Wij gaan niet opzij

'FC Eindhoven zakt naar vijf ton in vraagprijs de Rooij'

Thiestemberg

Na enkele weken stilte is er weer een klein sprankje hoop voor zowel Kaj de Rooij als NAC. FC Eindhoven is volgens BN de Stem gezakt in haar vraagprijs voor de talentvolle linksbuiten, van zeven ton naar vijf ton.

Eerder bleef FC Eindhoven vasthouden aan zeven ton waardoor NAC de onderhandelingen staakte. De blauw-witten wachten ogenschijnlijk op een andere ploeg die de zeven ton wel zou kunnen ophoesten. SC Heerenveen haakte echter al vroeg af waardoor FC Eindhoven nu toch een beetje tot NAC is toebedeeld als het de Rooij wil verkopen.

Dat FC Eindhoven de Rooij toch kwijt wil is geen verrassing. Gedurende de transferperiode kwam er veel nieuws naar buiten over de peniebele financiele situatie waarin de Eindhovenaren verkeren. Zo kon testspeler Vinnie Vermeer alleen op amateurbasis tekenen, hebben ze in totaal maar veertien contractspelers en had de club geen geld voor een ijsbad in de kleedkamer. 

Bron:
B-Side Rats, BN de Stem
104 Reacties
312   9  
Wanny

Wat was het vorige bod van NAC, 350k?

Dan bieden we nu 330k, want inmiddels zijn er alweer een paar wedstrijden geweest waarin ie niet met ons mee kon doen

71   3  
Rikkert

Afgelopen wedstrijden toch wel gezien dat Kaj meer dan een welkome aanwinst zou zijn.

86   11  
Talentje

Nou €400.000 bieden met een promotie bonus van €50.000 en afronden! Come on NAC!

84   5  
Boom

Ik hoop echt dat hij komt, maar 5 ton is nog steeds te veel geld.

312   9  
Wanny

Wat was het vorige bod van NAC, 350k?

Dan bieden we nu 330k, want inmiddels zijn er alweer een paar wedstrijden geweest waarin ie niet met ons mee kon doen

36   6  
Jeroen

Kijk dat is goed nieuws op de vrijdag morgen. Die speelt over een week bij ons. Hopelijk weten we hem binnen te harken voor 350.000 met doorverkoop percentage van 15% lijkt mij een prima deal. Hopelijk gaat nac geen 500.000 betalen is nu gewoon net teveel risico denk ik met ons budget. We zullen het zien.

24   5  
Bladran Yanco

Kaj wilt graag, NAC wilt graag, FC Eindhoven moet en er is geen andere club die concreet is geworden. Gewoon vasthouden aan de vier ton, FC Eindhoven moet dus die zakken waarschijnlijk toch wel weer. Nu water bij de wijn doen is vragen om te veel te betalen.

69   6  
Dino Zoff

Het had beter geweest als er had gestaan "FCE zakt 5 ton in vraagprijs". Ik wens de Eindhovense kwezels veel succes met een gedemotiveerde speler die eigenlijk naar de Parel vh Zuiden wilt.
2 ton en een reep chocolade, klaar.

Oh en @BSR:
"Dat FC Eindhoven de Rooij toch kwijt wil is geen verassing. "
Maak daar eens veRRassing van, het is geen crematie ;).

38   0  
Plastieke annemieke

Echt heel dom gehandeld wederom door eindhoven en goetzee.

Je komt zometeen op het zelfde bedrag uit ongeveer dan 3 weken geleden . Misschien 50 k meer.

Die 50 k had nac 3 weken geleden ook wel betaald. Dan had je ruim de tijd om versterkingen te halen of andere dingen te regelen.

24   3  
dennis

De markt is er helemaal niet naar op dit moment.
Ik zou het gokje wagen en tot de laatste week wachten. Maximaal 3 ton . Daarnaast hebben ze tegen die tijd spelers nodig. Er zijn vast nog wel een paar gasten die hier niet aan de bak komen die in Eindhoven minuten kunnen maken. Met 13 spelers (Als de Rooij weggaat) lijken me speelminuten gegarandeerd.

24   1  
Perino

Duidelijk , 300.000 nu , 50.000 bonus bij promotie van NAC Breda naar de eredivisie !!
Afgehandeld !!!

26   0  
Thiestemberg (BSR)

Het laatste bod van NAC was 300k + 100k promotiebonus volgens de Stem.

