Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Angeliño blijft bij RB Leipzig

Raskolnikov

Ex-NAC'er Angeliño blijft bij RB Leipzig. De Duitse club huurt de linksback nog een jaar van Manchester City en heeft daarna de optie hem voor vier jaar vast te leggen.

De 23-jarige Angeliño speelde sinds afgelopen januari voor RB Leipzig en maakte sindsdien indruk. In achttien wedstrijden (dertien in de Bundesliga, vier in de Champions League en één in de DFB Pokal) kwam de Spanjaard tot vijf assists en één doelpunt. 

In Leipzig zijn ze erg content met het feit dat Angeliño ook de komende jaren het shirt van de Rote Bullen draagt. Leipzig huurt Angeliño opnieuw voor één seizoen en heeft in de overeenkomst een koopoptie op laten nemen, waardoor de back na afloop van de huurperiode een vierjarig contract tekent. 

21 Reacties
77   1  
Breda F2

Die aanname achter zijn standbeen. Jeetje die was mooi zeg. Mooi voorzet, snelheid, noad. En een toffe gast. Zie hem nog steeds graag aan de bal.

29   6  
Verdansk

Ondanks dat Manu Garcia hier de held was van het kampioensjaar (en terecht ook) en het jaar dat we in de Eredivisie bleven, was het voor velen wel duidelijk dat Angelino veel meer potentie had. Dat blijkt ook wel uit het feit dat je van Manu niet veel meer hoort sinds zijn vertrek hier.

77   1  
Breda F2

Die aanname achter zijn standbeen. Jeetje die was mooi zeg. Mooi voorzet, snelheid, noad. En een toffe gast. Zie hem nog steeds graag aan de bal.

24   4  
Bart

@verdansk

Ik denk dat manu nog lang niet op z’n top zit. Hij heeft destijds voor de club uit z’n hart gekozen in de 2de Spaanse divisie maar, dat een club als Feyenoord of az hem nog niet heeft opgepikt is bijzonder te noemen zeker aangezien hij geen 10 tallen miljoenen moet kosten. Als hij zo’n stap zou maken als Angelino naar psv zou ook Manu snel een transfer naar een mooie club gaat maken zoals een valencia of villareal.

4   7  
Luusje

Krijgen we hier dan nog wat vergoeding van of is dat inmiddels afgelopen?

11   1  
Bladran Yanco

Manu liet zien geen broodvoetballer te zijn. Ging uit clubliefde voor zijn club spelen maar kon makkelijk een paar stappen hogerop.
Angeliño is ook een liefhebber, maar wel een die op het hoogste niveau uit wilt komen. Clubliefde is geen drijfveer voor de kleine linksback, voetbal wel.

14   13  
Henkie

Maar goed dat hij El Allouchi hier voor hem had. Angelino kon namelijk alleen zo goed presteren door hém.

(Sarcasme)😂

1   1  
Peer

Allen presteerden goed, daarom is het transport. Elkaar beter maken.
Toen was het ook billenknijpen, maar het vertrouwen was er

4   0  
Hoge Vucht

@luusje.

Lijkt mij dat van een vergoeding alleen sprake was bij de verkoop destijds aan PSV.

18   2  
Dutchbird

Gaat het wel goed in de bovenkamer van Guardiola?
Koopt voor 44 miljoen Aké van Bournemouth en verhuurt Angelino aan Leipzig met koopoptie.

7   1  
Cool hand

Dus Mashart met Angelino ruilen is van de baan?

1   1  
Dun Diëe

@Dutchbird; je bent zeker niet de enige die twijfelt of Guardiola ze wel allemaal op een rijtje heeft staan in zijn bovenkamer.

