Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Ekangamene naar CD Marino

Da Pope

Charni Ekangamene vervolgt zijn loopbaan in Spanje. De verdediger heeft een contract getekend bij CD Marino, dat uitkomt in de Tercera División (het vierde niveau) in Spanje.

De 25-jarige Ekangamene slaagt er maar niet in zijn carrière écht op gang te krijgen. De verdediger, die een paar jaar in de jeugd van Manchester United rondliep, verslijt meer clubs dan schoenen en speelt al jaren nauwelijks wedstrijden. CD Marino is alweer de vierde werkgever sinds hij in de zomer van 2017 bij NAC vertrok. Ekangamene speelde in die periode slechts 24 wedstrijden. CD Marino wordt alweer Ekangamene's tiende club. Hij droeg eerder de shirts van Antwerp (jeugd), Manchester United (jeugd), Carlisle United, Zulte Waregem, OH Leuven, NAC, Beerschot, Eindhoven en Inter Bratislava.

 

Bron:
B-Side Rats, CD Marino
Vorig bericht
Ex-NAC: Overzicht transfergeruchten 54 reacties
Volgend bericht
NAC herovert Andro Knel Bokaal 33 reacties
6 Reacties
0   0  
Bram van Brinckhoven-Ophoff

Wat unne zoutzak war da! Weg ermee!

0   0  
Nacman

@Bram
Ga je kruik vol zeiken

0   0  
Realist

Wat was die slecht zeg..... past in het rijtje Mashart, Carolina, Gersbach......

0   0  
drsMarcellus

Ik kan me hem niet eens meer herinneren dus erg veel indruk zal hij vast niet gemaakt hebben......

0   0  
Buurman

Was niet goed genoeg. En dat is netjes uitgedrukt. Ook niet goed genoeg voor top KKD. Hoe bv. Gersbach aan zijn goeie referentie kwam snap ik nog niet ?

0   0  
Arie

Ik denk dat Pierre te veel Fifa18 heeft gespeeld, of afgekeken bij zn zoon. Gersbach is daar best een aardige back bij Accrington Stanley, viel me gister op.

Laad alle berichten na dit bericht in