Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #85 (met Sydney van Hooijdonk)

Das Phantom

Vandaag een bijzondere aflevering van Een Tikkie naar het Zuiden, want Serie A-spits Sydney van Hooijdonk was voor even terug in Nederland en schoof aan bij B-Side Rats. Met de aanvaller hadden we het over de huidige situatie bij de club, zijn nieuwe avontuur in Italië, de laatste transfers en al het overige wat er verder te bespreken was over onze club.

NAC – ADO
NAC won vrijdag overtuigend van 3-0 van ADO Den Haag. Wat viel de heren aan tafel op tijdens de wedstrijd en heeft Sydney de wedstrijd gekeken? We hebben het over de ervaren Seuntjens en de jongelingen die de kans kregen in de wedstrijd. Al met al een prettige overwinning voor NAC.

Italië, de opleidingsvergoeding en de kansen in de Serie A
Met Sydney hebben we het over zijn overstap naar Italië, of NAC nou wel of niet een opleidingsvergoeding kan verwachten, het leven in Italië en zijn kansen in de Serie A. Wordt de aanvaller verhuurd of gaat hij minuten maken in San Siro? Genoeg te bespreken.

Transfers
Met nog een paar dagen te gaan op de transfermarkt is het nog spannend in Breda. Tijdens de uitzending wordt bekend dat Antonia een contract heeft getekend in Breda en daarmee de aanvallende versterking binnen is. De vraag die echter boven Breda hangt: blijft Thom Haye in Breda? Sydney is bevriend met de middenvelder en denkt te weten wat de spelmaker gaat doen.

Veel luisterplezier en tot volgende week!

B-Side Rats · Podcast #85
Bron:
B-Side Rats
64 Reacties
99   23  
Braze

Gezeur of niet, Steyn heeft van Hooydonk weggepest en Manders is in gebreke gebleven door de contractuele procedures niet goed uit te voeren.
NAC is nu de dupe en Sydney geniet in Italie van een mooi salaris en een mooie competitie.

100   36  
Ivo

Klopt het dat Sydney een clausule in zijn contract wilde waarbij hij een bonus kreeg als hij niet opgesteld werd?

Verder ben ik wel even klaar met de reuring rondom Sydney. Ik wens hem het allerbeste hoor, maar we moeten daar niet te lang in blijven hangen.

81   56  
Cees-2

Je zou er haast wat van gaan denken, ook op deze site, het gelobby met Van Hooijdonk. Is dat terecht, of niet? Wat een geleuter, over deze simpele speler, waarvan er bosjes rondlopen in het amateurvoetbal. Maar die hebben geen connecties, die zich uitsloven om je in de picture te houden. Die connecties moeten eens voor de spiegel gaan staan, het neemt namelijk gênante vormen aan.

97   38  
Sjef de gevulde koek

Ik heb seuntjes meer ballen na de juiste kleur zien spelen dan SVH een heel seizoen bij elkaar. Ook staat hij al op 4 doelpunten. Next graag !!!

46   23  
De generaal

Cees-2 jij slaat de spijker precies op zijn kop

37   22  
Moppernac

Ik geloof best dat NAC Sydney een verbeterde contract heeft aangeboden, maar ik denk dus ook dat Sydney heeft gezegd geef mij maar meer tekengeld en we praten nergens meer over.
Ik vertel wel dat ik geen nieuwe verbeterde aanbieding hebt gekregen.
Het is de zoon van Pierre, dus leerde heel snel van zijn vader.

55   62  
BREDA 1965

zure mensen ook weer wakker geworden.SVH,voor mij ben je een NAC HELD

99   23  
Braze

Gezeur of niet, Steyn heeft van Hooydonk weggepest en Manders is in gebreke gebleven door de contractuele procedures niet goed uit te voeren.
NAC is nu de dupe en Sydney geniet in Italie van een mooi salaris en een mooie competitie.

74   36  
Chris W.M.

@Cees-2

Hoeveel van die zogenaamde simpele spelers die met bosjes rondlopen in het amateurvoetbal zijn tweede spits bij een Serie A club? Of zorgen die connecties ervoor dat hij nu een meer dan ervaren concurrent van 30 in de pikorde voorbij gestreefd lijkt te zijn. Nogmaals; bij een Serie A club.

Het wordt een beetje gênant hoe graag sommigen Sydney willen zien falen. En dan net doen of de feiten er niet te doen omdat zíj het geen goede speler vinden.

