Wij gaan niet opzij

'FC Utrecht ziet af van komst van Hecke'

Thiestemberg

FC Utrecht lijkt zich niet meer te focussen op de komst van Jan Paul van Hecke. FC Utrecht heeft aangegeven liever niet meer te huren voor de positie centrale verdediger. Daarnaast maakt jeugdspeler St. Jago een goede indruk in de voorbereiding.

In het begin van de transferperiode concureerde FC Utrecht nog met AZ voor de handtekening van JP. Daarna leken ze van Hecke te willen huren van eerst Monaco en later Brighton. Nu hebben ze hun aandacht dus verlegd naar andere opties. 

Wat de impact van dit nieuws is op de transfer van JP naar Brighton is nog onduidelijk. Van Hecke liet eerder al blijken wel uitzicht op speelminuten te willen hebben bij zijn nieuwe club. Daarnaast is de transfer van de jonge centrale verdediger nog steeds niet officieel bevestigd. Het lijkt er dus op dat Brighton in ieder geval op zoek moet naar een nieuwe club om van Hecke een jaartje te stallen.

Bron:
B-Side Rats, Utrechtfans
Terug naar overzicht
37 Reacties
100   9  
Elje

Dan stalt Brighton hem toch een jaartje in Breda? Iedereen blij.

68   8  
Pietjebel

Lijkt GTST wel

Nou tegen Helmond maar in de basis dan

48   3  
Altijdnacsupporter

Ow jee: er van uitgaande dat de transfer wel door gaat toch?

Het zal toch niet zo zijn dat we in “ budget” de 2,25 milj gerekend hebben bij het vastleggen van de inkomende jongens en dit problemen geeft bij een evt langer verblijf van JP?

99   53  
Kloosterboer076

Brighton zal hem waarschijnlijk wel op het hoogste niveau willen zien, maar zou het geen optie zijn om hem gewoon het eerste jaar een volledig seizoen bij NAC te laten spelen?

Of is dit ook geen optie meer omdat NAC vandaag die nieuwe verdediger al heeft aangetrokken?

98   202  
Ernie

Gewoon op de bank zetten die kapsones leier

69   11  
Ivo

Helemaal klaar mee. Gewoon opstellen inderdaad, dit duurt nu al maanden en ik begin me af te vragen hoe dat komt.

100   9  
Elje

Dan stalt Brighton hem toch een jaartje in Breda? Iedereen blij.

38   5  
Plastieke annemieke

Wat duurt dat allemaal gruwelijk lang zeg.

Ik hoop toch dat nac nog niet op het geld gerekend heeft en daardoor bij het missen van een transfer niet veel te veel uitgaven heeft

16   7  
Trouwe supporter

Ik denk maar hoop van niet dat transfer afketst duurt veel te lang en wat een onzekerheid voor die jongen zelf

34   28  
Marti

Denk dat v/d Hecke zichzelf de das om heeft gedaan,met zijn. Uitstellen en zogenaamd goed weten wat hij wil ! Dit bewijst maar weer dat hij op dit gebied ook te kort prof is , moet nog veel leren ,

23   11  
JN

Vandaag werd de opvolger bekend gemaakt, dus ik neem aan dat er al wel een akkoord ligt met Brighton.

En anders is rugnummer 34 nog vrij. Gewoon weer achteraan aansluiten svp ;-)

28   11  
Hugo

Het geld van de mogelijke Hecke transfer is in ieder geval voor een groot deel wel op lijkt me. Nogmaals. Ik houd mijn hart vast qua financiële huishouding komende tijd. Hup NAC

7   5  
Buddha

Dit was toch al bekend toen zijn Hoogma nog een jaar huurde?

8   12  
Halfvol

Dat contract is niet getekend, anders was het wel bekend gemaakt. Dat wil niet zeggen dat er geen overeenkomst is.
Ik vermoed dat de transfer nog niet is afgerond omdat ze onderhandelen over doorverkoop percentage. De transfer som is bekend, maar afhankelijk van waar hij gestalt wordt zal worden onderhandeld over doorverkoop percentage.

