Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Immers: "Spelers uit Den Haag lagen onder een vergrootglas bij NAC"

Das Phantom

Lex Immers doet in gesprek met De Scheveninger een klein boekje open over zijn tijd in Breda en benoemt de factoren waardoor hij het plezier in het voetballen verloor. Stoppen zal hij echter niet doen. "Daar is het spelletje te leuk voor. Alleen de afgelopen anderhalf jaar haalde ik er niet zoveel plezier meer uit."

Volgens Immers, die begin deze zomer besloot te stoppen met voetballen op het hoogste niveau, heeft dat te maken met een aantal factoren. "Zoals geen publiek, andere ambiance bij het voetbal, het jaar bij NAC Breda waar de spelers uit Den Haag best wel onder een vergrootglas lagen", aldus de middenvelder. 

Het had echter in één klap allemaal goed gemaakt kunnen worden voor de speler, als NAC de promotiewedstrijd met NEC had weten te winnen. "Promoveren was het ideale plaatje geweest om een lastig seizoen in één keer goed te maken." 

 

Bron:
B-Side Rats, De Scheveninger
59 Reacties
186   9  
Dun Diëe

Ik weet niet wie hij bedoelt. Hij stond er bij de supporters toch behoorlijk goed op. Had even een dip na zijn coronabesmetting maar is ook weer goed teruggekomen. Ik vind dat hij het naar omstandigheden prima heeft gedaan en weet vrijwel zeker dat velen met mij er net zo over denken. Had een meerwaarde voor het team. Dus ik weet niet op wie hij nou precies doelt.

44   10  
Breetjeda

Toch jammer dat ik hem niet heb zien voetballen in het stadion.

Veel succes Lexie

102   11  
Gjoewie

Voordat we Sexy Lexy gaan afknallen: hij heeft helemaal gelijk.

Maar goed, wij haalden er ook weinig plezier uit. Snel vergeten, dat seizoen.

47   3  
Robbie Rafello

Klaar ! met de afgelopen tijd.
We moeten door Lexie.
Toch bedankt voor je inzet !

117   44  
Baosje

ach daar is de reactie , waarop we zaten te wachten ...

laat ik zo zeggen , dat de Haagse kliek mede verantwoordelijk voor is dat ik deels het plezier in voetbal verloren heb.

als Immers ballen had gehad , had hij dit seizoen - mét publiek- de schande van het verlies tegen NEC recht kunnen zetten .....





44   75  
DunErwt

Mn reet mee afgeveegd en weggejorist, wat een jankende ooievaar

186   9  
Dun Diëe

Ik weet niet wie hij bedoelt. Hij stond er bij de supporters toch behoorlijk goed op. Had even een dip na zijn coronabesmetting maar is ook weer goed teruggekomen. Ik vind dat hij het naar omstandigheden prima heeft gedaan en weet vrijwel zeker dat velen met mij er net zo over denken. Had een meerwaarde voor het team. Dus ik weet niet op wie hij nou precies doelt.

26   13  
Nonkel Frans

Het Schevenings krantje. Zucht. Ook een bron inderdaad.

Immers lijkt te hebben begrepen en gevoeld dat het niet zo handig was om een bak hagenezen deze kant op te sturen.
Hij voelt zich nu beter thuis en in Scheveningen.
Zo is dat Lex. Het ga je goed.

Wanneer begint de (rest van de) ooievarentrek ook alweer?
En dan snel af sluiten dit hoofdstuk aub.

64   9  
JimGoose

Begin vorig seizoen zijn er 2 Haagse spelers met veel tromgeroffel en voor grote salarissen als sleutelspelers naar NAC gehaald door onze gelegenheids TD's. Vervolgens lijkt de TD/trainer/huisvriend deze spelers een seizoenlang een basisplaats te garanderen.
In zo'n situatie sta je in de schijnwerpers en als er dan niet geleverd wordt dan valt dat op... zonder dat er een vergrootglas nodig is.

