Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Dervite naar Doxa Katokopia

Da Pope

Dorian Dervite vervolgt zijn carrière op Cyprus. De Fransman komt over van het Belgische Charleroi, dat hem niet meer nodig had. Dervite had in België nog een eenjarig contract, maar dient dat dus niet uit.

 

Afgelopen winter was Dervite een van de spelers, die werd aangetrokken om NAC in de Eredivisie te houden. Dervite was bij zijn komst niet wedstrijdfit en bleek eenmaal opgetraind niet goed genoeg. Het avontuur van de 30-jarige verdediger bleef beperkt tot 377 minuten, verdeeld over vijf wedstrijden. Omdat Charleroi al eerder tot de conclusie was gekomen dat Dervite bepaald niet onmisbaar was, laat de club hem nu vertrekken naar Doxa Katokopia. Dervite gaat bij de Cypriotische laagvlieger spelen met rugnummer zes. Voor hoeveel jaar hij tekent, is niet bekendgemaakt.

Bron: B-Side Rats, Doxa FC

52 Reacties
0   0  
Tim076

Pannekoek

0   0  
Sjef de gevulde koek

Als de nieuwe trainer je gelijk op de tribune zet omdat je veel te slecht bent en niet fit dan weet je genoeg. Fanatische aankoop van het technisch hart man man .

0   0  
Naccienac

Deze gozer was ook ziek slecht zeg.

0   0  
Zefilho

Krijgen we hier nu ook een opleidingsvergoeding voor?

0   0  
Belgische Naccer

Uit de koker van van Hooijdonck, say no more...

0   0  
Jimgoose

Mooi, dan hoeft er geen apart "einde carrière bericht" aan te worden gemaakt.
Half jaartje afbouwen, half jaartje bedelen om achterstallig salaris en dan klaar. ?

0   0  
Tombola Breda

Ik begrijp dat het destijds een noodgreep was en er wellicht weinig andere opties waren. Maar man man man, wat een miskoop was dit. Komt niet wedstrijdfit binnen, veroorzaakt in zijn eerste wedstrijd een penalty omdat hem kennelijk niet is geleerd om de armen naast het lichaam te houden als je in een muur staat en is daarna nog slechts 2 wedstrijden op het veld geweest.

0   0  
Judge M.

En dan nog waren er hier droeftoeters die hem beter dan Koch vonden... Schei toch uit zeg!

0   0  
Bolle Damen

Ik denk dat we een goed seizoen tegemoet gaan. Ik heb de oefenwedstrijden gezien en ik baseer me op 1 zeer belangrijk aspect: de dadendrang ; de wil om te presteren en de gretigheid spar er van af.
Na honderden oefenpotjes ( ja Bolle Damen ging ook al naar camping t Haasje om die kutpotjes te bekijken) zie ik nu eindelijk weer eens goeie koppen erop staan. Dat met een goeie keeper, een voorhoede waar iedereen (!) kan scoren en een voetballend blok op het middenveld komt het goed. En die Tom bevalt me wel. Hoe het nu gaat , zo moest het Ik eis alleen wel 1 ding: ALLE thuiswedstrijden moeten gewonnen worden. Zonder uitzondering.
0

0

0   0  
Badeend

Ik was bij die wedstrijd in de Arena en vond hem echt zo slecht nog niet. Vergeleken met Palmer-Brown en de capriolen van Leigh en Van Anholt was hij nog een behoorlijke verademing zelfs. Dat NAC op een ongelukkige manier een penalty tegen kreeg, is een behoorlijk nepargument om Dervite slechter of onwilliger dan bijvoorbeeld Mühren, Kali of Damcevski te noemen.

0   0  
Cees,

Heeft Van Hooijdonk en consorten hem nu weer opnieuw aanbevolen?

0   0  
willem 4,5

Moet je nog een keer bedanken Pierre, vooral doorlullen maar alsjeblieft niets doen en je nergens mee bemoeien, lullen is makkelijker dan écht doorpakken hé.

0   0  
Geelzwartwit

Krijgt nac nog een optrainvergoeding? ?