16   3  
Eljé

Ik vind de insteek van Wanny wel de beste. We hebben al een paar wedstrijden zonder hem moeten doen inderdaad.
Als alternatief kunnen we ook kijken of we voor die vraagprijs een paar punten die De Rooij heeft gewonnen voor FCE kunnen meetransfereren?

20   5  
Tegel

Kunnen via Azalp ofzo wel een ijsbad regelen en onze talenten Kali en Leigh naar Eindhoven sturen ipv 4 of 5 ton.

22   2  
Henkie

3 ton met een promotiebonus is zat. Niet verhogen en gewoon ultimatum stellen: Voor deze datum akkoord en anders nemen we een andere buitenspeler.

Eindhoven moet inderdaad. De speler wil. Niet te veel betalen.

13   8  
Simpson

Halen, over een jaar is Kaj minimaal een miljoen waard.

32   3  
Chris W.M.

@dennis

Juist nu doorpakken. Er heeft een club zich bij Sparta gemeld voor Rayhi, en dat is hun enige linksbuiten. Speler wil graag, clubs moeten er alleen uit zien te komen. Sparta is nu echt zo'n club die scout in de KKD dus zou zomaar kunnen dat zij zich gaan mengen in de strijd.

5   9  
MickJ

Met de juiste verdere afspraken, doorverkoop enz.
Tegenbod 4,5 maar zo snugger is Hr Manders wel.
dan D O E N
======

14   1  
Gevleugelde Stadsrat

4 ton met bonus is nog steeds erg veel geld voor een buitenspeler uit de kkd. Hij is ongetwijfeld een groot talent dat zichzelf zal uitbetalen, maar je moet wel realistisch blijven.

Ik ben eerder bang dat clubs die merken dat ze nu niet zo lekker draaien in de top kkd of eredivisie hun kans schoon zien om Kaj alsnog te kapen

12   2  
Willem 4,5

Laat ze maar het 'heen en weer ' krijgen daar in Eindhoven. Gewoon wachten, dit was voorspelbaar. De deadline begint te naderen en dan worden ze nerveus. Ineens met 2 ton zakken betekent dat ze behoorlijk te hoog zaten met hun vraagprijs. Nog een tonnetje zakken en we kunnen praten, en anders maar niet, dan hebben ze een Kaj die de klere in heeft en volgend jaar voor € 0 wegloopt.

18   0  
Klundert

Die Vinnie Vermeer is nergens geslaagd en toch komt hij altijd weer aan de bak bij clubs waar Smulders een rol in heeft gespeeld. Wat ziet men toch in die jongen?

13   0  
JanO

Er hebben verschillende clubs op de tribune gezetten om naar De Rooij te kijken.
Niemand naast NAC heeft geboden, De Rooij wilt graag en Eindhoven heeft geld nodig.
Dat lijkt me een goede positie om te onderhandelen voor NAC.

12   62  
Rubenac

Denk Zelf dat NAC met een ruil deal bezig is.
Bevoordeeld 350000 plus Dogan en eventueel nog een promotie bonus.
Hun meteen een vervanger op die positie en geld.
Wij van Dogan af, die toch hier niet kan aarden.

29   4  
E. Ricvan

DOEN, investeren in de toekomst. Droom voorhoede met Sydney

6   8  
Scheppioni

Met Talentje eens !
Ons NAC is wel eens vaker niet daadkrachtig geweest, 4 ton plus 50.000 promotie bonus, voor beide partijen prima !

15   2  
TpT

5 ton is nog steeds teveel voor een 19 jarige speler van FC Eindhoven met alle respect. Doet overigens niets af aan de kwaliteiten van De Rooij zelf hoor, misschien is hij het dubbel en dwars waard maar zijn CV is gewoon niet op dat niveau.

2.5 tot 3 ton is gewoon marktconform. NAC betaalt ook zelden een transfersom dus meer dan dat zou ik in deze tijd ook niet echt verantwoord vinden.

Desondanks hoop ik wel dat hij komt, we kunnen hem goed gebruiken, maar wel onder gezonde voorwaarden.

11   9  
steven73

ruilen voor kali en leigh met dikke strik erom

6   12  
NB

Gewoon lekker vandaag aan de tafel gaan zitten en er een klap op geven. Dan hebben we de 2,5mln van Van Hecke nog steeds te besteden. Daarvan kan je 1,5 mln stoppen in de club, 300k in de jeugd en dan heb je nog steeds 700k over om jezelf wellicht te versterken.