@Ivo

Dat verhaal is naar buiten gebracht door hetzelfde kamp dat beweerde dat er een peloton ME klaar stond. En dat Pierre van Hooijdonk de kwade genius is, dat hij achter de schermen iedereen zo heeft opgestookt dat hij de oorzaak is van het vertrek van Steijn. Grote duim werk dus.

Verder wel ermee eens dat er nu wel een streep onder mag. Sydney is een ex-NAC speler die lekker z’n eigen ding moet gaan doen, en wij moeten ook verder. Laten wij ons eerst eens focussen wie nu eigenlijk de vervanger van Sydney gaat worden.

36   32  
NiXNACNIX

Och leuk Sydney.

Vraag: vorig jaar heb je vanaf dag 1 geroepen dat een jongen van jouw leeftijd moet spelen. Hoe zie je dat nu ?

30   16  
Scheppioni

Juist Braze !!!
Hebben we als NAC te danken aan de pipo van de eeuw !!!
Die hier twee zielige supporters nog op deze mooie site heeft !!
Succes Sydney !!! Ik hoop je zeker nog ooit bij ons NAC terug te zien !

41   38  
Cees-2

Chris W. M. Waarom besteed deze site en zeker ook Bn DeStem zoveel aandacht aan deze speler? O.a. Van d. Hecke zou er misschien jaloers op zijn geweest, of nog zijn. Ook Korte, de Spanjaarden van afgelopen seizoen, haast alle spelers die afgelopen seizoen bij NAC hebben gespeeld. Dadelijk ook dit seizoen? Verder nog een aantal spelers die kort geleden “ook” vertrokken zijn. Is deze gerichte publiciteit toeval? Natuurlijk niet. Eng, hypocriet, eigen belang, ten koste van haast alles, zo wil ik dit classificeren. Ik geef ze (Van Hooijdonk) geen ongelijk, de maatschappij geeft hiervoor, hoe vreemd het ook moge zijn, mogelijkheden. Ik heb Van Hooijdonk zelf ook zien spelen, schei toch eens uit. Hij heeft een bepaald neusje voor (geen kopgoals) doelpunten, ook een goede vrije trap, maar verder? Vertel eens. Denk jij nou echt dat er bij de amateurs geen betere lopen, of gelijkwaardige, ga eens kijken. Nee hoor, in mijn ogen is dit alles overduidelijk, ook van de fam. Van Hooijdonk, zij geilen hierop.

34   36  
Pietje Saaman

@ Cees-2
Inderdaad wordt ook echt misselijk van altijd die aandacht voor Sydney wordt er doodziek van.
Echter daar Chris. W.M. Blanco en blauwhof voor eeuwig de liefde hebben verklaard aan huize van Hooijdonk en in het geval Hooijdonk altijd met de familie eens zijn en idolaat zijn.
Je wordt er echt niet goed van altijd die aandacht. Gesloten boek en door ze doen net of we 10 jaar Messi als speler hebben gehad.

32   30  
Chris W.M.

@Cees-2

Al gesolliciteerd dan bij Bologna? Je ziet het blijkbaar beter dan al hun doorbetaalde scouts.

14   12  
Chris W.M.

*duurbetaalde dus.

36   11  
Chris W.M.

@ PIETJE

Omdat ik de mening van scouts die dik betaald worden talenten te vinden die van waarde kunnen zijn voor hun werkgever, of het nu op het veld of financieel is, hoger inschat dat de mening van Piet en Cees wil niet zeggen dat ik er idolaat van ben.

27   35  
Pietje Saaman

@ Chris W.M.
Het is echt een complete overkill aan aandacht voor de familie van Hooydonk .
Dat is een gesloten boek nu maar we blijven het maar week in en week uit over van hooydonk hebben.
Ik betrap jou en/of Blauwhof en Blanco erop hieraan compleet debet te zijn.

62   14  
Ouwe spionkop

Wat een belachelijk zure reacties op gewoon een leuke aflevering van podcast.
Sneu volk dat bij alles over Sidney reageert als 'n stier op 'n rode doek.
Luister dan gewoon niet naar de podcast als je er zo'n moeite mee hebt.
Voor mij blijft Sidney een fijne gast met een NAC hart.
Mannen van BSideRats dit is gewoon weer een lekkere podcast en ga zo door!

33   10  
Wim

Pietje en Cees-2.

