Overal waar we komen

El Allouchi mogelijk deze transferperiode weg

DeWeesJr

Er is interesse voor Mounir El Allouchi. De middenvelder die al sinds 2012 bij NAC zit kan rekenen op belangstelling uit Oost-Europa en het Midden-Oosten.

NAC is bereidt mee te werken aan een transfer van de middenvelder zolang de club er maar beter van wordt. De geïntresseerde clubs willen dan ook een kleine vergoeding overmaken naar de Parel van het Zuiden. 

El Allouchi kwam in 2012 in de jeugdopleiding van NAC. Na een uitleenperioden bij Helmond Sport kreeg de middenvelder te horen dat er geen plek meer voor hem was. Toch knokte de Roosendaler zich terug en was hij onbetwiste basisspeler in het seizoen 2017-2018.

Dit jaar speelde Mounir El Allouchi negentien competitiewedstrijden. Hij scoorde drie keer.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Fotoalbum: BSR Pubquiz 0 reacties
Terug naar overzicht
63 Reacties
255    
BATI

1 van de meest sympathieke en sociale spelers van de laatste jaren. Nooit geen kwaad woord over NAC terwijl hij toch vaak niet onomstreden was bij de meeste trainers.

Alleen je hebt op het middenveld bij NAC iemand nodig die vaker scoort en assist geeft wil je iets betekenen in de competitie. Net als Verschueren is hij zelden een onvoldoende maar ook zelden een 7. Beiden doen hun werk maar het verschil maken ze zelden. En zo'n type heeft NAC nu wel nodig om nog een rol van betekenis te spelen dit seizoen.

-94    
Nacfan

Dus er gaan alleen maar spelers weg en er komt niks bij? El Allouchi weg en je hebt weer minder mogelijkheden voorin. Waar zijn we toch allemaal mee bezig joh? Filipovic en El Allouhi weg....

46    
Voorwaarts

Het is jammer om toe te moeten geven dat ik hem nooit een goeie speler heb gevonden.

Maar het is vooral jammer om toe te geven dat NAC hem nooit ontgroeid is. Er moet onder aan de streep altijd weer een beroep op hem worden gedaan.

-228    
Nacman

Mooi houdoe en bedankt

98    
7Hills

Mounir is natuurlijk de ideale 12e man. Doet altijd zijn ding, verdwijnt regelmatig uit de basis maar er wordt toch altijd weer ( mede door vormverlies of het falen van zijn concurrenten) een beroep op hem gedaan. En zeurt nooit.

Gun hem deze stap. Verandering van spijs doet eten, wie weet kan hij nu wel een sportieve stap zetten. Financieel zal hij er zéker beter van worden. En hebben wij weer knaken om in een nieuwe middenvelder te steken die écht het verschil maakt.

255    
BATI

1 van de meest sympathieke en sociale spelers van de laatste jaren. Nooit geen kwaad woord over NAC terwijl hij toch vaak niet onomstreden was bij de meeste trainers.

Alleen je hebt op het middenveld bij NAC iemand nodig die vaker scoort en assist geeft wil je iets betekenen in de competitie. Net als Verschueren is hij zelden een onvoldoende maar ook zelden een 7. Beiden doen hun werk maar het verschil maken ze zelden. En zo'n type heeft NAC nu wel nodig om nog een rol van betekenis te spelen dit seizoen.

53    
Vreven4President

Dit gun ik hem van harte. Vaak onderschat en ook regelmatig niet goed gebruikt. Ik vermoed dat Mounir in een goed team een belangrijke pion is. Bij NAC heeft hij alleen onder Vreven met een goed team gespeeld.

Mounir, hopelijk word je een mooie transfer gegund!

42    
Bart

Deze jongen heeft echt wel gevoel met een bal het is dan ook jammer dat er altijd zo weinig rendement uitkomt.. samen met Angelino en manu garcia was hij de perfecte man die zo in de schaduw van deze spelers kon lopen maar is net niet goed genoeg om de kar te trekken bij nac. Top gozer met veel inzet en een echte nac man! Een financiële stap is hem dan ook zeker gegund! Als hij blijft ben ik tevreden maar als hij weg zou gaan ook.

