Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: O'Neill kiest voor interlandcarrière bij Ierland

Raskolnikov

Shane O'Neill stelt zich beschikbaar voor het nationale elftal van Ierland. Dat meldt het Amerikaanse medium Fansided. O'Neill is een geboren Amerikaan, maar heeft Ierse roots. Hij kan daarom uitkomen voor The Boys in Green.

De 27-jarige centrale verdediger kwam in het verleden uit voor vertegenwoordigende elftallen van de VS, maar speelde nooit een A-interland. O'Neill rekent daar ook niet meer op en heeft daarom besloten zich beschikbaar te stellen voor het Ierse elftal. Een vertegenwoordiger van de Ierse FA zal de speler van Seattle Sounders de komende weken scouten.

Bron:
B-Side Rats, Fansided
Volgend bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 8 reacties
4 Reacties
23   2  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Terecht. Een voorbeeld prof en met de kennis van nu een ware rots in de branding.

23   2  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Terecht. Een voorbeeld prof en met de kennis van nu een ware rots in de branding.

7   10  
den hulk

nac stopt nu eens met die afkoopsommen je kunt er beter goede spelers voor kopen snappen de sponsers dat niet je kunt het geld net zo goed in de mark gooien

6   1  
Turbo

@ Den hulk,

Naast dat je opmerking off topic is, is deze ook onjuist.

Je zal het salaris dan 2 keer kwijt zijn. Daar waar je het salaris nog steeds zal moeten uitbetalen.

6   0  
JimGoose

Op zich wel bijzonder dat iemand die niet goed genoeg is voor het Amerikaanse NT verwacht dat wel te zijn voor Ierland. Iemand zal me zo wel om de oren slaan met allerlei statistieken, maar voor mijn gevoel zijn beide landen internationale middenmoot.

Wel leuk voor zo'n speler dat hij nog kans maakt op een interlandcarriere. Van wat ik me herinner een redelijke mandekker, niet meer & niet minder.

Laad alle berichten na dit bericht in