40   6  
Viking

Klopt zoals ik vanaf dag 1 aangaf....
Dit afbraakvoetbal door Steijn was alleen te billeken bij promotie....
Met publiek was het al snel klaar geweest.

Terwijl het voetbal nu al veel aantrekkelijker is waren er onverlaten die besloten afgelopen zaterdag al te fluiten . moet je nagaan wat er vorig jaar gebeurd zou zijn....

18   21  
Ouwe Spionkop

Geef deze calimero snel een snoepje.

22   7  
Janus

Immers lag bij de supporters (los van die ene onhandige uitspraak destijds) helemaal niet slecht toch?
Ik vond hem een solide speler die zeker meerwaarde had. Door het schijtluizenvoetbal van zijn holmaatje Steijn en het wanbeleid van directeur Manders voelt hij dat "vergrootglas" op de Haagse Kliek.

Wat mij betreft lag hij alles behalve onder een vergrootglas, maar kan het verkeerd gezien hebben?? Overigens vind ik het logisch dat je met een jaar vol blessures, corona etc. er klaar mee bent hoor. Groot gelijk dat hij bij Scheveningen is gaan voetballen.

29   6  
Ric

Had graag wat thuiswedstrijden van Lex gezien met volle tribunes.
Weet 100% zeker dat hij snel enorm populair zou zijn geweest.
Lurling kwam de eerste keer ook bij NAC spelen en de berichten en schandes waren niet mals richting hem.
Heeft dat met zijn inzet met 2 wedstrijden doen kantelen en van hem een lieveling gemaakt.
Dit had Lexie ook voor elkaar gekregen!

26   7  
Denn

Ik denk dat Malone terecht onder een vergrootglas lag.
Heeft (m.u.v. de wedstrijd tegen Emmen) veel te weinig gebracht.
Werd met een hoop bombarie binnengehaald - na NAC eerst in de wachtkamer te hebben geplaatst - was/is grootverdiener en wordt vervolgens ook nog eens tot aanvoerder gebombardeerd.

Dan is het niet zo vreemd dat daar bepaalde verwachtingen bij horen.

32   50  
Ernie

Ach de supportertjes zijn weer op hun teentjes getrapt. Lex was vorig seizoen 1 van de beteren. Die gast hoeft sowieso niet meer te voetballen dus waarom zou het dat dan bij Nac doen? De club met de beste supporters van het land?
Op dit forum zit een aantal figuren die niet in de gaten heeft hoe schadelijk ze zijn voor de club. Waarom zou een speler met potentie in godsnaam nog voor Nac kiezen?
Ook de redactie van bsiderats werkt hier aan mee, met lekkere suggestieve artikeltjes. Net als Bndestem overigens.
Zolang de sfeer zo negatief blijft zal er niks in positieve zin veranderen.

19   8  
TpT

De manier waarom Manders en Steijn dachten hun eigen vesting te kunnen maken van Breda is hetgeen wat mij tegen de schenen heeft geschopt.

Als je alle spelers en stafleden los van elkaar ziet denk ik nog steeds dat het op zich prima had kunnen werken. Manders heeft het alleen compleet verneukt door steeds te liegen en de achterban niet serieus te nemen. Daarbij gaf hij Steijn zoveel vrijheid dat hier ook niet meer mee te werken viel. Neem het bezoek aan Ibiza of het extreem matige technisch beleid wat NAC nu tonnen en misschien wel meer heeft gekost. Een sterke AD en TD is waar het mee begint en dat heeft Manders (bewust) verzaakt.

Lex valt niets te verwijten, heeft prima gespeeld en alles gegeven. Dat geldt overigens voor vrijwel de hele selectie.

24   6  
Heino

Hij zegt toch niks raars? Haagse spelers lagen onder een vergrootglas. Ik denk dat dat klopt. Er is toch regelmatig gesproken over een Haagse enclave. Onder een vergrootglas liggen wil niet zeggen dat je door de supporters niet wordt geaccepteerd. Dat zegt hij volgens mij ook niet. Hij heeft het ook niet (alleen) over zichzelf. Er is vorig jaar veel kritiek geweest op Haagse medewerkers van NAC waaronder spelers.

