Wij gaan niet opzij

Hüseyin Dogan in beeld bij Samsunspor

Thiestemberg

Een bron rond Turkse tweede divisionist Samsunspor claimt dat de club NAC-speler Huseyin Dogan op de korrel heeft. Tot nu toe is deze bron de enige die komt met dit nieuws.

Alhoewel deze bron tot nu toe de enige is die komt met nieuws rond Dogan is het wel algemeen bekend dat Samsunspor deze winter op zoek gaat naar aanvallende versterkingen. Na meer onderzoek bleek dat er meerdere aanvallers aan de huidige nummer twee van de Turkse eerste divisie worden gekoppeld. Hierdoor is het niet ondenkbaar dat ook Dogan op de radar staat. Deze zomer was er immers ook al (buitenlandse) interesse in de aanvallende middenvelder.

Dogan heeft nog een langlopende verbintenis bij NAC en het is ook nog niet bekend hoe NAC zelf tegen een mogelijke overgang aankijkt. NAC is in ieder geval wel in de positie om een transfersom te vragen voor Dogan. Mits fit is Dogan een belangrijke schakel in het elftal van Ruud Brood. Ondanks dat hij zijn absolute topvorm van zijn periode bij TOP Oss nog niet heeft kunnen evenaren, was hij in veertien officiele wedstrijden al wel goed voor vijf goals en vier assists in de eerste seizoenshelft.

Bron:
B-Side Rats, AwayDaysNL
66 Reacties
162   15  
Tombola Breda

Behouden. Een speler die er afgelopen seizoen 28 heeft gescoord moet je niet meteen verkopen omdat hij in een vormdip zit. Ik heb er altijd nog vertrouwen in dat Dogan een bepalende speler gaat zijn.

23   5  
Chris W.M.

Heb daar gisteren ook een tweet over gezien;

https://twitter.com/tenviriefkar/status/1209060853150101505?s=21

Letterlijk commentaar daaronder;
‘We zijn weer begonnen met asparagasnieuws. Hij komt al drie jaar naar ons toe.’

Zou het met een enorme korrel zout nemen.

27   8  
Basje

moeilijke keuzen.... ga je cashen of behouden. Ben benieuwd wat mede supporters hier van vinden. Mijn mening is dat als Samsunspor met een sirrieus bod (+1 miljoen?) komt dan mag hij van mij vertrekken

47   1  
Mot van den Eleebba

Niet doen, typisch gevalletje dat je naar je centen kan fluiten

69   2  
Dirk

Turken eerst laten betalen, remember de kwestie Amoah

22   111  
NAC76

Strik erom en weg ermee, liever vandaag dan gisteren.

Sympathieke gast, maar niet iemand die NAC naar een hoger plan helpt.

36   5  
SjorsNAC

Zeker nu niet laten gaan, is gewoon een goeie speler ondanks de matige vorm nu. Is er een die wel potentie heeft en meer waard zal worden. En 2e divisie turkije ik vraag me af of je daar op zit te wachten als speler.

162   15  
Tombola Breda

Behouden. Een speler die er afgelopen seizoen 28 heeft gescoord moet je niet meteen verkopen omdat hij in een vormdip zit. Ik heb er altijd nog vertrouwen in dat Dogan een bepalende speler gaat zijn.

13   36  
Harrie

Het zal wel een lul verhaal zijn, maar als we daar wat voor kunnen vangen gelijk doen. Half jaartje hier gespeeld dus alles is winst

13   34  
Viking

Cashen maar eerst de centen binnen hebben. Geen meerwaarde gebleken sinds hij is komen te spelen resultaten niet beter geworden en zeker het voetbal niet. Ook deze speler heeft slechts 1 seizoen gepresteerd aanvallend. Rest vd carrière niet veel.

13   17  
Belgische Naccer

2 miljoen vooraf.

Dan is Tom goed bezig.

Mits hij dan wel meteen 4 betere spelers terughaalt voor dat geld.

Dan kunnen de clowns hun wisselgeld in de zak houden.

