Overal waar we komen

Feyenoord - NAC Donderdag 5 maart 20:45

Thiestemberg

Gisteren werd duidelijk dat NAC Feyenoord treft in de halve finale van de KNVB beker. Vandaag heeft de KNVB aangekondigd dat de halve finale gespeeld gaat worden op 5 maart, om 20:45. Als resultaat hiervan wordt de wedstrijd NAC - Roda JC van 6 maart verplaatst naar zondag 8 maart 14:30.

De gehele selectie gaf na AZ - NAC liever Feyenoord dan SC Heerenveen te treffen in de halve finale. Die wens is dus uitgekomen. Feyenoord won met 0-1 in Friesland, alhoewel de wedstrijd vooral in het teken stond van het herdenken en eren van de recent overleden Carlo de Leeuw. 

NAC maakt binnenkort details bekend over de kaartverkoop. De verwachting is in ieder geval dat er meer mensen mee kunnen dan de 650 die er bij AZ bij waren. Op social media werd al geopperd om de NAC-Express weer uit te laten rijden. Voor dat het zover is gaat NAC nog op bezoek bij Jong Ajax en NEC, tussen deze wedstrijden door komt ook Almere City nog op bezoek. 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Terug naar overzicht
33 Reacties
69    
Berlinho

Wordt een makkie, Feijenoord scoort de laatste tijd maar 1 goal in een wedstrijd. Als wij er 2 maken, kunnen ze dat nooit meer goedmaken.

-3    
mmm

Die gaan we gewoon lekker inmaken!! Wij staan dit jaar in de finale!! Hup NAC!!!

8    
sjef de gevulde koek

Present!!

47    
Geeltje

Mooie pot. Kan sowieso geen teleurstelling worden, want dit is al een dikke bonus. Stel het wonder geschied, dan vergeet je dit nooit meer.

30    
RaraNAC

Heerlijk met 1200 man naar de Kuip! Dit is ook goed voor de eensgezind op de thuis tribunes. Massaal achter je club ipv de verdeeldheid.

Laat de rest maar lekker bezig zijn met de verwachte finale Feyenoord - Ajax.

Ik zie de knvb dit jaar sinds de loting als een grote grap, maar het gaat nu ineens serieus worden! Je vergeet bijna dat je “gewoon” zesde staat in de KKD...

-13    
Arie

Kut Roda. Kut zondag.

3    
Tom

0-3, HELEMAAL NIETS IN ROTTERDAAAAAM!!!!!

37    
Buurman

Over dat lotingsschema valt weer genoeg te zeggen. Wil je de nostalgie en kansen voor iedere ploeg in het bekertoernooi houden dan gewoon iedere ronde loten met steeds alle overgebleven clubs in een ballen pot. Handmatig steeds 2 ballen opvissen. De eerste speelt thuis. Dat maakt een beker toernooi hartstikke spannend en leuk. Komen ze weer met zo'n voorgebreid schema dat in het voordeel van de topploegen is.

36    
Mrt

Feyenoord gisteren, net als NAC, ook weer een bomvol uitvak. Blijft toch mooi om te zien. Hopelijk ziet ook Feyenoord dit in en zorgen ze dat er minstens 2.000 kaarten voor NAC beschikbaar zijn.

-2    
Hoge Vucht

Mooie tijd, ik ben er bij.

Stel, stel we gaan een ronde door en treffen Ajax... ben je dan al geplaatst voor Europa als Ajax ook een Europees ticket pakt??? Of werkt dat niet meer zo. Dat was toch altijd wel zo?

7    
Judge M.

Het zou toch mogelijk moeten zijn om meer dan 1200 plaatsen laten regelen. Die droeftoeters krijgen de zaak zelf ook niet vol net als wij bij PSV thuis. Die hebben ook zat schoolgaande kinderen als seizoenkaarthouder die op dat tijdstip niet kunnen..

22    
Rat0162

Oldschool met de trein. Moet te regelen zijn NAC!

3    
sjef de gevulde koek

Bij deze wil ik me excuses aanbieden dat ik bij een wedstrijd van me eigen club wil gaan kijken. Klinkt voor sommige mensen hier op de site misschien raar en kijken liever op fox of helemaal niet. Maar ik ga toch graag na de kuip.

10    
Anti Sjef

Excuses aanvaard Sjef.

8    
Peter13

@Hoge Vucht

Nee, dat werkt niet meer zo. Alleen de bekerwinnaar plaatst zich via het bekertoernooi voor Europees voetbal. W II was afgelopen jaar verliezend finalist tegen kampioen Ajax, maar had daarmee geen Europees voetbal.

-39    
Kipiani

Wie bij NAC moet er meer dan 1200 kaarten regelen ?
Eisinga zeker, uit naam van Edelenbos en de 3 zeker?
Naar Milaan vliegen met twee man, op kosten van NAC Breda, om van die Zwitsers nog het een paar rot centen te krijgen als gevolg van de drama transfer Vloet/Smulders zeker ? Centen die uiteindelijk voor PSV zijn.
Eisinga die beweert dat de centen bij NAC nu wel zorgvuldig, duurzaam beheert worden. Declareren maar dus.
Hij doet dat beter dan wie dan ook vroeger, zegt hij.
Want het zijn ‘jullie’ centen.
Praatjesmaker.
En dat promotie er voorlopig niet in zal zitten omdat de centen er niet zijn en en er geen echte redelijk haalbare plannen, visie en ambitie is om aan meer geld te komen.
Wedden dat van Hecke binnen de Eisinga termijn voor 2.5 ton naar PSV gaat en Verschuren voor 2 ton naar AZ ?
Nee, Eisinga is een manager waarvan er duizenden rondlopen, inwisselbaar zijn, erg goed met zichzelf, bijdehand, plus een masker dat moet verbergen dat hij niet bij ons niet echt naar zijn zin heeft.
Beetje te min dit Bredase clubje voor wereldse Luuc.
Als er op een forumavond toch nog een paar relevante vragen in het belang van NAC Breda gesteld worden, weet hij het niet meer, wordt kribbig en vindt hij alles cynisch.
Precies de figuur die we bij NAC Breda juist niet moeten hebben.
Dat is na 10 maanden wel duidelijk. Er komen ook geen 10 maanden bij.