0   0  
Buurman

Ben het met Badeend eens. Dat het technisch hart heeft gefaald klopt als een bus. Ze hadden beter 1 goede speler kunnen halen.

0   0  
RaraNAC

Dervite, de man die elk jaar bij een andere club speelt en in een dramatisch “team” komt waarbij iedereen elkaar een mes in de rug steekt...
Niet voor niets dat ik hem vaker in de kroeg zag dan op het veld.

0   0  
Fanneke

Wie??

0   0  
Ivo

Als hij geluk heeft krijgt hij daar 4x salaris waarvan 2x op tijd. Het betalen is daar altijd een groot drama.

Het is mij echt een raadsel hoe dat technisch hart bij deze speler is uitgekomen.

0   0  
The Cosmic Gate

Vind het toch vreemd, want die paar keer dat ik hem gezien heb vind ik hem toch beter dan wat er stond de schutteren
Vreemd verhaal dit ook weer

0   0  
Semsi

Stond op de lijst Smulders, ook in database City.

0   0  
Buurman

Ook eens met Cosmic Gate. Ik denk dat het niet volledig fit zijn van Dervite een punt was. Echter ook nu blijkt weer wat voor een schitterend leven deze gasten hebben. Ook al falen ze , ze worden zo bij een andere club in een ander land feestelijk onthaalt. En dat tegen salarissen waar veel mensen alleen maar van mogen dromen. Ook bv. Koch heeft niks te klagen horen. Kan lekker in Eupen gaan ballen , goed betaald , in een mooie omgeving , met minder druk als bij NAC. En ook Kali ligt nergens wakker van. Traint zich op zijn dooie gemak , tegen een vorstelijk salaris , weer naar fit niveau. En dat ziet hij wel. Ontslag procedure is kansloos. En er komt vroeg of laat toch weet wel een clubje die hem wil hebben als NAC hem niet opstelt. En dat allemaal omdat ze betaald voetballer zijn geworden wat slechts voor weinigen is weggelegd. Zo werkt het.

0   0  
DunErwt

Man man man de mensen die dit goedgekeurd hebben wat het technisch Hart bracht zitten er nog steeds.

0   0  
Bolle Damen

Is het geen aardig idee om eens wen Bside Rats Meet &Greet te organiseren?
Een avondje bier zuipen , praten over lekkere wijven (die er niet zijn) maar vooral ouwehoeren over ons clubke.
Allemaal naambadges allemaal vriendelijk maar oprecht allemaal Flieger een mooie Chevry Chambertain aanbieden en lullen over Ilic en Dennis van der Gijp, over Budisic ,Mark Haarman (wie?) en Damczevski. Gezellig man.

0   0  
Bolle Damen

Of zijn jullie contactgestoorde internet supporters ? Ik ben nog van de generatie dat je eind van de middag een glaske bier ging drinken in een kroeg om te ouwehoeren over dat wat je aangaat

0   0  
Dutchbird

Goed idee Bolle, soort bier en balen :-)

0   0  
ome cor

Zoveel kansen heeft ie nou ook weer niet gehad.
Maar omdat er nu eenmaal een cultuur heerst van het afzeiken van iedereen die vorig seizoen in de selectie zat gaat ook Dervite hier door het slijk.

Wat een papegaaienshow is het hier.

0   0  
Ivo

@ome cor

Ondanks de plots vertrokken Mets kon hij op en naast het veld niet overtuigen. De ambitie spatte er niet vanaf om het zo maar te zeggen. Het is zoals het is.

0   0  
Hotseknots

Wat zijn we toch allemaal weer flauw zeg over Pierre, getver typisch nederlands. Kom op zeg denk is aan al die zaterdagavonden dat riepen, vrije trap...die gaat er in..of uit bij Roda niks geraakt wel 3 goals. Natuurlijk is ook hij maar een mens en waren er zaken niet handig aan het eind...maar jezus, hij is wel een NAC held en staat in onze geschiedenis, stop met dat afbreken m, echt zo niet nodig om je gram te halen. We winnen er geen klote mee

0   0  
Sharkskin

Lang leve het Technisch hart onder leiding van onze Pierre!