Deze site en de krant schrijven erover omdat de mensen het willen lezen. Jullie hebben het ook gelezen?

Je had het ook kunnen overslaan. Maar nee, iemand zegt iets positief over van Hooijdonk en alle rancuneuzen hebben weer een reden om in de pen te klimmen.

En verder heeft Chris W.M. gelijk. De scouts van Bologna zullen er toch echt wel meer kijk op hebben. Daar doet vader Pierre niets aan.

46   34  
Judge M.

@Braze:

Ik ben geen fan van Steijn maar ik begin steeds meer de indruk te krijgen dat hij gewoon heeft laten zien wie er de baas is. Als je al vanaf september na een hattrick van intikkers tegen een stel 17-jarige snotapen een transfervrij vertrek wilt forceren en ook nog met een boetebeding komt aanzetten dan zou ik je ook pas in blessuretijd laten invallen.

Nogmaals @BSR: waar zijn die kritische vragen richting kamp Van Hooijdonk van hetzelfde kaliber waarmee jullie ook Manders het laatste zetje willen geven? De hele pleurisbende vorig seizoen kwam van 2 kampen die allebei schuld hebben behalve bij jullie en Blanco en zijn vriendjes..

Hier heb ik jullie site echt niet voor gesponsord indertijd..

35   5  
Chris W.M.

@Pietje

Dan ben ik benieuwd wat ik doe dan? Kan me niet heugen de laatste keer dat ik iets over Sydney de voetballer gereageerd heb.

Maar zoals ik al schreef mag het van mij ook wel een tandje minder. Ben veel benieuwder wie er als opvolger van Sydney gepresenteerd gaat worden.

14   32  
Tip

Verstandige en eerlijke reactie van @Judge M.
Overigens krijgt Sidney helemaal niet veel steun, want de meeste mensen weten echt wel hoe het zit. Echter men denk als je terecht de zere vinger legt op de van Hooijdonks dat je dan gelijktijdig een duim omhoog geeft aan Steijn. En dat is bij een bepaalde groep binnen het NACse verboden. Overigens ben ik niet pro Steijn. Maar ook niet volledig anti. Gelukkig niet. Ik probeer over de hele zaak genuanceerd te denken en dan brengt Judge M de zaak degelijk onder woorden. Maar ieder zijn mening mensen.

26   26  
NiXNACNIX

@tip

Zaterdag die andere vriend vd familie in De Stem. “ Sydney op weg grote meneer te worden, in Breda zien ze het niet maar in Zeist en Italie wel”. In Zeist was hij 1 vd 38 geselecteerden en viel af, in Italie was hij de 6e tijdrek wissel. 4 minuten voor tijd en afgelopen weekend zat hij 90 min op de bank. Niks mis mee, het komt met vallen en opstaan best goed: maar doe is normaal. Er gaan ladingen transfervrije jonkies naat Italie en die competitie staat nu niet bekend om het doorbreken van jonge spitsen.

Inderdaad het is bij de meesten kamp wit of kamp zwart. Kijken niet verder.

Moet je dat gedraai van Blanco horen als hij maar iets zegt dat positief is voor het andere kamp. Dan verontschuldigt hij zich: “ ja zou eerlijk moeten we ook zijn….”

Maar goed, Sydney stelt bij de Italianen ( nog?) niet veel voor, de landelijke pers in Nederland vindt hem volkomen oninteressant dus blijft het regionale ( vrijwilligers) geneuzel over.

Sydney moet oppassen niet een soort Andries Noppert te worden, niks bijdragen maar telkens een podium zoeken. Is het niet via Twitter dan wel via de lokale Bredase media.

21   4  
Nonkel Frans

Dat was weer een mooie beschouwende podcast @BSR dank daarvoor. Leuk ook om te horen dat Ralf Sydney vroeg te blijven: "samen leggen we er zo 30 in!".
De jonge NAC cers die in t buitenland spelen strikken als ze even thuis zijn is altijd leuk. Eerst Schalk nu Sydney en hopelijk volgt Omer nog een keer.

De laatste podcast van BNde Stem met Karelse is overigens ook een aanrader. Hij verbaast zich ondermeer over de hetze tegen oud nac spelers...........


56   4  
Das Phantom (BSR)

Wat een fijne reacties allemaal. Sydney schoof bij ons aan omdat we die afspraak al een lange tijd geleden gemaakt hadden.

