Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #82

Das Phantom

De competitie is begonnen, de shirts zijn gepresenteerd en NAC wacht nog steeds op de nodige versterkingen. Deze week is er in Een Tikkie naar het Zuiden weer genoeg te bespreken om jullie een uur lang te vermaken. Veel luisterplezier!

VVV-NAC
Wat kunnen we leren van het 2-2 gelijkspel tegen VVV en waarom zijn we toch zo blij met de doelpunten van Ralf Seuntjens en Boris van Schuppen? Daarnaast bespreken we de blessure van Moreno Rutten en complimenten voor Edwin de Graaf 

Shirtjes 
Daar waren ze de eindelijk: de nieuwe shirts! De een vindt ze vreselijk, terwijl de ander ze donderdag allemaal gaat aanschaffen. Genoeg te bespreken over de nieuwe tenues

Gesprek met Manders
Al een aantal weken riepen wij dat er een gesprek met Mattijs Manders gepland stond en dus goed om te bespreken wat er uit deze meeting is gekomen. Is de kou uit de lucht en komt de directeur binnenkort nog eens langs in de podcast?

 

B-Side Rats · Podcast #82
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Save the date: NOAD Cup '22 3 reacties
Volgend bericht
Fotoalbum: VVV Venlo - NAC (2-2) 10 reacties
Terug naar overzicht
46 Reacties
73   29  
Tonn

@chris wm
NAC speelde met volle overgave tegen VVV, de sfeer op t uitvak was uitstekend. We weten dat we nog ervaring missen. Daar wordt aan gewerkt. Dan begin jij over de geeltint van een shirt en het cultuur handvest met opnieuw een sneer aan NAC dat de simpelste dingen fout gaan. Ben benieuwd of er iets over jouw vermeld staat. Misschien iets over een zeurtint, die we moeten aanhouden?

29   58  
Chris W.M.

Benieuwd naar de shirts in het echt. Op foto’s van de wedstrijd tegen VVV lijkt het geel sterk af te wijken van het geel van de shirts van vorig seizoen. Dit terwijl er een kleurcode vastgelegd is in het cultuurhandvest. Zou dan toch hetzelfde moeten zijn zou je verwachten. Zelfs de simpelste dingen lijken niet te lukken zeg…

12   60  
Molenschot loco

Vreselijke shirts!!!!! De lelijkste allertijden!!

73   29  
Tonn

@chris wm
NAC speelde met volle overgave tegen VVV, de sfeer op t uitvak was uitstekend. We weten dat we nog ervaring missen. Daar wordt aan gewerkt. Dan begin jij over de geeltint van een shirt en het cultuur handvest met opnieuw een sneer aan NAC dat de simpelste dingen fout gaan. Ben benieuwd of er iets over jouw vermeld staat. Misschien iets over een zeurtint, die we moeten aanhouden?

35   14  
Chris W.M.

@ TONN

Er wordt tijdens deze podcast letterlijk gesproken over de afwijkende kleur. Daar reageer ik op. Verder zie ik het helemaal niet als sneer richting NAC, ik reageer juist dat het ook gewoon niet mee zit op het moment bij NAC. Zelfs iets simpels als shirtjes bestellen bij dezelfde leverancier met dezelfde kleurcode lijkt niet goed te mogen gaan. Iets met de wet van Murphy.

5   48  
NixNACNix

Selectie niet compleet voor de zware start. Spreekbuis en voortrekker van TH, Eric Hellrmons, faalt opzichtig. Maar dat zal wel weer op anderen afgeschoven worden.

35   5  
steven73

Het Seizoen is al 1 wedstrijd oud en de zeurkousen staan weer vooraan. Niets is goed ppppfffff hebben we dan niets geleerd van afgelopen periode.

13   32  
NixNACNix

@chriswm, hoezo wet van M ? De fans hebben veel waar ze om vroegen. Lijkt eerder the law of attraction. Trainer weg, oudere spelers weg en jeugd een kans. “ en dan maakt het niet uit als we niet meedoen om promotie”.

