Wij gaan niet opzij

Familie Steijn gaat aangifte doen na bedreigingen aan adres kinderen

Maurice Steijn heeft zojuist voor de camera van ESPN verteld dat hij en zijn gezinsleden, waaronder de gisteren scorende Sem, aangifte gaan doen nadat er bedreigingen aan hun adres zijn binnengekomen.

Maurice Steijn werd na afloop van de wedstrijd Sparta - PEC Zwoll gevraagd na de acties van zijn zoon, die na zijn treffer provocerend voor de B-Side ging staan en zijn middelvinger opstak naar het publiek. "Dat is toch een superactie? Ik was trots op hem en de actie die hij gedaan heeft", aldus vader over zijn zoon. 

Steijn vertelt vervolgens dat de situatie van vorig jaar is gebagatelliseerd door NAC-iconen en journalisten met een NAC-hart, doelend op onder meer Sjoerd Mossou. "Maar er is vannacht en vanmorgen weer van alles bij ons binnengekomen aan dreigementen, die nogmaals gebagatelliseerd werden vanuit een aantal kampen daar, maar waar we nu wel aangifte van gaan doen. Dat hebben we vorig jaar gelaten."

Volgens de trainer wilde hij het vorig jaar niet groter maken dan dat het al was. "Maar wat er vandaag is binnengekomen, ook richting mijn kinderen, tart alles. Daar gaan wij aangifte van doen." Vervolgens spreekt hij iedereen aan die volgens Steijn karaktermoord op hem hebben gepleegd. "Die wil ik daarvoor bedanken, dat ook mijn kinderen nu weer volop bedreigd worden." 

Vervolgens richt hij zich tot Sjoerd Mossou, die bij de show van ESPN aanwezig is. "Ik zie bij jullie iemand in de studio zitten net en die heeft daar aan meegedaan, dus nogmaals: bedankt. Mijn kinderen zijn weer volop bedreigd." 

Bekijk hier het fragment met Steijn bij ESPN

Bron:
B-Side Rats, ESPN
Terug naar overzicht
160 Reacties
317   22  
Cor Nuijten

Na een jaar vakantie op kosten van Mattijs nog altijd deze selectieve verontwaardiging en een stuitend gebrek aan zelfreflectie.

Sparta, succes met deze droeftoeter. 👋

101   12  
Ruud

Niet door de actie van sem Steijn die is te begrijpen maar wat een achterbakse misselijke loser is die Maurice Steijn zeg …
Grote jongen…. Bah bah.
Eigenwijze knoest met z’n anti voetbal.

317   22  
Cor Nuijten

Na een jaar vakantie op kosten van Mattijs nog altijd deze selectieve verontwaardiging en een stuitend gebrek aan zelfreflectie.

Sparta, succes met deze droeftoeter. 👋

118   12  
Matc

Ff normaal doen Maurice, niet denken dat je de King bent. Je bent gewoon een ongelooflijk misselijk irritant mannetje. Beter zwijgen om erger te voorkomen.

172   10  
Beest

Er zijn ook helemaal geen bedreigingen geweest vorig jaar dus er viel niks aan te geven .

Mocht er nu een bedreiging zijn is dat wel kwalijk. Maar ook begrijpelijk. Je kan duizenden mensen niet neer blijven zetten als tuig.

Een middel vinger opsteken naar mensen een "prachtactie" noemen zegt genoeg over de familie Steijn

81   6  
Bredaaaaa

Bedreigen mag nooit. Maar ik heb het gevoel dat hij gisteren uit wraak naar NAC is gegaan om de club verder in de stront te helpen. Zeker met het vingertje van zijn zoon. In zo’n beladen wedstrijd. Maar goed, het is wel ontzettend jammer. Ik heb steijn nog vroeger zien voetballen bij NAC. Vond hem toen een geschikte speler. Ik was ook blij toen hij trainer werd. Maar ik was ook mee eens dat hij weg moest. Vorig seizoen vond ik erger dan dit seizoen. Jammer dat het allemaal zo moest gaan.

92   6  
Chefke

Kan dat eigenlijk karaktermoord plegen op een karakterloze weggooier, die koste wat kost zich wilde ontdoen van alles waar
Breda voor staat. Het elimineren van Bredase Iconen werd het hoofddoel om Haagse Harries naar binnen te fietsen.

Zeldzaam slechte trainer die het betonvoetbal heilig verklaarde met 0.0 inlevingsvermogen die zichzelf in Breda en voor heel Nederland te grabbel gooit door trots te zijn omdat zijn zoon een middelvinger naar het publiek toonde.

Ze zullen vannacht wel weer bij oma slapen.

Misselijke mannetje

40   1  
Beest

Benieuwd of de Andro Knel bokaal doorgaat dit jaar 😅

106   2  
NAC4Ever

Heb dit al geplaatst,maar plaatst het ook hier omdat ik dit een geschikte plek vind.

Als het waar is wat Steijn vandaag bij ESPN zouden de daders zich kapot moeten schamen. Wat wij ook van Sem Steijn en vooral Maurice Steijn vinden, bedreigen doe je niet.

Maar hij zegt ook dat hij gisteren niet veilig naar oud-collega's kon.
Ik heb juist gelezen dat hij rustig door de supporters heen kon lopen.

En hij keurt die middelvinger goed.
Dat je een middelvinger opsteekt naar degene die bedreigen snap ik. Maar doordat je niet weet waar ze zitten (als er bedreigd is) lijkt het nu alsof ze denken dat iedere NAC supporter ze bedreigd.

En hij zegt dat er vorig jaar geen aangifte zijn gedaan om het met rust te laten.
Waarom verteld hij dat ongeveer eem halfjaar bij haast alle media dat hij bedreigd is? (Hij mocht zelf bij Half 8 zitten. Dat is niet eens een voetbal programma).

Ik was al klaar met Maurice en dat wordt alleen maar erger.

En voor Steijn.
Niemand keurt bedreigingen goed.

65   2  
Naamloos

Bedreigingen zijn niet goed te keuren. Maar enige zelfreflectie bezit de familie Steijn niet.

Middelvinger naar het publiek opsteken en vervolgens hier te koop mee lopen. Je creëert zelf onrust om vervolgens in de media verontwaardigd te reageren.

Deze droeftoeter maakt het imago van onze club kapot. Zaterdag sportief revanche pakken is het enige wat telt.

63   1  
Janus

Hij zal deze bedreigingen niet uit zijn nek lullen lijkt me. Bedreigen van iemand is NOT done en zeker niet bij zijn kinderen. Ondanks dat Sem Steijn vraagt om een tegenreactie, bedreigen doe je niet. Punt.

Heb het overige deel van het interview overigens gezien. Deze man mist werkelijk iedere vorm van zelfreflectie. Complete waanzin die hij uitkraamt. Idioot.

27   0  
Barbapapa

Blij als we dit hoofdstuk eens echt kunnen sluiten. Zelfs als hij 0,0 meer met NAC te maken heeft blijft hij onze club schaden. Daarnaast irriteer ik me weer mateloos als ik hem zonder zelf reflectie hoor praten. Eerst zeggen dat het uitdagen van publiek een geweldige actie is. Maar als daar dan een reactie op komt gaan piepen. Echter had die reactie (als die er is) van mij achterwegen mogen blijven. Gewoon negeren en hopelijk wie het laatst lacht…..

45   1  
RaraNAC

Wat heeft hij toch tegen de (locale) pers?
Zij zagen, net als wij, een en abominabel NAC en een verwaarlozing van talenten. Mogen zij -en wij- daar dan niks over schrijven?

Er is zelden zoveel geld stuk geslagen en zo weinig gepresteerd als onder Mommers, Manders en Maurice..

Historisch slecht dus. Een reden tot veel kritiek.

“Een minuut verwijderd van promotie” is een onzin verhaal om te doen alsof hij wat gepresteerd heeft. Met die instelling, een seizoen lang, en vooral die wedstrijd kán je simpelweg niet promoveren.

Bedreigingen keurt niemand goed. Maar om anonieme idioten op Twitter serieus te nemen..

En wederom komen we slecht in het nieuws, net zoals vandaag, omdat het zoontje wraak nam namens de “bedreigde familie”. De rest van NL denkt al een jaar dat wij bloeddorstige supporters zijn, in stand gehouden door Manders, die als AD nooit afstand heeft genomen.


Dit bericht doet mij als NAC supporter weer zoveel pijn. Gefrustreerd door de onmacht.

130   23  
Das Phantom (BSR)

Moeten we de familie niet gewoon lekker een enorme bos bloemen sturen. Kaartje erbij.

'Sorry dat jullie zijn bedreigd. Moet niet mogen. Groetjes, de overige NAC-supporters'

En dat we er dan lekker voor eens en voor altijd over ophouden. Dikke streep eronder en focus op de toekomst.

Zeggen zij lekker niet meer dat ze bedreigd zijn bij elke talkshow, steken ze geen middelvingers meer op en dan sturen wij geen (waarschijnlijk anonieme) berichten met daarin onjuiste zaken.

Ben er wel klaar mee.

17   58  
Rubenac

@ Das phantom…
Koekoek🤡

42   14  
Ouwe spionkop

Het wordt tijd voor altijd afscheid te nemen van die hele Haagse kliek.
Steijn en Immers zijn gelukkig al weg
Nu nog Malone, Bakker en de Graaf.
Allemaal vriendjes van elkaar die elkaar hand boven 't hoofd houden.
Malone, en,niet Adilehou staat centraal omdat hij vriendje is van De Graaf en ga zo maar door.
Vandaag zat de Graaf weer op tribune bij Sparta. Word hij assistent van Steijn?
Weg met de Haagse kliek!