Als je de podcast eerst luistert hoor je dat het uiteraard kort over de opleidingsvergoeding gaat, maar we ook juist praten over zijn leven in Italië, de jeugd die nu de kans krijgt bij NAC (hij kent veel van deze spelers) en verder de gebruikelijke onderwerpen worden behandeld.

Een ex-speler die aanschuift vinden wij bijna altijd interessant en een mooie toevoeging aan de podcast. Hoef je niet gelijk iets achter te zoeken.

Alsnog veel luisterplezier en dank voor je komst, Sydney!

21   7  
Beter de Laat dan nooit

@Judge
“Hiervoor heb ik jullie niet gesponsord destijds. “ Wat een foute opmerking.

9   10  
Johnny1912

HAYE MOET BLIJVEN!!!!!!! (dit mag wel eenmalig in caps lock toch)

Sydney = Sydwel als hij niet wordt verhuurd vandaag. Jaartje op de bank voor hem dan (alweer). Lijkt mij een typisch geval te worden van die over 5 jaar 4 clubs heeft gehad en er overal wel wat betere spitsen rondlopen. Maar dankzij papa komt hij toch overal binnen.

22   2  
1 van de 2

Leuk initiatief,

Had m graag samen met Seuntjes zien voetballen.

8   5  
Wanny

Volgens BN De Stem vraagt NAC meer dan 10 miljoen voor Haye. Een bedrag met 7 nullen in plaats van 6...

9   3  
KC

10 miljoen zou natuurlijk belachelijke eis zijn.

On topic: leuk interview met Sidney.

Zit ik nu gelijk in een kamp van pro Sidney??

Hij zal het moeilijk krijgen ja. Maar lang contract spreekt vertrouwen uit. Misschien nu veel op de bank en na de winterstop verhuurt. Dan zal volgend jaar belangrijk worden voor hem.
Is hij nu geflopt als hij komende maanden weinig speelt: Nee, nog niet.
Heeft hij het nu al helemaal gemaakt: Nee, nog niet

27   3  
Die ne gast

Wederom een leuke podcast. Ik snap niet waar die zuurheid tegen Sydney plots vandaan komt? Jaloers op waar hij nu is? Frustratie, omdat hij door het mismanagement van Manders en Steijn nooit heeft willen bijtekenen en we daardoor zijn opleidingsvergoeding mislopen?
Sydney is gewoon een leuke gast met een NAC-hart, maar blijkbaar kunnen mensen hem niet los zien van zijn vader en dan is het ‘you love him or you hate him’?

Sydney was dit jaar de ideale spits geweest met zoveel meer voorzetten de 16 in, dus het is jammer dat hij niet meer voor NAC speelt. Ik vond de podcast in ieder geval leuk om naar te luisteren.

16   21  
Nachoreca1

Veel respect voor alles en iedereen die sites en pod casts maken en publiceren, maar nu slaan ze de plank ,in mijn ogen, gruwelijk mis....
Weer dat geouwehoer met en over die modale voetballer. Een echte naccer ? Laat me niet lachen....beetje tegengas en sr en jr slaan op de vlucht met nietszeggende theorieën... laat gaan en focus je op de echte.

20   2  
Nonkel Frans

Ga er eens voor zitten voorSydney en zojn beschouwingen. Er komt heel veel aan de orde. Super informatief en oprecht verhaal.
Bv Wat doet bsr forum met je - ervaring hyballa - meest veelbelovende jeugdspeler - blijft Haye - trainingcultuur Bologna - opleidingsvergoeding - gepland afscheid in t Ray Verlegh en Oranje.
Zoals verwacht voor Sydney als jong persoon en voetballer is Bologna een hele goede vormende ervaring.
Het is goed voor hem dat hij uit de huidige nac arena is gestapt. Als zoon van...doe je het nooit goed.
Maar overduidelijk blijft : haal het manneke uit NAC maar NAC gaat nooit uit t manneke.

Watch out guys - hij komt terug de Syd, hij komt terug!!

15   11  
Maarten

SVH, ik ben er wel klaar mee. Niet de persoon maar wat er gebeurd is. Het enige wat steekt dat talenten op een asociaal manier door Steijn in de steek zijn gelaten. Ik vermaak me nu opperbest met deze huidige selectie. Wat een fris voetbal. Van Marijnissen tot aan Kestens, ze maken grote stappen voorwaarts. Ik vond Kestens met Ralph de beste afgelopen vrijdag. Haye ook trouwens. Deze lichting kan wel eens de broodnodige eurootjes opleveren als ze een contract aangeboden krijgen. En laten we Helkemons niet vergeten. Brengt high quality work.

