Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Lok wordt coördinator scouting Nederlands Elftal

Da Pope

Voormalig NAC-trainer Cees Lok treedt per direct in dienst van de KNVB. De oefenmeester wordt coördinator scouting van het Nederlands Elftal.

In zijn nieuwe functie gaat Lok met het oog op het EK 2020 alle mogelijke tegenstanders van het Nederlands Elftal in kaart brengen. Lok gaat bij de KNVB samenwerken met een andere voormalig NAC-trainer. Gert Aandewiel is namelijk al scout voor het Nederlands Elftal. Hij richt zich met een collega op de tegenstanders van Oranje in de kwalificatie voor het EK.

Cees Lok werd in januari 2006 aangesteld als trainer bij NAC. De meeste supporters zullen hem vooral herinneren om zijn ruzie met Pierre van Hooijdonk en het feit dat hij erop stond van dug-out te wisselen. Na vier maanden kon de coach alweer vertrekken. 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Volgend bericht
NAC legt Kramer definitief vast 20 reacties
11 Reacties
27   1  
Gjoewie

Je hebt bij Asterix van die oude Galliers die niet herinnerd willen worden aan de slag bij Alesia. Dat gevoel heb ik ook als ik iets lees over Cees Lok. :r

3   2  
heksenketel

Wie?

5   2  
Fred1

Loser eerste klas.
Daar ben je als Nederlands elftal klaar mee als die twee kornuiten analyseren, een ding is zeker daar wordt je niet beter van.

27   1  
Gjoewie

Je hebt bij Asterix van die oude Galliers die niet herinnerd willen worden aan de slag bij Alesia. Dat gevoel heb ik ook als ik iets lees over Cees Lok. :r

4   6  
Badeend

Lok, Maaskant, Smulders, Rijsbergen, Van As, Rutjes, Van der Gaag, Dijkhuizen. Een willekeurige selectie, maar NAC heeft in elk geval geen gelukkige hand bij het kiezen van technische mensen gehad. Deze Lok was wel een van de slechtste, maar dat begon al bij de dubieuze manier waarop hij gedurende het seizoen bij NEC wegging. Met Smulders voor mij in elk geval de grootste pannenkoeken van de afgelopen 25 jaar.

4   1  
Lamington
0   1  
Nacman

Een lokvogel voor het Nederlands elftal

3   2  
DunErwt

Zo een Cees waar je het lok aan hebt.

1   1  
Ouwe Spionkop

Ik weet wel dat het onder Lok met NAC niet best ging. Laten we hopen dat het met Oranje beter gaat.

1   0  
Scheppioni

Geef mij maar hoff erachter !!!

2   0  
Semsi

Javier Noblejas nieuwe lknksback NAC

2   2  
ome cor

Ik las als eerste:
LOK WORDT COÖRDINATOR SCOUTING NEDERLAND

Dacht ik toch even dat ie de personal assistent van Hans Deelen ging worden whahaha

Laad alle berichten na dit bericht in