18   2  
Eastwood

Godverdomme wat een kut tijd dit. Heeft niks met het spelletje te maken op dit moment. Steijn gaat naar het stadion, z'n zoon scoort en provoceert en de reactie daarop (die trouwens 100% fout is, want bedreigen doe je niet) gebruiken ze weer om ons NAC kapot te maken. 99.9% van de supporter staat los van die bedreigingen. En dan hebben we het nog niet eens over de situatie op het veld, hetgeen waar het uiteindelijk allemaal omdraait. Wat een crisis zeg

24   3  
Ouwe spionkop

Natuurlijk ook Manders en Schoenmaker (wat heeft tie eigenlijk gepresteerd?) out!

55   3  
Haarlemmer

Haha je voelt je zo onveilig dat je lekker bij je oude club gaat zitten waar je zoontje provoceert en een middelvinger opsteekt. Hou je lekker bezig met je eigen zaken. Een jaar na dato.

18   7  
NAC4Ever

@RUBENAC

Ik begrijp je reactie (al vind ik de clowntjes wat kinderachtig).
Maar denk DAS PHANTOM alleen wil dat het stopt en kijkt wat wij daar aan kunnen. De familie Steijn lijkt voorlopig niet te stoppen.

8   7  
Thijs

Waarschijnlijk dit soort ‘ bedreigingen’
‘Ik weet waar je werkt ‘ of ‘ ik weet waar je zoon voetbalt volgend jaar’
Huilebalk

34   2  
Ouwe spionkop

Hoe oud zijn die 'kinderen' van Steijn eigenlijk. 7 of 9 of zo?

14   4  
Das Phantom (BSR)

@NAC4ever

Precies dat. We hebben wel andere zaken waar we ons op kunnen focussen in Breda.

31   4  
Fred1

Slim kan je de Steijntjes niet noemen.
Ze blijven aan de gang en grijpen alles aan om in de slachtofferrol te kruipen en een rel te veroorzaken.
Vorige keer hadden ze nergens bewijzen voor en grijpen nu alsnog daarop terug omdat een stel idioten die lui bedreigen zodat ze hun kans alsnog zien.
Dat snap ik niet.
Laat die familie Steijn en laten we zaterdag gewoon sportief wraak nemen.
Alle aandacht verdienen ze niet eens want ze spinnen er ook nog garen bij.
Ik verwonder mij er nog steeds over dat Steijn met modder blijft gooien terwijl hinnblijkbaar een behoorlijke afkooosom heeft gehad.
Dan is het normaal dat je daarna je bek houdt.
Volgens mij is dat juridisch ook zo, maar ja zolang je goede vriend nog bij de tegenpartij blijkt te zitten zullen er geen juridische stappen van NAC richting Steijn te verwachten zijn.
Het maakt geen pas wat Steijn doet, terwijl hij al besloten had weg te gaan toch een afkoopsom krijgen, verhalen in de wereld helpen van bedreigingen en na al zijn streken de vermoorde onschuld uithangen.
Zou deze man geen spiegel hebben thuis?
Ook nog goedkeuren wat zijn zoon deed geeft al aan uit wat voor verkeerd hout hij is gesneden.
Al Kan ik de reactie van dat kleine kwalletje in het veld ergens nog wel begrijpen, maar in het openbaar zeggen dat je er trots op bent is zéér dom en laag.
Hij had beter kunnen zwijgen.
Ik steek mijn handen niet meer in het vuur voor de NAC supporter, ik ben de laatste tijd te vaak teleurgesteld inndezd mensen dus dat ze nu niet bedreigd zouden hebben zou ik niet willen zeggen.
Ik vind het alleen absoluut nog done als het wel is gebeurd.
Zoals Steijn zich profileert in de media is het ook nog koren op zijn molen en verdwijnt alles wat hij fout heeft gedaan in Breda naar de achtergrond.
Feiten zijn feiten en laten we het daar bij houden en die lui geen aandacht meer geven.
Zaterdag ADO pakken en een lange neus maken is de mooiste vergelding die er is.
Sportieve wraak!

25   10  
Real Robert

Het Haagse tuig liefst per direct bij onze club verwijderen!
2 jaar ellende met types als Manders, Schoenmaker, Steijn, De Graaf, Visser, Immers, Malone, Bakker.
Weg ermee!
Sla die uitwedstrijd tegen ADO maar over; Die Malone en Bakker zullen het, net als hier thuis, alleen maar verneuken.

On topic: wat een ordinair tuig, die Steijn familie.
Middelvingers, provoceren door in het stadion aanwezig te zijn met de leugenaar van de eeuw, Manders. Ophoepelen naar Ibiza. Dank aan Van Aalst, dat wij dit allemaal moeten meemaken.

35   3  
Dn Deef

Wat is Maurice een vreselijk mannetje geworden sinds zijn vertrek bij NAC. Trots zijn op je zoon dat hij scoort snap ik zeker. Maar wat hij vervolgens richting supporters doet is toch misselijkmakend?

Geloof helemaal geen zak meer van wat hij verteld in de media. Vind het echt een schandaal dat deze gast ons allemaal zo te kakken probeert te zetten!!

11   5  
Noadhugodver

Had eerlijk gezegd gehoopt hier geen artikel over te zien. Vond het namelijk heel fijn om niks meer over Steijn te horen de laatste maanden. In tegenstelling tot hem en zijn zoon laat ik het liever wel achter mij, kijkend naar de toekomst.

Ik snap de keuze verder wel. En de mensen die zijn gaan dreigen moeten zich schamen. Datzelfde geldt uiteraard voor Steijn die nu bepaalde personen beschuldigd voor de bedreigingen die hij ontvangt. Zelfreflectie heeft deze man niet, anders wist ie al lang dat zijn zoon de aanleiding is van deze bedreigingen, en niet de personen die zijn naam al bijna een jaar niet hebben genoemd...

80   3  
Cool Hand

Als ik door mijn buurman zou worden bedreigd, zou ik niet in zijn woonkamer gaan zitten. Is dat een acceptabel metafoor?

14   18  
NAC4ever

Als het waar is, volledig terecht en zijn goed recht natuurlijk.

19   2  
NACdeClub

Selectieve verontwaardiging, een middelvinger een “prachtactie” noemen. Dat is weer een - zij het dit keer “een virtuele” middelvinger naar NAC en haar supporters. Normvervaging heet dat. Hij zou er goed aan doen om juist nu rustig te blijven en zien dat alles op elkaar reageert. Dit gaat nu echt een staartje krijgen. En wat mij betreft gaan we als NAC supporters nu goed (en inhoudelijk) in t verweer.

Hoop dat de KNVB dit ook zo beoordeelt. De angel en begin van de discussie dient aandacht te krijgen. Wij als supporters mogen dit wat mij betreft nooit pikken. Uiteraard met melding dat er nooit bedreigd man worden.

28   4  
D'n Klaagmuur

Die hele Haagse kliek heeft ons niets dan ellende opgeleverd. Gadverdamme wat ben ik blij als we van dat hele zootje uit die stinkstad af zijn zeg.

Wie ooit heeft toegestaan dat we van al deze laaggeschoolde simpele zielen uit Den Haag afhankelijk zijn geworden de afgelopen jaren mag tevens ook wel met pek en veren de laan uit gebonjourd worden.

Ik kijk enorm uit naar een nieuw seizoen zonder Manders en de rest binnen de organisatie die nog verbonden zijn al die droevige figuren.

Breda vooruit! Hup NAC!

15   2  
Marco

Als hij daadwerkelijk is bedreigd is aangifte doen zijn goed recht. De actie van z’n zoon is vragen om een tegen reactie. Maar gaat nac dan ook aangifte doen tegen het feit dat hij destijds zogenaamd is bedreigd en daardoor een zak geld heeft meegekregen ?! Over 2 weken zal een andere Haagse wel willen stoppen en zeggen hier niet meer te willen werken, Manders zal weer zorgen voor een flinke zak geld als bonus voor ze. Echt , wat heeft Manders er een puin hoop van gemaakt en bakken met geld over de balk gesmeten.

5   10  
NAC4Ever

@NAC4EVER
12 May 2022, 00:36

Zou je een andere nickname willen kiezen. Ik gebruik deze al een aantal jaar.

4   10  
NAC4Ever

@DAS PHANTOM (BSR)
12 May 2022, 00:21

Ik ga er niet vanuit dat je het ook echt doet. Maar ik zou er in ieder geval mee oppassen. Dadelijk wordt het als een schuldbekentenis gezien.

29   2  
Boerke

Vuilnisman, mag deze zak ook nog mee?

Weer een peloton ME in de tuin gehad Maurice? Dit is keihard provoceren wat je doet. En als er dan reactie komt (die niet door de beugel kan want bedreigen mag niet) weer in de landelijke media als de wiedeweerga in de slachtoffer rol kruipen.

Misselijke etterbak die je bent.

Kijk eens in de spiegel, en als je echt vind dat je zelf niks verkeerd doet wordt het misschien tijd om hulp te zoeken.

Was toch wel lekker hé, dat je nog een vol jaar van onze club hebt kunnen profiteren.

Ik schei er mee uit, ik word steeds kwader. Echt niet te geloven dit.....

29   2  
Noahd

Je had er gisteren überhaupt niet mogen zijn maurice! Of is dat soms ook al een bedreiging?

Wat jij doet en dat vervelende 'kind' (20 jarige gozer) van je is provoceren en ook dat is strafbaar.

Maar nee, wij zijn de familie steijn en oh wat zijn we trots op die middelvinger en wat ben ik toch een toptrainer, 1 minuut van promotie af.

BAH! Een hypocriete kut familie, dat is het!