1   1  
Keesje

Aken is gehaald als centrumverdediger

0   0  
Davina Claire

Hallo; Heeft u dringend een lening nodig, vraag dan een lening aan bij Novelty Finance. Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance. Het is mij ter ore gekomen dat particulieren en bedrijven het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van banken of andere financiële instellingen. Mijn bedrijf (Novelty Finance) is hier om u te voorzien van en u te helpen met de lening die u nodig heeft. U kunt contact met ons opnemen via e-mail: noveltyfinances@gmail.com OF stuur een bericht via WhatsApp via +447915601531

Of je nu je levensstijl een boost wilt geven of een onverwachte uitgave hebt, een lening van NOVELTY FINANCE is wat je nodig hebt.

NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt lenen tot vijftien miljoen euro (€ 15.000.000,00), met passende aflossingstermijnen tot 30 jaar. U kunt een beveiligde lening of een ongedekte lening aanvragen. We bieden een uitgebreid assortiment persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een zeer lage rente.

Wat krijg je als je solliciteert bij Novelty Finance:
√ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
√ Concurrerende rentetarieven (3% per jaar)
√ Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
√ De mogelijkheid om uw lening sneller af te lossen
√ Eenvoudige goedkeuring als u extra geld nodig heeft
√ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
√ Geen verborgen kosten

Hoe toepassen:
Een lening aanvragen gaat snel en eenvoudig!
Bedrijven of particulieren die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance en meer informatie nodig hebben over het leningaanbod, kunnen een e-mail sturen naar (noveltyfinances@gmail.com) OF een WhatsApp-bericht sturen via +447915601531 voor meer informatie en mondelinge briefings. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

0   0  
Roberto Mayor

Goede dag kan dit niet allemaal voor mezelf houden. Mijnheer Anderson, help me om wekelijks $ 2500 te verdienen met cryptocurrency-handel, neem contact met hem op via whatsapp +1(252)285-2093

0   0  
Mr. Sumiti

Good day. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti

0   0  
GILBERT ANTONY


GOEDE DAG, ik ben hier om u goed nieuws te brengen van PROF CINDY INVESTMENTS Leningaanbieding, blanco ATM-kaarten en Bitcoin-investeringen. Heb je geprobeerd een echte geldschieter te krijgen, ik kreeg mijn zakelijke lening van $640.000,00 van prof. Cindy Alberto VORIGE WEEK om een bedrijf op te starten. Heeft u een lege ATM-kaart of bitcoin nodig en was het een probleem om er een te krijgen? Hier is Prof Cindy Investments Blank ATM Card Offer, Lening Offer, Bitcoin/Recovery Offer gemakkelijk en betaalbaar te krijgen en het kan 48 uur nadat u uw bestelling bij haar heeft geplaatst bij u worden afgeleverd per e-mail profcindyinvestments@hotmail.com

0   0  
Daniël Djonno

Dag iedereen

Mijn naam is Daniël Djonno ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Amsterdam. Ik ben op zoek naar een lening online en alles wat ik krijg is oplichters, maar ik vond dit lening bedrijf genaamd Patricia Kingsman lening bedrijf en ik heb mensen online getuigt over er goede daden dus ik besloot om te proberen als ik weer gelukkig zal zijn dus ik heeft een lening aangevraagd van 350.000,00 euro en de leningverstrekker, mevrouw Patricia Kingsman, verzekerde mij dat binnen 12 uur mijn lening op mijn bankrekening zal staan. Vandaag zag ik dat mijn bank mij bericht schreef dat er een bedrag van 350.000,00 euro is in mijn account en ik dank Patricia Kingsman omdat ze echt is, dus als je een online lening nodig hebt, wees alsjeblieft niet opgelicht zoals ik van dit bedrijf solliciteer omdat zij het enige echte bedrijf is dat online leningen verstrekt. Hun e-mailadres is [email protected]

