Wij gaan niet opzij

FC Eindhoven - NAC: Man of the Match

Das Phantom

NAC kwam gisteren twee keer door stom balverlies op achterstand tegen FC Eindhoven, maar twee keer wist de ploeg van trainer Ruud Brood weer een doelpunt te maken. Op het laatste moment kon de winst nog worden gepakt, maar de paal bracht redding voor de Eindhovenaren. Wie vonden jullie dit weekend de beste speler aan de kant van NAC? Stem nu!

B-Side Stats: FC Eindhoven - NAC (410 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
P. van Anholt
-
R. Riera
-
S. van Hooijdonk
-
J. Noblejas
-
J. Mashart
-
L. Ilic
-
A. Verschueren
-
I. Ilic
-
M. El Allouchi
-
O. Boussaid
-
F. Stokkers
-
H. Dogan
-
A. Filipovic
-
0,0
O. Boussaid
5,8
M. El Allouchi
5,1
I. Ilic
5,6
A. Verschueren
6,2
L. Ilic
5,4
J. Mashart
4,9
J. Noblejas
6,5
S. van Hooijdonk
5,8
R. Riera
6,7
P. van Anholt
5,7
N. Olij
7,0
A. Filipovic
6,3
H. Dogan
6,3
F. Stokkers
5,1
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Fotoalbum: FC Eindhoven-NAC (2-2) 2 reacties
27 Reacties
29   8  
Maarten

Wat waren de broertjes Illic gisteren slecht zeg. Snap de wissels wederom niet met V Hooijdonk als het meest vreemde. Was de enige die nog enigzins gevaar stichtte. Erbarmelijke slechte wedstrijd gisteren en met een gelijkspel mag je nog in je handen wrijven.

15   46  
on fire

sorry dat ik het zeg maar wat een saaie sfeer actie was het gister.
Ik snap dat het veel tijd/geld kost maar probeer weer eens vaker te collecteren en vraag om vrijwillegers!

ik heb de afgelopen twee jaar nooit meer een actie gezien dat ik denk wauw.

ik zeg masaal collecteren voor en na de wedstrijd!

11   4  
Italo (BSR)

Het is ons bekend dat er een bug zit in het MOTM-formulier. Hier werken we aan. Probeer de cijfers op een later moment aub alsnog te geven.

29   8  
Maarten

Wat waren de broertjes Illic gisteren slecht zeg. Snap de wissels wederom niet met V Hooijdonk als het meest vreemde. Was de enige die nog enigzins gevaar stichtte. Erbarmelijke slechte wedstrijd gisteren en met een gelijkspel mag je nog in je handen wrijven.

16   6  
sjef de gevulde koek

feit maandag winnen en je slaat een gat van 6 punten en is er totaal niks aan de hand. We gaan het zien. Zal dus tussen de graafschap exselsior nac en cambuur gaan dat is wel duidelijk.

9   6  
Scheppioni

Het cv duo wat mijn betreft, zeker met nu weer zo'n falende linksback en flank !!

9   4  
F8Hipster (BSR)

Er kan gestemd worden. Bugje is gefixt.

11   15  
Optimist

@Sjef

Door Excelsior mag een dikke streep en door de Graafschap alvast ééntje met potlood. De strijd om het kampioenschap gaat tussen Cambuur, dat het met onze afdankertjes moet doen en NAC.

NAC speelde overwegend prima, maar Eindhoven helaas ook.
Het is knap dat we twee keer van een achterstand terug kwamen, er zit veel veerkracht en karakter in dit team. 14 Men of the match.

1   12  
Wolfmanjack

Buxje gefixt. Maar de opstelling klopt niet. Waar is van Hooijdonk? Zie hem niet terug. Of is dat omdat hij zo slecht speelde. Buiten dat doelpunt geen enkele bal geraakt.

3   6  
mmm

Wat heeft iedereen slechte punten. Het was dan ook niet om aan te zien. Hopelijk veel beter tegen de Graafschap. En wat een vrije trap van Noblejas, fantastisch!!!

11   3  
RV

Door Excelsior kan helemaal nog geen dikke streep. Hebben ook al lastige uitwedstrijden achter de rug tegen bijvoorbeeld Go Ahead en Cambuur. NAC heeft tot op heden ook een relatief makkelijk programma gehad (van de onderste zeven clubs hebben we er vijf in uitwedstrijden gehad) en in de tweede competitiehelft komen er nog heel veel lastige uitwedstrijden.

