Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #32

Praatpapegaai

De laatste podcast voordat de competitie weer van start gaat! Wat een ontzettend fijn vooruitzicht is dat. Vandaag met een hele bijzondere gast. Niemand minder dan Eric Hellemons schoof aan en we hebben het daarom ook zeer uitgebreid over de steeds verder bloeiende jeugdopleiding van de parel van het zuiden.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
'Door de naam Flemming kan een streep' 22 reacties
Volgend bericht
Rösler opgeroepen voor Noorwegen onder 21 17 reacties
20 Reacties
44   2  
Jantje2

Zeer interessante podcast! Complimenten aan BSR ! Het beleid van de jeugdopleiding is een voorbeeld voor NAC 1... Hellemons wat een fenomeen is dat voor de jeugdopleiding van NAC! Duidelijke visie en met vaste mensen het juiste pad bewandelen! NOAD !!

44   2  
Jantje2

Zeer interessante podcast! Complimenten aan BSR ! Het beleid van de jeugdopleiding is een voorbeeld voor NAC 1... Hellemons wat een fenomeen is dat voor de jeugdopleiding van NAC! Duidelijke visie en met vaste mensen het juiste pad bewandelen! NOAD !!

18   0  
Bertus

Mooie podcast weer mannen! Hellemons is echt wel een pure, rauwe nacman die zegt wat er gezegd moet worden. Praat absoluut geen onzin. Mooi om hem in deze podcast te horen praten over onze jeugd.

13   0  
Harrie

Blijf investeren in de jeugd, want dit gaat zich in veelvoud terug betalen.
Er komen echt goede jongens aan, waarvan natuurlijk niet iedereen zal doorbreken, maar het gaat om de jongens die het wel halen.

4   7  
dippo

Ik kom er niet door bij nac tickets, jammer dit.

1   4  
dippo

Toch nog gelukt, wel een huishoudkaart op de hoofd ipv g, maar het is niet anders.

11   28  
Rudy

Natuurlijk kom je er niet door bij NAC-tickets. Alle vriendjes van de supportersvereniging, supportersraad met een goudenkaart en een aantal 1912-leden houden deze bezet om hun beste keuze te kunnen maken. Met een goedkopere seizoenkaart kunnen ze nu, bij elkaar, op een dure plek zitten. Het is en blijft een waardeloze oneerlijke regeling voor alle seizoenkaarthouders. Een regeling die verzonnen is door mensen die alle wedstrijden kunnen blijven zien, omdat ze dicht bij het vuur zitten !!!

29   4  
Kinderkaartje

@Rudy

Wat een onzin. Ik zit totaal niet bij het vuur en heb zojuist 3 kaarten via de site van CM besteld. Duurde inderdaad even voordat je erin kwam, maar daarna is het zo gepiept.

Je kunt op NAC blijven zeiken, maar die hebben Corona niet bedacht he.

Welke regeling je ook treft, er zijn altijd mensen de dupe. Er willen er nu eenmaal 15 duizend bij zijn en er mogen er maar 4.000 in. Dus 11 duizend worden linksom of rechtsom teleurgesteld.

8   16  
Plastieke annemieke

Godnondeju er naast gepist.

Kwartier vol ergenis maargoed . Dan staan we maar in het café kijken waar ik vrijuit kan zingen , springen , juichen , roepen .


Hypocriet kut land . Enfin voor de mensen die wel gaan , fluister ze naar de overwinning:p

3   2  
Poppelinho

Ik gok dat er gewoon teveel mensen op de website waren en ze de website tijdelijk offline hebben gegooid. Ik gok dat er dus nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar zijn.

8   13  
Fred0

Ik wist zondag al dat ik waarschijnlijk geen kaarten zou hebben, die gouden kaart is 1 grote zwendel. Helft van de kaarten gaan naar sponsors en vriendjes, hoorde Zondag al te vaak, Ja ik heb gewoon 4 of 6 kaarten... 'Normale' supporters krijgen de hele mikmak van Corona, registratie en noem maar op, terwijl de sponsors gewoon kaarten zonder naam krijgen.

5   5  
henk

@Kinderkaartje
Bij iedere verdeling zijn er mensen de dupe, maar het gekozen model van NAC is compleet scheef. Sommige seizoenskaarthouders zijn er zonder stress iedere wedstrijd bij en anderen zullen nooit (op hun eigen kaart) kunnen gaan. Dat had heel eenvoudig veel beter gekund. En dat zeg ik als gouden club van 1912 seizoenskaarthouder.

0   3  
PatjeR

Pff net een kaartje kunnen bemachtigen maar binnen 25 min webshop closed en volgens mij alles uitverkocht... Dat wordt geen fun dit seizoen...

4   13  
The Don

De kaarten verdeling van NAC is een drama, te danken aan de vriendjes kliek die zichzelf Clubraad noemt.

10   2  
Levab

De site is weer gewoon bereikbaar met nog genoeg kaarten beschikbaar....

14   2  
GroteSmurfZonderBaard

Ik ben ook niet zo voor dit systeem, maar heb een gouden 1912 scc. die kaart (1912) heb ik al voor de 2e maal, dus heb mij voor 20 jaar aan deze club verbonden en als de mogelijkheid zich voor doet, zal ik dat ook de 3e keer weer doen. zonder dat ik er iets voor terug verlang (ja fatsoenlijk voetbal en liefst in de eredivisie, maar ja dat zal nog wel even duren ben ik bang). en nee ik hoor niet bij het kliekje sponsoren, supportersraad etc wat iedereen hier roept. Maar vindt wel dat ik voor al die trouwe jaren iets terug mag krijgen. dus ben ik blij dat ik het stadion op zeker en ja waarschijnlijk ook elke thuiswedstrijd binnen mag. Het is overigens nog maar de vraag of ik dit leuk vindt, want zit niet op mijn eigen stekkie op de B-side en is de sfeer wel gezellig zo. ga normaliter met een mag of 8 naar NAC, maar nu maar met zijn 3-en en dan nog wat verdeeld in een ander vak. dus alle klagers over vriendjespolitiek!!! ff nadenken voordat je allerlei onzin gaat roeptoeteren.

5   1  
Wanny

Dat zijn nogal stevige beschuldigingen, dat er kaarten naar vriendjes van gaan. Die moet je dan wel kunnen onderbouwen met bewijs en feiten, anders ben je gewoon bezig met smaad.

Ik ben geen vriendje van en mijn maten ook niet, maar we hebben met onze gouden seizoenkaarten wel gewoon 7 kaartjes voor ons eigen vak kunnen bestellen. Duurde wel ff door de drukte, maar verder geen probleem.

Dus ik herken niet dat er bijna geen kaarten zouden zijn voor de gewone supporter.

10   0  
Bertje

Even OT: ik kijk wekelijks uit naar jullie podcast. Hartstikke leuk en met een geweldige gast!

6   0  
Da Huge

Echt een hele leuke podcast zo met Hellemons erbij.

3   0  
Wanny

Hellemons is wel een gouwe voor de club als je hem zo hoort. Stuur die af en toe maar eens mee naar een potentiele sponsor. Weet zeker dat ie met zijn bevlogenheid mensen over de streep trekt. Je zou toch zo investeren om de parels in de jeugdopleiding te houden.

6   0  
Vreven4President & Hyballa fur Fuhrer

Wat een klasse podcast weer!
En wat is die Hellemons een (h)eerlijke vent om naar te luisteren.

Ga zo door 👍

Laad alle berichten na dit bericht in