20   1  
Yellow army ambassadeur

Hoe zou het met oma zijn?

18   1  
NNB

Nou maurice, wees maar niet bang hoor.

Zonder karakter geen karaktermoord

5   1  
Dutchbird

Simpel volk die familie Steijn. Zodra de bedreigers zijn gearresteerd en vervolgens veroordeeld, ga ik daar heel misschien anders over denken. Tot die tijd lekker in hun sop laten gaarkoken.

38   4  
BonoBreda

Zum kotsen sommige reacties op dit bericht, dat zegt eigenlijk alles. Ongelofelijk dat ze nog verdedigd worden. Er was maar 1 actie gerechtvaardigd geweest gister en dat was dat Manders inclusief Steijn uit ons stadion getrapt werden. Helemaal klaar met die mafkezen!

14   0  
NAC nz

Was nooit gebeurd als hij vorig jaar gewoon eerlijk was geweest. Maar een jaar na dato BLIJVEN ze gewoon volhouden zonder bewijs of aangifte

16   0  
Henri

Manders en vriend Steijn willen NAC nog één keer voor het boek wordt gesloten te kakke zetten.

28   1  
Karbonkel

Dit is zeker niet het moment om te zeggen dat de speler die mini Steyn Zaterdag uit de wedstrijd trapt, gekozen moet worden tot speler van het jaar?

24   0  
Nonkel Frans

In het interview komt de aard van de Haagse penose naar buiten. Wat een stijl!
Een klein driftkikkertje die nu al een jaar lang verongelijkt loopt de huppen en met zijn vuistjes in de rondte blijft zwaaien op zoek naar een fittie.
En ja hoor eindelijk weer lekker aandacht want we - inmiddels de hele familie - zijn zooooo emotioneel. Fittie fittie ik wil een fittie. Nu daagt hij Mossou uit. Het houdt niet op.

Wat een ordinair platvloers gedoe. En manders zit erbij en vindt het allemaal goed.
Vond het vast ook een prachtaktie van snotaap Sem. Lekker provoceren en met de vuistjes in de lucht zwaaien. Kom dan kom dan als je kan.

Steyn werkt nu bij Sparta. Eerherstel. Dus hoezo karaktermoord. Hij heeft gewonnen. Case closed. Punt er achter. Hij had en heeft niks meer in Breda te zoeken.
Maar toch dacht hij begeleidt door manders hier via zijn zoon nog ff verhaal te moeten komen halen. Zolang als manders hier nog zit is het boek nog niet gesloten.

15   3  
A van Loon

Bedreigen mag nooit. Maar mocht er weer geen aangifte gedaan worden en geen onderzoek ingesteld worden, hoop ik toch dat Peter Schouten nu wel iets zinnigs voor NAC wil betekenen en een zaak voorbereid voor Smaad en Laster… Daar hebben we meer aan dan het overname plan wat hij wilde presenteren, wat allang was gepresenteerd door anderen. Familie Steijn heeft de club zo toch aardig geschaad…

11   1  
Nonkel Frans

Astumblieft zeg hou Schouten er buiten . Een strafrechtadvocaat die onder zware beveiliging door het leven gaat en niet vies is van wat media aandacht. Zo n man inzetten voor een akkefietje rond een boos trainertje en wat onbehouwen "supporters".? Dat wordt nog meer olie op het vuur en nog meer onnodig gedoe.
Er moet gevoetbald worden. Wanneer worden de verkooppapieren getekend?

32   21  
Der wawa

Echt, heeft dan niemand in de gaten dat de zogenaamde "supporters" deze bedreigingen wel degelijk doen? Onze club wordt door de eigen aanhang vakkundig gesloopt.

Afgelopen dinsdag na de wedstrijd op weg naar mijn fiets bij de jumbo, staan daar 20 sneuneuzen elkaar op te fokken die de hoofdingang willen bestormen want Steijn zit daar ergens. Man man wat een treurnis, en dan beweren dat er geen bedreigingen worden geuit. Dat gebeurd dus wel en in de beleving van de familie Steijn was dat dermate dat vorig jaar beter niet thuis geslapen kan worden.

En dan begrijp ik de reactie van junior na dat doelpunt ook nog wel, slim is anders. Maar ga eens in zijn schoenen staan, die heeft de bedreigingen wel zo ervaren namelijk. Maar ja, dan moeten we ons inleven in een ander zijn gevoel, dat lijkt voor de gemiddelde nac supporter een brug te ver. Onze club is ver heen, zowel bestuurlijk als op supportersvlak.

15   1  
Arubaanse NACcer

Heeft de VAR al naar deze ‘bedreigingen’ gekeken?

5   1  
Angelino Eindbaas

Bedreigingen zijn natuurlijk nooit goed te praten. Jammer dat het gebeurd maar dat gebeurt overal. Als ik in corona tijd nog online ergens op reageerde kreeg ik ook al bedreigingen. Dus dat is een landelijk probleem.

Beste wat wij nu kunnen doen is hier een streep onder zetten. Stuur ze een grote bos geel/zwarte bloemen of hang een spandoek op want zij ruiken bloed blijkbaar.

Natuurlijk heb ik ook een mening over maurice steijn maar vind het niet relevant meer omdat te delen.

18   8  
ctk

@NOAD1976,
En ja hoor daar hebben we onze clown NOAD1976 weer die wel een ontzettende hekel aan zijn ''eigen'' supporters heeft....
Je bent wel een ontzettende droeftoeter aan het worden, wordt een keer volwaasen man!

13   1  
Ohout

Meneer Sem Steijn heeft vorige zelf aangegeven ( in een gesprek die ik nota bene zelf met hem heb gehad) dat hij niet zelf bedreigd is. Hoe kun je dan spreken over weer?

Er zal nu aan beide kant wat uitgedaagd zijn, maar opnaaien is ook gewoon een stadionverbod voor supporters. Geldt dat niet voor spelers?

Overigens zijn bedreigingen niet goed te keuren .

12   0  
jimcp

Er is maar één antwoord. ADO uit de race spelen.

12   3  
BREDA 1965

Ik ga er vanuit dat ie volgende week verkleedt is als mummy ,en in een rolstoel voor de cameras verschijnt.Heeft er echt alles voor over om ONS kapot te maken.Wat hebben wij toch PANNEKOEKEN in huis gehaald zeg....

11   0  
Peter13

Ik zal blij zijn als er nu wel aangifte wordt gedaan. Want dan kan de zaak eindelijk uitgezocht worden. Nu zweven er al een jaar lang beschuldigingen rond zonder enig bewijs. Na aangifte kan de politie uitzoeken of er echt iets aan de hand is. Als er inderdaad echte bedreigingen zijn geuit, is dat kwalijk en mogen de bedreigers aangepakt worden. Zo niet, dan is voor iedereen duidelijk dat Steijn de boeld uit zijn duim zuigt.

11   5  
Ernie

Mensen die dit doen zijn zo dom, ze snappen niet dat zij degene zijn die de club naar de klote helpen.

7   4  
Scheppioni

Wat hier weer van waar is, maar zelf reflectie gedragen zien ze niet..... hopelijk laatste keer steijn in BREDA !! Bedreigen is not done, wat steijn's doen zeker ook nie ! Nooit meer pipo's in ons moi BREDA !!

10   3  
Nonkel Frans

En wat te denken van het volgende scenario:
Sparta blijft in de Ere - en stel Sydney (en Thom) blijft bij Heerenveen en als dan de matches komen en mijnheer Steyn staat nog in functie van de Spartanen langs de lijn dan gaan we zien hoe je dat doet. Je gelijk halen.
Kick ass Sydney kick ass. Die mag dan een punt maken. Namens de hele NAC familie. Strak en sjiek - dus zonder middelvinger maar gewoon met je voeten - zoals een vader zijn zoon dat leert.

14   2  
Mc Guyver

Dat krijg je als je zowel vader als zoon zo provoceert en weer alles oprakelt. Van mij mogen we Steijn zelf aanklagen vanwege de vele grote kostenposten waarmee hij NAC heeft opgezadeld.

25   3  
Das Phantom (BSR)

@NOAD

Jullie, jullie, jullie.

Hou eens op om iedereen over een kam te scheren. Ik heb nooit en zal nooit iemand bedreigen zoals dat nu gebeurd zou zijn.

Daarnaast zijn de mensen van Stichting NOAD naar eigen zeggen niet bedreigd. En als de andere partijen wel zijn bedreigd vind ik dat walgelijk.

Het enige wat je al weken op deze site doet is groepen in kampen verdelen en tegen elkaar opzetten. Ben daar wel een beetje klaar mee.

13   0  
NACPB

Laat hem maar aangifte doen. Dan kan de politie evt OM een gedegen onderzoek doen. En als er dan iets uitkomt diegene gelijk een stadionverbod geven. Mocht er niks uitkomen heeft de communicatie medewerker van NAC wat te doen

13   0  
Badeend

Waar is Manders? Gaat die nog iets zeggen hierover, of over waarom zijn vriendje überhaupt in het stadion was na de "vreselijke situatie" van vorig jaar?

@NOAD1976 - als je niet ziet dat een vriendschapsband met een club als Sparta zoveel groter is dan die misselijke etter maurice, dan snap je er weinig van.

Wat een sneue lui zeg.

16   1  
Pannelap

Deze nieuwe devaluatie van ons NAC supporters, mag je voor 100% op het conto van Manders schrijven. Het respectloze en beschadigingen gedrag van Manders die openlijk flirt met Steijn tijdens een thuiswedstrijd om promotie is vragen om problemen.

Het moment is daar, de aanleiding is er om deze laffe, zelfingenomen, misselijkmakende blaaskaak - die NAC stelselmatig stuk maakt - buiten te trappen.