16   15  
Tip

@Nixnacnix. Eens. Overigens heb ik niks tegen Sydney. Leuke gast, zeer beperkte voetballer , maar wel een neus op de goeie plaats te staan en een prima aangeleerde vrije trap. Ik schat hem niveau keuken maar ik kan daar goed langs zitten. Ik gun hem alle goeds. Ook de Podcast vind ik een mooi iets. Respect voor al dat vrijwilligers werk om ons........ te plezieren. Daar komt het toch op neer.

Het conflict dat vorig seizoen heeft gespeeld heb ik zeer veel moeite mee. Het doet me echt pijn. Dat conflict heeft NAC zoveel ellende gebracht. En je kunt van een conflict nooit 1 partij de schuld geven. Dat is onrechtvaardig. En mogelijk weet ik er ook iets teveel van.

Heb de wedstrijd tegen ADO nog eens gekeken. Maar wat voetbalt Seun goed zeg.
En niet alleen de goals die hij maakt. Ook het vasthouden van de ballen het kaatsen het vrij lopen het spelers aansturen etc. etc. Die man groeit echt boven zich zelf uit omdat zijn droom uitkomt; spelen in NAC1. Iets waar we denk ik bijna allemaal van hebben gedroomd. Ik verwacht niet dat Seun dit iedere wedstrijd een heel seizoen kan volhouden , dat zou echt verbazingwekkend zijn, maar we hopen natuurlijk van wel. Ook het contact met de supporters doet Ralph op een spontane toffe manier.

Mocht die andere Seun uit Limburg ooit terug keren dan durf ik te stellen dat we aanvallend ,met Antonia er ook bij , weer op ere niveau zijn. Maar Mats terug op korte termijn blijft denk ik een droom.


25   5  
PietP

Wat een zure reacties allemaal.

Als er dan een jongen die de jeugdopleiding heeft doorlopen, altijd in en om en Bredase heeft gewoond en geleefd, na een transfer naar de Serie A een paar dagen terug is én tijd heeft, dan is het gewoon leuk dat hij even aanschuift.

BSR is in de de eerste plaats een supporterswebsite. De reacties dat er geen "kritische vragen" gesteld zouden worden, slaan dan ook nergens op.
Niks mis mee om lekker te keuvelen over hoe het nu gaat en hoe hij denkt over het huidige team.

Over wat er tijdens onderhandelingen wel of niet ten tafel is gekomen, lijkt me ook totaal niet relevant.
Dat is alleen speculeren. NAC biedt bijvoorbeeld een lager salaris dan gewenst, en dan kijk je samen of er misschien iets tegenover kan staan om dat te rechtvaardigen.
Alles wat je dan bespreekt heeft wat mij betreft achteraf geen waarde als het geen onderdeel uitmaakt van het definitieve contract.
Deze onderhandelingen blijven oprakelen creëert juist die reuring waarvan Ivo zegt dat hij klaar mee is. Nogal tegenstrijdig.

Ik wens Sydney het allerbeste en hoop dat hij met de kerst gewoon nog een keer ergens wil aanschuiven om ons weer bij te praten.

4   10  
Nacman

Laten we ophouden over Sidney die is nu echt NAC.
Bsr komt er net als vorig jaar weer een overzicht van alle transfers rond NAC en ex NAC

11   1  
Becherovka

@PietP

Je ziet dat de onvrede over deze situatie nog steeds speelt en dan krijg je wat je altijd ziet bij NAC. De mensen die dit gedaan hebben moeten boeten, de koppen moeten gesneld worden. Dan komt de volgende, roepen ze met zijn allen 'de koning is dood, leve de nieuwe koning' en dan is het wachten tot de eerstvolgende fout. Dan moet die kop weer gesneld worden.

NAC bestaat bij de gratie van de supporters en de prestaties zijn ook naar de gratie van de supporters. Rustig zal het hier nooit worden!😄

En voor Sydney. Mooi dat die aansluit, leuk om zo een kijkje te krijgen in het bestaan van een jonge voetballer. Hopelijk slaagt die jongen grandioos in Bologna.

4   9  
Sjak

@Chris W.M.

