonnen, dus het wordt alles behalve makkelijk voor de Parel van het Zuiden. Ook in de studio zijn ze niet echt optimistisch over de uitslag. Wat wordt het in Kerkrade?

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #132
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Op de Stip: NAC 21 reacties
Volgend bericht
Oud NAC-bestuurder Tem Nederlof overleden 8 reacties
26 Reacties
52   11  
Ouwe spionkop

Zo jammer dat Steijn en Manders, Sidney hebben vernederd en weggejaagd.

14   10  
Spitske

Limburgse vlaaien zijn vies…

Come On NAC!

3 punten mee uit Kerkrade 💛🖤👊

34   32  
Kopspion

Als die Haagse hoppen Ma***^^ en Ste***^ hier niet waren geweest had Sidney nog gewoon hier gespeeld en waren we misschien ook nog gewoon eredivisie

6   0  
Malle

Hup nac

31   5  
Bladran Yanco

Ik mis NOAD1976 in de podcast. Gemiste kans dit.

24   1  
Vakg breda

J e kunt slechter aan het seizoen beginnen,kijk Graafschap en de haag die hadden waarschijnlijk dezelfde verwachting als ons ,vrijdag gelijk spelletje ben ik tevreden mee

52   11  
Ouwe spionkop

Zo jammer dat Steijn en Manders, Sidney hebben vernederd en weggejaagd.

3   39  
Marc

Hopelijk wind rode nog.
Wij zijn delimburgers die de grootste,
Kweek vijver heben getekend Rjc
Aan hangers wat er ook gebeurt
Mag de beste winnen het is tenslotte een
50 50 kans .

15   0  
Nieuwe spionkop

Ouwe Spionkop

Mee eens. Ik moet wel zeggen dat Sidney volledig uit zijn verf komt met een speler als Sarr naast zich. Die jongen heeft bij zowat elke goal die Van Hooijdonk maakt 75% gecreëerd. Toch goed gescout en op elkaar afgestemd door Heerenveen.

Zo kan het dus ook, durven afwijken van het 1-4-3-3 systeem en open staan voor de transformatie in voetbal de laatste jaren. Wij houden al jaren teveel vast aan het systeem, terwijl met andere systemen net zo attractief voetbal gespeeld kan worden.

7   1  
Tante Annie

Betekent niet perse dat dat nu bij NAC opeens ook kan he. Hij heet niet voor niets van Wonderen.

13   18  
Cees-2

BSR: Ik zou zeker "ook" Haye een belletje doen, als we het over een "echte" voetballer hebben. Een speler die " ook" onlangs nog bij NAC speelde! Een speler die mensen echt naar het stadion trok en nog steeds trekt. Valt de partijdigheid van BSR, die er overigens altijd al overduidelijk was, iets minder op. E.e.a. was al genant te noemen, maar het neemt steeds gekkere vormen aan. En zo vergeet ik vast nog wel enkele spelers. Die ook veel voor NAC hebben gedaan. O.a. V. d. Hecke. Olij heeft ook een telefoon! Korte net zo denk ik? Die laatste werkte zich werkelijk een slag in de rondte, maar is compleet vergeten. Hier laat ik het bij wat ex-spelers noemen, om het voor jullie niet nog genanter te maken.
Kerstens, Azzagari, nou stop ik echt.

4   7  
ECG

Harde NAC kern in het Heerenveen dat Vitesse vernedert:Van Wonderen,Noppert,Haye en Sydney.Op Haye na zijn die hier gratis de deur uit gelopen!

7   2  
Breda-mike

Gaat er nog wat gebeuren op transfergebied? 1 of 2 echte versterkingen zullen er toch nog wel bij moeten komen. Zeker scorend vermogen.

4   1  
witzwartgeel


NAC heeft aangegeven nog een creatieve centrale middenvelder te zoeken/nodig te hebben. Ieder wedstrijd zie je waarom ze dat willen. En als Velanas die echte nummer 10 was.. zou hij daar vast al wel spelen.

7   11  
Ernie

Ik denk dat we weer achter de feiten aanlopen. Versterkingen die je nu haalt zijn met kerst pas wedstrijd fit.
Bovendien zijn Heracles en Pec allang vertrokken.

10   5  
Livingthedream

Ernie

Goh je meent het sherlock?

