Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Weekoverzicht

Gerrit

Het is weer maandag en dat betekent dat we een weekoverzicht presenteren met nieuws omtrent ex-NAC spelers of trainers. Deze week valt er genoeg te bespreken met onder andere Julian Jenner, John Lammers en Tamás Petö.

– John Lammers nieuwe hoofdcoach Heracles

Heracles Almelo heeft een nieuwe hoofdcoach gevonden in de persoon van John Lammers. De ex-NACcer heeft in Almelo getekend voor twee seizoenen met daarin een optie voor nog een seizoen. In het verleden speelde Lammers in totaal vijf seizoenen voor NAC. Hierin speelde hij 165 wedstrijden en wist hij 92 keer het net te vinden.

Jenner naar Hongarije

Julian Jenner vervolgt zijn carrière in Hongarije. De man van de vele scharen ruilt zijn baan als techniekcoach bij Ajax in voor die van assistent-trainer bij Zalaegerszegi TE waar hij de rechterhand van Ricardo Moniz gaat worden. De twee zijn sowieso geen vreemden van elkaar. Moniz haalde Jenner in het verleden als speler al naar Ferencváros.

– Petö in verband gebracht met positie bij Győri ETO FC

Tamás Petö kan zomaar eens promotie maken naar de tweede liga in Hongarije. De huidige coach van Veszprém VLS is met zijn team derde geworden in de derde liga en die prestaties zijn opgevallen in het land. Győri ETO FC heeft recent zijn hoofdcoach ontslagen en wordt sindsdien daarom in verband gebracht met de naam van Petö. Volgens lokale nieuwssite Kisalfold volgt er woensdag definitief nieuws over de nieuwe aanstelling bij de club.

– Hans Visser aangesteld bij Genk

Hans Visser is teruggekeerd bij KRC Genk. Visser is aangesteld als assistent-trainer voor Jong Genk. Eerder was Visser al van 2008 tot 2015 assistent bij het A-team van de Belgische club. Het is niet bekend voor hoeveel seizoenen hij heeft getekend.

– ‘Sadiq ook gelinkt aan Ajax en Villareal’

Umar Sadiq heeft na zijn succesvolle seizoen bij UD Almeria de clubs voor het uitkiezen. Eerder maakten wij al melding van de interesse van AS Roma, maar nu worden ook Ajax en Villareal aan de Nigeriaan gelinkt. Villareal zou in onderhandelingen zijn om Danjuma aan West Ham United te verkopen. Mocht de club dat lukken dan zou het Sadiq als zijn vervanger zien. In Amsterdam hebben ze hun eerste spits Haller al verkocht aan Borussia Dortmund. Hierom zou men nu Sadiq op de korrel hebben om diens vervanger te worden in de aanval.

– Özcan Yasar op proef bij VVV

Jeugdproduct Özcan Yasar is op proef bij VVV Venlo. De 20-jarige jeugdinternational van Turkije mag de komende periode laten zien dat hij het niveau aankan in Limburg. Yasar kwam vorig jaar over van FC Utrecht en heeft in het afgelopen seizoen bij jong NAC zich laten zien. In 19 wedstrijden kwam hij tot 9 goals.

Bron:
B-Side Rats, Heracles Almelo, Zalaegerszegi TE, Kisalfold, Vehir, KRC Genk, Relevo, Todomercado, VVV-Venlo, VI
Terug naar overzicht
45 Reacties
75   5  
Gjoewie

Is Naoufal Bannis ook ex-NAC? Hij is sinds vandaag gratis op te halen in Rotterdam. Als ik Hellemons was, zou ik er wel een belletje aan wagen.

23   0  
Buddha

Die onder de 21 elftallen is ook ieder jaar weer een grote tombola.

40   12  
Mike Zonneveld

Kruiken al Lucas Woudenberg binnen gehaald (4 klasse beter dan Mashart) en bijna Peter v. Ooijen..

Eerlijk is eerlijk, met deze namen had ik wel blij geweest.