Geniet er van kerel.

8   2  
Blue

@ChrisWM

Ik denk juist dat de kleur van vorig seizoen te licht was. Google maar is de kleur RAL 1023 (uit het handvest). Blijft wel bijzonder dat de kleuren zo afwijken (Legea? 🤔)

Zo lekker podcastje luisteren met weer hele boeiende onderwerpen. Top BSR!

26   4  
Judge M.

Wat zou de genoegdoening dan zijn die jullie bij Manders proberen te halen? Dat hij ter plekke zijn vertrek aankondigt? Ik ben serieus benieuwd want je lijkt al wel heel erg in te graven op voorhand.

Zo kritisch t.o.v. de andere kampen heb ik jullie nog nooit meegemaakt in elk geval..

30   1  
Andre Vermeulen

De grote favorieten Emmen, De Graafschap,Volendam en Almere City allemaal puntverlies.Dit kan een leuk seizoen worden met veel verrassingen. Ondanks alles acht ik NAC niet kansloos.

14   7  
Chris W.M.

@ NIXNACNIX

Niet zo overdrijven, kerel.

27   3  
Tonn

@ Chris wm
Ik verheug me op de eerste thuiswedstrijd in een voor deze tijden vol stadion met een goede sfeer, inzet van de spelers en hopelijk een goed resultaat. Ik wens je en iedereen die met NAC meeleeft een goede wedstrijd toe. We kunnen weer en hopelijk snel op naar de echte volle bak met 19000 supporters. Als er een jaar is dat NAC onze steun als 12e man/vrouw nodig heeft langs de lijn en daarbuiten, dan is dat wel dit jaar.

32   6  
Nr. 20

Wat zijn we gedaald zeg als supporters. Over alle zaken een mening hebben en zeuren zeuren zeuren. Echt letterlijk elke keer trainer moet weg, jeugd een kans, waarde moet erop veld komen etc etc etc. En dan gaat het zo en dan tijdens de wedstrijd al lopen janken waar blijven de versterkingen en de jeugd in er niets van en de shirts zijn te geel……….nou eerlijk gezegd hoop ik dat er van die 12.0000 6.000 fanatieke supporters overblijven en de rest overstapt naar Willem Ii om daar lekker als een kruik te lopen zeiken op alles!!

20   11  
Da Pope

@Judge M.

Ik verwacht geen bijzondere genoegdoening anders dan een toelichting op wat er nu precies gebeurd is de afgelopen maanden. Manders is ons sec gezien natuurlijk geen verklaring schuldig, maar ik vind dat transparantie hier op zijn plaats is.

Hoe je het ook wendt of keert, er is natuurlijk een hoop gebeurd de afgelopen maanden. Op basis van NAC's publieke uitingen en informatie die doorsijpelt, vorm je je als supporter een beeld. Dat beeld is, op zijn zachtst gezegd, niet onverdeeld positief. Het lijkt alsof er spelletjes zijn gespeeld en er op zijn minst creatief met de waarheid omgegaan is.

Als je als NAC zijnde vindt dat je integer gehandeld hebt, zie ik geen reden waarom je je keuzes niet toe zou willen lichten. Dat is ook de uitnodiging, die we tijdens het gesprek gedaan hebben. Als je goed uit kunt leggen waarom je bepaalde keuzes gemaakt hebt, is het voor mij makkelijker er een streep onder te zetten. Op dit moment kost me dat nog altijd moeite, omdat ik het gevoel heb voorgelogen te zijn en het idee heb dat directie en aandeelhouders de situatie misbruikt hebben. Ik laat me graag overtuigen dat ik het verkeerd zie.

