Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: ´Slot in verregaande onderhandelingen met Feyenoord´

DeWeesJr

Het lijkt erop dat Arne Slot zijn trainersloopbaan na het seizoen gaat voortzetten bij Feyenoord. De huidig trainer van AZ zou al in verregaande onderhandelingen zijn met Feyenoord.

Arne Slot is aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bezig bij de Alkmaarders. In zijn eerste seizoen presteerde de oud-speler van NAC erg goed. Toen de competitie werd stilgelegd stond AZ op gelijke hoogte met Ajax. Ondanks dat het huidige seizoen wat moeizamer op gang kwam kan de trainer ook nu weer prima cijfers afleggen. In de competitie lijkt de weg omhoog ingezet en bij een overwinning op Rijeka aanstaande donderdag overwintert AZ in Europa. 

Feyenoord is op zoek naar een nieuwe trainer nadat Dick Advocaat zijn afscheid had aangekondigd. Er moet bij de Rotterdammers een trainer komen die meer focust op de jeugdopleiding. 

Donderdagavond na de Europa League wedstrijd tegen Napoli werd Slot al geconfronteerd met een eventuele overstap naar Feyenoord. Toen wilde de trainer daar nog niet op reageren. "Ik denk als wij zo goed spelen als we doen dat bijna elke speler in de belangstelling staat van welke club dan ook. En als een speler dan op zulke vragen zou ingaan, dan zou ik het heel vervelend vinden als dat zo afleiden van hetgeen waar we mee bezig zijn, namelijk met AZ heel goed presteren. Dus laat de trainer daar nou het hele goede voorbeeld aan geven door op geen enkele wijze daarop in te gaan totdat er wél iets is om te melden. Maar zolang er niets is, zul je van ons niets horen, van mij niks in ieder geval."

Bron:
B-Side Rats, Feyenoord Transfermarkt
Volgend bericht
De Spion: FC Dordrecht 26 reacties
26 Reacties
88   3  
ECG

Aanwinst voor Feyenoord.Zal ook wel een paar goeie spelers meenemen naar Rotterdam.Zelf gaat ie natuurlijk in Breda wonen,waar zijn kinderen zijn geboren.En om ooit trainer van NAC te worden,zoals hij zelf al heeft aangekondigd.

9   5  
Marti

Denk dat hij daar prima zou functioneren !

88   3  
ECG

Aanwinst voor Feyenoord.Zal ook wel een paar goeie spelers meenemen naar Rotterdam.Zelf gaat ie natuurlijk in Breda wonen,waar zijn kinderen zijn geboren.En om ooit trainer van NAC te worden,zoals hij zelf al heeft aangekondigd.

8   7  
Bladran Yanco

Feyenoord is alleen sportief geen stap (meer). Verder een logische keus in mijn ogen. Wil je een top trainer worden dan kan je niet bij AZ blijven hangen.

36   2  
nb

Hmmm zou en zeer bijzondere stap zijn. Van een club waar alles tot in den treuren goed is geregeld naar een club waar altijd wat aan de hand is.
Het enige dat Feyenoord heeft en AZ niet is historie en het aantal supporters.
AZ lijkt mij een veel mooiere club om voor te werken als liefhebber. Spelers als Stengs, Boadu, Koopmeiners noem maar op is toch veel leuker dan een Berghuis.

18   2  
Ratjeduneerste

Al is Feyenoord momenteel sportief gezien geen stap vooruit, is het natuurlijk altijd nog een club met veel meer potentie dan AZ.

Heeft een gigantische achterban, wekelijks een gevuld stadion, is wereldwijd bekend en heeft veel grote spelers groot gebracht.

Arne Slot is iemand die zo'n ploeg wel aan het voetballen krijgt en om kan zetten naar zijn hand. Is daarnaast ook niet bang om jonge spelers de mogelijkheid te geven als ze zover zijn.

Lijkt me door Arnesen heel goed gekozen en die twee zullen samen best een toekomstvisie uit kunnen werken en daar aan gaan bouwen.

Het is Arne van harte gegund!


P.s.

Die belofte van trainerschap bij NAC blijft staan he😉

20   9  
YLLWBLCK

6 van de 10 laatste berichten gaan over ‘ ‘ex-nac’. De wereld gaat blijkbaar verder met doorontwikkelen. Misschien is dat ook iets voor NAC?

3   6  
Judge M.

@NB:

Ik denk dan eerder dat Berghuis verkocht gaat worden en Stengs met Slot mee naar de Kuip komt.. Ook Svensson zie ik dan de overstap nog wel maken..

15   1  
Keesje

Stengs en Koopmeiners en evt Boadu gaan niet mee naar de Kuip.
Die gaan eerder naar Ajax of buitenland.
Gaan voor een club in de CL.

14   4  
F7-Top

Volgens mij is hij veel te keurig voor Feijenoord

10   1  
Bou

Leuk voor Arne, maar dit is toch geen sportieve verbetering, heb toch het idee dat er bij AZ toch meer mogelijkheden zijn?

5   2  
scheppioni

Ik denk dat verder bij az meer toekomst ligt ........
maar tot ziens hopelijk bij ons NAC Arne wat je ooit ambieert !!

5   2  
Ad B uit Roosendaal

Dat zou fantastisch zijn voor Arne. Een geweldige man en destijds een geweldige en sportieve speler bij NAC.