9   4  
Robbie Rafello

Ik weet het niet, het lijkt me een (te groot) risico voor nu. Er zijn in het gerecnte verleden NIET zoveel "toppers" die toen ze eenmaal bij NAC kwamen, ook hun vorige niveau haalde. Mijn gevoel zegt dat dit bij Kaj ook zo is .

15   1  
Benassi

Zo te zien valt het blufpoker van Goetzee onze kant op. Welkom Kay!

11   8  
sjef de gevulde koek

Zou mooi zijn als we Dogan nog kunnen slijten en dan snel deze jongen ophalen.

8   2  
Nachoreca1

Wel mooi dat iedereen ineens weet wat te beidenen hoe uit te onderhandelen...hahaha komt sowieso goed hoor. Kaj speelt hier binnenkort.

2   1  
Nachoreca1

Weet te bieden...

24   0  
geelzwartwit

De komst van deze speler kan een rol spelen bij het bijtekenen van Sydney.

NAC gaat met de Rooij namelijk anders spelen. En daarmee zou Sydney veel meer het type spits kunnen zijn die daar optimaal bij past.

Het waren de sportieve redenen dat Sydney weg wilde. Als De Rooij komt Sydney in de spits en Immers erachter en Veenema op rechts. En Steijn dat als basis ziet dan zie ik Sydney graag blijven.

Een ton meer voor De Rooij kan een vetlenging van Sydney als gevolg hebben.

Wat is dan een ton meer waard.

Stof tot nadenken voor NAC en een positieve wending.

26   2  
Ki Utsuri

Vraagprijs 400.000
Vraagprijs 700.000
Vraagprijs 500.000

En dan? Als NAC het bod wijzigt gaan we weer naar 800.000 ? FCE heeft zich daarmee als een onbetrouwbare partij en als onbetrouwbare werkgever geprofileerd. Daarmee hebben ze zichzelf in een lastig parket gedraaid. Die club en TD hebben een probleem als ze deze deal opblazen.

Kaj de Rooij werd afgelopen weekend gewisseld vanwege pijntjes. Die is dus ook niet direct 100% inzetbaar en belastbaar.

Vanuit NAC niks wijzigen aan het bod. Die 300.000 plus bonus (100.000) is de speelruimte en boven de 400.000 houd het op. Bod kan je eventueel verbeteren door een verschuiving naar 350.000 plus 50.000 bonus.

Ook Sparta gaat geen 400.000 euro op tafel leggen. Die vonden 250.000 euro voor Olij al te veel en kozen toen voor Van Leer (....).

8   0  
Geeltjes

Ik zou het mooi vinden als hij komt, maar 500k is te veel. Zoals meerdere hier zeggen, 350k is wel de Max. Goed is goed, maar moeten niet overdrijven.

1   3  
geelzwartwit

@NB

En van de 700.k moet er een groot deel terug naar de overheid

6   0  
canaar

Niet meteen toehappen, hij heeft de voorbereiding nu toch al gemist en Eindhoven moet verkopen want ze staan er financieel zo slecht voor dat ze geld nodig hebben. En aangezien er geen andere partijen serieus geinteresseerd zijn zullen ze vanzelf gaan zakken. NAC moet zijn hand niet overspelen.

27   3  
't veer

Vind het wel opvallend dat de tendens is dat 4 a 5 ton te veel is voor een kkd speler is maar dat er bij Riera over miljoenen wordt gesproken. Als je de laatste wedstrijden van Eindhoven bekijkt is hij het meer dan waard. Of het verantwoord is kan Nac alleen zelf over oordelen.

23   0  
JimGoose

NAC zou gek zijn als ze nu verhogen. Goetzee en Scheepers hebben het geld nodig om hun eigen salarissen te betalen, die worden vanzelf zenuwachtig.

Wat ik wel een goed teken vind is dat De Rooij gewoon is blijven doortrainen en spelen.
Dat getuigt van karakter. Zou hij bij NAC zitten en willen vertrekken: we weten nu dat we dan niet met een jankende kleuter zitten opgezadeld.

