Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Van Hooijdonk krijgt wél vertrouwen bij Bologna

DeWeesJr

Afgelopen week vertrok Sydney van Hooijdonk definitief naar Bologna. In Italië is een verhuur nog altijd niet uitgesloten maar aan vertrouwen in de spits is er volgens hem geen gebrek.

In gesprek met ESPN laat de aanvaller weten dat er een heel ontwikkelingsschema is gemaakt voor hem. Hij sluit de voorbereiding nog aan bij Bologna en mag dan gaan vechten voor zijn kans. Toch is een verhuur nog niet helemaal uitgesloten. Uiteraard is Van Hooijdonk zelf ook realistisch: "Zij zeggen niet: je moet er binnen twee weken staan. Dat is niet heel reëel. Zij hebben echt het vertrouwen dat er binnen één, twee jaar kan staan. Dat is voor mij belangrijk, dat ze het vertrouwen en het geduld hebben. 't Was niet van we nemen je erbij en je zoekt het maar uit. Echt een ontwikkelingsplan met schema's."

Het is een streep onder een soap die afgelopen jaar rondom de hoofdpersoon speelde. Bij NAC kreeg de spits niet altijd het vertrouwen van de trainer en dus vertrok hij aan het einde van het seizoen transfervrij. Ook voor Van Hooijdonk was het vermoeiend. "Ik ben blij dat al het - tussen haakjes – gezeik dr'op zit. Het was ook vermoeiend voor mij. Ik was er klaar mee allemaal. Ik had echt iets kan het niet voorbij zijn. Nu is alles gewoon duidelijk. Er is een last van mijn schouders. Ik ben weer lekker vrij. En blij dat ik hier ben."

Bron:
B-Side Rats, ESPN
Volgend bericht
Ex-NAC: 'Venema op radar FC Emmen' 19 reacties
54 Reacties
116   16  
Sjef de gevulde koek

Nu weten we het wel haha

116   16  
Sjef de gevulde koek

Nu weten we het wel haha

29   9  
Geelzwartwit

Grappig in BN de stem vandaag spreekt Azzagari exact dezelfde woorden uit als Sydney een jaar geleden.

Je ziet ook wel weer waar het verkeerd gast bij NAC. Mbt zijn contract gast hij eerst eens goed zitten en praten met de nieuwe trainer...

Dus niet met een TD ofzo.. Trainer bepaald straks blijkbaar weer de gang van zaken.

64   40  
Judge M.

"Zij hebben echt het vertrouwen dat er binnen één, twee jaar kan staan. Dat is voor mij belangrijk, dat ze het vertrouwen en het geduld hebben."

Ik wil niet heel lullig doen maar dat was bij NAC ook het geval. Het ging jou en je pa en de rest van de entourage alleen blijkbaar niet snel genoeg... En ook hier had je je kunnen laten verhuren.

Maar goed, we weten het nu onderhand wel...

47   55  
Spreco

Hahahaha, wat een bizar goed gevoel voor humor.
Wéér SvH.
Probeer eens een dag niet over hem te berichten.
Vragen jullie je wel eens af wie hier interesse in heeft?
Doen jullie nooit geen onderzoek naar de wensen en behoeftes van bezoekers.

Of staat SvH hier al die tijd op nummer 1?

Heeft ie al iets gezegd over de plaatselijke bakker?
Geeft deze bakker hem misschien ook vertrouwen of wellicht een gratis broodje?
Kunnen jullie dat onderzoeken?

Is misschien interessanter dan de trainingen van NAC en hoe de -21 zich manifesteert, waar zijn de rumours omtrent aankopen, hoe bevalt Lurling het en hoe ziet hij de toekomst van NAC en van zichzelf, Manders misschien nog eens een vraag stellen, ach ik wacht wel af tot SvH op de bank komt bij Bologna misschien dat we dan wat meer NAC gerelateerd nieuws mogen lezen hier.

85   19  
Ric

Wat heeft Steijn er een ongelofelijke teringbende van gemaakt. Eerst de reactie van Sydney, dan die van Azzagari en nu ook van Kestens.
Maurice heeft al die gasten gewoon genegeerd, links laten, geen aandacht gegeven, niet extra laten trainen etc.
Dat dit allemaal heeft kunnen gebeuren zeg!
Om je kapot te schamen.

