Overal waar we komen

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #39

Praatpapegaai

Een NAC-loos weekend, dat zagen we even niet aan komen. Maar door besmettingen in de selectie zaten wij zonder wedstrijd afgelopen vrijdag. Vandaag te gast: Chris van Nijnatten, woordvoerder van de KNVB en al sinds jaar en dag NAC verslaafd. We spraken hem uitgebreid over Corona, bier en ballen en eigenlijk nog veel meer!

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
De Graafschap - NAC op 11 november 9 reacties
Volgend bericht
Malone kan international van Suriname worden 10 reacties
Terug naar overzicht
19 Reacties
36    
Themode

Opvallend hoe mensen van de KNVB nu ineens het belang van supporters benoemen. De angst dat mensen zich afkeren van hun club, omdat ze een andere invulling geven aan hun vrije tijd.

Juist de KNVB heeft hier een groot aandeel in heeft. Door al die vreemde afspraken die er zijn gemaakt over de uitzendrechten . Dat FOX mag bepalen hoe de speelkalender er uit ziet (de top4 die niet tegelijkertijd mogen spelen, zondagavond voetbal 20:00, overdreven veel aandacht voor die 'top'clubs). Zij hebben de afgelopen jaren duidelijk laten zien zich weinig aan te trekken van het belang van de supporters.

21    
Nonkel Frans

Twee zinvolle onderwerpen - 1. Verantwoordelijkheid van spelers om niet besmet te raken, zeker als je bij Nac speelt met belangrijke wedstrijden voor de boeg.
2. Beneliga

Verder veel egocentrisch gebazel :
" wij supporters van Nac vonden destijds dat we op moesten vallen " .......... Wij ? Willen opvallen ?
Als er al een "Wij" was Christ : Wij wilden niks, wij waren wie we waren en deden wat we deden. Ok en dat viel wellicht op. Maar dan wel in die volgorde en niet andersom. Had u de regie, was u de oorzaak. Nee.
Maakt u u zelf hier niet te interessant?

Hoogtepunt van Bier en Ballen was voor Christ de avond dat Gullit Van de Gijp aanpakte? Hoezo hoogtepunt ?
Gaat het Chris dan om de sensatie? Uiteraard pakt Gullit vd Gijp aan. Terecht dat hij dat deed. Maar wat is en was daar voor hoogtepunt aan op betreffende avond? Het was al naar zat dat die Van de Gijp - het dieptepunt van de Nlse TV incl voetbal wereld - sowieso in de Bommel stond. Hoe kwam die vent eigenlijk aan een kaartje? De goede sfeer sloeg na B&B meteen om en de leuke avond liep met een sisser af. Hoogtepunt ? Verre van.

Belgie een ander land - Nac is van de stad? -Depla een fantastische burgemeester - Vak G beter dan de rest. Wij en Tiesto.
"Wij Chris van N" vinden dat....

In welke bubbel - vol met hypes en cult praat - verblijft deze gast?

1    
Oosterhout3

Kallon is bij cambuur een zeer belangrijke man... Hetzelfde als die Antonia....
Haal die 2 uit de wedstrijd, zet immers naast Sydney, want cambuur speelt met 3 CV's!

-14    
steven73

@ NONKREL FRANS. PRECIES die chris van N voelt zich god en stelt niets voor. 1 keer naar bier en ballen geweest. Wat was dat een sof zeg. viel dat tegen zo gaaf is het niet. Het is de CRHIS VAN N show die probeert het publiek op te zetten tegen daar waar hij tegen is.

-23    
[email protected]©

Tja die Beneliga, ik ben daar ook voorstander van. En daaronder een competitie met 22 clubs van het rechterrijtje eredivisie en linkerrijtje eerste divisie. Ik denk dat dit twee aantrekkelijke competities op kan leveren.

22    
Da Huge

De hippe reactie die bij mij opkomt na het luisteren van deze podcast is:"OK BOOMER".

5    
John

Deze gast nooit meer uitnodigen svp!

19    
Das Phantom (BSR)

@steven73

Dan ben jij denk ik naar een andere show geweest dan ik. Kom al jaren met veel plezier bij Bier & Ballen, je hoort anekdotes die je anders nooit zou horen en er komen sprekers op momenten dat je het niet verwacht. Zelfs Hiddink zat er op het moment dat hij zwaar onder vuur lag. Waarom? Gewoon om te kletsen over voetbal en te vertellen wat er nou allemaal was gebeurd. En het mooie: nooit een letter van in de krant verschenen.