12   1  
Kipiani

Afgelopen maandag was wederom het bewijs, ondanks de drie punten, dat we voor geen aanspeelpunt en totaal geen dreiging hebben. Dan kom je niet aan voetballen toe, ook niet met Haye.
Die 12 uit 4 is heel goed en lekker.
Sydney kan goals maken, maar moet echt nog verder groeien, dat gebeurd ook wel met zijn instelling en ambitie. Maar hij is nog geen aanspeelpunt waardoor je aan voetbal toekomt.

13   1  
Thiestemberg (BSR)

Chris W.M.

Zelfs als Rayhi weggaat zie ik Sparta niet zo’n grote transfersom wegleggen. Misschien een ton of 3 maar zeker geen 5. Plus de Rooij komt zelf liever naar NAC dan naar onderkant Eredivisie.

9   1  
Dandeman

@ KI UTSURI

Kay had inderdaad pijntjes, maar wie zegt dat dat echt zo is? Minder motivatie kan daar al een rol in spelen!

10   0  
Ed

Voorin moeten we meer dreiging hebben. Achterin gaat het nu goed. Aanvoer vanaf de flank met van Hooijdonk/bilate/venema komen er meer doelpunten. Plus kaij is een handenbinder

19   2  
Hont

Eerst 2 huurspelers uit het 2e bieden. Mochten ze dat weigeren, er 3 van maken. Zo doen grote clubs die net veel transferinkomsten binnen hebben gekregen dat.

Zonder gekkigheid, 350 nu en 100 bij promotie en de deal is rond toch?

6   1  
Gjoewie

Een ijsbad? Oei, garnaalvorming in de liesstreek... 🍤🍤🍤🍤🍤

Met de deadline van de transferperiode in zicht worden ze vanzelf wat losser in Eindhoven. Desnoods komen ze hem zelf brengen.

5   10  
signase

Heb geen Fox Sports. Dus heb de Rooij eerlijk gezegd nog niet zien voetballen. Daarom de vraag: is hij echt zo goed? Goed genoeg voor al deze heisa? Ik vraag me dat mede af omdat NAC als enige geïnteresseerde club over is gebleven.

8   2  
De Bolle Damen

NAC moet nu wel gewoon toeslaan.
Het laatste bod geldt waarschijnlijk nog en daar moeten wij en zij het mee doen. Niet gaan friemelen en gaan bluffen en het proberen hard te spelen. Gewoon binnenhalen voor het laatste bod. Kai wil , NAC wil, EHV wil.

Als we nu niet toeslaan, gaat ie echt ergens anders heen.

8   5  
Maarten

Keihard spelen. Geen cm toegeven. Hun hebben een groter probleem als ons. Wij mogen, hun moeten.

13   2  
Klentje

@ Chris W.M,
Ik denk niet dat Sparta een concurrent is, maar eerder Heracles mocht van der Water daar vertrekken.

13   1  
H.V.M.

Die vermeende blessure van Kaj heeft ons inmiddels twee ton opgeleverd zullen we maar zeggen!

8   3  
ome cor

Volgens mij vroeg Eindhoven ook een belachelijk doorverkoop percentage.
Niet doen !

Zij zitten in financiële nood, dus gewoon een normaal bod doen en het is graag of niet.

4   1  
sjef de gevulde koek

Het is natuurlijk wel vreemd dat dit nu via de pers gelekt word. Of er klopt niks van of ze zijn redelijk wanhopig daarzo want waarom zou je dit in godsnaam zo doen.

8   3  
JanVG

Take it or leave it bod van 325.000, cash zonder doorverkoop% en zonder bonus regeling. en anders doei.

4   2  
Chris W.M.

@Klentje

Maar van der Water is een rechtsbuiten. De Rooij een linksbuiten.

0   0  
den hulk

wie word het de rooy of van hooydonk

18   0  
Denn

@signase

Heb de laatste tijd bewust wedstrijden van Eindhoven gekeken. Niet voor de lol maar inderdaad om te zien of de speler echt zo goed is.

Moet zeggen dat ik De Rooij vaak een van de betere spelers op het veld vond. Is redelijk snel, heeft een goed schot, kan een mannetje uitspelen (dmv afwisselende acties) en scoort makkelijk. Met betere spelers om je heen ga je natuurlijk vaak zelf ook (nog) beter spelen. Ik zie er (met mijn beperkte kennis) wel potentie in, maar dat is dus subjectief.

Persoonlijk denk ik dat de jongen best mee zou kunnen bij pak ‘m beet Heracles.