60    
Ouwe Spionkop

Voorbeeldprof, leeft echt voor het voetbal, gaat niet stappen, leeft gezond, voorbeeld voor zijn medespelers. Zeikt nooit over NAC, ook al is daar reden genoeg voor.
Komt uit West Brabant.
Ik zou het erg jammer vinden als hij weg zou gaan.
Of is dit onderdeel van het plan doorselecteren?
Als hij van de zomer zou vertrekken kan je meteen heel nieuw middenveld aantrekken.
Want de broers Ilic en Boussaid vertrekken natuurlijk ook.
Kunnen we weer (voor de 100e x) opnieuw beginnen met elftal samenstellen.
Ik ben bang dat hier geen plan achter zit.
Ja dat ze geld nodig hebben. Geen goed teken. Ik maak me ernstig zorgen.

24    
Ernie

Is de laatste 1.5 jaar stil blijven staan in zijn ontwikkeling. Maar kwa persoon natuurlijk een voorbeeld voor anderen.
Als er een betere voor terugkomt prima. Maar die kans is klein.

-3    
7Hills

@Nacfan

Er is nog niets definitiefs he. Pas wanneer de handtekeningen staan zal de RvC toestemming geven aan TvdA om daadwerkelijk vervanging aan te trekken. Tot die tijd blokkeren ze alles.

45    
Tombola Breda

Ik gun die jongen een mooie overstap. Volgens mij is hij ook iemand met een groot hart die met iedereen goed kan opschieten. Hij heeft kunnen pieken door onder andere Garcia naast zich. Even leek begin het seizoen er op dat hij met Dogan weer een succesvolle tandem zou worden. Maar helaas. In een minder team helaas niet de bepalende spelmaker die hij zou moeten zijn.

El All verdiend het om met een respectvol applaus NAC te verlaten.

9    
Arie

Sympathieke gast, nooit klagen en laat dit seizoen voor zijn doen ook zijn voeten spreken met 3 goals. Dan moet je het ijzer smeden als het heet is en hem bij een schappelijk bod van de hand doen.

Probleem is alleen waar TvdA vervolgens mee op de proppen komt, daar heb ik 0,0 vertrouwen in.

20    
TpT

Gun het El Allouchi wel om een mooie stap te maken. Krijgt bij NAC nog steeds niet altijd de waardering die hij wel verdient. Het is gewoon een goede voetballer, dat zag je met spelers als Manu Garcia en Angelino om hem heen, maar je ziet het ook in iets minder mate met Boussaid en Dogan. Mounir is een teamplayer en niet iemand die in zijn eentje de kar trekt.

Zou het jammer vinden als hij vertrekt, toch wel een van de gezichten van NAC geweest tussen het verdere vreemdelingenlegioen wat we nu toch een beetje zijn.

1    
Hugo

Mocht Allouchi vetrekken dan moét NAC een betere, meer complete speler er voor terug krijgen. Welke speler, uit het kleine vijvertje waarin NAC vist, komt ook daadwerkelijk naar de nummer 6 van de kkd? Ik denk dat een komst van KvW een talentvolle speler over de streep kan trekken, maar ik ben bang voor een 'zakkenvuller'. Die hebben we inmiddels meer dan genoeg gehad. We gaan het zien

Op naar vrijdag. HUP NAC

9    
Pietjebel

Samen met garcia en Angelino heel goed
Met andere spelers vaak een 6

-7    
die ne gast

Waarom denken mensen dat als El Allouchi weg gaat wij er iets beters voor terug kunnen krijgen?
Zouden de clubs die interesse hebben in El Allouchi dan niet die andere speler halen?
Leuk dat we mogelijk centjes krijgen, maar het is waarschijnlijk niet genoeg om in de winterstop een volwaardige speler terug te halen. Ja, opnieuw een 19 tot 21 jarige speler halen dat zal TvdA wel lukken. Die speler zal ook wel goedkoper zijn dan Mounir, maar daar zit de selectie al vol mee.
Heb toch een beetje het gevoel dat TvdA achter de computer footballmanager aan het spelen is. Alleen worden zijn drukken op de knop ook in de echte wereld uitgevoerd... En wij zitten erbij en kijken er elke twee weken naar...