10   0  
MickJ

Ik ben ben benieuwd wat Hr Manders hier van
vindt , hij eet uit een ruif met nul prestatie.
Hij haalt zijn oude paladijn gratis binnen ,ben ervan
overtuigd dat er is gelachen bij de actie van de
middelvinger van Jr.
Hij huilt met de wolven mee.
Hij is net zo schuldig aan het tumult als M.S
ONBEGRIJPELIJK.
Straks gaat Hr. Manders ook nog eens aangiften
doen in de trant van ,
Ik kon mijn werk niet doen tijdens de wedstrijddag,
voelde me bedrijgd.
Vlug biezen pakken ,auto inleveren en richting
Holland Spoor perron 2.

10   2  
Dos

Als er bedreigd is, los van misschien wat scheldwoorden via social media, dan is dat een zeer kwalijke zaak.
Maar waarom zoekt hij het bewust op door in het stadion te gaan zitten, dat is gewoon provoceren, althans, zo werkt dat bij veel mensen en dat roept emotie op.
Zelfde als je in een Rangers shirt in een Celtic café gaat zitte. Je kan vinden dat dit moet kunnen, maar je weet in de praktijk dat je uit het café geschopt kan worden.
Triest gedrag van Steijn en triest dat ESPN dit een podium geeft en eea wsl veel groter maakt dan dat het werkelijk is.

4   4  
Tonn

Wederom nauwelijks zelfreflectie in de reacties hierboven. We gaan het zien wat de aangiften opleveren. Tot die tijd lijkt het verstandig om zeer rustig te blijven ook in Den Haag. Dit komt niet goed uit voor NAC. Sportief laten zien dat we beter zijn dan ADO, maar hiervoor is een mirakel nodig zaterdagmiddag.

11   1  
D’n directeur

Ik ben wel zo godsgruwelijk klaar met heel die haagse teringkliek. Na zaterdag allemaal oprotten en weg ermee. Gelukkig lees ik dat het lokale alternatief misschien vrijdag of anders volgende week (wanneer hebben we dat eerder gehoord…) de overeenkomst gaat tekenen. Dan kan de grote schoonmaak beginnen.

13   2  
Wanny

@ Tonn

Ik heb niks te reflecteren aangezien ik die mensen nooit bedreigd heb. Het enige dat ik gedaan heb is bijdragen aan Steijns salaris en afkoopsom.

Iedereen moet hier snel een streep onder zetten. Zo escaleert het alleen maar.

En als er mensen bedreigjngen hebben geuit moeten die opgepakt worden. En nooit meer in ons stadion komen.

9   0  
NAC Vooruit!

Wat een professionals zijn Maurice en Sem toch. Zelden twee zulke gefrustreerde karakters gezien. Vol wrok blijven afgeven op NAC, haar achterban en iconen. Erg naïef te denken dat dit geen reacties oplevert.

Zaterdag maar sportief revanche nemen.

Hup NAC!

21   0  
Geelzwartwit

Je komt doodleuk naar een wedstrijd van een club waar je zeker niet geliefd bent. Je wordt daar natuurlijk gezien. De club voor wie je dan bent wint een erg belangrijke wedstrijd in de slot minuten. Je zoon maakt in die wedstrijd een doelpunt en steekt zijn middenvinger naar het publiek op. Het publiek wat jou sowieso niet in het stadion verwacht of graag ziet....

Bedreigingen horen niet maar je hebt wel een behoorlijke plaat voor je kop als je denkt dat bovenstaande (inclusief geschiedenis) vrolijk geaccepteerd wordt en je de vriendelijke groeten krijgt.

Actie - reactie

En als je dan ook voor camera een middenvinger als iets goed benoemd.. Tsja

12   20  
Arie

Deze familie verdient elke bedreiging die ze krijgen. Wat een ellendelingen bij elkaar. Zelf de stenen gooien, maar janken als je er terug krijgt.

4   2  
Geelzwartwit

@bsiderats

Is er nog positief voetbal nieuws? Of ander leuk nieuws? Plaats maar snel een nieuw bericht zodat dit bericht gesloten wordt.

14   0  
Spongebob

Heb afgelopen dinsdag op de D tribune gezeten en daar zat meneer S ook omringd door een hoop ADO supporters.

Die stonden flink te juichen hoor heel de wedstrijd, schandalig dat die daar konden en mochten zitten tussen onze jeugdspelers en hun ouders.

Ze hielden echt nergens rekening, kan ook wat ingetogener zeg.

Meneer S ging niet naar buiten door normaal naar beneden te lopen maar via een deur aan de zijkant van D tribune.

Hij had een vent geweest als hij daar alleen had gezeten maar nee dat durfde hij niet, heel slap persoon.

Maar dat hij zo bezig blijft tegen nac wil zeggen dat we toch wel in z’n hart zitten.
Hij moet toch daar boven staan, wat een losers.

18   2  
Arie

Kan die Sem trouwens niet gewoon geschorst worden voor die middelvinger? Tyfusventje.

9   10  
Cees-2

Laat ik voorop stellen dat ik niet roomser ben dan de paus, maar wat gaat dit alles een verschrikkelijk opgeblazen geheel worden. De kiem daarin is vorig seizoen ontstaan, met ook enorme scheldpartijen op deze site! Dat had destijds niet zo gehoeven. Je kunt Steijn totaal niet moeten, maar dat kun je ook op een normale manier aangeven. Dat was niet zo bij menigeen. Daarmee is het begonnen. Steijn heeft zich na zijn vertrek onhandig uitgelaten over NAC, mede door bovenstaande, niet slim, maar? Weer volop schelden, niet een klein beetje ook. Dat had opnieuw anders gekunnen.

Frustratie bij de familie Steijn daarover loopt uiteraard op, maar e.e.a. heeft hij wel zelf een beetje opgerakeld door na zijn vertrek over NAC te kletsen, maar hij achte dat nodig om te vertellen hoe het volgens hem daar aan toeging.
Slim, niet perse, maar?

We zijn inmiddels een poosje verder. Hij heeft geen moord begaan, heeft vroeger ook zeer verdienstelijk voor de club bezig geweest, dus laat het een keertje los.

Dat had zijn zoon ook beter kunnen doen. Nu zijn de kinderachtige rapen weer gaar. Steijn spreekt nu over bedreigingen, gaat aangifte doen. Hij heeft daarin groot gelijk. Maar beide partijen, weleens gehoord van een storm in een glas water. Niet diegenen die bij dit soort gevallen garen spinnen. Voor hun is dit genieten, zij wachten weer op het volgende. Voetbal is en blijft voor hun bijzaak.

Zeg het volgende tegen jezelf, "beide partijen hebben over dit kinderachtig gedoe enigszins gelijk, we kappen er mee"

Weet je wat dat wil zeggen, we kappen er mee? Dat siert de mens. E.e.a. is het sop in de kool niet waard.

10   1  
Sjef de gevulde koek

Wat een debiel is dit met een enorme plaat voor z’n kop. Kijk eens een keer naar jezelf. Wat voor domme lul ben je om naar alles gewoon naar het stadion te komen en dan je zoon zich zo nog laten gaan. Maar nee, zoals altijd is iedereen gek behalve de familie Steijn. Dit noemen ze uitlokkerij beste Maurice gewoon een vieze actie om nog even na alle ellende een dolk in de rug van elke Nac supporter te steken. En dan met Pipo de clown Manders die je handje vast houd. Lachwekkend en dan nu die verontwaardiging om te kosten.

18   1  
Ivo

Wat een vermoeiende man is die Steijn. Doet zelf nooit iets fout, heeft zich perfect en correct opgesteld richting NAC inclusief zijn zoon.

Ik ben helemaal klaar met deze man en deze soap, maar mijn hemel, wat een dramaqueen is deze vent. Als je de emotie van een voetbalwedstrijd wel kan begrijpen vanuit je kind, maar niet vanuit de thuisclub, dan ben je gewoon dom.

Succes met de aangiftes. Droeftoeter. Of is dat ook al een bedreiging?

5   0  
Geraldo

Wat zal ik blij zijn als het weer over voetbal zal gaan binnen en buiten de club.
Wedstrijdje verpissen en beiden gaan niet opzij. Onvolwassen gedoe, dat is het.

7   16  
Der wawa

@bsiderats

De taal en met name sommige bewoordingen die weer in de reacties verschijnen zijn behoorlijk out of Line. Als site moeten jullie daar sterker tegen optreden is mijn mening, ik lees echt benamingen en roepingen die hier inmiddels als normaal worden beschouwd vrees ik….

11   0  
John de Beuker

Pijnlijk om te zien dat onze zieltogende club een speeltje is geworden voor een paar extreem arrogante Hagenezen. Het is heel hoog tijd dat Manders vertrekt, voordat hij nog meer Haagse vriendjes een contract aanbiedt, die vervolgens de club nog verder mollen en daarna lachend weg worden gestuurd met een dikke zak geld in hun zak (Steijn, Immers, straks Malone, en nu hoorde ik ook Beugelsdijk?). Na het vertrek van Manders zullen er waarschijnlijk nog allerlei lijken uit de kast komen. Arm, arm NAC.

15   0  
Yup

Mossou heeft vorig jaar cynisch gevraagd/gesuggereerd of er wel aangifte was gedaan.
Wat dus idd niet het geval blijkt te zijn. Dus wie heeft er nu gelijk?
Dus die Steijn lult maar wat. Is nog steeds op zijn kleine pikkie getrapt.
Hoe kun je het goed vinden, dat je zoon met zijn middelvinger naar een vak supporters gaat staan zwaaien? En dan het gek vinden dat er reactie komt. Totaal geen zelfreflectie.
Ik keur die eventuele bedreigingen af maar gewoon geen aandacht meer geven die gast.