Als we daar hetzelfde op de mat blijven leggen gaat NAC het iedere uitwedstrijd heel lastig krijgen. Ik vind het veldspel redelijk, centraal staat het oké (zeker achterin) maar de backs zijn zwak (hopen dat Noblejas snel naar de linksback kan) en voorin is het toch ook te mager, we creeren echt helemaal niets en zelden zien we een doelpunt dat voorkomt uit een goede combinatie of een voorzet.

12   7  
Ojee

Lees ik hier nou serieus iemand die Sidney de beste speler vond? Hij raakte geen pepernoot, zette niet 1 keer druk op de tijdrekkende keeper en verloor de bal een aantal keer zeer knullig, waardoor Eindhoven gevaar kon stichten.
Niks tegen Van Hooijdonk (au contraire), maar die wissel was logisch. Dogan dook wel gelijk richting die keeper en heeft duidelijk meer ervaring.

Verder was het niet heel best. Niet 1 kans op goal volgens mij in de eerste helft. Ze zouden allemaal m.u.v. Olij een ongehoorde schop onder hun reet moeten krijgen voor anvang wedstrijd. Misschien dat ze dan eens vanaf minuut 1 kunnen voetballen zoals ze de laatste tijd vooral alleen in de tweede helft doen.

Hopen dat er tegen De Graafschap vanaf het begon vol voor gegaan wordt.

11   22  
Forza 1912

Iedereen die Sydney een hoger cijfer geeft dan een 4, is zeker niet bij de wedstrijd geweest. Of hij heeft heel veel vriendjes.

14   5  
Belgische Naccer

Beste BSR. Ik kan op een mac in google chrome (en in safari ook niet) geen duimpjes omhoog of omlaag geven. Kunnen jullie dit oplossen?

Verder on topic: Olij en Noblejas besten van het veld. Zwakste schakel: El Allouchi en ook Mashart, maar dit laatste kwam vooral omdat Allouchi weer continu balverlies leed en Mashart er weer achteraan kon hollen. Mashart brengt aanvallend ook veel meer dreiging dan Allouchi.

Je hebt mogelijkheden genoeg met Boussaid, Filipovic, Dogan, allemaal zo veel beter dan Allouchi.

2   3  
F8Hipster (BSR)

Ik zal het melden bij RB Media. We hebben meer meldingen binnen gekregen.

2   6  
Dntiet

Zet aub eens die gekleurde brillen af..

Hup nac

13   3  
Barry b

Monsalve terug dan noblejas links back, wat mashart af en toe laat zien is verre van het niveau wat wij na moeten willen streven. Eigen jeugd graag, maar niet ten koste van alles.

4   1  
Guuske

Het seizoen duurt nog lang. De kampioen is echt nog niet bekend. Nac speelt al weken matig maar pakt wel de punten. Als ze straks een periode wel goed gaan spelen.... dan zijn dit belangrijke punten.

7   2  
Joop

Verloren de slag op het middenveld er moet een creatieve middenvelder snel bij komen en oefeningen bij corners

6   7  
Henri

Ik sprak pas nog een oud NAC speler en al jaren amateurtrainer. We kregen het even over Mashart. Zijn reactie:" Als ik ga scouten bij de topamateurs heb ik binnen drie maanden een betere linksback dan deze Mashart.
Ik vraag me af waarom dergelijke middelmaat uit deregio Rotterdam gehaald moet worden. En dan krijgen ze nog een meerjarig contract ook. Nou ja, als je van je (weinige) geld afwilt.

6   2  
Ert

Kan aan mij liggen, maar het middenveld is op Verschueren na echt een probleem. El Al komt maar niet in z'n spel en de heren Ilic vertragen ontzettend het spel, zeker de 1e helft. Als je de bal aangespeeld krijgt, moet je al weten wat je wilt gaan doen en niet een paar seconden blijven staan of maar een metertje een kant op gaan.
Daarnaast is er al genoeg gezegd over Mashart, helaas. Als Monsalve terug is, zal hij weer op de bank plaats nemen.
Daarnaast moet er echt een andere spits komen die ballen überhaupt vasthoudt. Met zo'n middenveld kan de afvallende bal niet opgevangen worden.
Leuk dat Sydney zoveel heeft gescoord (ben ik blij mee, begrijp me niet verkeerd), maar ik vermoed dat er veel meer rendement te behalen valt met iemand anders in de spits. Wellicht toch weer Stokkers in de spits met Dogan erachter (aanspeelpunt).