56   33  
1 van de 2

ik blijf het bijzonder vinden dat mensen hier schrijven dat het afgelopen moet zijn met de aandacht voor SvH. Alsof er ook maar iemand geinteresseerd is in wat deze mensen vanaf hun zolderkamer aan het typen zijn.
Als je als trainer het in je hoofd haalt om deze jongen in de 89ste minuut te laten invallen, dan begrijp je er weinig van.
Had er met vertrouwen van de trainer 30 gemaakt.

42   28  
Harri

Ik dacht dat nu eindelijk het hoofdstuk van Hooydonk afgesloten kon worden, na 60 items in een paar maanden tijd.

33   12  
Tip

Allemaal praat voor de bühne. Hoofdreden dat Sydney bij Bologna zit is die jaarlijkse 4 Ton exclusief. En dat is begrijpelijk. Zouden wij ook voor kiezen. Wat hij gaat presteren zien we vanzelf. Ik wens SvH alle goeds en voor mij is het onderwerp nu afgesloten.

47   17  
Judge M.

Typisch ook wel: het zoooooooooveeeelste Sydney item in de afgelopen maanden maar geen artikel over de eerste wedstrijd tegen de Zundertse selectie inclusief nabeschouwing.

Kwestie van prioriteiten zullen we maar denken alleen heb ik daar geen BSR trui voor aangeschaft...

31   15  
Jandorstig

Ric,

Volgens mijn waren Fiorini en Hendriks jonger en die kregen wel de kans, misschien moeten die andere jongens is in de spiegel kijken.

33   11  
Soulfinger

Ben er nu wel een beetje klaar mee met van Hooijdonk. Ik gun hem echt het allerbeste en hoop dat hij het daar goed gaat doen. Maar dit hoofdstuk is nu gesloten. Ook bij Pierre was er toen een heleboel om te doen toen hij vertrok. Wie moest toch dat grote gat op gaan vullen? Ene Graham Arnold werd aangetrokken van Charleroi, die de term NOAD ff wat meer glans gaf. Kortom er komen altijd weer nieuwe (cult) helden.

14   5  
Dun Diëe

Als hij er daar, met de weinige kansen die hij krijgt, een paar vrije trappen inschiet zoals hij dat bij ons deed dan zijn ze in Bologna vrij snel om.

Blijft toch een gospe dat er voor de reserves en vooral voor de instroming van de jeugd geen apart programma was om ze in de toekomst in te kunnen passen. Na alles wat er door Tim Gilissen, Hellemons, Smulders ea in de laatste 5 jaar is opgebouwd compleet genegeerd en weer afgebroken. Verschrikkelijk.

17   8  
fanneke

Tuurlijk krijgt jij het vetrouwen, zolang ze nog niet met training zijn begonnen. Ik gun het hem echt, maar hij komt gewoon tekort. Dat niveau is 3 stappen te hoog voor hem. Jammer dat hij kans loopt om in de vergetelheid te raken.

9   6  
Ivo

We gaan het zien. Komt daar waarschijnlijk eerst in de O23 terecht. Moet zich dan bewijzen en eventueel via verhuur verder in de picture spelen. Dat hij direct gezien wordt als basisspeler voor de serie A geloof ik niet zo. Voor Bologna is het een gokje dat mooi kan uitpakken, meer niet.

15   11  
Baosje

inderdaad , we weten het nu onderhand wel ...

klaar ...boek dicht ..volgend hoofdstuk

17   5  
Geelzwartwit

@jandorstig
Fiorini wellicht stond er in de afspraak met ManCity iets over minimaal aantal speelminuten.
Hendriks zelf gehaald dus krijgt bij voorbaat meer speeltijd dan jeugd.

Daarom hoop ik ook dat er nu niet teveel gehaald wordt. Ze maken wat er is maar eens beter. Of meer dan goed genoeg

13   8  
Spreco

@ 1 van de 2

Ik heb niet de minste gedachte dat er iemand geïnteresseerd is in mijn tekstuele bijdrage vanaf welke plek dan ook geschreven.

Even ter duiding:
Ik ken de familie van H en mag ze bijzonder graag, SvH is een top gozer en een voorbeeld in vele opzichten en kan zich misschien wel ontwikkelen tot een aardige rechterrijtje eredividie spits en ik hoop ook dat hij slaagt en boevnal gelukkig wordt.
Als dat in Bologna is, prima.