10   0  
The Cosmic Gate

Ik praat het niet goed als het gebeurt is, maar is hij zelf niet de allergrootste uitdager door zich in het stadion te bevinden in/bij zijn grote vriend Manders ? En dat zijn zoon (die waarschijnlijk nu bij oma aan het logeren zal zijn) hier een extra schep bovenop doet ...
Dan mag je toch ergens wel even in de spiegel kijken en denken hmmm misschien ben ik zelf wel een oorzaak van dit gedoe

Door er zo op door te blijven gaan maakt hij het alleen maar groter en groter, en zal de "haat" alleen maar meer en meer worden, maar foei dat mag niet natuurlijk want Maurice is koning en iedereen moet naar hem luisteren en buigen

Neeeeee Maurice ik mag je niet, en vind dit de zover walgelijke actie van je richting NAC

9   0  
Nachoreca 1

Weet zeker dat Maurice Einstein niet zijn bijnaam is.....
Wat een een naïeve lompe lul. Pfff

12   0  
Wanny

@ YUP

Mossou is journalist, die doen aan waarheidsbevinding. En die gaan dus op zoek naar informatie over hetgeen gesteld wordt. En schrijven dan op wat ze wel of niet hebben gevonden.

Dat zal Steijn ook begrijpen. Die moet niet doen voorkomen alsof Mossou bedreigingen goedkeurt.

13   0  
The Cosmic Gate

Kunnen we als supporters niet aangifte gaan doen naar de familie Steyn wegens smaad ?

22   0  
John de Beuker

Droomscenario: NAC geeft ADO zaterdag op de balletjes en promoveert in play-off-finale tegen Steijns Sparta naar de Eredivisie.

16   1  
Kipiani

Allemaal geregisseerd en strategie. We trappen er nog in ook.
Dom, dom van ons.
De grootste fout in 110 jaar NAC is nogmaals het niet buiten sodemieteren van Manders in de zomer van 2021 door RvC en de Geldzak van Aalst.
De ellende van het afgelopen jaar werd vooral door Manders benut, uitgespeeld en vergroot.
Ongelofelijk dit. Maar waar.

13   2  
ELH

Wat een kneuzen die familie steijn. Zo provoceren en dan raar vinden dat je (bedreigd) word. Eigen schuld dikke bult, oma zal blij zijn dat ze haar klein kinderen weer even ziet.
🖕

10   2  
Svt076

Onze club is helemaal de vernieling in gebracht door Manders & Steijn.. ongelooflijk hoeveel imagoschade wij hebben opgelopen.
Nieuwe eigenaren MOETEN wel een onderzoek gaan doen naar het handelen van MM, en er met een aantal advocaten achteraan. Daar valt echt wel wat te halen

6   0  
Ouwe Jos

Kunnen we niet een spiegel sturen naar huize Steijn: richt hij eindelijk zijn vingertje op de juiste persoon…..

Eigenlijk zegt dit wel hoe dom Maurice is en hoe weinig empathisch vermogen hij bezit: liegen, je oude werkgever keer op keer in diskrediet brengen, dan zo dom zijn om hier zijn zoon aan te komen moedigen (dat is gewoon een keuze, hè), provocatie ‘steunen’ en weer verontwaardigd doen. Daarnaast gaat hij het ook nog op de man spelen.

Sterkte Sparta……

Ik ben regelmatig bij Sparta te vinden (werkgerelateerd) en komt de trainer van Sparta regelmatig een praatje houden in de box na de wedstrijd. Jeetje, daar kijk ik echt naar uit…., not!

13   2  
baosje

en dan moet je nog naar de Den Haag toe a.s. zaterdag.....gooi nog maar wat olie op het vuur ....misselijk stuk gedrocht dat je bent

mocht het zaterdah om een of andere reden in Den Haag uit de hand lopen ..

dan is Maurice Steijn voor 10000 % verantwoordelijk

en moet NAC namens de supporters aangifte gaan doen van opruiing van het volk

voorts neem ik aan dat Maurice Steijn een toegangsverbod voor het leven krijgt bij NAC ?

13   1  
Ric

Ik gun Maurice steijn de nacompetitie nog meer dan onze Tilburgse vrienden!

7   23  
Tip

Weer een en al emotie de reacties hier. Steijn en zijn gezin stellen bedreigingen te hebben ontvangen nu en een jaar geleden. Ik neem aan dat hij die bedreigingen (mails?) heeft bewaard. Anders kan hij ook geen aangifte doen. Bedreigen van iemand en zijn gezin is natuurlijk niet een beetje maar er ver overheen en het is strafbaar.
Dus laat de politie nu gewoon zijn werk doen en blijft er buiten ! Want inderdaad het grootste deel van de NAC supporters doet dit niet en gedraagt zich normaal !

Uiteraard mag je best op een trainer (fikse) kritiek hebben. Die dien je fatsoenlijk te ventileren dan is er niets aan de hand. En andersom is het een trainer zijn goed recht kritiek te hebben op de aanhang en op een deel van de pers die hem het leven, volgens zijn eigen zeggen, erg zuur maken.

Ik zou overigens met al die emotionele , soms zeer groffe, reacties hier ook oppassen. Het maakt de zaak er niet beter op en nu met de aangiftes erbij is het gruwelijk uit de hand aan het lopen. We hebben al problemen genoeg.

10   1  
Wanny

@ SVT076

Hier moet je 0,0 energie meer aan verspillen. Daar worden alleen die advocaten beter van en je blijft eeuwig in negativiteit hangen. Daar willen mensen niet bij horen.

Nieuwe eigenaren moeten zo snel mogelijk nieuwe mensen aanstellen en afscheid nemen van Manders. En ook van alle anderen die onder zijn bewind zijn binnen gekomen. In 1 keer schoon schip maken.

De nieuwe leiding moet zich richten op positieve zaken zodat de achterban zich weer betrokken voelt en verenigd wordt. Zorgen dat er naar buiten toe eens wat positieve berichtgeving komt. Een benefietwedstrijd voor het goede doel, een sponsorpakket voor mensen bij de voedselbank, elke week 100 minima die gratis mogen komen kijken, al die mooie initiatieven van NAC maatschappelijk. Wat dan ook.

Met mensen als Sjoerd, Helene en Chris heb je mooie ingangen bij de landelijke media, dus dat wordt zeker opgepikt.

Iedereen is de huidige situatie zo verschrikkelijk zat dat men snakt naar een glimpje positief nieuws. Dat hoeft nog niet eens promotie naar de eredivisie te zijn. Maar gewoon het gevoel terug dat NAC een club is van ons allen die iets bijdraagt in de regio Breda.

12   17  
Tip

Nog 2 opmerkingen. Dat Steijn niet in ons stadion zou mogen zitten is natuurlijk onzin. Zowel ADO als NAC kunnen tegenstanders worden in de nacompetitie. Hij doet dus zijn werk. En hij ziet zijn zoon voetballen.

De actie van Steijn junior na zijn goal dient m.i. te worden gekwalificeerd als " niet zo onbegrijpelijk van een jonge gast maar wel erg dom..."

10   4  
Ratkopf

Tsja er zitten nu eenmaal best wat amoebes bij NAC op de tribune die niet in staat zijn om tot 10 te tellen, een diploma te halen, werk te vinden. Laat staan dat dit soort figuren in staat zijn om hun emoties te controleren. De enige emotie die ze kennen is dronken agressie en de weg maar social media weten ze vaak wel te vinden aangezien ze daar hun dagen slijten. Dit gedrag is verwerpelijk en niet goed te keuren.

Dit zou steijn toch ook moeten inzien zou je denken. Helaas onbreekt het aan zelfreflectie bij deze laffaard.

12   3  
gjoewie

Jongens, ik ben bang dat jullie nogal wat dingen door elkaar gooien. Maurice Steijn is trainer van Sparta en heeft in die hoedanigheid niets met Adoow te maken.
Sem Steijn is een speler van Adoow en de zoon van Maurice. In die hoedanigheid vind ik het normaal dat MS komt kijken naar een belangrijke wedstrijd van zijn zoon. Iedereen weet nog hoe Pierre tranen zat weg te pinken bij het eerste doelpunt van Sydney voor NAC.
Dat Steijn senior dat bezoek brengt samen met Matijs Manders, die zich al zeven thuiswedstrijden niet had laten zien bij NAC, is natuurlijk oliedom. Had gewoon in het uitvak gaan staan. Was je niet opgevallen, had niemand er problemen mee gehad. Maar nu gooi je willens en wetens olie op het vuur. Vind je het gek dat je dan lelijke mailtjes krijgt?

De actie van Sem Steijn staat op zichzelf. Ik kan daar wel begrip voor opbrengen. Die jongen scoort een doelpunt voor zijn eigen club en tegen NAC. Dan kan ik dat (toch licht provocerend) gedrag wel billijken. Laat ik het zo stellen: ik zou het ook doen. Of nee, ik zou mijn reet aan de B-side laten zien en dan vervolgens naar de overkant rennen en voor vak G nog eens mijn broek omlaag doen. Dus eigenlijk valt die actie van Steijn junior wel mee.

Ik vind het jammer dat ik hier nog woorden aan moet wijden. Het hoofdstuk Steijn - NAC is al lang afgelopen en voorbij. Ik wil er eigenlijk niets meer over lezen of horen.

17   0  
Ata

Namens alle supporters bedankt dat je het vorig jaar niet groter hebt gemaakt dan het was, Maurice.