14   10  
Pietjebel

Wil je promoveren is dat minimaal met dogan
1 van de weinige die iets voor de goal kan

Wil je stappen maken en volgend seizoen echt pas voor promotie gaan moet je nu wel veel geld binnenhalen voor hem

Doe mij de promotie dit jaar maar

39   4  
Zwampie

Mensen die zeggen dat hij geen meerwaarde heeft, doen hem toch echt te kort. Dat hij nog beter kan en moet weten we, maar iemand die nog niet procent zijn waarde heeft kunnen tonen, maar toch al 5 doelpunten en 4 assist heeft en niet alle 18 wedstrijden gespeeld heeft, kan alleen mar meerwaarde worden.
Ook hij is afhankelijk van zijn medespelers, technische staff(Is hij 100% procent of laten ze hem te vroeg starten) en hoe Brood het elftal laat voetballen.
NAC staat veel te defensief, loopt veel te ver naar achteren en zet pas druk als de tegenstander op NAC zijn helft komt. Hierdoor is de afstand voor dogan veel te ver van de goal, om vaker gevaarlijk te zijn.
Tevens loopt boussaid te veel ruimtes voor hem dicht, en wilt die te vaak de bal hebben waarbij Dogan te weinig in stelling gebracht wordt

4   2  
Raf17

Dat dit niet tussen aanhalingstekens staat, betekent dat jullie dit zeker weten?

25   3  
Ad B uit Roosendaal

Ik hoop niet dat Dogan vertrekt. Hij is belangrijk voor NAC, maar heeft t.o.h. nog niet gebracht wat hij kan brengen.

Dat heeft deels te maken met telkens weer wisselende opstellingen, wat onderhand eens een keer afgelopen moet zijn.

Aan Dogan ligt het niet....

9   4  
Breda

Je wordt nooit beter van mensen die vertrekken tenzij er een betere klaar staat en haalbaar is.

Deze tekst zou bij NAC ingebijteld moeten zijn. Had een hoop ellende gescheeld.

Als er wel betere klaar staan is iedereen vervangbaar. Maar pas dan.

19   3  
geelzwartwit

Zet hem maar eens op de positie waar hij bij Top rendeerde en probeer een gelijke aanvoer of speelwijze om hem heen te creëeren.

Een net andere positie in het veld of ballen die er net langer over doen eer ze aankomen het maakt allemaal erg veel verschil. Met Dogan heb je goals gekocht dan moet je ook zo spelen sat hij op zijn manier kan scoren.

Niet verkopen eerder de zwakke broeders om hem heen vervangen

12   3  
since1912

Zelfs al zou je er een mooi bedrag voor kunnen krijgen NIET doen om de volgende redenen:

- Gaat echt nog wel bepalend zijn voor NAC, zit nu alleen in een vormdipje
- Turken betalen die (mooie) transfersom toch niet, dat hebben ze in het verleden meermaals bewezen

8   17  
Basje

Onrust zaaien of onzin de wereld in praten wil ik hier mee niet doen. Maar ik hoorde ergens dat 3/4 van de selectie het niet meer in brood zag zitten?? En dat hij Wss deze week ergens word ontslagen? Weet iemand hier meer van ben namelijk erg Benieuwd?....... we zullen sowieso zien wie er over 2 weken

9   30  
Nachoreca1

Houdoe. Lekker belangrijk zeg dogan....waar hebben we het de laatste jaren toch allemaal over. Pfff

15   5  
Ivo

Nogmaals, Dogan is een spits en geen 10. Zet hem in de punt met wat jongens er omheen die de combinatie zoeken ipv de solo-actie, en hij zal vaker scoren.

3   7  
ome cor

Betaling volgens het principe T/T in advance.
Dan heel graag.

Anders: gewoon niet doen !

7   27  
Cool hand

5 goals en 4 assists. In de KKD...kunnen Thomas Marijnissen, Mohammed Moustafa en Sander de Bont ook. Stelt echt geen reet voor. Een goede spits / aanvaller moet minimaal 20 scoren in de KK fucking D.

14   4  
henk

@Cool Hand
4 goals en 4 assists zijn prima als je beseft dat ze zijn geproduceerd in 914 minuten. Er is niet één speler in de 1e divisie die in dat tijdsbestek 20 goals maakt.

9   26  
Keesje

Gauw weg doen.
Liever lui dan moe.

20   4  
Ernie

Typisch voorbeeld van verkeerd gebruikt.

4   15  
ome cor

De reden dat ik voor ben (op voorwaarde van zekerheid qua betaling) is niet omdat Dogan een waardeloze voetballer zonder rendement zou zijn, maar omdat hij nog niet helemaal voldoet aan de verwachtingen die er waren bij zijn komst.

Dat heeft meerdere oorzaken en ligt vast niet allemaal alleen aan Dogan, maar wanneer de keuze hebt tussen afwachten & hopen of dat je kunt cashen.....een slimme td zou dan cashen, denk ik.

Vervanging halen we niet uit Jong NAC, maar uit de versterkingen die onze td beloofde te gaan halen.

7   3  
Wijnkunst

Niet wegdoen! Aan de andere kant, als je voor het geld dat je voor Dogan krijgt 2 goede spelers met ervaring kunt halen, die echt iets toevoegen aan de selectie.. Tsja...