Maar 1 vd 2 (zit je in een identiteitscrisis overigens?)
waarom dan ook niet een elke dag een verhaal over Archil Arveladze? Dat was een spits die veel en veel meer voor NAC heeft betekend heeft dan SvH. Super leuke kerel, net als Sydney en een broer die ook aardig kon ballen. Net als de pa van Sydney.

Dus 1 vd 2 om kort te gaan L EX NAC = EX NAC.
De club staat op een gigantisch belangrijk punt in de geschiedenis van de club en wij gaan de 177e editie in van Sydney een ex NACér die vertrouwen krijgt (waarschijnlijk) in een Italiaanse stad.

Proficiat, maar als mijn huis in de fik staat , bel ik de brandweer en niet de winterschilder.

13   13  
G

Ik gun het hem van harte.... Maar nu wel klaar met hoofdstuk SvH..... En door!

18   14  
de generaal

Weg=Weg
Voor 0 de deur uitgelopen!
Einde publicaties over SvH

12   13  
Jeroen Remie

Zullen we eerst eens kijken hoe hij het daar gaat doen, voor we allemaal gaan lopen roeptoeteren hoeveel beter het daar wel niet is?

Hij heeft er nog geen bal geraakt en hij voelt vertrouwen hoor... eens kijken hoe het over twee maanden gaat met de speler die weg ging bij NAC omdat ie "persé aan spelen toe moest komen in deze fase van zijn carrière"?

8   9  
Bredafun

Die is zo weer terug in Nederland!

3   5  
Wanny

Dat geldt voor iedere speler die bij een nieuwe club tekent. Toen De Rooij kwam zal er ook wel een mooi verhaal verteld zijn.

Het gaat er om wat daarvan terecht gaat komen.

7   20  
BREDA 1965

SYDNEY MIJN HELD.Ik verwacht elke week minstens 1 artikel over hem....over de doelpunten die hij gaat maken....

9   1  
nb.vos

Gun Sydney veel succes!

maar wat hoop ik dat er snel nieuws komt over het geïnteresseerde serieuze kandidaten voor het aandelenpakket. Nu zie ik enkel dat de kruikjes aan het dollen zijn door mailtjes te sturen naar crossminds met biedingen van 10 euro....

8   11  
JanO

Houdoe!!!

Heerlijk om van dat gezeik af te zijn.

6   10  
NAC4EVER

Bla bla bla

14   13  
Scheppioni

Mooi man ! Snoer ze maar de mond hier .... jij bent een echte NaCCer !!💛🖤

9   13  
Cees-2

Nou het gezeik richting publiciteit kwam grotendeels van de fam. Van Hooijdonk zelf af. Als hij dat bedoelt? Puur om zelfgewin, maar we zullen zien hoe lang het aldaar gaat duren. Dit was aflevering 8 van de Fam. soap Van Hooijdonk. Wat weten zij zich, dankzij hulp van allerlei geniepige kruiwagentjes toch in de publiciteit te houden. Ook deze site loopt er slaafs achteraan, en laat zich daarvoor gebruiken. Op naar aflevering 9.

15   6  
Adriaan

Cees-2 gelooft echt dat het mensen in Italië bij Bologna een biet roest wat er op Bsiderats of in BN de Stem staat over een clubje uit de tweede divisie van NL, haha.

Tuurlijk niet. Die hebben hem beoordeeld op zijn kwaliteit en gokken dat hij zich kan verbeteren. Niks met “kruiwagens” te maken.

3   10  
Cees-2

Adriaan, jij jouw mening, ik blijf bij bovenstaande. Voor 100%. En wat de mensen bij Bologna denken? Wat suggereer je daarmee? Ik zie totaal het verband niet met mijn inzending.

6   3  
Fratelli

Het was toch van het allergrootste belang dat hij de komende jaren zou gaan spelen.....
Zeg nou gewoon dat je voor 400K per jaar gaat, neemt niemand je kwalijk....groot gelijk

7   2  
Adriaan

Omdat je altijd loopt te mekkeren dat hij er niets van kan en dat hij alleen door de publiciteit een stap heeft kunnen maken Cees-2.

Dan heb je echt waanideeën als je denkt dat een club uit de serie A zich daar druk om maakt en daarom 1,6 mln (4x 4 ton) in een speler investeert.