8   0  
Bertus

Ik geloof dat Steijn alle normen en voorwaarden heeft verbroken die normaliter vastliggen als er een contract wordt afgekocht.
Nota bene verkreeg hij dat ook nog na zelf te zijn opgestapt.
Zijn beste vriend zit echter bij de tegenpartij dus zal deze clausule wel “ vergeten “ zijn en juridische stappen tegen zijn maatje heeft hij blijkbaar niet eens aan gedacht.
De Steijntjes blijven Tokkies dat doet er niks aan af als je een beetje kunt voetballen zie je wel.

17   1  
Paulus 19

Het beste wat we kunnen doen is helemaal niks meer plaatsen over deze fam ik word er moe van Steijn en zijn Calimero gedrag.hij was ook maar een passant en duidelijk niet iemand waar we trots op zijn

19   2  
WvSr

Elke supporter op de B-side kan aangifte doen tegen Sem Steijn. Je middelvinger opsteken met de bedoeling iemand te beledigen is strafbaar volgens Art. 266 lid 1 Sr en bevestigd d.m.v. Jurisprudentie.

14   0  
Ouwe Spionkop

Als Manders binnenkort opgehoepeld is, kunnen we dan er niet eens advocaat opzetten om te kijken wat Manders samen met Steijn allemaal hebben uitgehaald en de clubkas hebben leeggeroofd met hun dealtjes? Ik denk aan deals met vriendjes Immers (ook salaris meegekregen), contractverlenging Malone na 25 gespeelde wedstrijden etc etc.
Steijn beurt nog steeds zijn salaris van NAC en Manders beurt ook € 17.500 per maand zonder wedstrijden te bezoeken. Uit en thuis niet meer te zien.
Ja als we tegen zijn vriendjes van ADO moeten lekker provoceren samen.
Dit moet grondig worden uitgezocht.

11   1  
Nacorakel

Waar blijft het bericht vanuit het NAC-se dat er aangifte is gedaan tegen de familie Steijn en ADO vanwege uitlokking, opruiing met als resultaat bedreiging en het onterecht uitdelen van stadionverboden?

16   0  
Ouwkus

We zijn erg zwaar gewaarschuwd voor Manders en deze shit voordat Manders hier naar toe kwam.

7   0  
Kinderkaartje

Zullen we gewoon stoppen met deze familie van non-valuers aandacht te geven.

In welke vorm dan ook.

1   0  
JH

Negatieve aandacht is ook aandacht, sommige smullen hiervan, zeker de mensen die denken dat ze altijd gelijk hebben.

12   1  
De muzikant

Ik herinner me van Maurice Steijn nog een akkefietje een aantal jaren geleden bij NAC - ADO, net voor rust bij een 0-0 stand een bal die buiten de lijnen rolt waarbij Steijn net doet of hij hem aan de NAC speler geeft en vervolgens een meter of tien verder gooit....En dat als trainer zijnde. Grote kleuter! Dat gedrag beoordelend dan zie je dat kleine Sem echt een zoon van Maurice is.

9   2  
Die ne gast

Toch al weer meer dan 100 reacties. Geen aandacht meer aan schenken.
Hopelijk snel overname rond, Manders eruit en dan kunnen we eindelijk eens vooruit gaan kijken.
Afgelopen jaar was wel één van de zwartste jaren in de NAC-geschiedenis. Niet alleen sportief, maar juist omdat er zoveel chagrijn en tweespalt onder de supporters is gecreëerd en Manders en Steijn blijven dat maar voeden in de hoop de niet bestaande ‘vijfde colonnes’ te breken. De ego’s van Manders en Steijn zijn zo gekrenkt bij NAC, dat ze er alles aan doen om NAC verder in de stront te duwen en het chagrijn te blijven voeden. Dus streep eronder, geen aandacht meer aan geven (alles wat je aandacht geeft, groeit) en laten we ons richten op volgend seizoen, wanneer er hopelijk mensen aan het roer komen die al het moois dat NAC kan bieden wel koesteren en weten uit te bouwen. Sportief, organisatorisch en emotioneel.

4   1  
mmm

Wat een vieze klootzak!! En dan die zoon van hem lekker met z'n middelste vinger naar de B side.
Verschrikkelijke mispunten!!!

5   1  
gedoe

Zucht en iedere copy-paste nieuwssite neemt het relaas van Steijn weer 1-op-1 over.
Comments als 'wat een achterlijke mongolen daar in Breda' ook weer niet van de lucht.

Ik hoop inderdaad dat die overname snel rond is, dan kunnen we eindelijk weer vooruit kijken ipv dit soort negativiteit

14   0  
Brecht

Familie steyn is er een meester in zaken op de spits te drijven. Ik mag hopen dat directie NAC nu eens met een gepast antwoord komt. In de zin van “ we nemen afstand van de beschuldigingen van de heer Steijn . Ons is hier niets van gebleken en vinden het niet gepast dat de heer Steijn afspraken schendt die bij zijn vertrek zijn gemaakt”

13   1  
L.

Ik praat bedreiging niet goed, maar als je je middelvinger opsteekt naar 16000 mensen, kan je je toch bedenken dat daar reactie op komt..... ?

Vind het ook vreemd dat knvb dit soort provocatie toe laat: goed voorbeeld voor de jeugd!!

8   1  
baosje

@Brecht

direct is Manders... en laat dat nu net de grootste holmaat van Steijn zijn !!

1   1  
baosje

direct = directie

46   2  
nec nijmegen

Jongens laat die Steijn obsessie nou eens varen.Dit soort mensen schiet zichzelf in de voet.
Als neutrale toeschouwer vond ik het in eerste instantie allemaal triest wat er zich had afgespeeld bij jullie.Nu,maanden later, zie ik een huilebalk eerste klas die volledig aan het doordraaien is.
En iedere kans aangrijpt om te provoceren.

En dat zien supporters van andere clubs ook,geloof mij maar.
Laten gaan,City is afgewimpeld.Met lokale mensen EN ervaren mensen als AD en TD moet het lukken snel terug te keren.

8   2  
DM

Wat een rancune deze man...het zit nogal diep he Maurice...zielig figuur!

6   1  
Ivo

Zaterdag is er een mooie kans om sportieve wraak te nemen. Ik hoop dat de aanwezige uitsupporters zich laten zien en horen, op een positieve manier die past bij NAC.

En hoe mooi zou het zijn als we ADO alsnog in eigen huis uitschakelen.

De zure Steijntjes zijn de moeite niet waard. Laten we ons richten op NAC.

15   12  
Los Pollos Hermanos

Het ligt altijd aan de trainer. de spelers. de selectie ansich. het bestuur. de aandeelhouders.

altijd. En zodra ze ergens anders naartoe verkassen zijn ze daar wel succesvol. Of ze waren succesvol en als nac ze oppikt, storten ze ineen.

NAC is gewoon een ongelooflijk onprofessioneel bedrijf. In alle facetten is het een amateurclub. Selectie, trainers en andere lieden zijn stuk voor stuk blij dat ze hier mogen vertrekken. Maar het is nooit de schuld van ons. van NAC.

Ik hoop dat ze deze muppets stuk voor stuk traceren en voor het gerecht slepen. Allemaal levenslang S.V. geven. Opflikkeren met dit soort mafketels. En meneer Steijn, oprechte excuses voor deze waanzin. Onvoorstelbaar dat dit kan gebeuren. Ik wens jou en je familie al het goeds.

7   5  
Tommy

Dat de brandweer dinsdag moest uitrukken omdat het stadion in de fik stond na zijn laatste wedstrijd als fopdirecteur, vond ik wel een passende afsluiting van deze donkere jaren.

Intrigant Manders zal vast met een grijns gekeken hebben naar de puinhoop die hij achterlaat en waarvoor hij nog steeds vorstelijk betaald wordt ook. Mogelijk gemaakt door RvC en eigenaren.

Laten we hopen dat we over een aantal jaar kunnen vaststellen dat het hoofdstuk Steijn/Manders het absolute dieptepunt was van een periode van sportief verval.

Laten we stoppen met aandacht te besteden aan het gekrente ego en de provocaties van Steijn. Dankzij Steijn en Manders komt NAC eindelijk in handen van mensen die wél vooruit willen met de club.

Zodra die verkoop geregeld is en Manders zijn laatste factuur heeft ingeleverd, verleng ik mijn seizoenkaart.

5   2  
Nacdictive

Schijt aan Steijn..
Laat dit gaan man. Heeft iemand hem bedreigd, ok, aangifte doen?
Het is een lul, Maurice dan.. Sem snap ik nog wel.
Wij hebben belangrijkere zaken aan ons hoofd dan deze familie..
De 5e colonne mag dit uitvechten.

7   0  
Signase

De KNVB heeft eerder al spelers voorwaardelijk geschorst na het opsteken van een middelvinger (waaronder Ten Rouwelaar), omdat dit tegen de gedragscode ingaat. Er moet dus eerdaags een berichtje uit Zeist komen dat er een vooronderzoek naar Sem Steijn komt.

1   0  
NAC!!!

Wat is waar wat is niet waar???

Maar,

Laat het los beste mensen, hij verdient de aandacht niet, spiegeltje spiegeltje ....


(Al zijn de bedreigingen waar, dan is het een schande)


Op naar betere tijden.

9   3  
Vrouwke

Ik praat bedreigingen niet goed maar in dit geval hebben ze er zelf om gevraagd. Wat denk je zelf als je een middelvinger opsteekt naar de B side. Dat ze voor je gaan klappen?
Wij hoeven dit niet te pikken. Ze hebben hier al genoeg kapot gemaakt

8   4  
Signase

@Los Pollos:

"Ik hoop dat ze deze muppets stuk voor stuk traceren en voor het gerecht slepen. Allemaal levenslang S.V. geven. Opflikkeren met dit soort mafketels. En meneer Steijn, oprechte excuses voor deze waanzin. Onvoorstelbaar dat dit kan gebeuren. Ik wens jou en je familie al het goeds."