16   13  
Nr. 20

@da pope let it go. Je blijft erin hangen. Steek je positieve energie in support aan NAC. Wat gebeurd is is gebeurd en daar dragen we nu ook alle consequenties van en was ook wat we wilden….. dus dit jaar staat er een elftal met jeugdspelers en komt er nieuwe eigenaar die vervolgens pas weer kan gaan bouwen. Aan deze situatie kan huidig elftal en technische staf ook niets aan doen en zijn het de supporters zelf die hier groot aandeel in hebben gehad. Dus dan moet je nu ook consequenties dragen en niet als klein kind blijven roepen om ontslag trainer en nieuwe spelers maar vooral deze ploeg steunen. En ja dat zal dan dit jaar niet om de bovenste plaatsen zijn….

20   4  
Henri

@Chris WM
Ja Chris, als je hier een beetje kritisch bent of rechtlijnig, dan krijg je veel over je heen. Het opstellen van een cultuurhandvest heeft natuurlijk geen enkele zin als de kleur niet exact is, als de trainer een heel ander speelstijl wilt spelen dan beschreven etc. etc.
Pas hoorde ik bij De Rat dat NAC gewoon eens in de zes jaar moet degraderen, dat hoort bij de club zeggen ze dan. En gisteren las ik hier voor de zoveelste keer onder een item dat NAC geen Ajax is. Nee, dat zullen we nooit worden ook. Dat is duidelijk. Maar wat bij een op alle vlakken goed geleid AZ kan, zou op termijn ook bij NAC moeten kunnen. Ja, ja zonder klappertjes natuurlijk.
Ik ben benieuwd naar wat de nieuwe eigenaar/eigenaren voor doelen gaan stellen en hoe consequent ze in de uitvoering zijn. En het niveau van directieleden en RvC leden dat ze binnen weten te halen.
Want hoe blij, enthousiast, tevreden, noem maar op, we allemaal op het ogenblik ook zijn........het is natuurlijk vreselijk aanmodderen.

8   9  
Spongebob

Daar gaan we weer man man

Ik lees hier net over een RAL kleur die in het handvest staat ….. een RAL kleur wordt bij verf gebruikt niet bij kleding.
Dus ik zou dat wel is willen zien dat handvest .

25   2  
Ivo

Op dit moment kunnen die shirtjes me echt niet boeien. Liever nog 2 of 3 goede spelers erbij. Bij goed voetbal gaan we die shirtjes vanzelf waarderen.

Kijk maar naar EK'88, misschien wel de lelijkste Oranje shirts ooit, toch zullen we die nooit vergeten.

Kritiek is prima maar soms lijkt het een beetje op zeiken om het zeiken.

Het meest relevante wat speelt rondom NAC is de aandelenverkoop. Essentieel voor misschien wel de komende 10 jaar. Daar zou je iedere keer aandacht aan kunnen besteden. Deze week verloopt de inschrijftermijn. Wie gaan er een bod uitbrengen?

17   7  
Da Pope

@NR 20

Ik blijf er niet in hangen, roep niet om het ontslag van de trainer en roep ook niet om nieuwe spelers.

Als je de podcast hebt geluisterd, hoorde je dat ik Edwin de Graaf complimenteer, de jonge jongens graag een kans geef, hen van harte steun en dat ik bijzonder uitkijk naar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.

Ik heb vrijdag een prima gesprek met Manders gehad. Hij heeft verteld wat hem dwars zat en wij hebben ons verhaal gedaan. We denken anders over sommige zaken, maar dat is wat mij betreft geen onoverkomelijk probleem. Hij wil niet publiekelijk terugblikken op bepaalde zaken en dat is, of ik het er nu mee eens ben of niet, aan hem om te bepalen.

Maar ik ben maar één supporter. Ik vind dat het aan ons als BSR is om Manders ervan te overtuigen dat ook andere supporters een uitleg verdienen, zodat ze zelf een definitieve mening kunnen vormen. Ik heb gisteren in de podcast ook gezegd dat ik best snap dat een (flink) aantal supporters er klaar mee is, maar voor de overige supporters doe ik graag mijn best om Manders zijn verhaal te laten doen. Ik ben daarom blij dat hij weer aanschuift in de podcast. Of zijn antwoorden bevredigend zijn, zal ieder voor zich moeten bepalen.