3   10  
Cees-2

Adriaan. Het is dus iets persoonlijks! Mijn meningen over Van Hooijdonk staan jou niet aan. Dus daarom pak jij er deze keer zomaar iets willekeurigs bij, wat totaal niets met “deze” inzending te maken heeft. Nou Adriaan, ik hoop verder wel dat je er niet minder om slaapt. Maar voor de goede orde, opnieuw herhaal je iets wat je puur suggereren noemt. Je bent wat dat betreft wel een volhouder. Adriaan bij mij gaat het om NAC in zijn algemeen! Hierbij sluit ik het af, als jij het laatste woord wil hebben, mijn goedkeuring krijg je. Vriendelijke groet Cees-2.

7   6  
Fritske d'n Olifant

Mooi voor Sydney dat de voortekenen goed zijn voor hem bij Bologna. Nu hopen dat hij daar slaagt.

Enerzijds jammer natuurlijk dat het zo heeft moeten lopen. Maar daar is al genoeg over gezegd en geschreven. Anderzijds is het voor de rust bij NAC misschien wel goed. Van Hooijdonk en dan met name papa Pierre werkt op sommigen nogal als een rode lap op ee stier. Zelfs zo erg dat er allerlei complottheorieën in omloop waren met "sturen" van de algemene opinie van de NAC supporters waar ook Lokhoff in werd meegesleurd. Hopelijk zijn we met het vertrek van Sydney ook van die onzin verlost.

11   4  
henk

Blijft zonde hoe dit gelopen is. In het belang van NAC worden de volgende jeugdspelers met voldoende capaciteiten hopelijk beter behandeld. Zou mooi zijn om te kunnen verdienen aan de jeugdopleiding in plaats van jeugdspelers als iets vervelends te zien.

Overigens opvallend dat het altijd dezelfde rancuneuze reacties zijn onder artikelen over SvH. Je gaat je wel afvragen waarom je überhaupt reageert als je het non nieuws vind. Niemand verplicht het je om het te lezen laat staan om te reageren.

16   8  
Da Pope

De boodschap is helder! Dit was voorlopig het laatste bericht over Van Hooijdonk. Tenzij hij verhuurd wordt natuurlijk :)

12   1  
Adriaan

Cees-2,

Veel tekst, maar je zegt niks anders dan dat het persoonlijk zou zijn.

Dat is niet zo. Ken je niet eens.


Tip van mij: schrijf wat minder irrelevante kulpraat op en blijf kort en bondig.

13   5  
Bertus

@ Jeroen Remie, ben je Steijn fan of zoiets?
Belachelijke redenatie van je!
Steijn heeft Sydney tot op het bot vernederd en Sydney had alle recht een basisplek op te eisen met al die halfwas concurrenten.
Cijfers spreken voor zich.

5   13  
Hanssss

Sydney is een naccer uit een nacfamilie maar zullen we ff niet doen alsof tie kan voetballen????

Gun die jongen t allerbeste maar zon stervoetballer was t toch niet of…
Next! Niet eindeloos blijven hangen in verleden

9   7  
Scheppioni

Mooi man, berichten over een echte NaCCer Sydney ! Wanneer je het niet wilt lezen, sla je toch de post over !!
@Da Pope
Gewoon posten wat jullie willen, laten jullie door sommigd zure hier niet de les lezen !
BSR is teminste nog bij de tijd, kunnen ze bij NAC met name die ene louche gast nog iets van leren !!!

5   5  
Spreço

@da Pope
Dank.
En als er mooi groots nieuws is over hem dan lees ik dat maar wat graag !

3   6  
Tip

Reactie @Rik is volgens mij satire gezien zijn eerdere berichten.

9   12  
ibio

Sydney wie????

8   7  
Will

Nou weten we het wel Sydney zal zich daar ook moeten bewijzen hij kon wel scoren maar echt voetballen was toch niet ze goed en laten we Sydney nu maar rusten de tijd zal het leren en laten we ons nu op de spelers richten van NAC die wel zijn gebleven

12   3  
Henri

Mooi altijd die regeerders die een bepaald item niet interessant vinden, maar het dan wel lezen en er dan nog op gaan reageren ook! Bespaar je de (negatieve) energie.

10   4  
Nonkel Frans

Al met al is zo'n ( idioot hoog ) salaris van 4 ton per jaar natuurlijk wel even een boel meer dan dat steyntje ooit verdient heeft toch?
De eerste stap naar genoegdoening en als Sydney inderdaad gaat groeien en gloreren dan mag steyn voor eens en voor altijd zwijgen en zich in een hoekje zitten schamen.

