Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Andries Noppert op proef bij FC Volendam

Da Pope

Andries Noppert mag zich laten zien bij eerstedivisionist FC Volendam, weet Tjerkstra Media. De boomlange doelman is op proef bij de Volendammers, waar hij een contract hoopt af te dwingen. Sinds zijn vertrek bij het Italiaanse US Foggia is Noppert clubloos.

Andries Noppert kende een roerig seizoen in Italië. Hij speelde nauwelijks, kreeg te maken met supportersgeweld en degradeerde uiteindelijk met Foggia uit de Serie B. De club besloot geen proflicentie aan te vragen wegens financiële problemen. Noppert ontving maanden geen salaris, maar is nu verlost van de Zuid-Italiaanse ploeg. Om zijn carrière nieuw leven in te blazen, wil hij zich nu laten zien in Volendam. De geboren Fries mag zich de komende tijd bewijzen aan de staf.

Bron:
B-Side Rats, Tjerkstra Media
13 Reacties
1   0  
JohanB

Leuke vent met de juiste mentaliteit en instelling, maar een waardeloze keeper. Hoop dat hij tekent bij Volendam als eerste keeper. Kunnen we misschien alvast tegen een team een doelpuntje voor 3 maken in een wedstrijd!

0   0  
Chris W.M.

Kind van de club Sonny Stevens traint daar ook mee. Beiden zouden een prima tweede keeper voor NAC zijn....

0   0  
Ouwe Spionkop

Mag van mij zo terugkomen als 2e keeper.
Gast met prima mentaliteit en motivator/sfeermaker in de groep.

0   0  
Chris W.M.

Ah. Stevens net gepresenteerd bij Cambuur. Vandaar dat Noppert de kans krijgt...

1   0  
JohanB

Leuke vent met de juiste mentaliteit en instelling, maar een waardeloze keeper. Hoop dat hij tekent bij Volendam als eerste keeper. Kunnen we misschien alvast tegen een team een doelpuntje voor 3 maken in een wedstrijd!

0   0  
Ivo

Ik gun hem nog een mooie carriere in het betaald voetbal. Hij heeft tot nu toe niet veel geluk gehad.

Je ziet Coremans nu doorbreken bij Sparta, dat heeft ook heel lang geduurd maar die kerel kan echt wel keepen. Hopelijk krijgt Noppert nog een kans.

0   0  
Kees

Heel veel succes Andries van Tygo en zijn opa

0   0  
ome cor

Veel succes Andries !

0   0  
Realist

Betere keeper dan menigeen denkt.

0   0  
willem 4,5

Sommigen krijgen ook al duimpjes omlaag als er een (oud) speler succes wordt gewenst bij zijn volgende club. Begrijp dat nooit zo goed, je moet dan toch wel een ontzettende negatieve denker zijn en ook een k..supporter! Succes Andries daar in het Volendamse.

0   0  
Castle

Zou een goede 2e keeper zijn ..anders sucses bij je nieuwe club let niet op die duimpjes zijn reserve kruiken die erop zitten

0   0  
Esro

Keepers worden vaak beter op latere leeftijd. Ik hoop dat ook voor Noppert. Succes bij Volendam!

1   0  
ome cor

@Willem 4,5
Ik snap dat ook niet.
Als ik een oud speler succes wens met zijn verdere carrière verloop dan zeg ik schijnbaar iets verkeerd ?
Ik vond Andries een aardige gozer. Over zijn kwaliteiten kun je discussiëren en mag ieder z'n mening hebben, maar om nu een duimpje om laag te geven als een ander deze jongen succes wenst.....dan moet je wel een heel klein piemeltje hebben !

1   0  
willem 4,5

@ ome cor, duimpje omhoog erbij! Een aantal zijn niet wijzer, kunnen alleen maar domme praat uitslaan en schelden. Ook eigen spelers de grond intrappen en het ALTIJD beter weten als de trainer en technische staf zonder alle ins en outs te kennen, het lult maar door. We zullen zien hoe de competitie verloopt, realisten als wij schijnen irritatie op te roepen, wen er maar aan!

Laad alle berichten na dit bericht in