16   6  
Chris W.M.

@Spongebob

Shocking dat je het cultuurhandvest niet kent; hét document waar de kern van de club in vastgelegd is en wat er voor moet zorgen ( mits goed gehandhaafd, hallo Clubraad) dat passanten niet de kernwaarden van de club kunnen verkwanselen ten behoeve van wat rotcenten.

Maar vooruit, hier kun je hem lezen;

https://www.clubraadnac.nl/uploads/6/3/9/3/6393722/cultuurhandvest_nac_in_de_praktijk.pdf

19   9  
Das Phantom (BSR)

@NR 20 @Judge M.

Sterker nog; als je podcast luistert hoor je ineens een verbazingwekkend milde Da Pope die zegt bereid te zijn te luisteren naar Manders en hem niet per se het stadion uit wil hebben als hij met een goede uitleg komt.

"Gebeurd is gebeurd" is natuurlijk wel iets te makkelijk. Dat zeg je als iemand je koffie omstoot over de tafel.

10   29  
Tip

Eens met @JudgeM en @nixnacnix. @Tonn en @Nr20 geven m.i. goed positief advies.
Dat cultuurhandvest is wat mij betreft iets voor de kleuterschool. Als je nu over dogma's spreekt dan is het dat stuk papier wel.

27   7  
Chris W.M.

@Tip

Jij zou er dus geen bezwaar tegen hebben als we voortaan in het Tuincentrum Schalk Stadion spelen, na elk doelpunt we weer een jingle horen van Hornbach en de gehele wedstrijd getrakteerd worden op reclamefilmpjes op de scoreborden om maar wat te noemen?

10   4  
Henri

@Tip
Niet dat ik nu zo'n aanhanger ben van een cultuurhandvest. Feit is in mijn ogen wel dat als je het hebt, je als directie en toezichthouders er naar handelt. Ga anders met betrokken partijen in overleg om een manifest aan te passen, meer eigentijds te maken of voor mijn part volledig van tafel te vegen. Maar wees er wel eerlijk en duidelijk over. Een manifest waar de hand mee wordt gelicht is elkaar voor de gek houden.....dus weinig respectvol naar elkaar toe.
Lijkt me zonder meer o.a. een taak voor de nieuwe eigenaar/eigenaren.

10   10  
Nr. 20

@da pope en @das phantom. Ik persoonlijk denk dat als we na einde vorig seizoen niet meteen in emotie en stress hadden geschoten en we in alle redelijkheid als volwassenen met elkaar om tafel waren gaan zitten en verbeterpunten hadden benoemd we er nu veel beter voor hadden gestaan. Maar wat gebeurd is gebeurd dus nu blik vooruit. Gaan voor een goede overname die bij nac past en steun aan deze technische staf en spelers in voor en tegenspoed. En ja dat zal dit seizoen wederom veel van supporters vragen. Zeker als we rond middenmootje zullen draaien maar dat zijn de consequenties

15   7  
die ne gast

Ben het wel met Nr 20 eens, dat we niet te veel moeten blijven hangen in het verleden.
Ja, Manders heeft ons als supporters enorm geschoffeerd, zijn publieke excuses zijn geen echte excuses (laat staan oprechte excuses), maar we weten ook allemaal dat Manders maar een passant is, waarvan het einde al in zicht is, dus daar moeten we niet te veel energie meer in stoppen.
Ben wel benieuwd of er vrijdag überhaupt een sponsor is die de behoefte voelt om met Manders te praten?

Belangrijker vind ik eigenlijk de vraag hoe we er financieel voor staan en wat er wel of niet in spelers geïnvesteerd mag worden i.r.t. de mogelijke overname van de aandelen.

De Van Hecke miljoenen lijken inmiddels al verdampt door het aantrekken van Immers, Malone, Rutten en de oprotpremie aan Steijn (die is echt niet gratis weggegaan). Daarnaast zijn er 12.000 SCC's verkocht, maar een deel is met compensatie-regeling verkocht, dus dat slaat mogelijk een gat in de begroting.
Is er een instructie dat er zoveel mogelijk geld op de bank moet blijven staan, om de overname-prijs omhoog te helpen?