75   5  
Gjoewie

Is Naoufal Bannis ook ex-NAC? Hij is sinds vandaag gratis op te halen in Rotterdam. Als ik Hellemons was, zou ik er wel een belletje aan wagen.

3   2  
Geelzwartwit

@gjoewie

Ik vrees dat er momenteel voor dit soort acties eerst iemand weg moet zijn

12   15  
Ouwe spionkop

Wij zullen het straks moeten doen met de overgebleven kruimels op de transfermarkt.
What's new?

13   12  
Fan uit Zevenbergen

Ton gaat gebruik maken vam zijn netwerk dus dat komt best goed

13   3  
Geelzwartwit

@ouwe spionkop

Het enige wat daar eens verandering in kan brengen is een heel heel goed scouting apparaat.

Ik vind het ook best vreemd dat er wel continu gesproken wordt over talenten jeugd opeleiden doorstromen en transferwaarde creëren maar je hoort maar bar weinig over het bouwen van een heel sterk scouting apparaat/netwerk.
Van Hecke kwam bij toeval omdat Willem Weijs aan een oud knvb cursus genoot vroeg of er bij hem in Zeeland nog wat rondliep. Niet echt iets van doen met een goed scouting apparaat. Sindsdien is er niet veel meer gekomen toch? En welke speler zat er voor Van Hecke en hoeveel tijd zat daar tussen?
Even voor de goede orde.. Van Hecke kwam in 2018 naar NAC. We zijn nu 4 jaar verder.
Benieuwd hoe NAC = Breda dit gaat inrichten. Het zal na akkoord knvb wel duidelijk worden hoe ze al die talenten die geld moeten op gaan leveren gescout gaan worden.

2   3  
Bp

Ex nac: Siereveld

4   2  
Toontje

Er is nog steeds geen geld en dat kan nog wel even duren
KNVB is pas rond de 13e klaar en misschien hebben ze nog wat meer informatie of papieren nodig.
Pas als alles achter de rug is kunnen we handelen....maar dan is er misschien alleen "afval" over

5   0  
gjoewie

Off topic > Oyf scheldt 155 miljoen schuld van Fietstas kwijt. Hij stort zijn aandelen in de Stichting Betaald voetbal Fietstas Arnhem. He, waar heb ik dat eerder gezien? Of juist niet gezien?

De club kan nu overgenomen worden door een nieuwe eigenaar. De City Football Group wordt genoemd als kandidaat. Net als SonderjyskE. Die komen me ook al bekend voor.

11   1  
Rob

@GeelZwartWit je verhaal betreft van Hecke klopt niet. Weijs hadden hem in eerste instantie afgetest. Hij is getipt aan Gilissen door voormalig NAC speler Rogier Veenstra. Hellemons is degene die Weijs heeft overruled en toch aan heeft genomen. Daarna werd Weijs snel fan van JP.

Overigens zijn er wel meer goede spelers binnengehaald bij de jeugd tussentijds en soms ook alweer snel weggekocht zoals van Lare (nu weer terug), de Jonge (Groningen), El Moussaoui (Feyenoord), Simons (PSV). Maar ook nu zitten daar goede spelers tussen in bijvoorbeeld O18 en O15. Ga maar eens kijken.

8   60  
Noad1976

Wat laten jullie supporters jullie mooi ringeloren door dat nac = breda plan het valt nu al van armoede uit elkaar het is met knip en plankwerk met vrolijk in elkaar gezet om maar andere investeerders buiten de deur te houden. Nu kunnen ze niets meer bij NAC verkocht weer aan paar amateurs die niets kunnen.

Bij Vitesse lopen ze niet zo te zeiken over clubidentiteit daar stapt Red Bull of City in en die voetballen volgend jaar champions league.

Allemaal voor bsiderats machtsbehoud de komende jaren kijken naar KKD 2e rijtje voetbal.

49   0  
Chris W.M.

"Bij Vitesse lopen ze niet zo te zeiken over clubidentiteit"

Ik heb nieuws voor je; die hebben ze ook helemaal niet. Vitesse een perfecte club voor CFG: een bioscoopzaal als stadion met dagjesmensen op de tribune.