0   0  
Schrikbarend

Gebroeders ilic week weken wachten op werkvergunning

0   0  
Breda 1965

Ik wou dat ik nog jong was,dan ging ik ook weer voetballen.Hahaha,niks kunnen en toch de wereld over,met elke maand een mooi salaris.Dat is voetbal anno 2019,het gaat helemaal nergens meer over.

0   0  
Rubenac

@schrikbarend
Heb je niks beter te doen ofzo?
Vraag verkering aan hem.

0   0  
Realist

Dervite was echt niet zo slecht. Ook geen Van Burik, maar zeker geen pannenkoek.

0   0  
G00Ser

@Bolle Damen,


Goed idee, denk dat Dok19 een prima locatie is. Weer een goed excuus om de stad in te gaan.

0   0  
Ojee

Dervite kleunde er tenminste in. Die andere pannekoeken kregen al knikkende knieën als de bal in de buurt was. Dan zou er zomaar een tegenstander achteraan kunnen komen rn dat vonden dd juffertjes best eng.

0   0  
The Cosmic Gate

@Realist, wwow idd wat zie ik een type van Burik toch graag terug...(was erg lang geleden dat die naam gevallen was )

0   0  
Semsi

Vanmiddag heeft ADO geoefend tegen Kortrijk. Hoe serieus nemen zij de wedstrijd tegen NAC morgen?

0   0  
Chris W.M.

@Semsi

Waarschijnlijk net zo serieus als NAC het duel met die ploeg uit Zagreb nam door de dag ervoor tegen Madese Boys te oefenen....

0   0  
Van "taajlaand

Hoi Bolle Damen,

Schitterend ideen, we hebben nu toch zat zaterdagavondjes over!
Ik ben best nieuwschierig naar enekele koppen die bij de nick's horen, en niet vies van een pilske.

Feit blijft dat Dervite, net als 98% van de rommel op het veld vorig seizoen, verre van goed was, en ik laat geen traan vallen over welke speler dan ook die weg is.

En mijn mening, over een deel van het technisch hart, Pierre, gaat ook nooit meer veranderen.
Heb ik hier én tijdens gesprekken of discussies nooit onder stoelen of banken geschoven.
Is en blijft voor mij een LUL, die ooit (als "NAC-cer") naar een énorme kutclub vertrok, "gelukkig" weer terug kwam, maar daarna wederom naar die verschrikkelijke KUTclub ontsnapte/vluchtte of rende, wat of wie daarvan de reden mocht zijn!!!!
Een "held", loopt niet weg voor problemen, zéker "NAC-helden" niet.....

0   0  
Ivo

Update Blanco: Broers Ilic mogen geen oefenwedstrijden spelen, van Anholt en Schouten licht geblesseerd, Bohui nog niet fit genoeg, deur toch op een kier voor een contract voor Damen.

0   0  
Wiske1979

Kan iemand mij uitleggen waarom van Pierre van Hooydonk het hier nou weer moet ontgelden? Ja, het was te slecht wat deze winter is binnengekomen. Maar winkelen met een lege portemonnee is best lastig. Twijfelt er iemand aan de goede intenties van de mensen van het technisch hart?? Eer uw helden! Altijd en overal!

De grote fout in het fundament is vorige zomer gemaakt. Maar nu met nieuwe poppetjes door naar een mooi promotiefeest. Alleen nog wat ervaring rondom deze jonge honden Tom!!!
Even voor de zekerheid; ervaring maar wel fit en gemotiveerd!

0   0  
Ivo

Ik ben erg tevreden met de komst van Olij en Stokkers, dat lijken me spelers met het juiste niveau en een goede instelling.

De verdediging is nog een raadsel voor me, en op het middenveld is nog weinig veranderd. Het meest positieve is nog dat Verschueren weer fit is.

Dat ze toch weer aan het kijken zijn naar Damen vind ik een zwaktebod. Ook op het middenveld heb je frisse spelers nodig, liefst van een wat hoger niveau. Het middenveld was zeker na de winterstop de zwakke schakel in het team. Er werd bijna niets gecreerd, de bal werd vaak ingeleverd. Gaan we het nu met dezelfde spelers doen? Dat zal toch niet?

