Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Ajax huurt Idrissi van Sevilla

Raskolnikov

Ex-NAC'er Oussama Idrissi keert terug naar Nederland. De buitenspeler, die afgelopen zomer bij het Spaanse Sevilla tekende, wordt voor de rest van het seizoen gehuurd door Ajax. De Amsterdammers bedongen ook een optie tot koop.

Idrissi maakte in zijn eerste half jaar bij Sevilla geen onuitwisbare indruk. De buitenspeler kwam tot slechts drie competitiewedstrijden in het shirt van de Rojiblancos en dus is het niet heel vreemd dat hij deze transferperiode openstond voor een (tijdelijk) vertrek.

Bij Ajax moet Idrissi, die tussen 2009 en 2011 in de jeugd van NAC speelde, de naar Spartak Moskou vertrekkende Quincy Promes opvolgen. Als de samenwerking bevalt, heeft Ajax de mogelijkheid de Marokkaans international komende zomer definitief van Sevilla over te nemen. 

Bron:
B-Side Rats, Telegraaf
5 Reacties
12   3  
Judge M.

Slim bekeken van Promes terwijl er nog een strafrechterlijk onderzoek tegen hem loopt..

12   3  
Judge M.

Slim bekeken van Promes terwijl er nog een strafrechterlijk onderzoek tegen hem loopt..

9   23  
Pakkie

Ik vind het vaak leuk om Ex-NAC spelers door middel van deze berichtgeving te volgen maar is dit echt een ex--NAC bericht waard voor iemand die een paar jaar in de jeugd heeft rondgelopen?!

5   11  
De bal is rond

Heer Steijn,
Als je, als waarnemend T.D met zelfs contacten in de zandbak ?!, spelers als Dogan, Kali, El A, had weggebracht en spelers als Venema en Buffonge had teruggebracht, had je ruimte te over gehad om wat “echte versterkingen” te halen !

1   1  
Arie

Hoeveel hebben we gekregen voor zijn miljoenentransfer naar Sevilla?

3   1  
ome cor

Ben het wel een beetje met Pakkie eens.
Twee jaar in de jeugd van NAC, daarna 4 jaar bij Feyenoord.
De stap naar het profvoetbal zette hij pas bij FC Groningen.

Klinkt een beetje wanhopig als hunkering naar succes om deze jongen als een ex-NACcer in berichten te zetten omdat ie op 13 en 14 jarige leeftijd bij NAC speelde.

Laad alle berichten na dit bericht in