Come on Syd,make us proud!!!

Hup NAC!

6   12  
Ernie

Blij dat hij weg is!

8   2  
Scheppioni

Wie steijn bedoel je ernie .....oh nee wacht dat ben je zelf

23   6  
Bertus

Nooit stoppen met berichten over Sydney, hij is en blijft altijd NAC.
En dat gelul van Cees -2 en Jeroen Remie is niks anders dan haat jegens Pierre van Hooijdonk iets met een klok en een klepel.
Maar volledig onjuiste en insinuerende gedachten .
Zelfs in het interview met ESPN liet hij zijn liefde voor NAC blijken, geen modder gooien maar louter woorden van iemand die NAC voor altijd in zijn hart heeft.
“ Familie van Hooijdonk “ wordt er ook steeds gezegd, alsnog Corine en haar dochter Fay zich daar mee inlaten, dat meisje is net 17 jaar en Corine heeft genoeg aan zichzelf, het is gewoon dom gelul.
Ik ken de familie heel goed.
Van Pierre mag je alles vinden, dat krijg je als je in de publiciteit staat , en dat accepteert hij ook, maar hij is echt geen stoker, puur iemand die voor zijn zoon opkomt, wat is daar mis mee?
En bij de NOS heeft hij gelegenheid genoeg gehad om Steijn te fileren, maar dat heeft hij nooit gedaan, en dat is te waarderen.
En bovendien er is echt geen lievere jongen dan Sydney, dat is puur en niet gefaked.
Ik zou ook mijn zoon adviseren ( en beschermen ) als ik zie dat hij door 2 Haagse malloten wordt vernederd en zie dat ze zijn carrière willen breken in de dop.
Mensen roeptoeter elkaar niet na, en als je geen feiten kent mondje dicht zou ik zeggen.

11   4  
076

@ JUDGE M

Hier was ie topscorer van een KKD ploeg die 5e werd. Hoezo verhuren?

Daar staat ie voor 4 ton pj op de loonlijst bij een serie A club.

Die kut van een Steijn heeft bakken met geld gekost en was met Sydney in de basis misschien wel gewoon gepromoveerd.

10   0  
ennaojseejer

Ik zie me nog op de tribune aan de korte zijde bij het clubhuis staan in het stadion aan de Beatrix straat. Pierre van Hooijdonk was net overgekomen van RBC, en veel supporters vonden hem maar een hark, een houten klaas. Bij het inschieten op de goal voor de wedstrijd schoot hij op een gegeven de bal zover over dat hij ongeveer OVER de populieren heen ging. Iemand op de tribune schreeuwde hem toe in plat Bredaos: "Flikker toch op terug naor Roozendaol, van Hooijdonk".
De rest is geschiedenis :-)

5   4  
Judge M.

@076:

Ik heb het niet over de laatste maanden maar over de afgelopen 3 seizoenen. Drie keer op rij is het Sydney niet gelukt om in de voorbereiding onbetwist de eerste spits te worden waarbij het o.a. moest afleggen tegen godbeterd Kudimbana.

Dat was geen punt want NAC heeft altijd een plan met hem gehad. Vooral vorig seizoen met Stokkers en Kudimbana ervoor was het uutgelezen moment geweest voor een verhuurperiode maar daar had Sydney geen trek in met als gevolg dat hij vooral in de O21 speelde ipv meer profervaring op te doen zoals El Allouchi dat een aantal seizoenen daarvoor wel gedaan had.

En dat is allemaal nog voor de tijd dat Steijn weer op de deur klopte..

Maar goed, we waren er klaar mee geloof ik..

0   5  
Cees-2

Bertus, in het kort, jij zegt, “ik ken de fam. Van Hooijdonk “heel” goed! Verder heb ik hier niets aan toe te voegen.

2   2  
Spreco

Bertus , chapeau!
Zo denk ik er net zo over.
Weet ook enigszins van hoed en rand.
En ook dat Pierre gewoon een goeie gast is en Sydney een wereld manneke.
Ik wens SvH dan ook het aller allerbeste.
Ik vind hem alleen niet zo'n goede voetballer en ik heb genoeg van die promotieteksten van BN de Stem mbt Sydney.
Hij is nu weg, dus concentreer je op de huidige situatie.
De club staat gvd te koop en nog in brand ook.
Misschien daar wat meer aandacht voor?

Laad alle berichten na dit bericht in