0   0  
Badeend

Het middenveld is al sinds de omschakeling naar 4-3-3 onder Ten Cate (of meteen daarna) structureel de zwakste schakel bij NAC. Het wordt tijd dat we weer eens gewoon 4-4-2 gaan spelen zonder nepbuitenspelers.

Het Judasgebrul van sommigen hier geeft opnieuw aan dat Mommers (en mensen boven hem?) destijds de zaak aardig gespind hebben. Misschien, Van t'aaijland, moet je oordelen als je het hele verhaal kent. Van méér dan een kant.

0   0  
Sjef de gevulde koek

Het technisch hart is gewoon 1 grote grap geweest. Maarja wat wil je totaal geen netwerk geen scouting en spelers halen die je niet gezien heb van een DVD en louche makelaars. Ze hebben allemaal gefaald en laten zien dat spelers halen zonder beleid of kennis totaal niet kan.

0   0  
Van "taajlaand

Hoi Wiske1979,

Even lezen hierboven misschien.....?

En jij hebt zeker niet gefloten tijdens de wissel en het inbrengen van deze vluchteling in de wedstrijd tegen de nerts, waarbij hij in dat vreselijke shirtje er (misschien) mede ons aan een punt hielp in de laatste minuut.
Want jij eert je 'helden'...

(Doe als je tijd hebt ook nog even Googelen wat het woord HELD inhoudt....a.u.b.)
En ja, ook ik heb volle bak staan juigen voor hem in de Beatrixstraat, want toen deed hij in ieder geval of hij liefde voor NAC had...
Deze kerel IS geen NACcer!

0   0  
Van "taajlaand

Sorry voor de stomme zin.

Maar hij hielp ons dus misschien wel aan een punt....

0   0  
Des NAC's

Zet elke willekeurige versterking in een bagger team en hij wordt dat vanzelf ook....zelfs Messi. Vond dat overigens bij deze wel meevallen. De ravage van Smulders was niet door die paar extra versterkingen te repareren. Zaten wel een paar miskleunen bij, dat wel.


Wordt Smulders nu nog steeds betaald door NAC trouwens?

0   0  
TheBelg

Club Brugge speelde gisteren, met toch wel type-elftal, 1-1 gelijk tegen Lokomotiva Zagreb. Niets alleszeggend, maar die 3-0 vorige week was best knap.

0   0  
Ivo

NAC zette een vreemdelingenlegioen neer dat nooit op elkaar ingespeeld raakte. In de winterstop nog een Zweed, Engelsman, Australier en Fransman erbij en het drama was compleet. NAC? Breda? Ze wisten niet eens waar of waarvoor ze speelden. Ultieme passanten, stuk voor stuk broodvoetballers.

Terwijl Roda de jaren ervoor al had laten zien dat dit niet werkt. VVV doet het al jaren met succes anders met sterke spelers met een goede kop er op. Zo speel je degradatievoetbal, niet met mooiboys en een middenveld met spelers die 1.70 lang zijn.

0   0  
Otjes

Er komen nog 6 spelers waarvan 2 van City. Prioriteit linksback.

Ik zou graag min 2 ervaren klasbakken erbij zien. Come on NAC

0   0  
kutkunstgras

Heeft Nac al een selectie inmiddels of gaan we met 6 profs de Keuken Kampioen Divisie in? Want met de jeugd redden we het niet eens tegen Baronie...

0   0  
NacBreda076

Kutkunstgras heb jij de afgelopen weken een beetje opgelet?

0   0  
Nacdictive

Genant dat.sommigen woorden in de mond nemen als 'pannekoek', dat typeert volledig een bepaald sentiment.
Heel simpel als iemand niet goed genoeg is om voor NAC 1 te spelen maar hij wordt wel gehaald en speelt, is het dan zijn schuld?

Wat iemand hier ook aangeeft: had Messi erbij gezet en ook hij kon zich niet ontworstelen aan het niveau..?! Het is gewoon de wet van Murphy geweest.

Laad alle berichten na dit bericht in