Maw woorden hij zegt niks wat niet klopt en buiten dat zeikt hij met deze opmerking ook niemand af.

18   10  
Pietjebel

Lex is en was voor nac gewoon een redelijk tot goede speler
Malone en rutte snel afscheid van nemen

7   4  
Heino

@ PIETJEBEL

Bedankt voor de bevestiging van mijn betoog hahaha

18   8  
Scheids!

Onder” Haagse kliek” werden niet zozeer de spelers bedoelt meneer Lex. Hier vielen onder: Maurice Steyn, Manders”Graydonmannetje” en Schoenmakers!
Stuk voor stuk slurpen ze de bankrekening leeg, zónder ook maar een zinnige bijdrage te leveren!
Malone is qua speler niet degene geweest waar je op gehoopt had, dan krijg je terecht kritiek!
Maar goed, als je het niet erg vind Lex, gaan wij weer door met opbouwen in plaats van afbreken!

10   11  
Maarten

Terecht toch dat vergrootglas? Van Directeur, scout, trainer en speler was het toch ondermaats? Alleen Malone wist zich te herpakken. Voor de rest rookt de puinhopen van Den haag nog steeds, sterker hun eigen clubje is reeds ook al afgezakt. Hadden ze dan een ovatie verwacht?

10   14  
D'n Klaagmuur

Van de spelers lag iedereen onder een vergrootglas, zeker niet enkel de van ADO afkomstige spelers, want Haye komt óók gewoon van ADO en op de Rooij die helemaal niet uit Den Haag was ook veel kritiek, net als op vele andere spelers.

Maargoed het is tegenwoordig nogal een trend geworden om vooral jezelf niet in de spiegel te kijken, maar lekker veilig en zielig in de slachtofferrol te kruipen.

Wat een gejank zeg, bah!

20   3  
Fritske d'n Olifant

Jammer dat Lex dat gevoel had, dat hij bij NAC onder een vergrootglas lag vanwege zijn afkomst. Volgens mij werd de komst van Immers juist toegejuicht en heeft de winnaarsmentaliteit van Lex NAC juist op bepaalde momenten geholpen. Als er al extra op hem gelet is, is dat vanwege zijn status en carrière en de verwachtingen die dat met zich meebrengt. Dat gold in mindere mate ook voor Malone.

De kritiek die op een gegeven moment ontstond op het opstellen van spelers als Immers maar ook Malone (geen Hagenees overigens) had er mee te maken dat Lex een hele periode (logisch na corona) gewoon niet fit was en dat Malone daarnaast ook niet presteerde. Met name Malone was hier regelmatig de klos omdat Steijn hem maar bleef opstellen en ook niet wisselde terwijl iedereen zag dat hij het moeilijk had en Riera maar op de bank verpieterde.

Andere Hagenezen bij de club waren naast Steijn alleen huidige coach De Graaf en scout Schoenmaker jr. Van die laatste is het tot op de dag van vandaag een raadsel waarom hij moest komen uiteindelijk ten koste van Peter Maas. Vanaf dat moment is de term Haagse kliek pas in zwang geraakt. Maar de meeste kritiek was gewoon voetbalgerelateerd. Als Steijn zonder aanziens des persoons zijn opstellingen had gemaakt, hij het elftal had laten voetballen om te winnen, hij zich fatsoenlijk had opgesteld ten opzichte van zijn manager dan had hij er gewoon nog gezeten. Of iemand dan uit Den Haag, Den Bosch, Den Dungen of Den Hout komt maakt dan geen moer uit.

6   12  
Ben

Jammer altijd achter af lullen.
Doe tijdens je contact je bek open.

Denk dat hij het niveau al niet meer aan kon heel de wedstrijd de beuk er in .

Laten zo

9   3  
Tonn

Immers was gewoon een prima voetballer voor NAC, niks mis mee. Jammer dat we hem niet in t stadion konden zien, in de wisselwerking met het publiek. Type speler paste bij NAC.