10    
Leurenaar

Speler die vaak verguisd is. Die echt heeft moeten knokken om überhaupt prof te kunnen worden. Zoals eerder al aangegeven, nog nooit een slecgt woord over NAC uitgesproken in de media terwijl daar soms best aanleiding voor was. Wat betreft zijn kwaliteiten, ik vind het eem echt KKD speler, komt te kort in de eredivisie. Mocht er een club zijn die een paar ton wil betalen dan moet je hem na 4 of 5? jaar trouwe dienst laten gaan. Tutututu El Allouchi!

5    
De Bolle Damen

Inderdaad symphatieke gast. Maar alleen waardevol in een goed spelend team, dan kan hij met zijn basisniveau meehobbelen. Echter; en jammer genoeg is dat bij NAC vaak zo, wanneer NAC de onderliggende partij is, of wanneer het niet loopt, dan heb je aan MEA helemaal niks. Ik vind het niet erg dat ie vertrekt. Nooit een duel aangaan , alleen maar meelopen met de tegentander en niet bijten, tel daarbij op dat dat matennaaier-gedoe (meeste overtredingen meegekregen van alle betaald voetbal spelers al jaren) mijn neus uitkomt, vind ik het niet erg dat ie vertrekt.
Ik begrijp wel dat ie vaak speelde want voor een trainer die het niet meer weet (ook vaak bij NAC de laatste jaren) is hij een ideale man. Speelt altijd tussen een 4 en een 7. Dat is voor NAC begrippen al een aardig niveau alleen moeten we nu verder en moet het niveau hoger!
Het ga je goed Mounir. Goeie gast!

2    
Judge M.

Ik zou het heel jammer vinden als hij zou vertrekken om de hier al aangehaalde redenen en bovenal omdat het dan, hopelijk op Nick Olij na, helemaal een passantenelftal wordt.. Ik heb er ook geen enkel vertrouwen in dat VDA nu wel met een goede vervanger op de proppen komt.

Naja, we gaan het meemaken. Ik ben ook wel benieuwd naar de opstelling vrijdag..

4    
Rechtsback

Zowel voor hem als voor nac prima.
Inderdaad sympathieke kerel die geen onvertogen woord heeft laten vallen over onze club.
Toch knap teruggeblikt iedere keer.
Maar inderdaad te weinig beslissend, te weinig assists te weinig scorend vermogen.
Succes Mounir. Het is je gegund.

2    
Rechtsback

Teruggeblikt = teruggeknokt

-53    
Robbie Rafello

Dat zou " by far " het aller beste nieuws zijn van de afgelopen maanden. Ik wil hem zelf brengen !!!!!!

18    
Buurman

In een goed draaiend team goeie verbindings speler. In een slecht draaiend team , ook niet goed maar nooit de bij de slechtste spelers. Ondanks alle hypocriete mooie woorden hier ontzettend dikwijls de lul bij veel supporters. ElAl wil graag weg en ik gun hem dat. Ook dat hij vet gaat cashen. ElAl zal zich nimmer negatief over zijn NAC uitlaten. Dat is al klasse.

10    
DunErwt

Beter voor Mounir en goed voor NAC.

4    
Benn076

Iemand die altijd is blijven knokken voor zijn plaats bij NAC en zelfs sterker terug is gekomen van een avontuur bij Helmond. Wat je ook van zijn spel vind, wat mij betreft zoals Bati al zegt een van de meest sympathieke spelers van de afgelopen jaren. Een mooi nieuw avontuur is hem gegund.

2    
J nac

Ik kan het niet geloven dat er een voetbalvereniging hem wil hebben in deze vorm.
Moet nac altijd aan mee werken natuurlijk.
Mounir geen slechte voetballer maar voor hem hebben wel vervangers in de selectie.
Dus ik zeg nac verkopen!!

-5    
Simon

Waar blijft de nieuwe trainer.

5    
sjef de gevulde koek

Als je het iemand gunt is het zeker deze jongen. Jammer dat hij de laaste 2 jaar niet echt vooruit is gegaan maarja is ook niet alleen aan hem te danken. Ook niet makkelijk geweest.

1    
Dutchbird

Lastig voor VDA. Welke betere speler kun je voor dat salaris van Mounir vastleggen? Hoe kun je borgen dat die speler het team snel beter maakt? Hoe voorkom je dat de vervanging de volgende nagel aan je eigen doodskist oplevert?

