Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Birighitti verlengt bij Central Coast

DeWeesJr

Het avontuur van Mark Birighitti is nog niet ten einde bij Central Coast Mariners. De doelman heeft zijn contract met twee jaar verlengd.

Mark Birighitti gaat zich opmaken voor een derde seizoen bij de Australische club waar hij sinds 2019 onder de lat staat. Bij Central Coast keepte hij tot op heden 53 wedstrijden. Het lijkt er dus op dat de Australische keeper op zijn plek zit.

De oud-doelman van NAC is inmiddels 30 jaar en dus in de belangrijkste fase van zijn keeperscarriere. In die fase kiest hij nu voor zekerheid bij een club waar hij eerste doelman kan zijn. Bij NAC was de Australiër vaak onzeker. Hij werd later in het seizoen vervangen door Nigel Bertrams. Toch kwam hij 16 wedstrijden in actie voor de Parel van het Zuiden. 

Bron:
B-Side Rats, Mark Birighitti
9 Reacties
36   0  
Breda*076

Ondanks zijn beperkte inbreng heeft hij toch een mooi plekje in de geschiedenisboeken dankzij de overwinning in de kuip!

12   1  
Aspo

Mooi dat ie daar op z'n plek zit. Bij NAC had ie zeker geen goede periode, maar daar was hij zich zelf ook bewust van. Dat in tegenstelling door de slechtste keeper die we ooit gehad hebben (nee niet Schollen), die nu de bank warm houdt in Rotterdam...

36   0  
Breda*076

Ondanks zijn beperkte inbreng heeft hij toch een mooi plekje in de geschiedenisboeken dankzij de overwinning in de kuip!

6   4  
svt076

@BREDA*076,

Al had hij in die overwinning wél een grote inbreng door het stoppen van een pingel:) Maar daar bleef het verder ook wel bij

4   15  
GJ_NAC

Nu kunnen we er om lachen, maar ik heb nog nooit zo'n slechte keeper gezien bij ons NAC.

36   0  
Molenschot Loco

GJ Nac oh? ik wel hoor!!!! Benjamin van Leer!!!

17   1  
Realist

Van Leer...... ik ben meteen chagrijnig. Wat een vreselijke kutkeeper is dat zeg. Birighitti is in ieder geval nog een sympathiek mens.

8   1  
BVV

Keeper van het jaar in de A-League ook

5   5  
Sprečo

Waarom hoor ik gvd niks vanuit NAC?

4   5  
Scheids!

Het eerst volgende nieuws wat ik wil horen, is dat het Graydonmannetje eindelijk is buitengeflikkerd!

BSR…..keep up the good work!👍🏼

Laad alle berichten na dit bericht in