Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #75

DeWeesJr

Een nieuwe Tikkie naar het Zuiden podcast. Deze keer op zondag vanwege het opstappen van Maurice Steijn een dag eerder. Aan tafel schuiven Leon Deckers van Breda Loco's en De Rat en Karel Mul vanuit de Clubraad. In de podcast worden de ontwikkelingen binnen de club besproken en wordt er vooruit gekeken naar de toekomst. De uitzending was zondag live te beluisteren waardoor er ook kijkersvragen worden behandeld.

Bron:
B-Side Rats
38 Reacties
51   7  
Martinus

Prima podcast wederom, waarvoor complimenten.

Duidelijk voor mij is dat Manders onhoudbaar is, hoe kan die ooit nog samen met de achterban iets bereiken? De aandeelhouders moeten nu beslissen: Gaan ze echt investeren in de toekomst van NAC of vinden ze een andere oplossing met de aandelen? Zo verder gaan gaat alleen maar verder bergafwaarts, is geen optie. Bedankt voor bewezen diensten, maar neem nu voor eens en altijd een duidelijke beslissing voor NAC.

51   7  
Martinus

Prima podcast wederom, waarvoor complimenten.

Duidelijk voor mij is dat Manders onhoudbaar is, hoe kan die ooit nog samen met de achterban iets bereiken? De aandeelhouders moeten nu beslissen: Gaan ze echt investeren in de toekomst van NAC of vinden ze een andere oplossing met de aandelen? Zo verder gaan gaat alleen maar verder bergafwaarts, is geen optie. Bedankt voor bewezen diensten, maar neem nu voor eens en altijd een duidelijke beslissing voor NAC.

18   10  
KLAAR

Het hoeft niet zo duur te zijn als er toekomstgericht wordt gebouwd!

1. AD: Andere AD hoewel dit geen ontzettende haast heeft er zitten goede mensen in het hoger management.
2. TD: Ton Lokhoff
3. Trainer(s): Ofwel, Penders en Hellemons samen. Of een van de twee. Dan heb je een trainer die de club begrijpt, die de jeugd kent en wilt gebruiken, en die op de lange termijn kan leren en bouwen + misschien transferwaarde voor de trainer en voor de spelers die hij opstelt!

19   6  
NAC!!!

Ik vond het knap dat hier (in de podcast) wel een fout wordt toegegeven omwille het te vroeg reageren. Respect hiervoor.
Alleen begrijp de frustratie van de moment zeer goed. We zijn NAC supporter en geven en houden van de club. Dat is wat we willen, het beste voor ons NAC!!!

Jammer dat sommige mensen binnen de top dat niet doen/durven. Dat zijn de zwakke mensen.

Nu Manders er nog uit

40   9  
Peerke

Ik heb de tweet van nac.nl bij Twitter gerapporteerd als beledigend en beschamend.

25   3  
Martinus

Hellemons zou ik overigens best enigszins willen betrekken bij het eerste elftal, maar niet als trainer. Die doet veel te belangrijk werk in zijn huidige functie, laten we dat zo veel mogelijk zo laten. Opties genoeg daarbuiten.

11   20  
Bredaaaa

Harry vermeegen valt heel de supportersschare van NAC aan op zijn YouTube kanaal. Mijn mening is gelijk er af gegooid.

22   6  
Bart

Het is tekenend hoeveel mensen vraagtekens plaatsen bij de echtheid van deze bedreigingen. Helaas krijg je dit na een jaar lang verdraaien van de waarheid van onze AD. Het komt in ieder geval kamp MM/MS goed uit. Triest dat het zover is gekomen.