Er hoeven geen precieze bedragen genoemd te worden, maar duidelijkheid over welke financiële randvoorwaarden zijn meegegeven voor dit seizoen en wat dus wel of niet kan, zou fijn zijn en kan rust creëren.
Het uitblijven van nieuwe spelers voedt alleen maar de onrust en het onbegrip onder de supporters.

Maar Manders lijkt maar vast te houden aan het idee dat hij supporters niets hoeft te vertellen, totdat hij de onrust en media-aandacht niet meer kan negeren en dan is het weer te laat om de rust te doen wederkeren...
Iets met ezel en steen...

Wie de nieuwe eigenaar wordt is momenteel vele malen belangrijker dan welke nieuwe spelers er komen.

Overigens: het lelijkste shirt ooit, is toch wel dat shirt met die tractor-band sporen op de schouders uit degradatiejaar 1998/1999. :-)

16   9  
Bas

Nuance is een vies woord bij Tip, NixNACnix. Tonn en Nr20. Alles wordt beschreven in absolutismen, overdrijvingen, versimpelingen, stromannen en hyperbolen. Zelf plachten zij alle waarheid in pacht te hebben. En dat zijn dezelfde lieden die anderen van kleuterschoolniveau betichten. Je moet het lef maar hebben.
Dit gepreek wordt wel steeds vermoeiender en zorgt ook dat steeds minder mensen hier reageren. 'beware the preachers'

11   9  
NixNACNix

@henri, inderdaad AZ zou de grote voorbeeld club moeten zijn. Enige is wel dat die via een godsvermogen van Scheringa uit de KKD zijn gepromoveerd met spelers die aanbiedingen van eredivisieclubs lieten lopen. Zij kochten jonge talenten die ze voor veel geld doorverkochten. Iets wat NAC waarschijnlijk met De Rooij wil bereiken.

Maar kijk naar hun visie, hun jeugdopleiding, scoutingsapparaat en hoe zij met sponsors omgaan. NAC heeft echt een grotere achterban, maar helaas een regionale uitstraling en geen landelijke.

Begin eens met de daar weggestuurde scout Barry van Galen te halen. Die gast past prima bij NAC.

Haal een hoofd jeugdopleidingen met een visie en moderne ideeën. Iemand die meer heeft gezien dan de driehoek Roosendaal, Gastel, Breda. Innovatie en creativiteit is waar het om gaat.

10   7  
Henri

@Nr20
Dit moest volgens mij eens gebeuren. We hadden tenslotte eigenaren die niets wilden. Ze wilden eigenlijk geen eigenaar zijn, schaamden zich bijna voor de club. Maar ze wilden ook weer niet verkopen, want dan was het bedrag te laag of waren de intenties van de koper(s) niet goed genoeg. Het was iedere keer wel wat.
Nu hebben we een kans uit duizenden om bijna vanaf de bodem alles opnieuw op te bouwen met betrokken mensen die trots zijn op hun club. Maar of het gaat slagen ........ ik hoop het. Alles zal afhangen van hoe dik te portemonnee is en de ervaring en kwaliteiten van de beleidsbepalers. Een bouwondernemer die het allemaal al weer weet, maakt mij erg zenuwachtig moet ik zeggen.

14   7  
SpongeBob

@chriswm

Moet elke supporter dit handvest uit zijn hoofd kennen ?

Er staat een pms kleur voor textiel en ral kleur voor verf.

Je zou dus een pms kleuren waaier moeten kopen om zo de kleur geel te vergelijken of je kan een x naar mijn winkel komen zullen we het samen vergelijken

Maar legea zal al zijn kleding ook bij de diverse fabrieken laten maken dus elke verf badje bij elke andere fabriek kan wat afwijken.
En het kan ook dat elk kleur anders opdroogt door de stof maar zal de uitleg hiervan jullie besparen (want krijg toch duimpjes omlaag hahaha)

8   19  
NixNACNix

@dienegast

De Van Hecke miljoenen zijn ook naar de belastingdienst ( terug betalen NOW regeling) , naar de investering in De Rooij en het gat dat Corona heeft veroorzaakt gegaan. Dat transfer opbrengsten gebruikt worden de selectie te versterken is normaal.

