Wij gaan niet opzij

Fotoalbum: NAC-Racing White Daring Molenbeek

Benn076

Gisteren won onze club met 3-0 in eigen huis van het Belgische Racing White Daring Molenbeek. Onze fotograaf Vinnie de Laat van Click United stond op het veld en schoot deze foto's.

Normaal gesproken zullen we die toevoegen aan een nabeschouwing of wedstrijdverslag, maar om dat het een nieuwe functie is binnen onze website, delen we hierbij graag het fotoalbum van de wedstrijd. Andere foto's kunnen bekeken worden op onze foto pagina

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Man of the Match: NAC-RWDM 35 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Smith-Brown naar Oldham Athletic 5 reacties
14 Reacties
46   4  
Bart

Mooiste moment van de avond voor mij was toch wel het moment toen EA scoorde en de oprechte blijdschap er vanaf zag spatten! Niet alles was even goed en soms ook wat slordig maar, hij heeft er alles aangedaan!

9   2  
NACBredaHB

Ziet er goed uit! En de foto's ook!

46   4  
Bart

Mooiste moment van de avond voor mij was toch wel het moment toen EA scoorde en de oprechte blijdschap er vanaf zag spatten! Niet alles was even goed en soms ook wat slordig maar, hij heeft er alles aangedaan!

4   4  
Breda-Loyal

Mooiste moment van de avond was wel de 0-2

Mooie aanval die laat zien dat er wel voldoende voetbal in de ploeg zit

14   49  
Von Friedrichshafen

Kijk ze daar eens blij zijn met die winst op een belgisch amateurtje.

Een week voor de start van de competitie is het kommer en kwel. Von F was in Oudenbosch en zag daar al de contouren van de dolchaotische voorbereiding. Zelden was het zo rommelig en slecht. Het vakantiekabinet van Fries, Belg en mevrouw Ooievaar functioneert voor geen meter. Steeds meer mensen begint dit aardig de keel uit te hangen. We hebben opnieuw hele matige aankopen gedaan, niemand van de nieuwelingen was op een niveau hoger een dragende kracht, het wordt nu echt kritisch.

Maar als je er wat van zegt komen ze uit hun holen geschoten en gaan ze met het vingertje lopen wapperen. Zelfs rancuneuze redactieleden hebben zich laten meeslepen door de sfeer van polonaise en zogenaamde positievelingen. Net als vorig seizoen. De geschiedenis is zich aan het herhalen.

Er is nog altijd geen koper voor ons NAC. En die gaat voorlopig ook niet komen, met als gevolg dat we het met overwinningkjes op clubs als RWDM zullen moeten doen. Het is een enorme aanfluiting.

15   0  
Molenschot Loco

kijk kijk.....ons vliegermensch is weer terug.....

14   42  
van Flieger

Blije gezichten op het fotoalbum. Iedereen happy. Een grote polonaise.

Maar schijn bedriegt mensen. Het is een weerzinwekkende bende intern. De directie functioneert voor geen meter, heeft niet opgeleverd en is al weken muisstil. Hoe haal je het in je hoofd om met dit stelletje de competitie in te gaan ? Hoe diep is ons NAC gezonken onder de huidige bezitters ?

Het is echt verschrikkelijk om deze rotzooi te moeten aanschouwen. Welke speler of spelers zij er eigenlijk gehaald van het geld van de seizoenkaarten ? Dat was toch een belofte ? Je hoort er niks meer over. En dan de stille machtsstrijd tussen Brood en VDA, voor iedereen waarneembaar. Welke TD laat Gradje Damen in de selectie en pusht voor een belgische Kudimbana congolees of een Kapuadi ? Schei toch uit zeg. Waarom zijn van Anholt en El Allouchi niet weggebracht ? Deze spelers zijn mede verantwoordelijk voor de grootste deconfiture uit de geschiedenis van ons NAC en lopen nog altijd rond. Belachelijk !

24   11  
Breda

Mag de ban van van Vlieger ook meteen opende nieuwe site geïnstalleerd worden :)

4   1  
The Cosmic Gate

Ben er zelf niet bij geweest, maar zie op de foto's in ieder geval voetballers die er plezier in lijken te hebben . Dit was vorig seizoen al wel wat anders ! Dat is in ieder geval alvast beter dan afgelopen seizoen.
Ik laat me graag verrassen de eerste thuis wedstrijd . En ik denk dat een hoop van deze jongens tijdens deze wedstrijd ook (hopelijk) gaan meemaken waarom ze voor NAC gekozen hebben en dat de supporters ze een boost kan bezorgen etc.

4   1  
Den Hoge

Dat dit geen imponerende tegenstander is, is een understatement.

Ik zie wel een stijgende lijn vanaf het begin van de voorbereiding met een verlies tegen RKC, tot aan nu, met een gelijkspel tegen Panathinaikos als noemenswaardige tegenstander.

Desondanks zegt dit in mijn ogen nauwelijk iets over waar we staan. Dat weten we pas na Dordrecht. Daarom vind ik het ook onzin dat er alweer een aantal zijn die de volledige directie afzeiken zonder dat je ook maar een officiele wedstrijd voor de competitie hebt gespeeld.

C’mon gasten, heb ook een beetje vertrouwen in de toekomst.

HUP NAC.


5   0  
DunErwt

Winnen is gwn goed voor het zelfvetrouwen van het team.
Of dat nou Jeka, Ajax of RWDM is.

12   6  
Forza 1912

Beste Hans Deelen,
Jij was vroeger al niet de populairste. Broer van een Nac jeugdspeler. Niet het type voetballiefhebber, eerder een liefhebber van schaken. Ook niets mis mee hoor. Wat doe jij in hemelsnaam op een clubsite met zoveel haat jegens die club? Jij bent geen Nac-supporter. Ga schaken of naar de Venise.

8   5  
Tico

Die reactie’s van van flieger komen mijn strot uit! Je kan dan wel zeggen dat iedereen zn mening mag geven maar elke keer weer weet ie als geen ander de positieve sfeer weg te halen hier!
Hij doet het er gewoon om!

3   1  
HupNac!

'Von F was in Oudenbosch'

Werkelijk waar..

0   1  
van Flieger

Test

Laad alle berichten na dit bericht in