NAC heeft een paar jaar een megatalent laten lopen en als die gast, Moustafa Mohammad, van Hooydonk had geheten was dat bij NAC een grote geworden. Het was in zijn eerste jaren best moeilijk voor die gast maar daarna leefde hij als een prof. En ik denk dat hij nu moeiteloos bij deze selectie kan aansluiten. Maar dat is het profwereldje.. Die kijken vooral in hun eigen wereldje..

5   20  
NiXNACNIX

@sjak, Chris kijkt vooral naar wat hij moet zeggen om
In het pulletje te vallen.

34   2  
Breetjeda

Waar hebben we nou deze discussie over?

Het is toch hartstikke leuk dat hij bij de podcast aanschuift.

7   6  
Wanny

BN De Stem leest in elk geval mee hier. Had vanochtend dit gepost:

Volgens BN De Stem vraagt NAC meer dan 10 miljoen voor Haye. Een bedrag met 7 nullen in plaats van 6...

En nu is het artikel op De Stem aangepast in 6 nullen in plaats van 5...

29   3  
Baosje

gm Allen

waarom nu ineens de vuurpijlen op Chris w.m. gericht zijn , is mij een beetje onduidelijk.

meerdere NAC supporters ( waaronder ik ) genieten dagelijks van Chris zijn vondsten en inzicht in het spelletje voetbal, die hij op twitter en Bsiderats schrijft.

iedereen heeft toch zijn eigen mening ? respecteer deze aub
de ene vindt van Hooijdonk een draak van een speler en de andere vindt hem geweldig ...
100 mensen , 100 meningen en gedachtes

Sydney is nu een EX- NACCER en laten we er maar enigzins trots op zijn dat hij nu in Italië voetbalt.
staat dan geheel buiten kijf dat NAC in mijn optiek compleet de plank heeft misgeslagen


net zoals Chris schrijft ... laten we ons bezig houden met welke spits er vandaag gepresenteerd gaat worden

24   2  
Chris W.M.

@NiXNACNIX

Jij beheert het account Blablablanco op Twitter neem ik aan?

16   1  
DunErwt

SVH is geen speler meer van NAC maar medesupporter. Man man man wat een azijn

3   18  
NiXNACNIX

Chris, ik doe niet aan twitter, insta, facebook en tinder.

14   0  
Kaieschetter

Prima podcast weer BSR! van supporters voor supporters. Discussiëren over voetbal is prima en leuk maar stop aub met al dat gezeik over randzaken. Dat is hier niet op zn plaats, luister dan gewoon niet als het je onderwerpen niet zijn.

keep up the good work!

16   1  
Martinus

Wat een discussie hier, steeds weer dezelfde kwestie van vorig seizoen oprakelen, daar word ik echt moe van. Kan daar geen streep onder?

En dan ook nog zo op de persoon... Ik kan de bijdragen van Chris, en vrijwel ieder ander hier, prima waarderen. Of ik het er mee eens ben of niet. Uiteindelijk zijn we verbonden door NAC.

22   2  
Fritske d'n Olifant

Prima podcast en leuk dat SvH aanschoof. Ik vond met name interessant hoe hij keek naar de jongens die nu in NAC 1 staan en hoe NAC nu speelt, maar natuurlijk ook zijn verhaal over opleidingsvergoedinggate. Ik miste alleen één vraag/onderwerp en dat is het voorstel dat door hem en zijn vader zou zijn gedaan om SvH per niet gespeelde wedstrijd financieel te compenseren. Dat is een verhaal dat door onze Haagse zonnebankboy van de telegraaf zonder wederhoor de wereld in is geslingerd, maar ook hier een eigen leven is gaan leiden. Dat had SvH toch wel kunnen nuanceren of ontkrachten lijkt me want dat kleeft wel aan hem nu.

Verder vind ik een aantal reacties te triest voor woorden. Waarom de redactie aanvallen op het feit dat ze SvH in hun podcast uitnodigen? Als je dat stom vind dan luister je toch niet. Zeker iemand die beweert centjes in BSR te hebben gestopt en dan denkt te kunnen bepalen hoe de redactie haar podcast vult.

En wat is überhaupt die ziekelijke behoefte bij een aantal reageerders hier om SvH steeds zo naar beneden te halen? Laat die jongen lekker z'n gang gaan in Italië. Hij is daar zelf heel realistisch over. Ik gun hem alle succes van de wereld, hij werkt er hard genoeg voor.