Ik zie het al voor me: NAC wint van Feijenoord in de Kuip, met Arne op de Feijenoord-bank. En na de wedstrijd waardering van hem voor het spel van ons NAC.

Voorlopig even dromen, maar eerst moet de NAC-selectie nog flink aan de bak met veel inzet om bij de eerste twee te eindigen.

9   2  
fvf6

Mijn mening is dat Slot niet bij feyenoord past , is een veel te zacht persoon voor die bootwerkers in Rotterdam , ik denk dat een Fraser er beter zal passen .Net lees ik dat van Bronckhorst ook weer vrij man is misschien halen ze die wel terug die paste wel goed bij Feyenoord

3   0  
Gjoewie

Yllwblck > Geen nieuws is goed nieuws, zeggen ze altijd. En dat geldt in het bijzonder voor NAC. Ik ben al blij dat Steijn niet is benaderd door Fortuna...

On topic: ik denk dat Slot het bij Feyedinges niet beter kan doen dan nu bij AZ. Die laatste club heeft dan wel geen publiek, maar ze hebben wel meer geld dan de Nurds. Dus als Stengs en Boadu verkocht worden, dan kan er iets soortgelijks voor terug gehaald worden.

Maar de sportieve uitdaging ligt natuurlijk wel meer bij Feyedinges dan bij AZ. Met AZ wordt je nooit kampioen, tenzij Corona de competitie stillegt als ze vijftien punten boven Ajakkes staan. En dan nog mag 020 als geplaatste club naar de Sjempionsliek.

De nerds hebben ook een achterstand met het inpassen van eigen jeugd. Hun tweede elftal speelt in de 2de divisie. Dan zijn AZ en Utrecht al weer een stuk verder. Bij AZ zul je zien dat de talenten moeiteloos doorgeschoven kunnen worden. Nog een of twee jaar bij AZ zou Slot zeker de gewenste erkenning en ervaring bezorgen. Laten we wel zijn: hij is pas anderhalf jaar hoofdtrainer...

Maar ja, Feyedinges is wel een grotere club. Als je daar slaagt, heb je ook echt iets bereikt.

3   9  
signase

AZ speelt leuk voetbal, heeft goede spelers en een arrogante trainer die vanuit een gespreid bedje werkt en overgewaardeerd wordt.
Jammer voor Slot, maar bij Feyenoord gaat hij de boot in.

1   0  
Kipiani

En Rob mee als assistent ?

1   0  
Wanny

Kan me wel voorstellen dat ie eens de stap wil maken naar een topclub. Of Feyenoord op dit moment de beste keuze is, is de vraag. Zolang dat nieuwe stadion er niet is, blijft het daar sappelen.

Maar ja, hoe vaak krijg je als trainer de kans om Feyenoord of Ajax te leiden.

2   0  
Bommetje

Schiet hij toch niks mee op. Subtop Club naar subtop club. Beter wacht hij op Ajax

4   2  
@....

Ik vind Slot een uitstekende trainer. Communicatief ook erg sterk. Feyenoord is en blijft natuurlijk een pracht club. Ik denk dat hij het bij Feye zeer goed gaat doen. Arne is tactisch heel goed. Hij benaderd alles rationeel , eerlijk en heeft veel meer haar op zijn tanden dan mensen denken. Ik verwacht dat Slot een toptrainer wordt.

7   0  
Belgische Naccer

Feyenoord is een zelfde slangenkuil als NAC.
Als je daar 3x verliest dan vlieg je eruit, net zoals in Breda.

Ik zou lekker in Alkmaar blijven als ik Slot was.
Lekker kalm en je wedstrijdjes winnen.

Er komt vanzelf een buitenlandse club dan.

Feyenoord kan na Advocaat alleen maar slechter.
Die hebben zoveel geluk gehad het laatste jaar en gemiddeld per wedstrijd 1 penalty gekregen.

Kan alleen maar mislukken daar.

0   0  
NAC4Ever

Als hij laat zien om te kunnen gaan met de druk zoals dat daar is denk ik dat je juist groeit als trainer.

4   3  
ome cor

Ik gun Slot alles, dus als hij naar Feyenoord gaat is het hopelijk geen valkuil (valkuip) voor hem.

Het is natuurlijk wel een goede route.... vanuit Alkmaar naar Rotterdam en daarna naar Breda.

Hoewel.... elke oud speler die hier trainer werd is als held binnen gehaald, maar met pek en veren de stad uitgejaagd.
Steijn nog niet, maar er wordt ook aan zijn stoelpoten gezaagd....

1   1  
Fan uit Zevenbergen

Sydney naar Engeland meld voetbal Primeur

3 clubs willen hem

2   2  
Scheppioni

Idd fan uit zevenbergen, wakker worden Steijn, die bilate win je geen oorlog mee of er moet een miljoentje neergelegd worden voor Sydney in januari !!!

0   0  
Cees

Een vijfploegendienst is nodig om de bewegingen van alle ex-NAC-mensen up-to-date weer te geven! Je bent in “dit” geval verzekerd van dagelijks nieuws. Verder kun je daar e.e.a over denken! Feitelijk geef je daarmee een bevret van onvermogen af richting NAC zelf. Het is werkelijk niet gangbaar te noemen dit aantal in “die” periode.

0   0  
Chapuisat

Slot ligt er inmiddels uit bij AZ.............

Laad alle berichten na dit bericht in