13    
frvf6

Deze halve finale voelt voor mij al als de finale , niets is onmogelijk tegen dit feyenoord dus volle bak gas .COME ON NAC

2    
Buurman

Feyenoord was tweede helft tegen Heerenveen niet best. Dus kans hebben we zeker. Maar zoals al geschreven, je moet meer overwinnen dan het elftal van Feye. Ik ga graag naar de Kuip. Ook in de tweede ring tussen het thuispubliek gaat best. Niet de interessante uit gaan hangen natuurlijk. Ik vind niet dat het resultaat voor NAC min of meer vrijblijvend is. We moeten er op zijn minst een wedstrijd van maken.
Als we daar met 4-0 de doos in gaan en we promoveren niet is het seizoen voor mij , en ik denk vele met mij, toch mislukt. Dat zijn de overwinningen op PSV en az leuke herinneringen, maar niet meer.

3    
Real Robert

Ik mag hopen, dat dit team zich blijft focussen op de nacompetitie.
Dit is met altijd thuisfluitende scheidsrechters in de Kuip in kansloze missie.
Alleen leuk om nu wel een paar centen over te houden aan gedeelde recette, want ik neem aan, dat het uitverkocht zal zijn. AZ was een lachertje met 7000 toeschouwers.
Kan Eisinga zijn oplopende tekorten verder afdekken.

25    
Geenvoetbalkenner

Direct zodra het geld binnen is van de halve finale de contracten van verschuren, olij en riera openbreken en een goed salaris met contractduur van 4-5 jaar geven!

20    
Sanseveria

Ik reken nergens op, maar we hebben ook helemaal niks te verliezen. Dus vol ervoor gaan!

NAC-Express (trein) is waarschijnlijk best mogelijk en dan krijg je het dubbele uitvak helemaal vol met 1600 man ipv 1200 man met bussen ivm parkeercapaciteit. Maar de trein is ook duur. Reken erop dat een combikaartje met de bus ca 25,- zal kosten, met de trein ca. 40,- of duurder.

-11    
Real Robert

@Geenvoetbalkenner. Ik zou dat ook doen, maar reken daar maar niet op met deze nepdirectie. Die hebben nog veel gaten te dichten!
Die Eisinga is blij met deze wedstrijd. Het leidt even de aandacht af van zijn falen!
Iedereen heeft de geel-zwarte roze bril weer op.

-37    
Ivo

Aanvangstijd 20u45. Met verlenging en penalty's ben je dan na 23u klaar. Kinderen moeten de volgende dag weer naar school.

Waarom wordt er niet aan de jongere fans gedacht? Die hebben de toekomst, toch?

7    
Naccie1912

He Kipiani, doe eens gezellig

Op naar De Kuip! :)

22    
D'N Klaagmuur

@Ivo: misschien eens gaan beseffen dat niet de hele wereld om jou draait. Dat niet iedereen tevreden kan zijn met een dag of tijdstip.

Ik werk in de zorg, moet ik dan een mail gaan sturen naar de KNVB met mijn werkrooster zodat ze daar rekening mee moeten houden of wat?

Denk eens normaal na man voordat je wat neerkalkt...

0    
F3

Blijft belachelijk dat de uit- en thuis spelende ploeg al op voorhand wordt beslist door de knvb. Toch lekker dat een feyenooit 2 eventuele opeenvolgende potten in de eigen badkuip mag afwerken.

Tel daarbij op dat scheidsrechters in de kuip over het algemeen niet onpartijdig fluiten door het thuispubliek, en ze hebben evt 2 x voordeel.

De finale zou, indien rotjeknor erin zou staan toch in elk geval op neutraal terrein afgwerkt moeten worden.

Maar ja, dan zou het bondje uit zeist eerlijk moeten handelen en dat tja....

3    
Lamington

Weet iedereen nou nóg niet wat het recept van misplaatste arrogantie aan baksel oplevert?

12    
Cool hand

40 euro voor trein en kaartje voor halve finale beker vind ik spotgoedkoop.

3    
HupNac!

Kunnen wij voor 1 wedstrijd niet Stijntje invliegen als assistent? Met Stijn & Peter langs de lijn moet het helemaal goedkomen qua inzet!

0    
NAC4Ever

@Ivo
Om 18:30 uur aftrappen is ook niet handig.

0    
cor taxi

Ach..Het is een beker wedstrijd.En als er ergens verrassingen zijn is het daar wel in.Beker wedstrijden staan op zich.IK gaf op de toto AZ winnen met handicap.Dus jullie zijn niet kansloos in de kuip/

0    
Noni

Weet iemand of de westrijd tegen AZ ergens in zijn geheel is terug te zien?

1    
Haafie

Wij (ik en mijn collega) in Rotterdam, moeten de wc schoonmaken mocht Nac winnen. Haha.

Hup nac, maak die natte droom waar!

Laad alle berichten na dit bericht in