Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Weekoverzicht

Gerrit

Het is weer maandag en dat betekent dat we een weekoverzicht presenteren met nieuws omtrent ex-NAC spelers of trainers. Deze week valt er wederom genoeg te bespreken met onder andere Andries Noppert, Ralf Seuntjens en Bryan Roy.

Het is weer maandag en dat betekent dat we een weekoverzicht presenteren met nieuws omtrent ex-NAC spelers of trainers. Deze week valt er wederom genoeg te bespreken met onder andere Andries Noppert, Ralf Seuntjens en Bryan Roy.


– 'Andries Noppert in belangstelling van Heerenveen en Cambuur'

Andries Noppert staat in de belangstelling van zowel Heerenveen als Cambuur. Bij laatstgenoemde zou hij zelfs al een medische keuring zijn ondergaan. Echter is Noppert geboren in Heerenveen en gaat zijn zijn huidige coach, ex-NACcer Kees van Wonderen, volgend seizoen daar aan de slag. Het lijkt dan ook nog geen uitgemaakte zaak waar Noppert volgend seizoen zal spelen.

– Brandon Robinson naar ASWH

Brandon Robinson gaat komend seizoen spelen voor ASWH in de Tweede Divisie. In diezelfde divisie komt hij over van competitiegenoot Excelsior Maassluis, waar hij vorig jaar was begonnen. Robinson debuteerde ooit voor NAC in 2014. In de wedstrijd tegen ADO, mocht hij 11 minuten invallen. Hierna speelde hij nog 5 wedstrijden voor NAC, alvorens hij de club verliet voor FC Den Bosch.

– Thilo Leugers stopt met voetballen

De Duitse ex-NACcer Thilo Leugers heeft dit weekend afscheid genomen van het profvoetbal. Leugers was al jaren aanvoerder van SV Meppen in de 3. Liga in Duitsland. In Juli scheurde hij zijn kruisband af en begon hij aan een lange revalidatie met momenten van terugval. Dit weekend mocht hij voor de laatste keer aan de aftrap verschijnen. In deze wedstrijd kreeg SV Meppen een penalty in de tweede minuut en werd deze aan Leugers gegund. Die scoorde deze en ging niet veel later voor de laatste keer van het veld af.

– Seuntjens scoort eerste doelpunt in Japan

Ralf Seuntjens heeft in zijn derde wedstrijd voor het Japanse FC Imabari zijn eerste goal gemaakt. De Seun of God maakte in de uitwedstrijd tegen Kamatamare Sanuki het enige doelpunt van de wedstrijd en bezorgde zijn nieuwe werkgever hiermee de overwinning. Naar eigen zeggen maakte Ralf een typisch spitsendoelpunt.

– Sydney van Hooijdonk is talent van de maand april

In de eredivisie is Sydney van Hooijdonk verkozen tot Johan Cruijff Talent van de Maand april. Hiermee wordt van Hooijdonk beloond voor zijn goede spel en zijn twee gemaakte goals in de Derby van het Noorden. Zijn club SC Heerenveen hoopt hem langer te kunnen huren van Bologna.

– Bryan Roy voert taakstraf niet uit en moet de cel in

In september vorig jaar kreeg Bryan Roy een een werkstraf van 80 uur en een voorwaardelijke celstraf van 4 weken wegens het bedreigen van premier Mark Rutte. Roy is echter niet komen opdagen om zijn werkstraf uit te voeren. Hij is daarom opgepakt om zijn celstraf uit te zitten. Roy moet door zijn verzuim 40 dagen zitten.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Informatie kaartverkoop ADO - NAC 26 reacties
Volgend bericht
'Bannis niet inzetbaar tijdens play-offs' 59 reacties
Terug naar overzicht
13 Reacties
33   5  
Scheppioni

Jezus man die bryan roy, wat een sneu figuur ! Hoe kun je toch met zo'n prima leven als (ex) prof voetballer het zo kunnen vergallen !??

14   3  
Hedde'um

Lag het aan mij, of was daarnet heel even die van vorige week gepost?

on: mooi nieuws voor Sydney en Ralf. Blij dat ze beide belangrijk zijn voor hun club.

33   5  
Scheppioni

Jezus man die bryan roy, wat een sneu figuur ! Hoe kun je toch met zo'n prima leven als (ex) prof voetballer het zo kunnen vergallen !??

11   1  
Hedde'um

@SCHEPPIONI

Ik ben t met je eens hoor, maar het zou je echt verbazen hoe weinig moeite t kost om een dergelijke weg in te slaan. Kijk bijvoorbeeld naar Lange Frans, toch een gevierde rapper, meerdere hits op zijn naam en dan zo af zakken naar zo'n bedenkelijk niveau....

4   0  
L.

Moet het "De Seun of God" spandoek eigenlijk nog worden overgedragen naar Japan?