Zullen we eerst even afwachten:
1) Of Steijn daadwerkelijk aangifte gaat doen (weet je nog, die "aangifte" na zijn vertrek bij NAC?)
2) Wat dan vervolgens uit het onderzoek naar voren komt.

6   0  
Ben

Zolang er geen klachten binnen komen bij de knvb zullen ze geen onderzoek instellen. Wegens onsportief gedrag van spelers ado ( middelvinger en gebaren maken ) vuurwerk gooien van ado supporters. [email protected]knvb.nl

Belachelijk als ze hiermee weg zouden komen.

15   2  
baosje

@ Noad1976
12 May 2022, 02:52

"@ bsiderats jullie bieden platform voor malloten ""


jij hebt je plek wél dan gevonden is het niet ??

4   0  
Grote Trainer

Waarom blijven we hier aandacht aan besteden?

4   13  
Tip

Ik vind het wel vreemd dat bijna alle reageerders hier blijkbaar de kans hebben gezien de bedreigingen waar Steijn over spreekt te hebben ingezien.

Ik kan over deze casus niets zeggen. Ik weet namelijk niet wat bij Steijn is binnen gekomen. Is het allemaal erg opgeklopt of zijn het echt bedreigingen ? Dat je de vinger omhoog van Steijn jr. enigszins kunt zien als "uitlokking" houdt politie en/of OM echt wel rekening mee. Daarnaast is dit later eventueel voer voor een advocaat, al mag het nooit een reden zijn om iemand prive te gaan bedreigen.

Lijkt me verstandig zo lang we niet weten wat er speelt we er buiten blijven. Als er serieus is gedreigd , nu en een jaar geleden, dan gaat dat om hooguit een heel klein groepje of enkele mensen. Laat die het astemblieft zelf uitleggen als het zo ver komt. En wij er nu allemaal over stoppen lijkt me erg verstandig.

Ben benieuwd of NAC het zaterdag nog spannend weet te maken. Ik vond NAC afgelopen dinsdag tweede helft zeker niet minder dan ADO. Komen we met 0-1 voor dan kunnen er nog gekke gebeuren. ADO is met zijn vaste spits wel een stuk sterker. We gaan het zien, of NAC kleunt erin of onze spelers hebben het er helemaal mee gehad.

20   1  
Naccie1912

Groot spandoek mee komende wedstrijd: Bedreigingen keuren wij af, maar die middelvinger stop je maar in je reet!

8   0  
Naccie1912

Wat ik overigens op Insta lees over onze Seun, dat vind ik veel nieuwswaardiger dan dit.. Vreselijk nieuws, hopelijk komt hij er bovenop. Dan is voetbal maar bijzaak!

10   3  
Kopspion

Het is net Poetin, die geeft ook ons de schuld

4   10  
Dun Diëe

Laat het nou toch eens varen. Als Steijn echt bedreigingen heeft ontvangen van supporters onder ons is dat gewoon heel kwalijk, en nog kwalijker is dat velen hier hun kop in het zand willen steken daarvoor. En ja, het is gemeen van de familie Steijn om te provoceren, en het is ook heel vals om publiekelijk de hele club proberen te slopen terwijl de bedreigingen natuurlijk van slecht een klein deel van de achterban afkomstig zijn die wij liever ook arm dan rijk zijn. Maar er rest ons niets dan verontschuldigingen aan Steijn en familie aan te bieden voor deze imbecielen onder ons en verder te gaan tot de orde van de dag.

Nog even en we veranderen van beste supporters van het land in de meest vermoeiende supporters van het land. Ellenlange verhalen op voetbal fora waar wordt getracht recht te praten wat krom is. Hou gewoon eens op.

11   1  
Vic

Niet erg slim van de familie Steijn om olie op het vuur te blijven gooien net nu het conflict aan het uitdoven was...... Gewoon oliedom!

6   4  
lievereensoaaanm'nzakdanmeteenqrcodenaarnac

Hij komt alleen maar langs om olie op het vuur te gooien. Anders was hij wel netjes thuis op de bank gebleven. Het is en blijft een haagenees. En wij trappen er met open ogen in.

15   4  
WW

Laten we voor eens en altijd ophouden over Steijn. Het voegt niets meer toe, het is verspilde energie. Het zal nooit meer goedkomen tussen Steijn en NAC. De overname is bijna rond, de blik moet op de toekomst gericht worden.

3   2  
Vic

@WW

Helemaal bij eens! Over en sluiten!

19   1  
BijnaWeekend!

Niet van het een of ander. Maar als je zodanig bedreigd wordt dat je onder moet duiken bij iemand. Dan ga je echt niet naar het hol van de leeuw om vrolijk zonder bewaking op het voorplein te lopen. Laat staan dat je het in je hoofd haalt om te provoceren in een stadion met +/- 17k mensen.

Stel hij was destijds bedreigd, wat puur hypothetisch is, aangezien het nooit bewezen is, dan heeft de familie Steijn dat in ieder geval niet als zodanige bedreiging ervaren dat ze zich niet meer vrij durven te bewegen laat staan dat ze ook nog eens durven te provoceren in ''het hol van de leeuw''.

6   2  
Theoden King

Ik heb niet het idee dat het nog goed gaat komen tussen de familie Steijn en de NAC-familie.

Als er echt bedreigingen zijn geuit, is aangifte doen natuurlijk terecht.

Verder voel ik wel voor het voorstel van die bos bloemen en daarna een streep eronder.

Het wordt tijd dat we weer eens wat positieviteit gaan uitstralen als NAC-supporters zijnde. Er is de afgelopen jaren natuurlijk veel frustratie en teleurstelling opgebouwd. Hopelijk gaat het met een nieuwe eigenaar weer de goede kant op.

6   2  
ECG

alle chagrijn wordt in een klap weggespoeld als we zaterdag gewoon met 2-0 winnen.Dan lullen we nergens meer over.

5   2  
Canaar

Ik dacht dat we eindelijk eens van de kerel af waren, niet dus :(

6   14  
Ard

De Nac supporters van tegenwoordig. Slap links zuip publiek zonder ruggengraat! Dat mag niet, dit mag niet oei oei en nu grote meid?

8   2  
Ed

Je kan ook gewoon juichen na een Doelpunt. Provoceren en je middelvinger opsteken en er nog trots op zijn ook. Had normaal gedaan. Nu worden er weer oude koeien uit de sloot gehaald. Laat het rusten. Had een volwassen trainer hoger ingeschat. Daarnaast keur ik bedreigingen wel af (als het waar is).

7   4  
fvf6

Als het echt serieuze bedreigingen zijn is dat zeer kwalijk. Maar ik kan me indenken dat mensen gefrustreerd raken en dan in een opwelling dingen doen en roepen . Manders het grote leeghoofd bij NAC is daar mede schuldig aan door Steijn uit te nodigen afgelopen dinsdag in het Rat Verlegh. Daarbij zou ik Steijn adviseren in plaats van zijn zoon een schouderklopje te geven voor zijn uitdagende reactie richting de NAC supporters , even flink zijn oren te wassen en excuses richting de NAC supporter te laten maken , in plaats van olie op het vuur te gooien tijdens het interview met espn. En geef die Manders maar een stadion verbod . En meneer Steijn wie de bal kaatst kan hem terug verwachten en ga dan niet huilen als een klein kind .

6   29  
Cees-2

Das Phanthom: Ik denk dat zij ook wel klaar zijn met jou. Dat bloemetje, na al deze schrijnende teksten op, ook jouw site! Die, als ik me niet vergis, toch ook onder jou beheer valt? Zou jij dat bloemetje nog aannemen?

Besef je wel wat er allemaal geschreven staat? De impact daarvan. Ik vrees van niet. Als een ander iets doet wat je niet aanstaat, schijnt dat tegenwoordig een vrijbrief te zijn voor dergelijke teksten. Jullie als beheerders distantiëren je in dit geval hier niet van. Dat geeft zeer zwaar te denken.

Ook krijg je nog massaal duimpjes omhoog, als dat jou in "dit" geval vreugde geeft. Sorry, om te kotsen, als dat zo is.

Even voor de goede orde, ik heb totaal niets, dan ook niets met de familie Steijn van doen, nooit ontmoet. Ik ben al wel 50 jaar NAC-supporter. Zie jij die maar eens te halen, schat ik in?

8   11  
Rotterdam

Hardcore woke hooligans in het hedendaagse NAK cultuurtje. Wat is er gebeurd met de rauwe volksclub, waar is het gebleven🤣🤣🤣

7   3  
RV

Ben wel een beetje klaar met die familie Steijn.
De manier waarop Maurice weg ging geeft ook te denken.
Maar goed, als ze aangifte doen zullen ze daar ook wel bewijs van hebben. Waarschijnlijk berichten via de sociale media. Iets wat helaas schering en inslag is bij de jeugd als er conflicten ontstaan. Iedere malloot kan tegenwoordig wat op het internet pleuren, ook wij hebben er dat soort simpele zielen bij.

Ik distantieer me daarvan en het zou bij mij nooit in me opkomen.
Het enige wat ik wel had gedaan (als ik vlakbij Manders en Steijn op de hoofdtribune had gezeten) is ze er vriendelijk op wijzen dat ze beter kunnen opzouten. Vind het jammer (ook op de hoofdtribune) dat het niet gebeurd is. Daar zitten toch ook onze toekomstige eigenaren, leden van de RVC, sponsoren... ik neem aan dat Manders hier flink op aangesproken wordt.