Voor Mounir hoop ik op een mooie club en een vet salaris.

1    
willem 4,5

@ Nacman, ga je mond spoelen en flikker ook op!

6    
Buurman

Opvallend. Met Mounir , Filipo en Kudi laat je jongens gaan met een prima hartverwarmende mentaliteit. Degene die wel kan voetballen , Kali, heeft men geprobeerd op transport te zetten naar Virton , maar die is zelf uitgestapt en zit rustig thuis te niksen. Er mogen pas spelers komen als er eerst weg gaan. Zou onze Tom een lijstje hebben met goeie spelers die willen komen ? Ik kan uit heel deze kokeleko geen wijs meer. Wel moeten we realist zijn en promotie vergeten in deze wanorde. Er zijn drie ploegen voor de bovenste twee plaatsen. Er kan nog 1 ploeg van die drie instorten maar twee niet. En dan nog moet NAC zich veel verbeteren. De nacompetitie valt niks te halen , ben realist. Heb verder in het NAC supportersblad een interview gelezen met Eisenga. Driemaal want ik kon er geen boodschap uithalen. Nou ja twee dingen. 1. NAC verkoopt geen hagelslag en 2. Tussen de regels door ; promoveren hoeft niet. Komt wel het volgend seizoen. Jaja.

-4    
Misterbean

We worden uitgekleed en er blijft niets over. Is dat het nieuwe beleid? Straks op het einde van de transferperiode vast weer een aantal paniekaankopen die over een half jaar weer weg mogen? NAC valt in herhaling, ieder jaar hetzelfde liedje. Nieuwe poppetjes onderin de piramide maken dus blijkbaar niets uit. De angel zit bovenin!

2    
SjorsNAC

Ik hoop dat hij een mooie stap kan maken en dat NAC er wat aan over kan houden. Succes mounir mocht je vertrekken.

8    
Ivo

Economisch bekekek: El Allouchi heeft een contract tot 2021, dus kan nu nog wat transfergeld opleveren. Hij speelt vaak, is op meerdere plekken inzetbaar, maar blinkt nergens echt in uit.

Als El Allouchi vertrekt kan NAC op zoek naar een moderne linker aanvallende middenvelder, die zowel verdedigend, opbouwend als afrondend een rol kan spelen. Een speler met meer snelheid (zowel in lopen als handelen) en diepgang.

Mounir heeft bij NAC veel meegemaakt, en is altijd correct gebleven. Toch denk ik dat het beter is (ook voor Mounir zelf) om verder te kijken.

-1    
Braze

Wanneer krijgt NAC voor nieuwe spelers om de zwakke plekken te versterken?
Als Allouchi vertrekt wordt NAC er niet sterker op.
Wat heeft de TD de afgelopen maanden gedaan?

9    
NAC!!!

Dit had ik nu niet verwacht, maar of ik er nu treurig om ben? Voorbeeld voor ee prof maar presteert verder ondermaats vind ik. geen dragende speler wat hij meer zou moeten zijn.


-2    
7Hills

@Braze

Zodra de handtekeningen staan en er daadwerkelijk een speler vertrokken is, verwacht ik dat we snel een nieuwe speler mogen verwelkomen.

Vooralsnog mógen er veel spelers weg, maar ís er niet 1 vertrokken. Dus totdat de handtekeningen staan zal de RvC geen toestemming geven voor het halen van nieuwe. Niet iets wat je de TD kwalijk kunt nemen.

0    
fvf6

Als er zo als ik het lees enkele clubs belangstelling hebben in hem , moet je hem niet laten gaan voor een kleine vergoeding maar die clubs tegen elkaar uitspelen om het maximale eruit te halen. En niet dat zoet sappige van hij heeft zich naar NAC altijd goed opgesteld , dus laten we hem voor een appel en een ei vertrekken , nee gewoon keihard spelen.

