Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Transfergeruchten

Da Pope

Nog iets meer dan twee weken en dan sluit de transfermarkt. In de laatste weken van de transferperiode wisselen veel spelers van club. Wij bundelen één of twee keer per week de transfergeruchten over ex-NAC'ers voor je.

Oosterwijk naar Lazio

Jari Oosterwijk is geen geweldige spits, maar heeft naar het zich aan laat zien wél een geweldige zaakwaarnemer. De aanvaller, die bij FC Twente op een dood spoor zit, wordt genoemd bij Lazio Roma. De Italianen zoeken een goedkope spits en overwegen zich in Enschede te melden. 

Stans naar Excelsior Maassluis

Jeff Stans keert mogelijk terug bij Excelsior Maassluis. De club uit de Tweede Divisie hoopt de transfervrije middenvelder te kunnen overtuigen zijn profcarrière (voorlopig) vaarwel te zeggen. Stans doorliep enkele jeugdelftallen in Maassluis en speelde een seizoen in het eerste, voordat hij in de zomer van 2009 naar RKC vertrok.

Noppert op proef bij MSV Duisburg

Andries Noppert vervolgt zijn loopbaan mogelijk in de 3. Liga. MSV Duisburg, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de 2. Bundesliga, test de transfervrije doelman de komende dagen. Noppert was eerder op proef bij FC Volendam, nadat zijn contract bij het Italiaanse Foggia ontbonden werd.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Update: FC Volendam-NAC uitverkocht 58 reacties
Terug naar overzicht
17 Reacties
26   6  
JohanB

Alle 3 waardeloze spelers geweest voor NAC!!!

26   6  
JohanB

Alle 3 waardeloze spelers geweest voor NAC!!!

6   8  
William

Alle 3 waardeloos voor Ons NAC

17   2  
Joke

Hier past Kali ook mooi tussen. Heeft Lazio wellicht ook interesse in Kali?

14   18  
van Flieger

Kali, Reuvers, Carolina, Brusselers, allemaal nog steeds geen ex NAC, maar wel hoofdpijndossiertjes waar VDA en Eisenga mee bezig zijn.

8   19  
Henkie

Tja je kan niet zeggen dat het middenveld er op achteruit gegaan is. Van nijholt - stans - haemhouts naar ilic - dogan - verschueren.

Ik vrees wel voor de voorhoede. Filipovic lijkt er niets van te kunnen en stokkers overtuigt me ook nog niet.

14   1  
Ivo

Hoofdpijndossiertjes waar vdA niet veel aan kan doen. De vorige TD heeft die contracten geregeld.

Het contract van Brusselers loopt af, daar kan je misschien nog wel wat mee regelen. Het zal geen dure kracht zijn.

Reuvers kan je nog wel verhuren of bij NAC 2 gebruiken, die zal ook geen groot contract hebben.

Carolina en Kali hebben doorlopende contracten, met name Kali is een grootverdiener, daar moet de prioriteit liggen.

4   2  
Cool Hand

Eureka! Misschien enigszins Alan Partridgesque, maar... een real-life soap over het dagelijks leven van Kali! Bam!!! De voetballer die niet voetbalt, maar prima verdient. Hoe laat staat hij op? Wat doet hij elke dag? Traint hij? Zoja, wat doet hij na de training? Wat doet hij op wedstrijddagen? Gaat hij kijken bij het eerste? Hoe besteedt hij zijn geld? Gucci tassen en Armani t-shirts of doneert hij aan zijn favoriete liefdadigheidsinstellingen? Hoe laat gaat hij slapen? HOE VULT HIJ ZIJN DAGEN??? Als Denkend aan Holland een succes kan worden...

4   18  
van Flieger

Ivo - dan moeten ze het wel foutloos afronden. En geen blunders maken met eventueel arbeidsrechtelijke gevolgen. Is VDA daarvan op de hoogte ? Is hij op dat gebied ook een crack, een geweldenaar ? Of zijn ze gewoon weer aan het rommelen ? Waarom horen we er toch niets over ?

10   1  
Ivo

@van Flieger

Om dezelfde reden dat je er bij andere clubs ook niks over hoort.
Als je in onderhandeling bent met zo'n speler ga je niet extern communiceren tot het rond is.

Ik ben overigens best tevreden over de uitgaande transfers. Veel spelers waar we vanaf wilden zijn vertrokken, hebben zelfs nog wat geld opgeleverd, alleen de verhuur van Leigh begrijp ik niet helemaal. Mogelijk was dat gewoon een lucratieve deal en maken we er winst op.

Dat Kali en Carolina nog geen nieuwe club hebben heeft vooral te maken met het imago van deze spelers. Ik denk overigens dat iedere BVO wel een paar spelers op de loonlijst heeft staan die buiten de mand vallen en hun contract uitdienen. Zo hebben we ook Haemhouts nog.

Na dit seizoen valt ook het salaris van Haemhouts vrij. Die staat nu voor een heel aardig salaris wat jeugdtrainingen te geven. Dat zijn verborgen kosten die nog wel eens vergeten worden. Er zijn misschien nog wel wat meer spelers en technische staf die we nog betalen vanuit een contract uit het verleden. Sta er niet van te kijken dat we dit seizoen zo'n 4 a 5 ton betalen aan (oud)-spelers en staf die niet meer actief zijn. Alleen Kali en Haemhouts zijn samen al goed voor 250K denk ik.

3   13  
van Flieger

Ivo - dit verdient niet de schoonheidsprijs, neem dat maar aan van van Flieg. We horen wel degelijk van alles, maar VDA en zijn baas vinden het blijkbaar niet nodig om de mensen eerlijk voor te lichten. Ondertussen is de selectie nog steeds niet rond.

4   2  
Arie

JohanB

Ik vind jou ook maar een etterbak, zo'n polonaiseloper. Noppert heeft weinig bijgedragen op het veld, maar was daarbuiten een goede aanjager in de groep.

3   8  
Dirk

Waarom stuurt City, toptalent Correia naar AZ en niet naar Breda ???

5   0  
Robberto

@ Dirk.

Dat je snap je toch zelf ook wel. Die gozer komt van de hoogste divisie in Portugal. En AZ speelt ook op het hoogste niveau. Dan ga je dus naar AZ i.p.v. KKD Dvisie

4   0  
TvB

Dirk is misschien vergeten dat we gedegradeerd zijn en dat het voor de toptalenten van City niet interessant is om naar de keukendivisie te sturen..

1   0  
Scheppioni

Hahahahahaha oosterwijk naar lazio, da's een bak zeg !

0   1  
JohanB

Arietje,

Verklaar je nader met polonaise loper? Volgens mij verzin je dat en dat is iets wat ik juist totaal niet ben. Dit bewijst dus dat jij in een eigen wereldje zit en dingen loopt te verzinnen.
Dat is ook wel terug te zien aan al je reacties, ze raken altijd kant noch wal en ze zijn vrij waardeloos en hebben geen meerwaarde. Ik raad je hierbij aan om dan ook te stoppen met zulke onzinnige reacties te plaatsen.

0   1  
van Flieger

Ja Dirk, we zijn gedegradeerd hoor, en het budget is gehalveerd en van de eigenaren heeft niemand zijn conclusies getrokken !

Laad alle berichten na dit bericht in