10   10  
Sjef de gevulde koek

Dit is het laatste wat ik er nog over ga zeggen. SVH is een sympathieke gast en heeft echt een geel zwart hart. Feiten zijn dat hij onder elke trainer ter discussie heeft gestaan en dat is moet zomaar. Voetballend komt hij echt te kort dat zie je nu wel aan Seuntjes wat een verschil is dat. Hij heeft wel 1 gave en niet geheel onbelangrijk in voetbal en dat is een doelpunt maken. Ook heeft hij natuurlijk een geweldige trap. Iedereen gunt deze jongen het beste en ik denk ook echt dat iedereen benieuwd is waar zijn plafon ligt. Ik ga het zeker op de voet volgen. SVH voetbalt niet meer bij ons dus dat hoofdstuk is nu wel klaar en op naar te toekomst. Hup Nac

6   7  
Cool hand

N.a.v. een aantal reacties hierboven: zouden de scouts van Bologna v Hooijdonk live aan het werk hebben gezien? Of hebben ze naar zijn statistieken gekeken en - gezien zijn achternaam - gedacht, ach wel een gokje waard? Bologna heeft heel weinig te verliezen en als het gokje goed uitpakt (zeer onwaarschijnlijk), heel veel te winnen.

8   23  
ibio

Ben klaar met de passant en vriend-van-de-show SVH

Ralf Seuntjes, dat is pas een Bredase held!

8   16  
den hulk

seuntjes is twee keer zo goed als van hooydonk

5   8  
Spreco

Misschien wel één van de tofste gasten van NAC ooit.
Maar zeker niet de meest getalenteerde. Sterker nog, ik twijfel nog steeds of hij wel gaat gaat slagen op een redelijk niveau. Qua basistechniek komt hij (nog) tekort vind ik, maar dat was bij zijn vader ook het geval en kijk eens wat voor carrière hij achter de rug heeft.

Ik begrijp niks van die verheerlijking van Blanco Blauwhof en anderen. SvH is een goeie gast die heel hard moet werken en geluk moet hebben om te slagen. Er zijn grotere talenten dan SvH. Hij is ex-NAC dus waarom maar steeds weer aandacht en verheerlijking? Ik kan 25 betere NAC spitsen opnoemen.
Veel succes Sydney (voor de zoveelste keer) en ik ga door met de huidige situatie bij NAC.

16   0  
10diego

Die jongen leeft zijn droom, werkt keihard en heeft de drive die een jongen als Ihatarren mist. Typisch een gast die zichzelf nooit hoeft te verwijten dat hij er niet alles aangedaan heeft. En zijn achternaam brengt niet alleen lusten, ook lasten.

Is ondanks een hoop gezeik over en rond hem vol voor NAC blijven presteren. Eeuwig zonde hoe dat gegaan is en leuk dat hij aanschuift, hoop dat Gudelj, Mats maar ook jeugdspelers die het (net) niet gered hebben dat ook een keer doen.

11   1  
Wanny

@ Spreco

Is niet zo vreemd dat de jongens van BN De Stem steeds met publicaties over SVH komen.

Die jongen houdt de gemoederen nu eenmaal bezig, dat zie je ook weer aan het aantal reacties hier. Zijn vader is een zeer bekende oud-voetballer en blijkbaar hebben zij goede ingangen bij Sydney of zijn entourage.

Daarnaast is het natuurlijk ook wel een interessant verhaal om te kijken waar dit eindigt. Iedereen is toch benieuwd of ie het gaat redden. Een deel zal hopen van wel, waar een ander deel hoopt dat ie op zijn bek gaat.

Al bij al genoeg redenen om er over te schrijven.

11   1  
Hoge vucht

Leuk om te horen hoe het met Sydney gaat!! Mooi avontuur.

13   0  
Chris W.M.

@redactie

Is een deadline-day topic wellicht een optie? Dat alle geruchten rond NAC daarin gedropt kunnen worden?

15   2  
Ouwe Spionkop

BSideRats doet moeite om voor ons leuke podcast te maken en dan gaan een stel notoire zeikerds hieronder de sfeer verzieken.
Als je je er aan irriteert luister dan niet (zullen ze toch wel niet gedaan hebben trouwens) en hou verder gewoon je bek.
Of gaan jullie bij elke podcast waar nu een gast aanschuift ook allemaal weer liggen zeuren?
Dan is er de lol voor de redactie ook snel af lijkt me.