Hoop echter dat hij naar NAC komt !!

6   1  
signase

@Denn:

Dank voor je reactie!

7   5  
Fritske d'n Olifant

Ik zou inderdaad kijken of je een speler als Dogan in de transfer kan betrekken. Het verleden heeft wel uitgewezen dat spelers die bij NAC niet renderen elders weer opbloeien, dus een win win situatie lijkt me. Zowel voor NAC, Dogan als Eindhoven.

4   0  
Joop

Gelijk een bod doen en een medische keuring laten doen

4   10  
Tombola Breda

@SIGNASE, ik heb hem meerdere malen zien voetballen. En hij is inderdaad heel goed. Om preciezer te zijn: het niveau wat je van een 400K speler mag verwachten. Maar niet het niveau van een 500K speler. Laat staan het niveau van een 700K speler.

9   0  
kopspion

ik vraag me nu toch wel af waarom geen enkele andere club serieuse interesse in deze speler heeft ?

3   1  
Ivo

Laat ze maar zweten daar in Eindhoven. Wij hebben ook andere opties, en wij hebben het geld.

11   1  
Wanny

@ Fritske

Dogan verdient bij NAC meer dan 100k. Dat kan Eindhoven nooit betalen. Dan kunnen wij hem daar wel heen willen sturen, maar wie gaat het verschil dan bijleggen?

8   1  
MP

Een echte buitenspeler die acties maakt, een man kan passeren, de achterlijn haalt, fatsoenlijke voorzetten geeft en veel doelpunten maakt. Daar zijn er niet veel van en zo iemand hebben we bij NAC in de recente geschiedenis maar weinig gehad. Ik denk dat Kaj van grote waarde zal zijn voor NAC (maar bij NAC mislukken ook wel veel van dit soort spelers).

4 ton + promotiebonus lijkt me niet onredelijk!

21   3  
hoofdtribune

@tombala,

Knap dat jij het verschil kan zien tussen een 4ton speler en een 5 ton speler...

wat kan een 5 ton speler meer dan een 4 ton speler? 2% harder lopen? 1% betere conditie??

Kun je ons even jouw wiskundige formule hier loslaten, want dan heb jij goud in handen.

6   2  
Theos

Als de deadline middernacht 6 oktober is, dan zou ik eens bellen met Eindhoven de avond ervoor na het eten en € 350.000 bieden; take it or leave it.
Als het € 500.000 wordt, is dat dan de hoogste transfer in de eerste divisie ? Moeten we niet willen

3   4  
MP

En Dogan gaat echt niet naar Eindhoven. Zij kunnen ‘m niet betalen en Dogan moet dat niet willen. Ik denk dat NAC ‘m t beste een jaar kan uitlenen aan een club als Go Ahead.

Kunnen we Mashart of Reuvers niet bij de deal met Eindhoven betrekken? Die passen daar wel.

8   3  
Breda_076

@Theos

Zeker niet de duurste transfer van de eerste divisie. Volgens mij hebben wij JP zelfs nog verkocht voor meer dan €2 miljoen.

6   11  
henk

@Breda_076

Ik wist niet dat Brighton uitkomt in de 1e divisie. Weer wat geleerd.

27   0  
Henkie

Dogan aan de eagles uitlenen haha.
Ja tuurlijk, even een concurrent voor promotie versterken met een speler die voorlopig elke wedstrijd in de basis staat.

Zelfs bij komst de Rooij een prima speler om er bij te hebben, Dogan. Het is geen rechtsbuiten, maar als spits of achter de spits prima bruikbaar, al is het bij blessures/schorsingen.

9   42  
abc

Wat een aantal kinderachtige reacties. Dit is een eerlijke prijs voor het kaliber speler Kaj. Gewoon voor deze vraagprijs de Rooy kopen. Je haalt de broodnodige creativiteit binnen die nu ontbeert. Wat zijn het trouwens voor flauwe mutsen hier die een leuk volksclubje als Eindhoven de prijs misgunnen waarop ze recht hebben. Bah. Zelf hebben we recent nog 2.500.000 ontvangen voor een talentvolle verdediger waarvan je ook maar moet afwachten of hij er gaat komen.

25   2  
Henkie

Brighton betaalt te veel voor van Hecke, eens.

DUS Nac moet ook maar de vraagprijs van Eindhoven betalen? Oneens. Vreemde redenatie.