22   4  
iaf

Noad

Val lekker kapot jonge. Kut trol

0   7  
De Bolle Damen

Off topic.
Ik had graag Pelle Clement gezien als "de patron" komend seizoen. Helaas gaat ie waarschijnlijk naar Vitesse.

14   0  
De Kroonprins

@De bolle damen: Ik zou je verwachtingen iets naar beneden bijstellen, want spelers als Pelle Clement zijn voor NAC op dit moment verre van haalbaar.

15   1  
Signase

@NOAD:

Heb jij je Vitessevlaggetje, t-shirtje en, vooruit, dekbed al binnen? Tis in ieder geval voorlopig nog in de kleuren zwart-geel. Voelt vast vertrouwd voor je, als voormalig NAC-fan. Veel plezier in de Pleasuredome. En vaarwel.

16   3  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

@NOAD1976 je bent je naam absoluut niet waard, we willen je hier nooit meer zien. Wegblijven.

4   3  
gjoewie

NOAD > Geloof maar dat ze bij de Fietstassen in hun rats gezeten hebben met die ondraaglijke last van 155 miljoen euro schuld. Dat is het gevolg als je je laat kopen door een buitenlandse entiteit. Ze hebben het geluk dat ie het geld niet nodig heeft en als Rus geen hard feelings heeft naar de club. Bovendien zou ik niet weten naar welke bankrekening ze het geld zouden moeten overmaken als ze het in de kluis hadden liggen. Dus hij kiest eieren voor zijn geld. Hij heeft vast nog genoeg geld om te kunnen voorzien in een luxe leventje.

Nu zijn ze bij de Fietstassen opgelucht dat ze die 155 miljoen niet hoeven betalen. Maar als kandidaat kopers de boeken gaan bestuderen dan zullen ze zien dat er een hoop geld bij moet in Arnhem. Niet voor niets dat ze transfervrije spelers aan het ophalen zijn. En stel dat ze voor 13 juli (he, waar ken ik die datum toch van?) de overname rond hebben, dan is het maar zeer de vraag of de KNVB het wel allemaal goed vindt. Waar kwamen die 155 miljoen eigenlijk allemaal vandaan? Misschien is het toch niet zonder reden dat Oyf dat geld wegschuift in een Arnhemse stichting.

Nu ik erover nadenk: misschien is het wel fijn als de Fietstassen inderdaad de plannen voor 13 juli indienen bij de KNVB. Dan moeten ze daar twee voorstellen bestuderen en zal NAC wellicht sneller goed gekeurd worden. Daar hebben we het namelijk maar over 7 miljoen aan wit gewassen geld... Dat is aanzienlijk minder dan die 155 miljoen van de Fietstassen.

12   1  
Wanny

@ NOAD1976


Waarom reageer je hier als je zelf geen supporter van NAC bent?

15   6  
Ouwe Spionkop

De concurrentie is zich in rap tempo aan het versterken, terwijl het hier stil staat.
Veel mensen hier op de site willen dat niet horen, want de omstandigheden....
Feit is wel dat we straks weer gewoon met een kwaliteitsarme selectie zitten en met 14.000 sk houders nergens om meedoen.
Dan zal het sentiment om achter de nieuwe eigenaren te blijven staan voor veel mensen heel moeilijk worden, ook al is daar een goede reden voor.

10   4  
Chris W.M.

@Ouwe Spionkop

Als het geboden sportieve perspectief, de ambities en het salaris in de smaak vallen, denk je dan niet dat spelers bereid zijn 2 weken te wachten tot de overname definitief is?

7   3  
Ouwe Spionkop

@chris
Ik hoop het. Maar veel voetballers hebben niet veel geduld.
Verder is het afwachten of dat 2 weken is. Voordat de hele nieuwe organisatie met TD en AD er staat kan het wel eens begin nieuwe seizoen worden.
Ik zeg niet dat ik het niet begrijp, maar voetbalsupporters zijn vaak geen lange termijndenkers dus pas op voor het sentiment dat wel kan gaan leven.