15    
Kipiani

Als Blanco hier maar overheen komt.
De liefde van zijn leven weg, foetsie, naar het buitenland.
Het is me toch wat.
Zal best een aardige jongen zijn, Mounir, maar als je zelfs in Nijkerk geen duel en sprintje weet te winnen, vrijwel alles terug speelt en akelige vedette achtige gebaartjes moet maken is de conclusie snel klaar.
Ik heb toch een ander beeld van hem.
Bovendien staat hij al drie jaar stil in zijn ontwikkeling, iets wat hij toch bij zich zelf moet zoeken en niet bij Rosheuvel of Filipovic.
Met dank aan Manu en Angelino, hopelijk komt Mounir met dit soort spelers ergens weer in een elftal te spelen. Dat gunnen wij hem best wel.
Azzagari kan er gelijk in. Beter zo.

2    
Ivo

Het duurt te lang, nieuwe spelers hebben ook tijd nodig om te wennen. We spelen in januari nog 4 wedstrijden! Het is niet zo dat we 2 maanden winterstop hebben.

Wat doet de rest:
Almere City: 2 nieuwe spelers
SC Cambuur: 1 nieuwe speler
FC Den Bosch: 1 speler vertrokken
FC Dordrecht: 2 nieuwe spelers, 5 spelers vertrokken
FC Eindhoven: 2 nieuwe spelers, 1 speler vertrokken
Excelsior: 1 nieuwe speler, 1 speler vertrokken
Go Ahead Eagles: 1 nieuwe speler, 1 speler vertrokken
De Graafschap: 2 nieuwe spelers, 1 speler vertrokken
Helmond Sport: 1 nieuwe speler, 1 speler vertrokken
MVV: 3 spelers vertrokken
NEC: 1 nieuwe speler
Roda: 1 nieuwe speler
Telstar: 1 speler vertrokken
Top Oss: 4 nieuwe spelers, 5 spelers vertrokken

Alleen FC Volendam en NAC: niks.

Als je bekend maakt dat er eerst spelers weg moeten, is dat een perfect drukmiddel voor clubs die een lekker dealtje willen sluiten. Lang wachten en proberen er een superdeal uit te halen. NAC heeft dit niet slim gespeeld.

8    
[email protected]©

Je weet wat er verkocht wordt, maar je weet niet wat er voor terug komt bij TvdA.

5    
The Cosmic Gate

Wat is de status eigenlijk m.b.t. de transfer van Leigh ?

6    
Nacman

@ Willem 4.5
Alles goed ouwe kruikezeiker

5    
Badeend

7Hills

Daar gaan we al. Het vervolg op jouw laatste zin wordt, zodra er maar genoeg publieke druk op TvdA wordt gezet: "de tijd begint te dringen, helaas is er nog niemand concreet voor onze spelers maar we moeten wél doorschakelen anders komen we in de knel. De RvC houdt de ontwikkeling van de club tegen." of "we wilden wel allerlei ervaren spelers halen, maar konden pas schakelen als er spelers verkocht werden, toen waren alle buitenkansjes al weg. Bovendien moesten we wachten op de nieuwe trainer. Nu moeten we het doen met de spelers van wie contracten ontbonden zijn op 31/1. Maar natuurlijk hebben we superveel vertrouwen in Jari Oosterwijk*. "

*) of een andere willekeurige zak hooi.

-4    
7Hills

@Badeend

Laten we daarom alleen al hopen dat de RvC snel toestemming gaat geven voor transfers, of er nu spelers weg zijn of niet. Elk uur dat je langer wacht wordt de kans groter dat spelers die aangegeven hebben geïnteresseerd te zijn eieren voor hun geld kiezen en elders tekenen.

Erg benieuwd naar het niveau van de nieuwe spelers. Als de structuur zoals eerder is gecommuniceerd m.b.t. het technische hart ( TD, hoofdscout, hoofd opleidingen en trainer) hun groene licht geven net als de RvC dan moet het haast wel een verbetering zijn. Kunt in ieder geval niet enkel de TD meer de schuld geven mocht een speler mislukken.

1    
Tombola Breda

@Ivo, alle clubs in je overzicht hebben nog een trainer zitten. Dat is nogal een wezenlijk verschil. Ik vermoed dat ze de nieuwe trainer ook een bepaalde inspraak willen laten hebben. Niet eens zo onverstandig denk ik.