3   2  
MP

@ HENKIE

Van mij hoeft Dogan ook niet weg, maar volgens de krant wil NAC hem uitlenen aan een Eerste Divisie club. En dat doe je niet aan Eindhoven, Dordrecht of MVV. Daar is hij simpelweg te goed voor en wordt hij niet veel beter.

Ik denk zelf niet dat Go Ahead mee gaat doen om de titel, maar je hebt gelijk dat je dat soort clubs eigenlijk niet onnodig moet versterken.

12   0  
Jamack

Even een andere invalshoek. Los van zijn voetballende kwaliteiten laat De Rooij zien, mentaal uit het juiste hout te zijn gesneden. Geen ondermijnende acties, obstructies of wat dies meer zij, maar gewoon volle bak er voor blijven gaan zonder een “voorbeeld” te nemen aan de vorig jaar daar vertrokken toenmalige aanvoerder. Gewoon het werk doen wat je overeengekomen bent met je werkgever.
Het lijkt mij dat dit ook een belangrijke factor is in iemands waarde voor het toekomstige bedrijf, NAC dus.

7   5  
Leo

Nac staat op bovenaan zonder puntverlies zie geen reden om toe te happen ik zou bod verlagen juist
Spelers die er nu staan, zijn ook wel goed bezig de stand wijst daar erop
En misschien hebben we al met Buffonge een geweldige buitenspeler voor die positie

13   0  
Breda_076

@Leo

De stand zegt zeker niet alles. We hebben tegen Jong Utrecht bijvoorbeeld best veel geluk gehad. Tegen tegenstanders als De Graafschap, Cambuur, Almere, NEC en zo kan ik er nog wel wat opnoemen heb je mijn inziens (zeker de uitwedstrijden) wel heel veel geluk nodig momenteel. Ja we staan bovenaan. Maar vorig jaar begonnen we de 1e periode ook goed. Er mogen zeker (op de flanken) nog wel wat versterkingen bij.

7   2  
henk

@Henkie
Vreemde redenatie inderdaad. Vooral omdat jij de eerste bent die dit stelt.

Wat Theos zegt is dat 5 ton de duurste transfer binnen de 1e divisie zou zijn (dus van 1e divisieclub naar 1e divisieclub). En dat dit teveel geld is voor De Rooij. Dat laatste lijkt mij een goed verdedigbaar standpunt.

7   5  
nacorakel

Als Kai komt is het gedaan met Dogan. De trainert houdt van controle op het middenveld, een aanspeelpunt voorin en snelle buitenspelers. Immers, Malone, Bilate, Venema en Kai passen allemaal in het profiel. Dogan niet, Sydney niet. En El Al is nu nog te waardevol.

In goed Nederlands heet dit trouwens ouderwets countervoetbal.

18   1  
Ice

5 ton voor een KKD speler van Fc Eindhoven is erg veel geld, wellicht is de jongen het waard.

Wat mij wel enigszins zorgen baart: Als hij ECHT zo'n enorm talent is, waarom heeft dan alleen NAC serieuze interesse?

58   1  
NAC BVB

Wat is er met de kruikenzeikers aan de hand, overal waar ze komen nemen ze hun vrienden uit Antwerp mee.
Kunnen ze het niet alleen af ofzo?
Bivakmutsen op ineens zwarte kleding van North Face en Stone Island.
Kijk wat ze daar doen dat moeten ze zelf weten al lopen ze alleen maar in hun hemd....
Alleen ze nemen de taferelen van Polen en Zuid Europa omtrent de beleving daar wel heel letterlijk en serieus...

Vak 410 was ook zo, waar zelfs toen de F-side van walgde....

We moeten er toch niet aan denken dat Vakg of de B-side ineens van zulke dingen uit de kast trekken om maar indruk te maken op de media en vooral youtube?

Chapeau voor Fr0nt76 en de Breda Locos dat ze de club niet in de ultras scene hebben getrokken! 👍🏻

13   6  
FCSP

Veel specialisten hier als het gaat om onderhandelen. Iets met beste stuurlui... Ik laat het graag aan Manders over, want die is hier erg ervaren in. Waarom denken jullie dat het met van Hecke zo lang duurde? Prima onderhandeld door Manders. Dit komt ook goed.