33   11  
Fred

EEN ADVIES VOOR

VAN AALST, BUREMA EN VAN WEELDE:

In augustus begint de competitie weer! Regel dus NU uw zaakjes. Daarvoor is het volgende nodig:
1. Zet Manders op non actief.Deze man heeft zich onmogelijk gemaakt bij de NAC-family!
2. Regel een interim manager.
3. Stel deze week nog TL aan als technisch directeur ter voorbereiding op de competitie.( voor trainer en spelers)
4. Bied excuus aan de NAC-family voor alles wat er mis is gegaan!
5. Maak vaart met de verkoop van de aandelen, want het is duidelijk dat de aandeelhouders met de aandelen in hun maag zitten. Stel hiervoor een termijn van uiterlijk 1 jaar!

Toon nu DAADKRACHT! Door alles op zijn beloop te laten, wordt de puinhoop alleen maar groter....

Waarvan akte!

25   5  
Jf

Ik durf te stellen dat ik aardig wat weet over de procedures van het OM.
Als er zoveel onvrede is onder een grote groep mensen gaat het OM als ze erom gevraagd worden altijd adviseren om te beveiligen. Er kan namelijk altijd 1 gek zijn die iets doet uit het niks. OM kan dus niet zeggen het valt wel mee. Als er namelijk een concrete dreiging is dan zal het OM een strafrechtelijk onderzoek starten en dat lees ik niet terug.

Het had de RVC en Manders gesierd als ze eerder gecommuniceerd hadden en transparant waren geweest dan had er niet zoveel onvrede geweest maar daar lees je niks over. De man die in de RVC zit namens de supporters moet zich schamen dat hij zijn handtekening onder dit statement zet.

13   3  
TIP

Ik las ergens dat Manders voor dinsdag weg is , dan is namelijk de seizoensafsluiting van de b-club. Is ook het beste. Maar er moeten nu wel goede beslissingen worden genomen. Het seizoen begint. Ik hoop er het beste van.

11   6  
Mo

De minnetjes bij Fred komen die uit het kamp Manders/Steijn?

23   4  
Dutchbird

Wat een flapdrol die Karel Mul. Laat zich zo simpel onzin op de mouw spelden door de RvC, dat je direct gaat denken dat Mul er zit om van Poppel te beschermen.

8   10  
van Bins

Gehoord dat NAC te koop komt te staan voor 5 miljoen euro?

5   20  
YLLWBLCK

Ik denk dat Harry Vermeegen gelijk heeft en de visie van iedereen buiten Breda verwoord. Verdeel en heers heeft al een decennium lang geleidt tot wanorde en het komt steeds uit de zelfde hoek. Ii denk inmiddels dat hij ook mijn visie verwoordt, maar ja… ook ik weet niet meer wie liegt en wie niet. Zoals iedereen dus

32   4  
Karel

Harry Vermeegen is een vriendje van .....
Steijn. Vandaar zijn tirade op YouTube.

Deze man is dus zwaar partijdig!

7   23  
NixNACNix

De rellen op P5 waren niet de schuld vd supporters,
De ellende en bedreigingen van Steijn waren niet de supporters
Het bevoorraden van De Stem en Peek met al dan niet op waarheid berusttende maar wel belastende informatie uit kleedkamer heeft Pierre niet gedaan

De hele wereld is gek, behalve een deel van de NAC aanhang. Een deel dat door steeds meer mensen en bedrijven wordt uitgekotst.



5   1  
The Cosmic Gate

@VAN BINS

Als dad zo is m, en ik het geld had ..is het een koopje ! Er zit zo ontzettend veel potentie in NAC, maar de huidige klojo's zien dat niet / doen er niks mee

12   8  
Rubenac

@yellowblack

Boeiend wat de rest van NL van ons vind.
Wij zijn tegendraads en alleen wij snappen NAC, tenminste…

11   2  
Bertus

@ Tip daar zullen veel ouwe getrouwen geen acte de présence geven.
Velen zijn nog te boos.
Daarbij om gezellig te gaan borrelen om het grootste kut seizoen uit de geschiedenis af te sluiten met mensen die je een heel jaar voorgelogen en bedrogen hebben , geef mijn portie maar aan Fikkie, ik ben er niet bij.
Als ze verstandig zijn cancelen ze die dag er valt niets te vieren.