22   9  
J nac

Manders gewoon v Hecke morgen weer op het trainingsveld bij nac.
Duurt veel te lang.
Nog eigendom van nac dus nog verplichtingen.
Morgen weer trainen en zondag gewoon in de basis bij nac.
Waarom moet het zo lang duren.
Belachelijk.

17   7  
Zwampie

Eerlijk gezegd, snap ik ook niet waarom dit zo lang moet duren.
Of JP doet te moeilijk of de club die hem wilt overnemen, maar is dat ons probleem of wordt het wellicht door JP zijn eisen dadelijk NAC zijn probleem.
Teken dat contract en gaat het dan met je nieuwe club regelen, nu zadel je NAC met problemen op. NAC moet wachten met de uitgaves of er wordt uitgegeven en vertrek hij dadelijk niet.

JP maak ook een keuze in belang van je eigen maar ook voor de club die je nu zo ver heeft gebracht.

13   2  
Maarten

Hij is 2x medisch getest dus mag toch aannemen dat t niet voor niets was

16   10  
Harrie

Onkunde van de bovenste plank. Er is geen afgeronde deal en JP heeft intussen al meer dan een week niet getraind. We betalen natuurlijk wel zijn salaris door en het transfergeld is al dubbel en dwars uitgegeven.

16   2  
NAC Vooruit!

Brighton, moet hem gewoon nog 1 seizoen aan NAC verhuren. Geen gekke gedachte.

Manchester City past vaak een soort gelijke constructie toe, als ze weer een ruwe diamant op de kop tikken!

16   3  
Hont

Ben nu toch wel erg benieuwd naar het verhaal van NAC. We hebben geld uit zitten geven alsof het aan de bomen groeit, duidelijk ervanuit gaande dat dit via Brighton weer binnen kwam. Hebben nu een selectie die eigenlijk te groot is, mét de bijbehorende kosten.
Vrees dat die 3 ton van Verbruggen dit niet zullen dekken...

14   6  
Dun Diëe

Als mijn vermoeden klopt dat ze de nog niet bestaande miljoenen die voor van Hecke binnen zouden moeten rollen nu al aan het uitgeven zijn en er is dalijk helemaal geen deal dan ben ik er wel klaar mee. Na al die jaren heb ik wel genoeg gezien, dit wordt nooit wat. Of ze blijven als Dagobert Duck op elk dubbeltje zitten of er worden ongelofelijk onverantwoorde risico’s genomen. Maar een gezonde voetbal-bedrijfsvoering zoals elke zichzelf respecterende grote voetbalclub zo’n beetje doet in dit land zit er gewoon niet in bij ons. Nooit niet. Of er gaat bijgelapt worden door de grote drie maar dat betwijfel ik.

Tenzij er een deal komt, dan neem ik al mij woorden terug.

9   8  
ome cor

Het zou mooi zijn als we wel de centen krijgen en de speler op huurbasis kunnen houden.

Maar mocht de hele deal niet doorgaan, dan ook alleen opstellen wanneer hij bij tekent.
NAC moet dan geen etalage worden voor een uitverkoopje.

9   1  
Geraldo

Ik heb mezelf wijsgemaakt dat NAC het waarschijnlijk heel slim aan het spelen was. Een zekere deal met Brighton, maar wachten met formaliseren zodat de aan te trekken nieuwe spelers niet de hoofdprijs zouden kosten...

Daar gaat m’n nachtrust...

25   26  
Ere

@ Ernie

Leg ons is uit waarom JP nu ineens een “kapsones leier”. Die jonge speelde twee jaar geleden nog bij Vv Goes, heeft zelf aangegeven graag gewoon te willen spelen zolang hij nergens getekend heeft! Nac wilt geen risico nemen om zoveel geld mis te lopen! Eigenlijk ben je geen reactie waard maar ik kon het toch niet laten!

4   5  
Barbapapa

Dat er wat strubbelingen zijn op het pad van deze transfer is te merken aan de doorlooptijd. Clubs zijn al een poosje rond.