5   1  
NAC BVB

Bof jij even dat er weer de Hamburg derby is 😉

14   0  
SanderH

Effe wat anders ik rij elke dag met een grote glimlach de moerdijkbrug af als ik uit de richting r'dam kom. De helden die het kunstwerk bij dat knooppunt hebben geschilderd: HELDEN!

9   3  
abc

Ik begrijp het niet goed. Inderdaad is 5 ton voor de keuken best veel. Maar als we daarmee gaan vergelijken dan horen we ook in de keuken thuis. NAC is in potentie een vette ere club. Dan is de prijs 550 k voor een talentvolle buitenspeler met goede mentaliteit prima. Wij moeten vooruit. Het dient heel gek te gaan wil je op deze jongen niet goed gaan verdienen tzt. Overigens verwacht ik zeker dat Manders dit goed gaat afwerken. Alle vertrouwen in. Dat Manders de credits krijgt van de transfer van van Hecke is echter grotendeels onterecht. Monaco hing aan JP het idiote prijskaartje van 2.250.000 euro. Was het werk van TvdA en hebben we veel geluk mee gehad. En NAC mag ook wel eens geluk hebben. Los van dit item ; inderdaad walgelijke taferelen in Tilburg naar mijn bescheiden mening.

2   1  
Henkie

@Henk,

Ik reageerde niet op Theos. Toch bedankt.

4   0  
Cees

Het lijkt dat men bij Eindhoven heeft gegokt, maar dat e.e.a. niet helemaal volgens hun plan verloopt. Nu staan zij, door eigen toedoen, plots in een andere onderhandelingspositie. NAC moet gewoon zakelijk blijven en uiteraard proberen hier hun voordeel mee te behalen. Andersom zou men het gegarandeerd ook doen. Succes NAC.

1   0  
Stoep

Lijkt me opening om te onderhandelen. Ik zou nog steeds 350K max bieden, met een bonus bij promotie en aantal wedstrijden gespeeld. Ieder 50K bijv. Dan ben je er wel uit lijkt me.

1   0  
GeelZwarHart

Gewoon blijven wachten

1   1  
Dbare

Offtopic, SvH zou toch deze week knoop doorhakken?

0   0  
Tinus Plotseling

Onderhandeltip #5
Maak tijd, laat niet zien dat je haast hebt

Laat je zien dat je haast hebt, dan zal de andere partij daar gebruik van maken. Maak tijd. Plan verder geen afspraken in, breng een rekenmachine mee en zoek uitgebreid naar alternatieven. Laat je onderhandelingspartner zich realiseren dat als jullie er vandaag niet uitkomen, de deal voorgoed van tafel is. Bouw de druk aan de andere kant op, niet vice versa.

3   0  
Chris W.M.

@Dbare

Dat was zijn wens, maar er is helaas nog geen knoop doorgehakt. Van wat ik begrepen wordt de beslissing na het weekend genomen.

5   1  
hoofdtribune

hoezo nog langer wachten?
Als je ziet dat vanaf 9 okt we Graafschap, Cambuur en Almere city krijgen,
lijkt mij wel urgent dat Kaj zo snel mogelijk dat geel zwarte shirt aan kan trekkken....

Eindhoven wil nu bewegen, kom tot zaken ergens in het midden uitkomen en klaar is Kees....

En kunnen we ons opmaken voor een belangrijke trilogie aan wedstrijden.......

12   0  
Someren NAC

@NAC BVB - je slaat de spijker op z'n kop. Ze kopiëren inderdaad één-op-één de beleving die er in Zuid Europa op de tribunes is en op YouTube te zien is. Is eigenlijk gewoon een groot gebrek aan een eigen identiteit. Juist iets wat NAC wel heeft. We hebben ons altijd op supporters gebied onderscheiden door onze eigen beleving op de tribunes en ik mag hopen dat dit zo door blijft gaan. Chapeau derhalve aan de groeperingen die zich hiervoor blijven inzetten! Zal nooit verloren gaan....!

10   0  
Dorstige Dongenaar

Als deze transfer rond is maken we een belangrijke stap richting promotie, nac mist voorin echt een speler met een individuele actie. Daarnaast spelers als svh/bilate die moet die bal gewoon in of rondom de 16 krijgen. Kan deze jongen zeker voor zorgen!!

1   4  
rinus

Gewoon laten gaan het is cruyff of maradona niet hoor...een gewone speler van eindhoven waar verder weinig of geen interesse in is...dat zegt toch ook genoeg lijkt me.