3   17  
YLLWBLCK

Ja, dat vriendjes. Is het daarom niet waar? De keuzes van NAC én de aanhang hebben in het verleden nooit getoond dat die de juiste inzichten hadden. Onze llLokhoff gaat ons ook niets brengen maar iedereen schreeuwt hem terug naar binnen. Op basis waarop.?? Is hij het icoon van 076?? Met zijn verleden??? Dan zijn we echt ver van huis…

16   2  
Nonkel Frans

Wie van BSR of BNde Stem of het Alg Dagblad zal toelichting willen geven bij een van de landelijke talkshows. Er kan zomaar een uitnodiging komen. Thijs K bij Humberto of Sjoerd M bij EK zomervoetbal of Nieuwsuur.

De Bredase nuance mag best in beeld of is zwijgen nu de beste tactiek?

5   8  
YLLWBLCK

Wij zijn tegendraads??? Wij willen Noad?? Hahaha
Weer niets geleerd dit jaar!

3   2  
Tip

1. @Bertus. Inderdaad , daarom vertrekt hij ook. Verstandig besluit. 2. Die vijf miljoen zal best kloppen. Zijn echt peanuts. Als niet wordt verkocht gaat vrees ik de stekker eruit. Ben benieuwd. 3. Vermeegen op you-tube de moeite even te kijken. Ieder zijn mening.

15   1  
Martinus

The Cosmic Gate, dat escaleert snel inderdaad. Maar ook hier weer die bewoordingen met zo'n nasmaak. Het ligt weer aan de supporters. Is er dan niemand met enige vorm van zelfreflectie...

4   3  
Lamington

Houdoe.

3   25  
Tony Chocolonely

Trots op jezelf jongens?? We zijn de schande van voetbal lievend Nederland! Goed gedaan.

14   1  
@Tony

Dat je dit durft te typen. Alsof het door ons komt? Ben jij het Manders?

6   2  
Bredaaaa

Dag grote 3!

3   11  
SjorsNac

Zo dit was het dan. Einde van club NAC.
De 5e colonne heeft gewonnen. Wat achterblijft is een puinhoop waar niemand meer iets mee te maken wilt hebben of ook maar 1 cent wil investeren.

1   1  
TvB

Snel verkopen deze bende en hopelijk doet de nieuwe eigenaar er wat goeds mee

6   2  
D’n directeur

Samen voor NAC, kom er maar in! Nu zijn ze wel genoodzaakt om te luisteren de grote 3. En tuuuurlijk, ligt allemaal aan de supporters, HET levensorgaan van de club NAC. Grote schoonmaak duurt voort, Manders, RvC verwacht ik dat die next zijn… Hopelijk aan de hand van Lokhoff de club herstructureren, die kent de club van binnenste buiten en die weet hoe de neuzen dezelfde kant op gaan.


Maar goed, wat nu!? 5 dagen tot de voorbereiding en we zijn zo goed als onthoofd. Nu is denk ik ook HET moment om vrijdag bij de eerste training onze support aan de jongens te bewijzen, NAC ZAL NOOIT VERLOREN GAAN

5   2  
Oldskool

Oef….

Dit is wel echt gevaarlijk voor NAC. Deze mannen hebben heel veel geld in de club gestoken. Ook fouten gemaakt, maar het vangnet is nu weg. Dat maakt balanceren op een koord toch wat anders….

Bij een volgende fuckup hebben we nu echt een probleem.

https://www.telegraaf.nl/sport/2011858972/aandeelhouders-nac-stappen-op

2   1  
Maarten

@ alle supporters,

Elkaar afvallen in wat voor mening je ook hebt bied geen oplossing. Schouder aan schouder. We willen en moeten verder. Ook in slechte tijden. Soap duurt voort maar laten we het goede voorbeeld geven en dat ook wij NOAD hoog in het vaandel hebben staan.

