Wij gaan niet opzij

Banzuzi wederom opgeroepen voor Oranje O-17

Thiestemberg

Ezechiel Banzuzi is opgeroepen voor Oranje onder-17. De jonge middenvelder die na een korte soap eerder dit jaar zijn eerste contract ondertekende blijft hiermee dus in beeld bij de KNVB. Het is voor Banzuzi de derde achtereenvolgende oproep voor de Oranje jeugd.

Het is ook niet zomaar een oproep, de jonge middenvelder mag namelijk mee naar het EK voor O-17 elftallen. Dit toernooi begint half mei. Er is met de KNVB de afspraak gemaakt dat zolang NAC actief is in de play-offs Banzuzi in Breda blijft. Het is dus goed mogelijk dat Ezechiel later aansluit in Israël. 

Omer Mekkaoui's naam prijkte ook op de lijst van de voorselectie, hij is echter niet opgenomen in de definitieve selectie, wel staat hij op de reservelijst. Het zou dus zomaar kunnen dat er uiteindelijk twee NAC'ers uit gaan komen op het O-17 EK.

Bron:
B-Side Rats NAC
Terug naar overzicht
9 Reacties
34    
Nac!1912

Er wordt vergeten dat deze jomgen een paar maanden 17 is. Geef hem wat tijd en hij komt er echt wel in dit seizoen lekker wat aan het niveau kunnen wennen. Over een paar jaar de grote man voor onze club!

9    
Scheppioni

Succes Banzuzi ! Is nog jong, wel potentie, maar vaak nog te flets.......

5    
Gilze

Banzuziejemaarweer , het manneke moet kunnen voetballen.

-3    
Bp

Zaten ze nie op tribune vanavond zeker ??

34    
Nac!1912

Er wordt vergeten dat deze jomgen een paar maanden 17 is. Geef hem wat tijd en hij komt er echt wel in dit seizoen lekker wat aan het niveau kunnen wennen. Over een paar jaar de grote man voor onze club!

6    
Ome Cor

Banzuzi is door de kwaliteit van de huidige selectie al doorgeschoven naar het eerste.
Stel dat je per ongeluk zou promoveren....dan zie je zo'n jongen toch nog niet in de eredivisie ballen ?

Hij zal er best wel komen, maar nog een jaartje eerste divisie met NAC is voor de ontwikkeling van deze jongen helemaal zo slecht nog niet.

9    
Ad B uit Roosendaal

Banzuzi is nog jong en is een groot talent.

Met een goede trainer en een goed elftal kan hij het ver schoppen.

Hij zit bij NAC goed en hopelijk heeft hij het geduld om zich te ontwikkelen en over een aantal jaren stappen te maken.

-2    
Barbapapa

Banzuzi heeft de pech dat hij onze topscorer mag vervangen. Je kan van een jongen van 17 nog niet verwachten dat hij dit gat zo even opvult. Benieuwd hoe het draait als hij betere middenvelders naast zich zou hebben. Nu met Cargo en van Schuppen is het echt nog te licht.

3    
NAC4Ever

Gefeliciteerd!

Mooi voor hem en de club.
Goede zaak dat NAC heeft kunnen regelen dat hij het seizoen bij ons af kan maken. We hebben iedereen nodig.

0    
Andre Vermeulen

Mocht hij zich nog wel gaan ontwikkelen loopt hij over een jaar transfervrij weg.heeft in de winter voor 1.5 jaar getekend.dus weg goudmijntje

Laad alle berichten na dit bericht in