11   8  
sjef de gevulde koek

Achteraf is gebleken dat het geld van het grootste NAC talent van de laatste 10 jaar is uitgegeven aan 2 spelers die niet meer elke week huh niveau konden halen en je dus weer 3 ton over de balk heb geflikerd.

10   10  
scheppioni

Ja Lex klopt en daar was die Pipo trainer nou het meest verantwoordelijk voor met zijn 'onomstreden' voetballers hardop te roepen !!!
Wat een domme zak hooi ben je dan zeg als trainer zijnde ..........

13   14  
Arvid

Sontje hansen gesignaleerd bij het rat verleggen stadion!Zou het dan toch?

8   7  
scheppioni

Overigens Lex, dat plezier kan kloppen, ik had stiekum meer verwacht van Lex zelf al was Lex zeker wel van waarde maar zijn eigenlijke niveau nooit bij ons NAC kunnen halen !

9   5  
Mevr van beuningen

Natuurlijk lagen die spelers onder een vergtootglas.

Groot verdieners met speelgarantie. Mede als gevolg dat er nu geen geld is voor versterkingen. Al het geld is opgemaakt door Manders, achterlijke salarissen, afkoopsommen en het binnen halen van bekende. Manders heeft persoonlijk alles naar de klotte geholpen, ongekend dat hij nog mag blijven zitten.

19   15  
Geel/Zwart

Wat een schijnheiligheid hier van veel supporters lees ik in de reacties. “Oh, ik heb geen idee wat hij bedoelt? Dit ging toch niet over hem?”

Dit is precies wat er gebeurt. De stem, bsiderats, en ook via FB, doen er vrolijk aan mee door hier een platform voor te bieden en dit te faciliteren.

Door al jarenlang steeds vaker en massaler stelselmatig mensen af te zeiken en te kakken te zetten, willen veel spelers niet (meer) voor NAC spelen of naar onze club komen. Zie ook nu op de transfermarkt. Maar vrolijk blijven roepen mensen ‘wat een wanbeleid, waar blijven de versterkingen?’

8   7  
Dun Diëe

@Geel/Zwart: dat er veel over de “Haagse Kliek” werd gemopperd klopt, maar volgens mij werden staf en directie daarmee bedoeld. En er zullen ongetwijfeld wel eens supporters over Immers geklaagd hebben na een verliespartij. Maar volgens mij was de algemene tendens toch echt dat men blij was als Immers in het veld stond. Onder de supporters dan hè. Ik laat de media verder buiten beschouwing.

10   4  
Karbonkel

if you can't stand the heat get out of the kitchen! Het is geen 'monkey town' maar een betaald voetbal club. Druk en meningen horen daar nou eenmaal bij.

13   8  
Geelzwartwit

Manders werd vorig jaar al gevraagd in interviews waarom alles uit Den Haag moest komen. Zijn antwoord was dat dat allemaal nog wel meeviel want hij kwam zelf uit Oost Brabant enz enz en als je presteert dan maakt het niet uit waar je vandaan komt. Daarop volgend werd er oa door diverse supporters en media gezegd dat het niet zo handig kan zijn want als je niet presteert heeft de zogenaamde Haagse enclave het al snel gedaan.
Ook dat werd weggewuifd. "als iemand goed is maakt het niks uit waar men vandaan komt".

Ik vind wat Lex zegt wederom een voorbeeld van het probleem aan de supporters toewijzen en de oorzaak bij Manders even vergeten.

En zo zijn er al veel meer "het ligt aan de achterban vijfde colonne oud nac bndestem supportsites italianen pierre het weer corona de koffiejuffrouw gevallen geweest en die blijven nog wel even doorgaan wennen zal het nooit.

17   12  
NACoosterhoutNAC

Nieuwe spelers denken wel 3x na voor ze naar het negatieve Breda komen. Dat is overigens al gebleken. Karelse gehoord? Zouden Joostje en Blanco echt niet snappen dat zij ook in de door John verafschuwde categorie vallen of werken ze bij een regionaal krantje omdat ze niet kunnen doorvragen en een beetje op de automatische piloot negatief lullen en brengen wat hun bronnetjes (overlopend van clubliefde) hen toespelen?