De club is ons trots bezit. Ga er goed en positief mee om. Ellende veroorzaken is geen kunde maar een tekortkoming.

10   4  
bier en friet

Ik hoop niet dat die natnek van de clubraad mij ook moet vertegenwoordigen. Wat een misselijk ventje is dat zeg. Schaart zich volledig achter de brief. Zo'n type zegt nog maar eens dat die aangekondigde acties wel heel eng kunnen zijn, omdat de deadline op zaterdagnacht gesteld is en dat is natuurlijk de tijd dat de heksen en trollen wakker worden. En een paar mails en vervelende comments, dat moet je ook niet onderschatten wat dat met een mens doet natuurlijk. Nou, bhoehoe. Meneer zit in de clubraad en heeft ofwel geen enkel idee wat de supportersgeledingen bedoelen met gepaste acties, ofwel kiest hij bewust de kant van een passant in zijn strijd tegen de supporters. In beide gevallen oprotten met die vent.

Leon en Levien doen het goed. Ze voelen de twijfel die de meeste supporters hebben. Als 'de bedreigingen' alleen bestaan uit de mails, comments online en aangekondigde gepaste acties dan is het bullshit dat iemand dat daadwerkelijk als een bedreiging ervaart. Daar geloof ik iig niks van. Dat dan toch uitgebreid in de media betitelen als bedreiging is onderdeel van een exit-strategie met de goede naam van onze supporters, supportersgeledingen en club als collateral damage. Als dit waar is, dan moet dit naar voren komen. Niet zoals die strater en die twee jonkies van bsiderats doen. Ze trekken die bedreigingen in twijfel, maar hé... dat roep je toch niet zomaar en het OM geeft ook niet zomaar beveiliging dus het zal wel kloppen. Waar rook is, is vuur. Lekker in het midden laten.

Nee, niet in het midden laten hugodver. Als je het in het midden laat dan is het narratief in het land (bij de niet-supporters) al snel dat er hordes wildemannen uit ons midden die arme Steijn en zijn kindjes met bijlen en kapmessen uit het huis wilden jagen en wordt onze club beschadigd en worden de vrijwilligers van de supportersgeledingen (waaronder bsiderats) welhaast weggezet als leiders van een criminele organisatie (want al die voetbalsupporters zijn criminelen met bier, matjes en tatoeages, weet je wel). En al eerder gezegd, maar als een publiek figuur om beveiliging vraagt dan stuurt het OM echt wel elke avond een patrouille langs om een mediarel te voorkomen dus dat zegt ook niks en is geen bewijs.

Dus dwing die Steijn maar over de brug te komen met de noodzaak van beveiliging. Geen gevoel, feiten. Zolang het vaag blijft zie ik daarin bewijs dat het een rookscherm is. Zeg dan maar dat 'uit doorgaans betrouwbare bronnen' is gebleken dat hij moedwillig liegt en dan is hij weer aan zet. Onderste steen boven

5   2  
Karel

HEHE EINDELIJK....

GOED DAT DIE GROTE 3 OPKRASSEN!

HOUDOE, STRIK EROM EN WEG ERMEE!

WERELDVREEMDE PIPO'S!

WIJ HEBBEN BEVLOGEN AANDEELHOUDERS NODIG!

3   0  
@bier en friet

@bier en friet

Karel Mul zit alleen voor Karel Mul in de CR.

3   3  
N1912

Met figuren zoals deze Karel Mul in de Clubraad begin ik steeds beter te begrijpen waarom bij Manders het geloof leefde dat de onvrede enkel aanwezig was bij een klein schreeuwend groepje supporters op het internet. Net zoals dat die andere Clubraad gozer die regelmatig aanschuift in de podcast van Derat, er iedere keer een sport van maakt om recht te lullen wat krom is.

Met het vertegenwoordigen van de mening van de NAC achterban heeft het allemaal weinig te maken in ieder geval.

Laad alle berichten na dit bericht in