Voor Steijn is geen vervanger gehaald, ik vermoed dat hij doorbetaald wordt dit seizoen zolang hij geen club heeft. Is een aanname, net zoals jij doet. Heb er overigens geen probleem mee dat een trainer die wordt weggejaagd zijn geld mee krijgt.

Heb je buiten Sydney en toptalent Azzagari al een speler negatief over Steijn gehoord?

11   1  
Ivo

@Henri

Ik hoop echt dat we wegblijven bij de lokale ondernemer met een paar miljoen op de bank die NAC ziet als een mooi vehikel om zichzelf in de picture te brengen. Het Wethouder-Hekking-effect.

De enige manier waarop NAC structureel naar middenmoot eredivisie kan (met uitschieters omhoog en omlaag) is met een kapitaalkrachtig consortium of eigenaar. Met kennis van zaken en een uitgebreid zakelijk netwerk. Utrecht, Groningen, Heerenveen zitten op een begroting van net op of onder de 20 miljoen. Daar moeten wij ook naar toe. Wij hebben meer potentieel dan een Zwolle, Almelo of een Willem 2. Kijkend naar de toeschouwersaantallen, het achterland, de beleving.

We moeten niet bang zijn voor die ene eigenaar die opstaat en betaalt en bepaalt. We moeten bang zijn voor klein denken, microkapitaal, een veel te ingewikkelde governance en alles willen houden zoals het is.

Nog een week, dan moeten de biedingen binnen zijn. Ik ben benieuwd.

3   6  
den hulk

je hoeft niet te zeuren maar je moet realistich zijn dat dit niet normaal is geen vesterkingen het moet ergens aan liggen

8   5  
Klets

Ik zou heel graag eens transparante en duidelijke taal willen horen. De vraag is simpel, 'waar blijven de versterkingen' en volgens mij moet een antwoord net zo simpel zijn. Voor mij, en dat is een aanname, zijn er maar een paar antwoorden mogelijk:

1. We hebben een paar aanbiedingen gedaan en we wachten nog op een antwoord.
2. We kunnen momenteel niets want de club staat te koop en er is dus geen budget.
3. Op dit moment ligt alles stil i.a.v. de nieuwe eigenaar of eigenaren.

Kan toch niet zo zijn dat we al weken aan het wachten zijn op antwoorden van spelers?

Ben gewoon open in de communicatie, er hoeven echt geen namen genoemd te worden maar doe in ieder geval een beetje aan supporter verwachtings management!

En de shirts.... serieus, moeten we het daar nu in deze tijden over gaan hebben?

12   4  
Beter de laat dan nooit

Wat lees ik hier enorm veel afwijkende meningen. We vechten elkaar bijna het kot uit.
ONS NAC is bij voorbaat al kansloos.

7   7  
Semsi

Het wordt tijd dat NAC (Manders?) eens duidelijkheid gaat verschaffen.
Het spelersbudget is gelijk aan vorig seizoen echter hebben Steijn en Immers wat centjes meegekregen en er moeten andere tegenvallers opgevangen worden. Oftewel: er is geen budget meer (buiten "gratis" spelers).
Communiceer ook de doelstelling die hier bij past om teleurstellingen bij supporters en sponsoren te voorkomen. Er is nu tweespalt. Een groep denkt vol voor promotie te gaan, een andere groep denkt aan een tussenjaar tot de club verkocht is...

16   1  
die ne gast

@NIXNACNIX
Dank voor de aanvullingen.
Spelers zullen zich bijna nooit negatief uitlaten over een trainer. De voetbalwereld is daar een te kleine wereld voor.