6   3  
Geelzwartwit

@nacoosterhoutnac

Hopelijk komt er een dag dat we het alleen maar over de wedstrijd en sportieve preataties hebben omdat de club verder solude en professioneel geleid wordt.

Hopelijk valt er met een nieuwe eigenaar niet veel meer te zeiken en is het gewoon zoals het is.

Ik kan niet wachten. En als niet dan blijft alles zoals het altijd was en wordt het nooit meer wat

11   7  
Badeend

Het is heel gemakkelijk. NAC had vorig seizoen 3 problemen:

1. Een incapabele AD die vooral zichzelf graag hoort praten maar niet in staat was de rol als AD op zich te nemen.
2. Een trainer met een te groot ego.
3. Het plan dat die twee samen gemaakt hadden (of hen was opgedragen) om nu eens eindelijk schoon schip te maken bij NAC.

De rest, ook de onrust onder supporters, komt voort uit het bovenstaande. Ook al speelden de media af en toe een kwalijke rol en hebben mensen als Pierre van Hooijdonk en Ton Lokhoff het hard gespeeld. Zonder de eerste drie problemen, waren die andere problemen er niet gekomen. Anders is het niet.

Ik vond Immers trouwens op dat moment een goede aankoop, wel wat oud en vooral raar dat hij nog naar NAC wilde, maar goed. De weinige wedstrijden die ik van hem heb gezien vond ik hem zeker niet sterk in de duels en viel hij me overall gewoon tegen. Helaas.

3   6  
Lamington

Nuttig artikel.

9   16  
Dutchbird

In al die tijd dat Immers bij NAC speelde heb ik nooit één supporter betrapt op negatieve uitlatingen op spelers uit het Haagse circuit. Het negatieve Haagse imago is pas ontstaan toen Schoenmaker jr. werd binnengehaald en werd sterker toen Manders de muitende Steijn de hand boven het hoofd bleef houden. Maar ook toen nog steeds geen negatieve uitlatingen richting de "Haagse" spelers. Alleen Manders en Steijn moesten het ontgelden.

Maar racistische Lexie laat zich blijkbaar ook beïnvloeden door Manders (Mommers 2) en begint in Scheveningen uit zijn nek te lullen. Met een paar maanden extra salaris uit Breda in zijn kontzak, dat weer wel, want die had Manders er nog snel even ingeduwd.

5   1  
Jante

Wat een BS. Als ik me ergens over verbaasde was het juist dat zo ongelooflijk veel supporters positief waren over Immers. Die al duidelijk over zijn hoogtepunt heen was. Bikkelen zat er niet meer in.

Ik dacht dat hij op zich nog wel aardig was, dus viel hem niet af. Jammer dat hij nu ineens toch onredelijk lijkt te zijn. Het was een belachelijk slecht seizoen en daar heb je aan bijgedragen, Lex.

Het valt de spelersgroep van vorig jaar wel degelijk te verwijten dat ze er niet waren toen het moest.

6   12  
Tip

Ik vond Immers zeker van waarde. Had hem er dit seizoen nog graag bij gehouden. Ik had vorig seizoen overigens ook graag Riera als aanvoerder gehouden.
Paar nuances:

1. Dat in de voetbalbranche AD's en hoofdtrainers hun eigen mensen meebrengen komt heel veel voor. Als het draait hoor je daar niemand over.
2. Manders en Steijn haalde inderdaad Haagse mensen binnen maar zij vonden het ook best dat Lurling, Penders en Lokhoff kwamen.
3. Als NAC de wedstrijd had gewonnen tegen NEC had je inderdaad een heel ander verhaal gekregen. Inplaats van emotie,hysterie en oproer was het dan feest geweest met wel de vraag naar aub aanvallender voetbal. Ik blijf erbij, zonder iemand de schuld te geven, dat de zaak is geëscaleerd en dat de resultante daarvan voor NAC en dus ons negatief is. Nu hopen dat het dit seizoen sportief toch meevalt. Komende 2 wedstrijden zal veel duidelijk maken.
4. Bij NAC is het qua beleid en management vanaf 2002 een zooi. Alleen Goetzee deed het ruim voldoende. Daarnaast zijn ook mensen onterecht en veel te snel ontslagen. Dus best gek dat nu enkele mensen alle stront over zich heen krijgen.