4   1  
Leo

Breda 076

Ik vind het geen geluk er staat gewoon betere groep dit jaar, tuurlijk zijn er sterkere ploegen zoals jij benoemd
Maar gezien de voorbereiding tot aan nu zie ik ploegen moeiten hebben om te scoren tegen NAC

Steijn heeft dat goed voor elkaar
Je ziet natuurlijk niet mooiste voetbal maar gezien resultaat bied dit spel meeste perspectief

Versterking is altijd welkom ja
Zeker niks mis mee
Kaj is zeker aardige speler maar wel even rustig blijven is wel gek dat alleen nac een bod heeft gedaan die andere scouts zullen toch niet blind zijn kennelijk is er iets wat niet goed genoeg is , gezien zijn leeftijd kan dat verbeteren maar de prijskaartje eraan is wel veel daarvoor vind ik


1   1  
Breda_076

@Leo

In die zin ben ik het zeker met je eens hoor. Verdedigend staat het als een huis en hebben we niets te klagen. En dat heeft Steijn zeker goed voor elkaar. Echter baarde het spel tegen een zeer fel jong Utrecht mij zorgen. Zeker het vele onnodige balverlies ergerde ik me persoonlijk kapot aan. Als je die ballen zo inlevert tegen de ploegen die ik noemde en dan heb ik Roda en Go Ahead bijv. nog niet genoemd dan ga je hoe dan ook punten verliezen.

Om terug te komen op Kaj. Het prijskaartje is inderdaad fors. Maar als dit echt zo'n talent is dan levert hij natuurlijk over een X aantal jaar nog veel meer op. Helemaal als we op dat moment Eredivisie spelen.

Nog even off topic: Heeft iemand nog iets over die uitshirtjes gehoord die Legea heeft gelekt?

5   0  
H.V.M.

Doe er een gratis keuken bij met Miele apparatuur en geef het hele bestuur van Eindhoven een gratis seizoenkaart van NAC.
Dan snappen ze wel waarom KDR zo graag naar Breda wil.

1   4  
Dutchbird

Komisch zoveel keiharde onderhandelaars als wij hebben. Zijn dat allemaal bikkels die bij de aankoop van een wasmachine, TV of een outfit ook de winkel uitlopen als er geen 10% extra af kan?

2   0  
Peter13

@Dutchbird

Rustig joh... Het is gewoon digitale kroegpraat. Daar is dit forum toch ook voor? :)

2   3  
Geenvoetbalkenner

https://www.ed.nl/dossier-keuken-kampioen-divisie/fc-eindhoven-laat-vraagprijs-de-rooij-niet-zakken-voor-nac-het-is-allemaal-onzin~a148a5b7/

Dit ziet er dan weer niet veel belovend uit. Volgens Eindhovens dagblad is de vraagprijs niet verlaagd.

4   4  
n@©

Een KKD club moet geen 5 ton aan transfergeld betalen aan welke speler dan ook. We denken nog altijd dat we een subtopper in de eredivisie zijn en we gedragen ons ook zo, maar dat zijn we al een jaartje of 10 niet meer.

0   0  
Felix

Als je van 7 nasr 5 ton gaat kan je niet serieus genomen worden. bekijk het lekker nog steeds veel te veel. 375 is Max eventueel een premie bij promotie.

Dat is een prima bedrag voor een nog erg jonge speler uit de KKD.

Waar blijven die Belgische en Duitse clubs... die leggen toch zo 6 ToN neer.

0   0  
Boetje

Vergeet 't maar NAC-ers. FCE heeft groot gelijk dat zij Kaj de Rooij voorlopig in de eigen kleedkamer houden. Een simpel verdediger als van Hecke brengt genoeg in NACs-geldlaadje om een eerste-divisie talent te kunnen inlijven. Maar ja, de schulden uit NACs verleden zullen dit weerhouden. De Stem strooit met onwaarheden betreft de mogelijke overgang van de Rooij om het NAC gepeupel te binden aan deze roddelkrant.
Lees vandaag in het ED wat werkelijk speelt bij FCE!!
Voor mij mag Kaj naar NAC, ondanks dat hij dan op hetzelfde niveau speelt als bij FCE. Jammer dan, liever naar buurman PSV zou ik zeggen!!.

Laad alle berichten na dit bericht in