Wat betreft de financiële gevolgen die een eventueel niet door gaan van de transfer heeft, maak ik me geen zorgen. De RVC die namens de aandeelhouders werken en volgens de aandeelhouders goed werk verrichten hebben alles goedgekeurd. Financiële tegenslagen zijn dan volledig op conto van de aandeelhouders......

2   2  
Kisku

Hooen dat we hem verkopen,is veel geld en we moeten nog maar zien of hij het niveau haalt 5 stappen hoger

11   8  
Toontje

Als je zo jong teveel eisen stelt komt er niets van terecht. Dit gaat gewoon niet door en afgelopen week zag de verdediging van Utrecht er prima uit. Die speelt gewoon weer hier

Dan zitten we met een groot probleem. We krijgen geen geld maar op voorhand is al veel uitgegeven en de gaten in de begroting zijn ooknog niet gedicht

8   7  
Nonkel Bob

Ik denk dat iedereen zich veel te druk maakt.
Een transfer afronden houdt in de Corona tijd toch net wat anders in dan buiten de Corona tijd.
Alleen als je denkt aan de verplichte quarantaine periodes wanneer je naar Engeland reist en terug? Als je dat zou doen ben je zo 3 weken kwijt.

Of hij zit nu in Engeland in quarantaine of ze zijn aan het kijken hoe ze dit kunnen omzeilen.
Wel een logische verklaring voor de vertraging in de officiële bekendmaking.

Daarnaast verwacht ik niet dat FC Utrecht de stekker eruit heeft getrokken maar dat er meerdere gegadigden zijn binnen Nederland. Het perspectief bij en de motivatie van FC Utrecht is misschien wat minder nu Hoogma is gehuurd, St. Jago het goed en ook Janssen weer fitter raakt?

Clubs zoals Groningen, Heerenveen, Vitesse en PEC Zwolle hebben toch zeker wel behoefte aan een CV. Verwacht dat er één van die clubs tussen zit die concrete interesse heeft.

8   10  
FC Tipex

Dan moet JP zijn contract maar met 3 jaar verlengen en een clausule laten inbouwen dat hij voor 3.500.000 euro weg mag. NAC zekerheid en JP uiteindelijk ook.

14   45  
Rene

Werkt fijn zeg die Manders, weet van geen toeten of blazen. Er is geen TD en niemand weet wat te doen. Echt wat een klere zooi heeft die Manders er van gemaakt. Die heeft de club binnen 3 binnen failliet als we niet uitkijken. Walgelijk die vent.

4   4  
nacorakel

Waar is JP? En waarom kan JP dit weekend niet meedoen?

12   16  
Tombola Breda

JP nu voor NAC laten spelen zou een slecht idee zijn. Die transfers komt er echt nog wel. JP vertegenwoordig gewoon een waarde tussen de 2 en 3 miljoen. Dat verdampt echt niet ineens omdat Utrecht hem niet meer wil huren. De enige manier om die waarde wel te laten verdampen is door hem zijn poot te laten breken door een knoestige middenvelder van Helmond Sport.

8   4  
Ibio

Als ik jp was, dan zou ik op zoek gaan naar een andere zaakwaarnemer

12   9  
D'N Klaagmuur

Het zou wel des NAC's zijn om de huid te hebben verkocht voordat de beer geschoten werd en we straks met Jan-Paul blijven zitten en een overbetaalde Kali, Leigh en Sexy Lexi. Benieuwd hoe dit afloopt...

3   3  
Harrie nac

uit bronnen verneem ik dat Heerenveen de club wordt waar JP word ondergebracht

0   4  
Toontje

Heerenveen is maar een hele kleine kans.
Als het al doorgaat zit hij gewoon daar een heel jaar op de bank.
Of hij wordt uitgeleend naar een of andere buitenlandse club waar hij eigenlijk niet heen wil. Ik denk dat hij niet veel heeft te willen anders is alles van de baan.

0   1  
Stllet

JP inderdaad naar Heerenveen

Succes in het noorden

0   1  
Peerke

Intussen ook VI.nl . Gaat naar Heerenveen.

Laad alle berichten na dit bericht in