6   2  
Gjoewie

Dutchbird > Dan moet je BSR nog maar eens goed lezen. Genoeg negatieve kritiek op de Haagse spelers.
Schoenmaker jr heeft eind juli zijn contract bij Adoow opgezegd (opzegtermijn van 1 maand) en wist dus toen ook al dat hij naar NAC zou gaan. Hij heeft dus wellicht een handje gehad in de transfer van Immers naar NAC, al mag dat niet officieel op zijn palmares staan.

7   2  
Ronnie

was volgens mij alleen Malone, maar die heeft ook meer slecht gespeeld dan goed ... en stond er altijd in. Was gewoon een heel raar verhaal. Maar voor de rest vind ik het allemaal wat overtrokken hoor

2   8  
Mo

Thomassen gaat weg bij Helmond.
Is dit geen speler die ons NAC kan gebruiken in geval van blessures en voor de breedte. Wel een fysiek sterke spits en harde werker!

2   6  
Frits

Thomassen is een bekende van Lurling!

5   3  
Faant

Immers was geen verkeerde Hagenees. Ik had hem graag in het stadion willen zien. Helaas heeft hij nooit voor een volle bak in Breda mogen spelen als NACcer

1   12  
Tip

Immers speelde een ruim voldoende seizoen. Zonder Corona denk ik had hij goed gehaald. Ik had Immers er graag bij gehad. Malone zijn presteren wordt zwaar negatief overdreven. Over de hele linie nipt voldoende. Begin seizoen was best goed , toen een tijd had hij het heel moeilijk, maar einde seizoen ging steeds beter. Die komt nu weer gewoon in de basis. Ik moet er af en toe wel om lachen. Zwaanswijk indertijd was absoluut top. Hield Penders aan het einde van zijn loopbaan in het zadel. Je moet eens kijken indertijd hoeveel reactie Zwaanswijk kreeg dat hij “altijd wel een foutje maakte.” En maar zeiken. Ja natuurlijk je geeft altijd minimaal 1 mindere bal. Wat denk je van Mari. Werd door de deskundigen hier in het begin volledig gekraakt. Aan het einde werd men voorzichtig wat positiever over hem. Gast won 1 seizoen later de Zuid Amerikaanse cup. En gasten die , met alle respect, geen meter kunnen voetballen zoals Samson , Jantje Gaasbeek en Sidney etc. worden de hemel in geprezen. Als ik Malone was zou ik me niet te druk maken. 😎

3   3  
Nac

Speelt nac dit jaar met interlandperiode?

Ik mag hopen van nie.

4   1  
Fliegervanger

Thomassen...... zijn statistieken gezien? Dat is niet de scorende spits die we zoeken.

9   2  
Chris W.M.

@Arvid

Zou al een hele verbetering zijn. Zwolle had interesse in hem maar hebben de stekker uit de deal getrokken omdat meneer liever niet op gesprek naar Zwolle wilde. De TD van Zwolle moest maar naar Amsterdam komen. Dat hij dan in Breda zou zijn verbaasd me.

De naam Sontje Hansen is nergens, maar dan ook nergens ( buiten een aantal reacties hier ) bekend. En dus een broodje aap in mijn ogen.

6   3  
Mika

@arvid leuk en aardig maar Sontje Hansen stond op de radar van Chelsea en Stade Rennes, heeft nee gezegd omdat ie niet naar Zwolle wilde rijden… vrees dat ie dan niet komt he

12   2  
die ne gast

@TIP
Het gaat er niet alleen om wie er binnengehaald werd, het gaat er ook om wie er buiten gewerkt is/wordt. Wat dat betreft heeft 'de Haagse kliek' zich als een koekoeksjong gedragen: Lokhoff, Maas, Haarman: allemaal weggegaan omdat ze niet deden wat de Haagse kliek wilde.