Pec en Heracles hebben ook rond de 10 miljoen op de bank staan . En NAC is na jaren wanbeleid aan het opbouwen.

Vreemd zeg dat die 2 er met kop en schouders bovenuit steken.

9   10  
Beultje

Lekker belangrijk om te horen wat van Hooijdonk van komend seizoen verwacht..

4   12  
Pietje Saaman

MISSCHIEN EEN LIJNTJE UITGOOIEN NAAR PELLE VAN AMERSFOORT. DIE IS TRANSFERVRIJ ZOALS IK KAN ZIEN.

En KIJK OF JE SONTJE HANSEN VAN AJAX KAN HUREN.

2   0  
Jf

Als er ruimte is qua budget haal dan Duijvestijn op. Is qua leeftijd iets meer ervaren zoals Plat, past fysiek bij NAC en Almere doet dit jaar niet mee.

Ik heb de wedstrijd van Pec gezien en die was wel wat geflatteerd door de rode kaart van die VVV speler. VVV heeft ook Venema lopen die er gelukkig voor Pec niet erg veel van kan. Had weer een aantal grote kansen gemist.

6   11  
Mo

Sydney weggejaagd egt niet,die stuurde zelf op een vertrek aan ..denk jij egt dat familie de zakkenvullers met nac begaan zijn alles is feijenoord daar..dit kwam goed uit voor sydney en zijn pappa

2   5  
scheppioni

Doodzonde voor echte NaCCer's Pi-air en Sydney !!
Hopelijk zien we Sydney nog ooit succesvol terug in ons BREDA wat pa niet was door die dwaze lok !
Verder roda uit...... we zijn nooit kansloos ! Hopelijk weet deze betere staf twee prima zets te doen dan wordt het vrijdag een mooie 1-3 !!! HUP NAC !

1   12  
Cees-2

Das Phantom: In je hart weet je echt wel beter. Laten we dit onderwerp maar beter niet op de spits drijven. Een ziekelijke aandacht voor deze persoon, van jullie zijde. Mij hou je echt niet voor de gek. In de organisatie heeft men bij NAC in het verleden ook altijd met dat soort agenda's gewerkt. O.a. daarom spelen we in de KKD. Een must is het dat de nieuwe organisatie "naar eer en geweten" gaat werken, dat over de "volle" breedte! Nu jullie "ook" nog s.v.p. NAC in zijn geheel zal hier wel bij varen. Succes daarmee! Zie het als een tip, dat in het "algemeen" belang van de club.

2   1  
Sjonnie

Waar was NOAD1976@ nou, of heeft hij zich al teruggetrokken en durft niet te komen.
Hij schijt er al heel de week van in zijn broek, en zal ook nooit komen ook en gelukkig maar .

3   0  
Youssef

@cees-2

Hoezo “niet op de spits drijven”?!

Als je dit onderdeel van de podcast vooraf al niet tof lijkt te gaan vinden, resten er eigenlijk twee mogelijkheden; doorscrollen naar een volgen onderdeel van deze aflevering of helemaal niet luisteren.
Kerel; bsr kan niet iedereen vermaken!

Ik heb wederom genoten van deze podcast!!

9   0  
Das Phantom (BSR)

@Cees-2

Je zoekt denk ik naar dingen die er niet zijn, maar heb niet het idee dat ik je daarvan kan overtuigen. We vonden het gisteren gewoon een spontaan en leuk idee om Sydney te bellen, hebben hem geappt en hij vond dat ook hartstikke leuk.

Daar hoefden we onze dubbele agenda's niet voor bij te pakken, zoals je insinueert.

2   7  
Cees-2

Das phantom: Was dat maar de realiteit, dat ik dingen zoek ,die er niet zijn. Ik ben er voor 100% van overtuigd dat BSR bepaalde personen " bewust" extra onder de aandacht brengt. De redenen? Zie de geschiedsbeschrijvenis op deze site. Wel de complete graag! Persoonlijk zie ik e.e.a als een kwalijke zaak. Mensen, o.a. bestuur, spelers,......enz, zijn echt niet gek. Maar durf het publiekelijk maar eens aan te halen, dat o.a. ook de BSR selectief bezig is. Wij blijven hierin echter lijnrecht tegenover elkaar staan. Jij mag het laatste woord hierover van mij hebben op deze site, alsvje dat wenst? Ik sluit het voor "nu" af.

Laad alle berichten na dit bericht in