5   12  
gjoewie

Kunnen we ook een item over toekomstig NAC beginnen?
Ik roep al maanden dat Joey Sleegers transfervrij op te halen is in Eindhoven. Wanneer doen we dat eindelijk?
De naam van de nieuwe Technische Directeur weet ik ook al: Andries Jonker. Hij heeft bij grote clubs gewerkt, maar voelt zich niet te groot voor de KKD. Hij heeft met Telstar laten zien dat hij niet alleen elftallen kan bouwen en leuk voetbal kan laten spelen, maar hij heeft ook spelers individueel beter gemaakt. Hij past daarom uitstekend in de doelstellingen van NAC = Breda. Bij Telstar had hij een dubbel functie trainer en technisch directeur, dus dat kan wat wrijving opleveren met bijvoorbeeld De Graaf, maar als je goede afspraken met elkaar maakt, dan moet het allemaal goed komen.

9   2  
Sjak

@gjoewie

Gaat het wel goed, Jonker man, wat een blaaskaak.
Past hier helemaal niet!

2   1  
die ne gast

@Gjoewie / SJak
En niet te vergeten dat Jonker in het verleden bij Willem II gewerkt heeft...

Dat is wel de tragiek van NAC in een notendop: Gjoewie en Sjak stiekum hebben allebei gelijk: op basis van zijn CV en prestaties denk ik dat Andries Jonker een prima keuze voor TD zou kunnen en dus ook voor NAC.
Maar ik zie het net als Sjak niet voor me hoe Andries Jonker moet functioneren in de wandelgangen bij NAC. Andries lijkt mij niet soepel genoeg in zijn communicatie om op de borrel in de Cordial te overleven en ook de supporters pruimen zijn stijve boven de sloot taal niet. De enige manier om dan overeind te blijven is elke wedstrijd winnen, maar dat heeft NAC nog nooit gedaan. Andries Jonker gaat niet de rust creëren die we nodig hebben. Zodra hij aangesteld wordt, gaan er al meteen mensen aan zijn stoelpoten zagen. Laten we beginnen met iemand aanstellen die in ieder geval begint met het voordeel van de twijfel en niet het nadeel van de twijfel...

Als we dan toch in die vijver aan het vissen zijn, dan zou ik nog eerder kiezen voor een type Jurgen Streppel (zonder dat ik meteen wil pleiten dat we Jurgen Streppel gaan aanstellen).

5   2  
Nacdictive

Ik ben ook geen Andries Jonker fan maar het niveau is hier derhalve al gezakt dat zo'n trainer / TD al bij voorbaat verbannen en wordt..
Denken jullie serieus dat er heel veel behoorlijke trainers / TD's zijn die God op hun blote knieën danken dat ze naar NAC mogen komen??
Dan leef je echt onder een steen.

2   2  
gjoewie

Die ne gast > En Streppel heeft geen verleden bij de Stillempjes?

Ik zat te twijfelen of ik de naam van Joris Mathijsen zou noemen in mijn vorige post. Op zich is hij een goede Technisch Directeur, hij heeft alleen de pech dat hij voor het huidige seizoen een curieus vreemdelingenlegioen heeft samengesteld. Op een gegeven moment valt zo'n groep toch uit elkaar, ook heb (had) je Fred Grim als trainer.

5   4  
Vinnie Jones

Of Jonker een ex-kruik is of niet zal me een worst zijn. Heeft zich bewezen in Nederland. En een Nederlandse TD met een Nederlands (en Duits) netwerk, daar kan ik me best in vinden. Haye en Steward waren ook een Kruik. Op dit moment heb ik er meer moeite mee als we nog meer management krijgen met een ADO-verleden.

2   0  
steef

@gjoewie hoezo heeft Matthijsen pech met dat vreemdelingenlegioen? Dat heeft hij toch zelf veroorzaakt. 2de jaar op rij een waardeloze selectie, plus een über kruik, nee dank je.

Dan nog liever een Jonker ja. Maar geen idee wie er nog meer beschikbaar is.

1   2  
scheppioni

@ Hedde'um
Klopt zo'n gasten moeten blijkbaar eerst eens iets vreselijks meemaken voor dat ze de waarde van hun leven inzien ! Blijft triest....... er zijn legio voorbeelden helaas, daarom is NAC supporter zijn een voordeel in je leven, je maakte allerlei kanten mee waardoor je enorm sterk wordt en nooit meer opzij gaat !

0   1  
die ne gast

@Gjoewie
Ik noemde expres Streppel om nog iemand met een Willem II verleden te noemen, die mogelijk net iets beter te pruimen valt door de supporters. ;-)

Voor de duidelijkheid: als iemand geschikt is, heb ik er geen problemen mee als die een Willem II verleden heeft.
Matthijsen heb ik twijfels over. Twee keer op rij een zwakke vreemdelingen-legioen selectie samengesteld.
Maar er zijn zeker ook capabele mensen zonder Willem II verleden.

Laad alle berichten na dit bericht in