12   1  
Wanny

@ OUWE SPIONKOP

Ik hoop vooral dat we weer eens lekker voetbal te zien krijgen. Met drang naar voren, tegenstander afjagen, spektakel voor de goal. Geen wedstrijden meer waarin er maar 3 keer op doel geschoten wordt.

Dan zien we aan het einde wel waar we staan.

16   3  
De Bolle Damen

Ik weet zeker dat er `schaduw` lijstjes klaarliggen+ spelers zijn benaderd, mondelinge overeenkomsten zijn, kandidaten voor (alle) posities zijn ingevuld cq zijn benaderd.

Het is gewoon wachten op het grote "JA" van de KNVB.

5   0  
Ouwe Spionkop

@wanny
Dan zal je toch ook wel de spelers daarvoor moeten hebben.
Met een Malone, Bakker achterin komt daar niet veel van.

6   3  
De Kroonprins

Zolang er geen oplossing is gevonden voor spelers als Malone, Hilterman en Rutten/Ligeon is er gewoon heel weinig mogelijk aangezien het salarisbudget voor een aanzienlijk deel reeds opgesoupeerd is. Goedkeuring door de KNVB gaat hier op korte termijn ook geen verandering in brengen. Het technische beleid zal dit seizoen immers uitgevoerd gaan worden door de zittende mensen, niet door de nieuwe aandeelhouders.

4   0  
Cool Hand

Nou Wanny, Molenaar zegt wat jij wilt in De Stem vandaag. Verzorgd voetbal is niet het belangrijkste, zegt hij ook. We gaan het zien.

11   0  
Livingthedream

Op de 2de training hebben we alweer een blessure hoor.

Cagro met een knieblessure. Vervelend voor die jongen maar wat een gekut jaar in jaar uit met blessures bij NAC

1   1  
Geelzwartwit

@rob

Ik geloof best dat je wat meer inside informatie hebt. Ik tikte mijn reactie op basis van dit interview.

Na één jaar bij GOES, waarin hij dus veel speelde en van de Hoofdklasse naar de Derde Divisie promoveerde, kreeg Van Hecke een kans bij NAC Breda. Het contact kwam via Veenstra tot stand. "Ik kende Willem Weijs van NAC Breda van de cursus Coach Betaald Voetbal. Hij vroeg of ik nog talenten kende in Zeeland. Ik noemde wat jongens van de JVOZ en zei dat ik er bij GOES ook nog eentje had lopen. Ik was in dat jaar bij GOES anders naar Jan Paul gaan kijken. Als je niet goed keek dan zag je een logge verdediger, die overal rent en veel staat te roepen. Daarom waren profclubs geneigd om hem niet te nemen. Maar keek je goed naar hem, dan zag je iemand die rustig aan de bal was, goed in positie speelde en ook al leidende kwaliteiten had. NAC zag dat gelukkig ook en gaf hem de kans."

Anyway hopelijk wordt de scouting van NAC een paradepaardje en ik hoop nog meer dat NAC het voor elkaar gaat krijgen om talent binnen te houden en waardevol voor de selectie kan maken.

16   3  
Livingthedream

Bannis gaat voor NAC kiezen vertellen de bronnen .

Of het om huur Of definitief overnemen gaat is mij nog niet bekend. Hij zal in de loop van de week aansluiten naar alle waarschijnlijkheid.


Ook Kortsmit zal deze week verlengen.

15   2  
De Bolle Damen

De Bolle is blij.
Bannis en vd Sande als 2 spitsen. Met hangend de Rooij (van links!) en Velanas / Antonia van rechts. Daar kun je mee vooruit voetballen hoor.
Dan nog een dominante nr 10 een linksback en een grote cv.
En met de spelopvatting van Molenaar en Lokhoff ben ik helemaal blij.
Strijd passie vooruit godverdomme!
Ze moeten met poep in de broek naar Breda komen de komende jaren.

7   0  
Livingthedream

NAC is ook bezig met 2 bekende van Lokhoff uit Duitsland .

Dat werd door Lokhoff zelf verteld in ggp podcast.