Maar ik laat me morgen graag verrassen

3   2  
Henri

Fascinerend te lezen dat sommige mensen een veel scorende spits, die nog veel moet leren, maar wie is dat niet binnen deze selectie, eventueel wilt vervangen door een speler met al jaren ervaring in de KKD en die wekelijks aantoont er geen hout van te kunnen. Zet Sidney in de winter maar op de transferlijst. Is waarschijnlijk binnen 5 minuten vertrokken. Interesse zat. Waarschijnlijk zijn deze mensen minder kritisch als een speler uit Rotterdam komt of Slovenië of i.d. Past allemaal in het rijtje Van de Borgt, Schalk, Seuntjens etc.

6   1  
RV

Allemaal leuk en aardig betreffende Mashart maar door alle kenners binnen NAC werd Mashart vaak genoemd als zeer talentvolle linksback. Iedere keer als ik mensen sprak werd er geroepen: "er komt een goede linksback aan". Die mensen zien dat niet voor niets en de NAC opleiding verdient ook wel een beetje krediet, er is best aardig werk geleverd de laatste jaren.

Ik zie wel veel foute dingen maar het team draait ook niet goed en speelt zelden direct. Iedereen wil lekker dribbelen (El Allouchi, Boussaid, Ilic) en zelden wordt de directe combinatie gezocht. Dat is echt een wezenlijk verschil als je naar Cambuur en de Graafschap kijkt. Die staan met 2 passes in de zestien, bij NAC gaat het over diverse schijven in een veelal te traag tempo. Het is vrij beschamend hoor als je in de eerste helft tegen EIndhoven twee halve kansjes weet te creëren. Allemaal leuk die zaalvoetballers maar de meeste middenvelders kunnen nog geen krachtig schot op goal lossen van buiten de zestien.

Mashart komt veel te veel aan de bal op dit moment, hetzelfde geldt voor van Anholt. Als Mashart gewoon zijn snelheid kan benutten en beter wordt in zijn voortzetting voor de goal dan is het helemaal zo'n slechte speler niet voor dit niveau.

1   1  
Sjak

@F8Hipster (BSR)

offtopic
Onder Firefox (windows en linux) werken de duimpjes ook niet.

2   0  
Bartesi

2 tegen doelpunten die zeer onnodig zijn. Boussaid gaat verschrikkelijk on de fout bij 2-2.

Van Anholt loopt weer achteruit. Mede door het niet verdedigen van deze ervaren back krijgen we al 2 seizoenen doelpunten tegen.
Ik had in de KKD verwacht dat hij er bovenuit zou stijgen. Het tegendeel is helaas waar.

Ik zou graag Schouten zien in de komende wedstrijden.

Verder is de basis goed, maar het niet creëren van kansen is zorgelijk. Er zijn genoeg kwaliteiten aanwezig om dat te doen keren. Daar heb ik wel vertrouwen in.
Als het tempo van het spel omhoog gaat kunnen we elke tegenstander slopen.

1   1  
JN

Mashart en Sidney zijn er idd nog niet, maar komen er wel. Natuurlijk is Mashart nog niet op het niveau van Noblejas. Hopelijk binnen 2 jaar wel en daar kunnen we hem bij steunen. Zelfde geldt voor Sidney. Sidney is eigenlijk nog geen basisspeler-niveau voor top KKD, maar is wel beter dan z’n concurrenten tot nu toe.

2   1  
RV

Noblejas is misschien iets stabieler op die linksback maar ook echt niet de missing link. Daar werd ook over gesproken bij Dogan, natuurlijk die moet zich nog gaan bewijzen en komt van een blessure. Maar zowel voor zijn blessure als afgelopen week kon hij me (zonder gelijk kritisch te zijn) helemaal niet bekoren. Te vroeg om van een missing link te spreken, de stap naar NAC is ook voor deze jongen heel groot.

Het is wel te hopen dat hij uiteindelijk die missing link gaat zijn want anders ziet het er in de voorste linies en op het middenveld pover uit.

El Allouchi en Boussaid gaan er samen misschien 10 maken.
Ik blijf pleiten voor Ilic op de nummer 10.

Misschien vreemd maar wat is de status van Boris?
Natuurlijk heeft iedereen gezien dat het geen geweldenaar is maar een keer een vent in de spits waar de rest bij kan aansluiten (en we wel met 2 stappen in de zestien zijn) zou niet verkeerd zijn. Apart dat hij zo weinig gebruikt wordt.

0   0  
foxn

eens met on fire!!

Laad alle berichten na dit bericht in