12    
Nacman

Ben erg benieuwd hoe het staat met de test resultaten van deze morgen bij NAC hoop dat we snel wat horen.

6    
PietP

Bedankt weer voor een mooie podcast.

Bij Chris van Nijnatten is het wel in grote mate de Chris van Nijnatten-Show. Je gooit er een kwartje in...

Ben net als anderen ook heel erg benieuwd naar de testen van deze week.
Het is heel reëel dat de positief geteste personen op hun beurt nog anderen hebben aangestoken voor ze in quarantaine zijn gegaan. Die zouden nu wel eens positief kunnen testen en vrijdag niet mee kunnen voetballen.
Is er iemand die komende week inside information over de training kan vergaren om te zien of er nog spelers ontbreken?

Ook (relatief) goed nieuws wat betreft de maatregelen van de overheid.
In de uitgelekte roadmap staan onderaan een aantal categorieën met uitzonderingen op de regels. In de categorie 'Maatschappelijk wenselijk' staat het betaald voetbal (Ere- en eerste divisie) incl personeel.
Dus ookal worden we thuis opgesloten, dan kunnen we in ieder geval voor onze tv NAC naar de overwinning blijven schreeuwen.
Bron: https://www.volkskrant.nl/kijkverder/Documenten/routekaart_coronamaatregelen_1310.pdf

-6    
Marco van bavel

Ik vond dit de minste podcast. Een hoop links geneuzel en naar mijn idee ging het veels te lang over corona

1    
Naamloos

Wat een ongelofelijk eng en pedant mannetje die Chris! Is vooral heel vol van zichzelf en zijn ideeën

7    
Jaanus

Ik vind de laatste twee podcasten een beetje zeurderig van toon. Zeurderig kritisch. Jullie gaan mee in de sfeer vroeger was alles beter. Vroeger was niet alles ‘beter‘ en ‘ leuker’ . Ook bij NAC niet.

-5    
Cool hand

Links geneuzel? Dan laat ik deze podcast links liggen.

4    
ibio

Chris van N, een cynisch mannetje van de PVH stroming. Hij baalt er volgens mij nog steeds van dat zij NAC niet hebben kunnen overnemen. Wel interessant om zijn gedachtes te horen.
Bier en ballen gedeelte vond ik wel interessant. Beneliga mag van mij ook zsm komen.
@BSR , knap dat jullie weer een 'bekend' iemand hebben kunnen strikken.
Wie ik nog graag zou horen als gast:
* Theo Mommers
* Van Vlieger
* Ronnie "jehaardanst" Stam
* Jeffrey van As
* Graeme Rutjes
* PVH
* Sjokosiep, (als hij nog leeft)
* Roelant Oltmans
* Michael Dingsdag, om erachter te komen onder welke naam hij post

1    
Nicky

Hypocriet Chris.... Aan de ene kant de burgemeester loven omdat hij begrijpt dat jonge mensen heel erg ongelukkig worden van de hele covid ellende. Tegelijkertijd voetballers die besmet raken van alles verwijten.

3    
Nonkel Frans

Net als @dasPhantom bezoek ik ook graag Bier & Ballen. Leuke auteurs en/of columnisten, interessante voetballers, goede muziek. Zat hoogtepunten meegemaakt daar
behalve dat ene nare monent rond een nare
- ongenode - gast. Wat dan door de organisatie vreemd genoeg als hoogtepunt wordt beschouwd....

1    
jeroen

Mensen ga alsjeblieft lekker ontspannen luisteren naar weer een geweldige podcast in plaats van commentaar te geven op de mensen die deel uit maken van onze NAC familie. Prima als je een andere mening hebt maar is het nou echt nodig om al die negatieve energie hier te plaatsen.

4    
Nonkel Frans

De BSR podcasts als gebeuren zijn zeker leuk maar de ene is interessanter dan de ander.

BSR kan ook kiezen om de Podcasts zonder forum te presenteren. Een podcast roept reactie op in bijgaand forum. Dat betekent ook dat er goed naar geluisterd wordt. Da's dan toch positief.

Laad alle berichten na dit bericht in