5   3  
Ouwe Spionkop

Ik twijfel over Bannis. Nog steeds geblesseerd en ik zie eigenlijk liever een boomlange spits zonder tanden.
Molenaar zegt in de krant dat hij opportunistisch wil gaan spelen en dat er geen ruimte is voor mooi weer voetbal.
Dan heb ik liever een ander soort spits. Gewoon ballen voorslingeren en maar kijken.
Bannis heb je meer aan als je hem weg kan sturen.
Bovendien ben ik er niet voor spelers terug te halen uit dat vreselijke vorige seizoen met die vreselijke nasmaak.

10   2  
Judge M.

@Bolle Damen,

Zet De Rooij maar eens op 10 neer. Moet jij maar eens opletten hoe veel dreiging daar vanuit gaat. Kunnen we nog steeds heel veel plezier aan hebben als hij eindelijk eens niet meer op rechts geparkeerd wordt.. Iets zegt me dat Molenaar dat ook wel inziet..

2   4  
Livingthedream

De rooij Bannis/vdSande Antonia
Velanas

Velanas
Van Schuppen


Prima aanval voor de Kkd. Nog een extra rechtsbuiten en die posities zijn wel degelijk ingevuld

2   1  
Bp

Zit net podcast te luisteren met Kees Luijckx en vroeg me gelijk af, doet of gaat ie nog wa doen bij de nac jeugd ?

Liep vorig seizoen stage bij Molhoek maar ben hem in geen enkel lijstje mbt jeugdteams tegengekomen !!

Iemand meer info ??

2   0  
Atleet

@bp

Heb je niet goed geluisterd !!

Zet dit verder om hold.

8   3  
MickJ

Ex dit Ex dat ,
Wordt het is geen tijd dat de spelers denk aan
zeker 5 waaronder Mashard,Malone , en mister Emmen.
Om die eens te Exen .
Heeft niets met de goedkeuring van de KNVB te maken.
Beleid , en dom geluk aan de andere kant van de tafel.

5   1  
De Bolle Damen

@Ouwe s.
Volgens mij traint Bannis vol mee met Slot bij Feyenoord momenteel. Zag een foto in de krant.

7   1  
Tegel

Volgens mij gaat de markt pas 1 juli open. Alle spelers die nu verhandeld worden zijn gratis spelers toch? Dus relax allemaal!

9   6  
Bredaaaaa

Waarom hebben wij steeds pech en clubs als fc utrecht en vitesse geluk. Een perfecte suikeroom bij utrecht en een volledige kwijtschelding bij vitesse. Wij zullen jaren en jaren over moeten doen, in een schildpaddentempo om ooit te kunnen promoveren. Hier praten we over tussenjaren terwijl men in Waalwijk straks voor europees voetbal gaat. Wanneer heeft de NAC supporter een keer geluk?

5   1  
Die ne gast

@Bredaaa
Zoals een voetbal cliché zegt: geluk dwing je af. Eerst een goede organisatie wegzetten, meer rust en beleid in de tent en dan komt het geluk echt wel een keer onze kant op.

5   3  
Manneke

Siereveld naar ADO!!!

Wie zei dat vd week hierzo ?

0   0  
Mathias Matteo

My purpose out here today is to share this article about how Dr Adoda helped me in getting back my EX-WIFE who left me with the kids also 6months ago. I tried all I could to make her see reasons with me so that we can continue our relationship but she denied me. I searched properly for help on how to make relationship work and be better after a breakup and I saw different reviews of Dr Adoda how good and powerful in reuniting broken lover back and save Relationship/Marriage and I insisted on giving it a try by contacting him via what's app on (+2348112825421). He gave me reason to live again and he prepared a ( Reconciliation Love Spell ) and told me that my Ex-WIFE will come back to me within 48 hours. Can you believe it, my EX-WIFE came back to me and our 3Years Anniversary will be held Soon. Contact him now!!! if you need any help. Email: [email protected]gmail.com Eternally grateful Adoda I highly recommend

View more on YouTube: youtu.be/B279mkEo_C4

Laad alle berichten na dit bericht in