15   0  
Baosje

er lijken inderdaad mensen te zijn , die er aan voorbij gaan dat mensen achter de schermen van de BSR dit als hobby doen...

deze mensen steken er al hun vrije tijd en energie in , om gezamelijk met anderen hun hobby te bespreken.
hetzij via de website en via de podcast

helaas is de teneur de laatste tijd , dat sommingen onder ons , elkaar het liefste allemaal afzeiken en een bonk negativiteit richting BSR uitstralen... je hoeft niets te lezen hier , je hoeft niet te luisteren..als het je niet aanstaat ...

misschien dat BSR er ondertussen toch slim aandoet een verplichte aanmelding gaat invoeren en men via een inlog deel kan nemen aan dit forum
indien nodig kan men passende maatrgelen nemen , mochten sommigen het toch weer nodig vinden om uit de bocht te vliegen

want laat 1 ding duidelijk zijn voor iedereen .... ZONDER de redactie van de BSR , is er GÉÉN BSR !


14   3  
henk

De rancune jegens SvH bij een klein groepje veel reagerende zure nachtelijke schreeuwers blijft iets opmerkelijks. Waar de obsessieve reacties vandaan komen is niet helemaal duidelijk. En ondanks dat ze nuance prediken is hun kijk in deze kwestie compleet eendimensionaal.

Feit is dat onze voormalig topscorer al minuten heeft mogen maken in de Serie A en dat als NAC mazzel heeft er slechts een schamele opleidingsvergoeding voor krijgt. De kans dat hij het daar echt gaat maken is niet groot, maar ik gun ieder jeugdproduct van NAC het beste en hoop voor hem dat hij daar gaat slagen. In het land van Inzaghi kennen ze zijn vader amper en wordt er vooral naar doelpunten gekeken.

2   10  
NAC4EVER

Heerlijk topic wederom. Ik dacht dat we er vanaf waren, maar blijft de gemoederen bezig houden als er door de regionale krant weer eens aandacht aan besteed. Pfff.

Mooie vervanger hebben we in de vorm van Seuntjes. Haye, Oleij en hij verdienen veel meer aandacht dan Sydney krijgt of kreeg joh. Ik zou er als speler zout van worden eerlijk gezegd.

12   3  
Bas2

Ipv te zeuren over svh… (komt er echt wel)

Even tussen de regels door geluisterd ivm de opleidings vergoeding… wederom heeft manders, (als svh de waarheid verteld, en waarom zou hij dat niet doen?!) gelogen over het wel benaderen van een contact verlenging
Wederom firma list en bedrog die Manders

Volgens de gp podcast heeft Schouten geen transfersom mee gekregen terwijl Manders zegt van wel, wederom Pinokkio Manders
Waarom hoort onze trainer een dag voor de wedstrijd dat Schouten weg gaat, terwijl het al 6 dagen bekend was bij Manders…. List en bedrog!

Immers heeft hij nou wel geld meegekregen of niet!
Steijn is zijn contract afgekocht of niet?


Hoelang blijft deze Pinokkio nog zitten?

WANBELEID!!

9   7  
WillemBreda

Geen idee of wat ik nu ga zeggen al hier boven is gezegd...

Column van Johan Gabriëls over SvH was tenenkrommend. Ook Johan laat zich voor het karretje spannen. Hoe is ie daar in Bologna terecht gekomen? Ik gok zwaar op een uitnodiging van vriend Pierre. Dan kun je natuurlijk niet negatief over zoonlief schrijven. Dan moet je natuurlijk superlatieven gebruiken. En ik maar denken dat 'journalisten' onafhankelijk moeten zijn. Maar zit 'm daar de crux? De (sport)journalisten van het plaatselijke sufferdje zijn niet onafhankelijk? Blanco, Kas en nu ook Gabriëls... Zucht.

4   3  
Judge M.

@Beter de Laat dan nooit:

Dat mag je fout vinden zo veel als dat je wilt. Als je wat langer hier zou komen dan had je geweten dat ik hem al eerder gemaakt heb toen op de dag van de eerste voorbereingswedstrijd tegen de Zundertse selectie het taggenevijftigste Sydney-item op deze site verscheen maar er met geen woord werd gerept over de eerste wedstrijd van NAC. En dat laatste lijkt me toch wel een heel stuk belangrijker want ik sponser graag een site die gaat over NAC, niet over slechts 1 passant.

Laad alle berichten na dit bericht in