Als, als, als,...
Als NAC gepromoveerd was, dan had Steijn al helemaal geen boodschap meer gehad aan Lokhoff en was Lokhoff nog woedender weggegaan en waren alle supporters wederom in opstand gekomen en had Steijn gewoon wederom moeten vertrekken. Alleen was zijn afkoopsom wat gemakkelijker te betalen geweest...

13   2  
Belgische Naccer

Ach kom nou toch.

Gewoon presteren, dan was er niks aan de hand geweest.

Maar het was gewoon helemaal niks onder Steijn.
Lamballen bejaardenvoetbal en allemaal met de tong op de knieen na een half uur.

Steek eerst maar eens de hand in eigen boezem en zeg maar eens dat je veeeeeeeeel te veel geld hebt gekregen voor..ja voor wat eigenlijk?

NEXT!

1   6  
Martinus

Ik denk dat de woorden 'Haagse' en 'Kliek' afgelopen seizoen zowat de meest gebruikte woorden hier waren dus er zit zeker een kern van waarheid in.

Ik heb Immers wel kunnen waarderen. Een van de weinigen de eerlijk roept wat hij denkt, of het nou verstandig is of niet. Hart op de tong, houdt de eer aan zichzelf na vorig seizoen. Ik ken spelers met véél minder zelfreflectie die bovendien grossieren in politiek correcte praatjes. Immers is in alles een typische speler voor volksclubs, jammer dat het hier niet helemaal geslaagd is.

3   2  
NAC4Ever

Volgens mij lagen niet zozeer de spelers uit Den Haag onder een vergrootglas, maar alle nieuwe spelers.

3   3  
Scheppioni

Volkomen mee eens Badeend !!!

9   2  
Fritske d'n Olifant

@Tip

Je bent nu wel een beetje spijkers op laag water aan het zoeken. Malone mag de veters van Zwaanswijk en Penders nog niet eens strikken. En wat Zwaanswijk betreft denk ik dat je in de war bent met Mark Schenning die inderdaad iedere wedstrijd een foutje maakte. Maar NAC kon zich dat gelukkig toen ook permitteren. Mari was in zijn eerste wedstrijden vaak wat ongelukkig ja, zoals in de 8-0 wedstrijd tegen ajax. Niet zo gek dat daar mensen wat van vinden toch? Moeten we altijd maar de polonaise lopen dan? Mari revancheerde zich daarna en was aan het einde een van de sterkhouders waarvoor hij ook de credits kreeg en werd toegezongen.

Je hebt ergens wel gelijk hoor. Er is altijd een groepje dat iets te zeiken heeft. In de gloriejaren onder Spelbos werd Marco Sas altijd afgezeken. Ook toen we onder Henk ten Cate bovenin mee draaiden en toen we onder Brandts de 3e plaats haalden was er gezeik. En achteraf herinnert iedereen zich dat natuurlijk anders. Heb niet de illusie dat dit ooit zal verdwijnen.

Wat Malone betreft ging het natuurlijk helemaal niet om de speler Malone. Wat Malone liet zien was exemplarisch voor het seizoen dat NAC draaide. Soms heel goed, vaak net een voldoende, meestal net niet en iets te vaak door de ondergrens. Het ging hier om het feit dat Steijn hem onomstreden had gemaakt ten koste van het spel van NAC en van andere spelers zoals Riera. Daar kon Malone zelf niet zo veel aan doen.

6   5  
RaRa

Lex is anders geaard! Lex is anders geaard!

2   2  
Nep Han

Gek he, als een boel Hagenezen je club aan het kapot maken zijn? Je mag die wel eens aankijken.

1   0  
Juupke

Had hem graag gezien naast Velanas en daarvoor Seuntjens en achter hen Haye! Mooie ruit!

Laad alle berichten na dit bericht in