Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Overzicht transfergeruchten

Da Pope

De transferperiode is nog iets meer dan een maand open en dus gonst het in heel Europa van de transfergeruchten. Hieronder vind je een overzichtje van de geruchten, die afgelopen week over ex-NACers opdoken. Vul gerust aan in de comments, wanneer we iemand over het hoofd hebben gezien.

Mets naar Besiktas

Het meest opvallende gerucht van deze week, deze transferperiode en misschien wel de afgelopen vijf jaar: Karol Mets zou in de belangstelling staan van Besiktas. De Est bloeide na zijn vertrek bij NAC op bij AIK en speelde zichzelf daarmee in de kijker bij de Turkse topclub. Mets ziet een transfer wel zitten, maar bij AIK betwijfelen ze of Besiktas zich daadwerkelijk zal melden.

Kramer traint mee bij ADO Den Haag

Michiel Kramer krijgt de komende periode de kans een contract bij ADO te verdienen. De aanvaller is na zijn vertrek bij FC Utrecht transfervrij en zoekt daarom een nieuwe werkgever. Kramer kende eerder al een succesvolle periode in Den Haag.

El Khayati ziet transfer mogelijk afketsen

Nasser El Khayati ziet een transfer naar Qatar SC mogelijk in het water vallen. De aanvaller was recent al op bezoek in het Midden-Oosten en vertrekt graag uit Den Haag, maar voorlopig zijn ADO en Qatar SC het nog niet eens over de voorwaarden. ADO vindt het allemaal te lang duren en wil El Khayati naar verwachting een deadline stellen. Als er niet snel een club komt, die de gevraagde transfersom wil betalen, blijft El Khayati in Den Haag.

Austria Wien rekent op Palmer-Brown 

Erik Palmer-Brown verdedigt komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid de kleuren van Austria Wien. De Amerikaan traint al een tijdje mee bij de Oostenrijkers. De verwachting is dat Austria snel overeenstemming bereikt met Manchester City over een verhuur, al vormt het salaris van Palmer-Brown nog wel een struikelblok.

FC Twente wil Oosterwijk lozen

Jari Oosterwijk gaat niet met FC Twente de Eredivisie in. De Enschedeërs willen de aanvaller zo snel mogelijk slijten aan een andere club, omdat hij niet over het gewenste niveau beschikt. Eerder deze maand ging het gerucht dat Leeds United anderhalf miljoen pond wilde betalen voor Oosterwijk, maar tot een concreet bod kwam het niet.

Bron: B-Side Rats

Vorig bericht
BSR TV: Open Dag 2019 20 reacties
Volgend bericht
'Huseyin Dogan voor twee jaar naar NAC' 147 reacties
15 Reacties
0   0  
Los muchachos del Breda

Oosterwijk naar Leeds, Mets naar Besiktas... De wonderen zijn de wereld nog niet uit blijkbaar.

0   0  
7Hills

Laten we met z'n allen duimen dat die deal van Mets rondkomt;

"NAC ontvangt voor de 25-jarige Est minimaal het drievoudige van de transfersom die in het verleden voor hem is betaald en heeft daarnaast een percentage bij doorverkoop bedongen."

0   0  
Johan o

1,5 miljoen voor oosterwijk!?!????

0   0  
Hoge Vucht

Deze methode is top mannen, fijn lezen zo in een overzicht!

Ot: blijft toch bijzonder hoe vaak het voor komt dat spelers het in een andere omgeving ineens wel lijken te kunnen, laten we hopen dat hij verkocht wordt!

0   0  
Geel/Zwart

M.i. heel fijn leesbaar zo’n overzicht en minder ‘vervuiling’ tov van het recente NAC nieuws. Ziet er goed uit. Meest hilarische is toch wel Jari Oosterwijk, wat een pannenkoek.

0   0  
Ivo

Mets is in de Scandinavische transferperiode vertrokken, waarschijnlijk omdat hij al zag dat de negatieve spiraal niet kon doorbreken. Het middenveld faalde compleet in de verdedigende taken en Kastaneer en Rosheuvel waren te lam om hun backs op te jagen. Dan sta je als centrale verdediger met je rug tegen de muur. Gatenkaas.

Jammer dat Mets bij ons mislukt is.

0   0  
Martinus

Mets was zo slecht niet, daar blijf ik van overtuigd.

0   0  
denhulk

van hooydonk maar verhuren aan toposs kan men de schade die de oude pierrevan hooydonk heeft aangericht wat van terug verdienen

0   0  
cram

Heb toch een paar keer met mijn ogen moeten knipperen... las ik het nu goed? Mets naar Besiktas.... Hoe is het mogelijk??? Kon bij NAC nog geen pass over 3 meter geven.....

0   0  
Breda 1965

Ik heb het al eerder gezegd..voetbal anno 2019 gaat helemaal nergens meer over

0   0  
Castle

Nou waar kan verscheuren en el alouchi wel niet naartoe dan .ik dacht baronie,halsteren,dongen maar als ik dit leest wel madrid of zo

0   1  
Geelzwartwit

@breda1965

Dat is inderdaad al een tijdje aan de gang.
Als je door oefening een vrije trap op goal kan schieten ben je al uitzonderlijk.

0   0  
scheppioni

En bij ons blijven de td en trainer maar ver van mekaar verwijderd ? Of is er wat groeiende BSR dat jullie weten ?

0   0  
10diego

Robert Schilder halen, speelde afgelopen jaar centraal achterin en kan wel opbouwen.

0   0  
Nacdictive

Mooi dat sommige mensen menen dat je niet veel hoeft te kunnen om te slagen?! Wellicht minimaal al onze voetbalkwaliteiten op dit forum opgeteld..
Vroeger was alles (en dus ook de voetballers) beter?

Laad alle berichten na dit bericht in