Het wegsturen van Steijn had vooral te maken met zijn eigen gedrag: geen zelfreflectie (het lag altijd aan anderen), NAC-onwaardig betonvoetbal op de mat leggen en vooral met het compleet negeren en schijt hebben aan Ton Lokhoff heeft hij er zelf voor gezorgd dat zijn positie onhoudbaar was geworden.

En grappig dat jij Steijn altijd zo verdedigt en tegelijkertijd zo ontzettend op de persoon Hellemons zit te spelen...
Denk de volgende keer aan dit gezegde:
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.

17   3  
Sjef de gevulde koek

Wat reageren hier toch domme mensen af en toe zeg. Denk gewoon even logisch naar. Ik heb het al een paar keer gezegd. We hebben geen beleid, geen visie, geen td, een halve ad, de club staat te koop zelfs, Natuurlijk komen er geen spelers zo maar even deze kant op. Het enige wat we ze kunnen bieden is een vol stadion omdat wij er zijn. Voor de rest niks. Roeien met de riemen die we hebben en ga achter de ploeg staan. Meer kunnen we niet doen. Het bla bla bla waar blijven spelers weten we nu wel.

10   8  
Tip

@Bas. Niet onderbouwde terminologie en dat mensen hier minder reageren heeft een andere reden.

8   4  
knurft

iemand die ropet dat NAC maar eens bij van Galen moet aankloppen .... die gaan we maar niet te serieus nemen ..

van Galen ...een van de grootste miskleunen die NAC ooit gehaald heeft ...

een seizoen lang zijn kont tegen de krib gegooid , en veel te weinig gedaan met zijn potentie en voor het salaris wat hij opgestreken heeft

9   2  
Noord Mokumse NAC'er

Luisterend naar jullie podcast op kantoor.

Wederom een prima podcast.

Een special over 'shirts' zou zeker goed beluisterd worden. Er zijn voldoende mooie shirts van clubs waar oud-NAC'ers hebben gespeeld.

Ik hoop echt op shirts van Copa volgend jaar. Met kleine verwijzingen naar Breda; begijnhof, grote kerk, spanjaardsgat, Andreas kruizen.. Hoe mooi zou dat zijn!

2   4  
Lamington

Wat een doscussie, haaaaahaha..

12   2  
Francis Bacon

Het competitieprogramma met zoveel concurrenten in het begin werkt niet echt in ons voordeel.

Ik vind het wel verstandig dat NAC op dit moment het slot van de transferperiode afwacht. Iedereen verwacht nog gekte in de laatste weken. We weten allemaal dat dan de 'buitenkansjes' komen. En dat kunnen parels zijn die ergens overbodig zijn of flops die niemand anders wil hebben... De toekomst zal het leren.

6   1  
scheppioni

Dit NAC poogt veel meer potentie tot weer een herkenbaar NAC.
Het gaat qua TEMPO nog niet zoals gewenst, maar daar is op korte termijn de slag te halen.
Hopen dat the Seun fit blijft en dat Haye in BREDA blijft, nog een twee ervaren krachten in de aanval/(middenveld) erbij en dan geloof ik er veel meer in dat het goed gaat komen, dan dat laf gebrei van vorig seizoen !! Vooralsnog geniet Edje zeker mij steun, al is er dus betreft tempo in het spel nog werk aan de winkel, maar de echte wil om te winnen op het veld is veel meer aanwezig !
Dat is waar we NAC voor staan, zo hoort het !

1   1  
Wanny

@ Francis Bacon

Of juist wel. Het zou veel erger zijn als we nu wedstrijden zouden verliezen, die we normaal gesproken moeten winnen. Zoals TOP Oss of Dordrecht.

11   0  
Wanny

Elk seizoen weer hetzelfde gezeik: waar blijven de versterkingen?

Het is net 10 augustus en niemand heeft de selectie al compleet. Wacht nou gewoon de komende paar weken af en support de jongens die het nu voor ons moeten doen.

Laad alle berichten na dit bericht in