0   0  
Anne Lotte Benthe

Mijn naam is Anne Lotte Benthe Ik kom uit Antwerp, België. Ik wil mijn kleine tijd gebruiken om naar het internet te schrijven voor mensen die een echte lening nodig hebben. Als je een lening nodig hebt zonder bedrogen te worden, is Patricia Kingsman het juiste bedrijf om toe te passen. Ik ben lerares wiskunde en Engels en ik werd bedrogen 2 keer door een nepbedrijf dat zich schrap zet om geldverstrekkers te worden, maar ik maak me geen zorgen meer omdat Patricia Kingsman me al heeft geholpen, dus als je een dringende lening nodig hebt om iets te doen, zal dit bedrijf je een glimlach toebrengen. Ik heb ook de meeste mijn vrienden bij dit bedrijf en slechts 2 van mijn vrienden vertelden me dat ze hun leningen al hadden ontvangen, dat een van mijn vrienden een lening van 15.000,00 euro ontving en de andere van mijn vriend de som van 5.000,00 euro ontving, dus iedereen die een online lening nodig heeft, is van toepassing van dit bedrijf en je zult er geen twijfel over hebben, want dit bedrijf is echt behulpzaam en God zal ze blijven gebruiken om mensen te helpen die een lening nodig hebben. Als u een online lening van dit bedrijf nodig hebt en contact met hen opneemt via dit betekent e-mailadres [email protected] en ook kunt u contact met hen opnemen via WhatsApp +1 (575)385-0049. Met vriendelijke groet naar iedereen die mijn berichten leest.

0   0  
Veronica Rose Holly

Patricia God zal u en uw bedrijf zegenen

Mijn naam is Veronica Rose Holly. Ik kom uit Utrecht, Nederland. Ik heb niet veel te zeggen dat iemand die een echte lening nodig heeft zonder dat je wordt bedrogen bij Patricia Kingsman moet solliciteren, want ik heb vandaag een lening bij dit bedrijf aangevraagd nadat ik zoveel goede en prachtige opmerkingen over dit bedrijf heb gelezen. Ik heb een lening aangevraagd om mijn schulden te betalen en alles wat ik nodig had, was 50.000 euro, omdat ik een deel van dat geld ook zal gebruiken om mijn schoolgeld te betalen. Terwijl ik dit nu op internet schrijf, heb ik vandaag mijn lening van dit bedrijf ontvangen en ik ben zo blij dat ik nooit heb geloofd dat ik ooit weer gelukkig zou zijn want ik heb veel meegemaakt en ik dank God voor Patricia Kingsman God zal haar zegenen en zijn gezelschap voor het glimlachen van mijn gezicht. Dus iedereen over de hele wereld uit Nederland en andere landen die een lening nodig hebben, uw helper is hier en het bedrijf is Patricia Kingsman. Iedereen die zich heeft aangemeld bij Patricia Kingsman, heeft geen probleem, want u ontvangt uw lening precies op het moment dat zij u dat vertelt. hun bedrijfsmailadres is [email protected]

Nogmaals God zegene u Patricia Kingsman en moge u lang leven om mensen te blijven helpen.

0   0  
Timéo Stijn Mathys Ayoub

My name is Timéo Stijn Mathys Ayoub. I am from Amsterdam Netherland i want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp their mail address is [email protected] and there whatsapp number is +1 (575)385-0049. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this Am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

0   0  
CLAUDIA KLEIN

Hallo en welkom bij Spotcap Global Financial Services, Mijn naam is Claudia Klein, ik ben geldschieter en ook financieel adviseur. Ik bied allerlei soorten leendiensten aan

Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur een SMS op WhatsApp via: +31642117819 | en heb binnen 24 uur een lening op uw rekening omdat we over de hele wereld uitstekende leningservices bieden.

We bieden allerlei soorten leendiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen en we verstrekken leningen tegen een lage rente van 3% per jaar. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

Ik erken het feit dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor individuen die een financieel probleem hebben en daarvoor een oplossing nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een aandelenlening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente, onvoldoende onderpand, verhouding schuld/inkomen, lage kredietscore of andere redenen

Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt

Wij bieden 24 uur leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur een SMS op WhatsApp via: +31642117819 | & Ontvang direct een reactie

Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

Uw financiële vrijheid ligt in uw handen!!

Laad alle berichten na dit bericht in