9    
H.V.M

Ai!
Mocht El Al inderdaad vertrekken dan gaat Blanco van de Bredase Sufferd in een enorm gat vallen.
Geestelijke problemen voor dit irritantje liggen op de loer.
We hebben een ruwweg dertig koppige selectie, maar Blanco slaagt er bijna dagelijks in om El Al veren in z'n achterwerk te steken.
Misselijkmakende journalistiek.
Mogen we er Blanco opwijzen dat er in de forse selectie heus nog wel andere jongens spelen die ook een interviewtje verdienen, zowel (ruim) vóór als na de wedstrijd?

We weten het nu wel!
El Al is inderdaad een leuke jongen.

Desondanks is en blijft het KKD niveau.

-3    
Nacdictive

Jeel erg onderschat en vaak verguisd.. gaat in een draaiend team moeiteloos mee (zie seizoen met MG en Angelino). NACheeft ElA harder nodig dan andersom.
Maar zoals vaker komt het respect (te) laat en kunnen we weer zeggen:'viel bij NAC niet op of was te slecht', en speelt dan op een behoorlijk niveau gewoon goed.
Mocht ie gaan, Mounir veel succes, je vocht altijd terug, klaagde nooit en speelde als een echte prof.

-8    
Hont

En zo gaat het laatste stukje identiteit van deze club voor een habbekrats de deur uit. Kunnen we mooi alvast een reservering mee maken voor de ontslagpremie van de volgende trainer/TD.
Excuus voor mijn bitterheid, maar het is onwaarschijnlijk zwaar te zien dat de club zo hard afglijdt.
Mounir: ik hoop dat je blijft. Mocht er toch iets moois uitkomen voor je, kan ik je eerlijk gezegd geen ongelijk geven.

6    
Ivo

Even wat cijfers.

Mounir speelde 92 wedstrijden voor NAC in de JL/KKD. Een niveau waarop NAC kan en moet domineren. Mounir kwam in die wedstrijden tot 16 goals en 14 assists. Voor een aanvallend ingesteld speler (verdedigen is echt niet zijn kwaliteit) is dat te weinig.

Ook dit seizoen kan Mounir de spits maar moeilijk bereiken. Ik zie hem vaak temporiseren ipv tempo maken. Balletje breed spelen ipv de dieptepass geven.

Mounir is een degelijke speler, maar met zijn leeftijd en ervaring moet hij een bepalende speler zijn. En dat is hij in mijn ogen niet. Het is goed voor hem en voor NAC dat hij vertrekt. NAC moet op zoek naar een type buitenspeler dat meer diepgang,dreiging en snelheid brengt.

-1    
Dolf

Wat ben ik opgelucht .

3    
Joop

Gewoon laten gaan

0    
Ad B uit Roosendaal

Mijn stadgenoot Mounir is een voorbeeldspeler. Altijd positief ingesteld.

Hij heeft t.o.h bij NAC prima gepresteerd. Geen topspeler, maar altijd zeer nuttig in het team. Met af en toe een schitterende goal uit de 2e lijn.

Ik hoop dat hij blijft, maar ik gun hem ook een goede transfer.

Succes Mounir!!

-1    
ome cor

Het zou leuk zijn voor Mounir als dit door gaat !

Als het team op niveau is dan kan hij zich daar aan optrekkend een mooie positie in de basis 11 aanmeten, maar bij een minder draaiend team is hij helaas niet bij machte om het voortouw te nemen en de ploeg uit de stront te trekken.

Voor het NAC van vorig jaar en ook wel van voor de winterstop is het een minder groot gemis wanneer hij zou vertrekken, dan in de tijd van Vreven.

Buiten alles gun ik hem een mooie volgende stap in zijn carrière van harte. Zeker qua persoon is het een hele fijne kerel die je er goed bij kunt hebben in je groep.