Mijn zoon zou ik ook aanspreken dat het misschien niet handig was geweest. Al zag ik Sem Steijn wel het gif in een wedstrijd leggen waar ik bij NAC jaloers op zou zijn. De vraag is hoe iedereen zou reageren als we aan de andere kant van de medaille stonden.

Goed, snel kappen met onzin te besteden aan de familie Steijn en snel er voor zorgen dat Manders wordt aangesproken en buitengezet.

4   5  
combiispoep

Wie betaald er mee aan een vliegtuigje met text voor zaterdag?

Sorry Steijn, Manders blijf in Den Haag en HUP NAC!

4   5  
scheppioni

Dat zou toch wat zijn ECG !!!
In het nog beste recente verleden kon ons NAC nog wel eens zeer onverwacht verrassen, allen zie ik dit met deze inspiratieloze staf never gebeuren, Ed zingt steeds een lied van de dijk en die waardeloze assistent visser(ook weer gehaald door wie, juist ja), die zit net als de walgelijke ad zijn zakken te vullen met een grijns op zijn smoel !!!
Onze narcist had al lang met een flinke trap onder zijn hol BREDA uitgeschopt moeten zijn !
Niks wachten op overname, onze club is door zo'n malloot volkomen tot schande bezegelt !
Deze lapswans is 10x in het kwadraat van de laatste duistere ad figuren bij ons NAC, daar zijn we helaas kampioen in, met grote dank aan 'redder' van aalst !

6   4  
Vliegende hollander

Beste, huilebalk stein.
Als mijn dochter gevallen is van haar fiets ,dan zeg ik kusje erop, en alles is weer goed.
Dus bij deze.....kusje erop......en niet meer huilen klein steintje

5   11  
De Supporter

Zelfreflectie is hier ver te zoeken!

De middelvinger van Steyn heeft het gedaan, tjee wat zijn “we” ontdaan..

“We” vinden het blijkbaar prima dat er gespuugd wordt in het gezicht van een NAC speler nadat deze na een verloren partij naar het uitvak komt.

“We” vinden het ook lachen als er een beker bier gegooid wordt naar een eigen suppoost, deze jongen was nog te jong/blue om hierop te reageren en liet maar het gebeuren vorige week uit bij Excelsior…

@Cees-2 krijg je duimpje niet omhoog..
Maar bij deze

9   1  
Mo

Maar wel de boel opfokken wat weer een grote leugen ,als je zo bedreigd word kom je niet op de tribune zitten ,en steek dat zielijg mannetje zijn middelvinger niet op aandacht trekkers en leugenaars

5   3  
scheppioni

Idd Mo !
Zaterdag maar afstraffen is onze ijdele hoop.........

4   3  
Naccert

Ik als supporter schaam me voor een hoop mede supporters als ik dit allemaal zo lees.

Wat het ook is “ het ligt nooit aan de supporters” yeah right.

10   3  
Das Phantom (BSR)

@Cees-2

Bedankt voor je uitgebreide reactie.

Ik haal weinig voldoening uit het wel of niet krijgen van duimpjes. Doet mij niet zo veel.

Ik kan voor mezelf spreken als ik zeg dat ik niemand heb bedreigd of mensen intimideer met bepaalde tekstsen.

Het bloemetje was bedoeld als metafoor, dat we hier met z'n allen er lekker een dikke streep onder moeten zetten.

Familie Steijn moet zeker aangifte doen, dan kan er namelijk onderzoek worden gedaan naar de bedreigingen en de eventuele daders worden bestraft. Want als het inderdaad is gebeurd, is dat misselijkmakend.

En als ik je reactie van deze ochtend lees heb ik het idee dat we dichter bij elkaar staan in deze dan je denkt. Volgens mij vinden wij allebei dat je het lekker moet laten gaan, Steijn jr. nog een keer een goeie heupzwaai geven in de wedstrijd en verder geen aandacht aan besteden.

Maar ook in jou geval wil ik toch graag zeggen: Probeer iets meer de verbinding te zoeken in van alleen maar mensen tegen elkaar opzetten. Daar worden we denk ik allemaal beter van.

8   3  
De muzikant

Cees-2, als je al 50 jaar supporter bent dan had je bepaalde dingen kunnen weten als je hier vaker komt. In dat licht is jouw post naar Das Phantom is vele malen erger dan de loze dreigementjes aan de familie Steijn.

7   2  
Fritske d'n Olifant

Oké, je bent een beetje gefrustreerd, boos, tikkeltje opgefokt wellicht door wat zich dinsdagavond afspeelde. Dan ga je t café in, je bestelt een pint om even tot bedaren te komen en je uit je frustratie nog eens samen met je maten. Of je doet hetzelfde thuis in een appgroepje. Heb je daarna nog wat over dan post je een comment op BSR zoals wij hier. Maar dat je serieus tijd en energie steekt om social media accounts of andere contactgegevens van de Steijntjes te achterhalen en om richting hen allerlei ruige taal uit te slaan, dan heb je ze niet alle 24 in een kratje. Laten we dat vooropstellen.

Dat MS aangifte gaat doen is zijn goed recht. Vooral doen. Dat hij weer zijn hele jankverhaal bij ESPN afdraait is alleen maar om zijn eigen straatje schoon te vegen. Het is heel makkelijk om naar het journaille te wijzen als je er zelf een puinhoop van hebt gemaakt. Alsof wij supportertjes niet zelf kunnen nadenken. Het is bovendien MS zelf die steeds de media opzoekt om nadat hij volledig terecht de zak heeft gekregen zijn ex werkgever door het slijk te halen. Nu wil ik de boel niet bagatelliseren of de suggestie wekken dat MS de dreigementen over zichzelf heeft afgeroepen, maar een beetje zelfreflectie is geen overbodige luxe. Het lijkt wel alsof hij zelf zijn periode bij NAC nog niet helemaal heeft kunnen verwerken en nog steeds niet snapt wat hij verkeerd heeft gedaan.

7   3  
Das Phantom (BSR)

@Cees-2

"Ik ben al wel 50 jaar NAC-supporter. Zie jij die maar eens te halen, schat ik in?"

Zou je deze even kunnen uitleggen? Ik hoop en denk namelijk dat ie niet zo bedoeld is als je hem ook kan interpreteren in mijn geval.

Hoor graag :)

4   1  
Nonkel Frans

Het was zoveel beter geweest als de fam Steyn destijds meteen aangifte had gedaan. "....nee toen hebben we het laten waaien...."
In Breda was en is iedereen het er overeens dat bedreigers net naam en toenaam opgepakt mogen worden en naast straf ook een SV krijgen.
Maar nee: Wij van de firma Steyn we blijven zeuren en het blijft emotioneel en alle supporters en het journaille incluis hebben schuld aan karaktermoord en dus de bedreigingen - repeat repeat - en zo ettert het maar door.

Maar goed nu as. Zaterdag. Hoe zit het met de veiligheid van onze supporters bij Ado achter de duinen.? Mogen we aannemen dat Manders meegaat op de uit tribune om iedereen met een NAC hart in het gareel te houden? En daarnaast ook vooral te beschermen want de familie Steyn met hun Ado aanhang is uit op een fittie. Die provoceren graag en hebben daar ook geen problemen mee. Zoals we afgelopen dinsdag hebben gezien. Dit gaat niet goed.
NAC moet daarom aktie zetten op het aanstootgevende gebaar van SS. ( Ja afkorting die de Pa hanteert voor zijn zoon).

Er zijn eerder spelers met Fuck you gebaren gemaand door de KNVB. Dit dient rap en helder afgehandeld te worden met een persbericht van NAC. Alleen dan keert de rust weer. Dat dient voor aanstaande zaterdag te geschieden.

Dus Manders wat gaan we doen?!

8   6  
Veerse naccer

Lekker voor ze ,dikke middelvinger naar hun ,ben trots dat ze eindelijk bedreigd zijn,werd tijd 🖕🏻

7   1  
Arubaanse NACcer

Begrijp niet wat zo’n Rotterdammer hier op het forum doet maar hij raakt met een zin bij mij wel een gevoelige snaar…

‘Wat is er gebeurt met die rauwe volksclub, waar is het gebleven’? Dat er bij mijn club een elftal in het veld staat die het gewoon maar goed vind dat er een speler van de tegenstander een middelvinger naar het publiek opsteekt? Niemand die daar even een kaart voor pakt? Blijf NAC supporter voor het leven maar het wordt je af en toe niet makkelijk gemaakt…

0   5  
Cees-2

Das Phantom (BSR): U iets trachten uit te leggen is haast een onmogelijke opgaaf. U bent mijns inziens iemand die zich oeverloos uitput om vooral maar de aller kleinste hiaten (intrepeteren) te vinden in andermans teksten.

Daar pas ik zodoende (uitleggen) voor.

Wat betreft het opzetten tegen elkaar, een hersenspinsel van de hoogste orde uwerzijds. Verder blijf ik onomstotelijk bij mijn mening, gelukkig sta ik daar niet geheel alleen in. Dat laatste is niet opmerkelijk te noemen. Verder veel succes met uw site die ik vooral volg om de teksten met inhoud. De rest kan me gestolen worden, echter tot een bepaalde grens. Die grens overschrijden jullie met regelmaat. Hier laat ik het bij, omdat ik besef dat e.e.a. trekken is aan een dood paard. Nogmaals succes.

4   1  
Veerse naccer

NOAD1976
Ga weg man met je boete ,ze lopen zelf te uitdagen moet die maar lekker in den haag doen niet hier,hij zou juist boete moeten krijgen .als er pleuris uit breekt hebben supporters het gedaan.Dan moeten ze het zo maar leren ,wie denken hun dat ze zijn

Laad alle berichten na dit bericht in