9    
Fred1

Ik moet toegeven dat hij dit seizoen een van de betere en stabielere spelers is. ( maar zou wellicht ook veel over de rest kunnen zeggen )
Mijn kritiek in het verleden was niet vanwege het feit dat hij niet kan voetballen maar vanwege het feit dat hij altijd op zeker speelde, tikkie breed , tikkie terug , onnodig ballen opeisen niet in zijn discipline blijven als hij op een andere positie stond.
Hij komt héél veel in scoringspositie maar steeds stelt hij het moment uit of verlegt hem tot er uiteindelijk geen mogelijkheid meer is.
Was het gebrek aan zelfvertrouwen, was het jezelf belangrijk voelen om over heel het veld die bal in de voet te vragen, ik weet het niet?
Feit is dat hij kan voetballen en het rendement ondermaats was overall bekeken.
Wat ik hem “verwijt” is dat hij toch wel 8 goals jaar in jaar uit had moeten maken vanuit zijn positie en gezien zijn kwaliteiten.
Hij kan best voetballend op hoger level aansluiten op een hoger niveau mits .........
Sympathie en club trouwheid kan je hem niet ontzeggen maar ik denk wel dat het voor hem een goede zaak is om te verkassen.

1    
Wvb

Kleine vergoeding.... 2 kamelen zeker.?

Hopelijk deze keer wel daadwerkelijk geld voor een transfer.

4    
Nr. 20

Ik denk een hele sympathieke gast die je mooie transfer gunt. Qua speler stil gestaan in groei en begon vaak sterk maar verval was er ook altijd na paar wedstrijden en bleef dan vaak heel het seizoen. Als hij er dan naast stond en erin kwam was het weer sterk maar ook dan na weer paar wedstrijden in basis zelfde liedje. Kortom mi prima om door te selecteren en verder gun ik hem ook mooie transfer toe

2    
Scheppioni

Te vaak net nie ! In ogen van veel trainers dwingt hij het blijkbaar op trainingen af, maar zag je het vaak niet terug in wedstrijden, maar gaan we hierdoor met kali opgescheept zitten dan gaan we er nog zeker op achteruit ! Het ga je goed Mounir !

0    
Bredafun

Gewoon lekker hier blijven in Breda Mounir.
Zo'n overstap maken met nu al vermeld "een kleine vergoeding"houdt in dat je gewoon bankzitter wordt daar.
Hier blijven in Breda, en die jonkies vooruit blazen, en zorgen dat we promoveren. Dan kan je dat in ieder geval wederom in je lijst toevoegen.
We hebben er al genoeg zien vertrekken voor n appel en n ei, en verder nooit meer wat positief van gehoord.......

0    
Henri

Kenmerkend van iedere uitgaande transfer bij NAC waar geld mee gemoeid is, dat er altijd slecht wordt onderhandeld. Bij Leigh zijn het de privéomstandigheden, bij El A is het zijn positieve houding naar de club toe, maar op deze manier ga je nooit geld verdienen. Arabieren hoef je niet te leren onderhandelen. Het zou met het oog op de toekomst prettig zijn als er bij NAC een competente onderhandelaar in dienst komt die het maximale uit een transfer weet te halen. Zeker als je geld wilt gaan verdienen aan doostromende jeugdspelers. El A zijn contract loopt nog door en als het om een habbekrats gaat dan zou ik ze maar eens mooi laten wachten.Bij AJAX is het natuurlijk een heel ander niveau, maar daar heeft het wachten in het algemeen genomen vele miljoenen extra opgeleverd. En dan zit je natuurlijk ook weleens mis zoals bij Dolberg want altijd tegen de laagste prijs kopen en tegen de hoogste prijs verkopen lukt natuurlijk niet altijd. Maar de moraal van mijn verhaal is dat er bij NAC op dit zakelijk vlak ook echt een omslag moet worden gemaakt.

1    
Ivo

@Bredafun

Als een bankzitter in de zandbak 3 ton per jaar pakt, ben je snel klaar.
Mounir weet ondertussen ook wel wat zijn plafond is als hij in Nederland blijft voetballen. Voor de eredivisie komt hij wel wat tekort. Hij is 25, die stap gaat hij waarschijnlijk niet meer maken.

Te Vrede en Rosheuvel hadden misschien nog wel meer kans op een contract bij een eredivisieclub, maar die zijn ook die kant op gegaan. Het geld is heel goed, en als je je over de hitte en de cultuur daar heen kan zetten, kom je niks tekort. 2 jaartjes cashen en dan met een volle bankrekening terug naar Nederland.

0    
1grotegrap

wat een gelul allemaal, gast kan er weinig van.

0    
Carlo

De man met het vlammende schot. Hij had zoveel scorend vermogen ja hij is nac echt ontgroeid😋

Laad alle berichten na dit bericht in