12   0  
Zwampie

Fijne feestdagen mede NACcers

3   0  
Breda

@ zwampie, gij ook kul.

6   4  
Gjoewie

Coolhand > Onzin. Zoveel goals maakte Dessers toch ook niet in het jaar dat hij bij ons speelde? En dat is nu toch echt wel een goede spits. Als je 12 doelpunten maakt in één seizoenshelft bij nota bene Heracles...
Ik kan me nog herinneren dat Sparta, nadat het onder Frenk Rijkaard degradeerde, een jaar later promoveerde met meer dan 100 doelpunten. Het merendeel werd door de drie spitsen (!) gemaakt. Danny Koevermans was er een van. Die andere twee weet ik zo snel niet meer.
Twee gingen naar andere ploegen, Koevermans naar de Lampjes en die tweede naar Vitesse als ik me niet vergis, maar daar haalden ze toch niet dezelfde productie als toen bij Sparta.
Het gaat er om dat je het elftal laat draaien, de mensen vertrouwen geeft op de positie waar ze spelen. De trainer van Sparta in die tijd hoefde daar niet veel aan te doen, want ze wonnen bijna elke wedstrijd. Never change a winning team. Als Brood dat nou ook eens deed. Voetbal kan zo eenvoudig zijn, waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?
Fijne kerstdagen, allemaal!

2   5  
Gjoewie

Oh, en nog even on topic. Ik had niet verwacht dat Dogan de eerste zou zijn die interesse zou opwekken. Maar het is wel het beeld dat dun Tomme van zijn selectie heeft/had. Spelers aantrekken die een zekere meerwaarde (kunnen) hebben.
Zo is Heerenveen destijds ook rijk geworden (geld is inmiddels verdwenen naar mensen die wel een officiële functie hadden bij de club maar die daarvoor niet echt veel werk hoefden te doen... was overigens nog voor de tijd van Eisinga). Trokken voor 350.000 gulden (toen nog) Sulejmani aan en verkochten hem een half jaar later voor 18 miljoen aan 020. De toenmalige penningmeester van Heerenveen moest de rest van zijn leven blijven staan, want hij had zijn reet eraf gelachen.
Sulejmani is later bij Benfica terecht gekomen, maar sindsdien ben ik zijn spoor bijster.

13   23  
Fred1

Een godsgeschenk .
Geen NAC speler, geen NOAD en geen teamplayer.
Dat zou echt mooi zijn is ook veel beter voor de ontwikkeling van v Hooijdonk en Stokkers.

5   23  
WillemBreda

Dogan naar Samsungspor? Nee. Dan liever SvH naar Applestore....

5   4  
Sp1

In de huidige manier van spelen zal Dogan weinig waardevol kunnen zijn. Als er serieuze interesse is dan altijd overwegen... En proberen te cashen.

8   2  
Stan

@Fred
Mats Seuntjens was ook niks in jou ogen. Heeft het bij AZ aardig gedaan. Hoor trouwens dat die voor een half seizoen gehuurd gaat worden.

6   7  
Badeend

Mats Seuntjens....

Als er nou één speler is waar NAC niet sterker van werd én zou gaan worden. Mijn god. Typisch voorbeeld van een speler die net iets teveel talent heeft en daar bij NAC op kan teren, maar zeker niet het maximale uit zichzelf heeft gehaald (bij NAC). Met dank overigens aan het "topsportklimaat" - of meer: het gebrek daaraan.

En voor de duidelijkheid - die zit al een tijdje niet meer bij AZ, maar is volledig uit beeld aan het raken bij een club zoals dit Samsunspor.

34   4  
willem 4,5

De een wil hem behouden, van de ander mag ie weg, geen probleem, alleen de respectloze manier waarop sommigen over zo'n gast spreken is stuitend in mijn ogen. ' Een strik erom en weg', zo spreek je niet over een gast die bewust voor NAC heeft gekozen en écht zijn best doet om er iets van te maken, het komt er alleen (nog niet) niet uit. Maar ja sommigen denken nog altijd dat een voetballer die niet rendeert een wegwerpartikel is, flink hoor!

3   4  
Forza 1912

Fred is een liefhebber van SvH.
Ben benieuwd waar hij betaald voetbal heeft gespeeld.
Kan hem nergens bij Nac vinden in de boeken.
Wel als scout, maar we weten inmiddels hoeveel spelers er bij Nac verkocht zijn.

3   1  
Lamington

Turkse club:
EERST GELD DAN!

5   15  
Fan uit Zevenbergen

Lekker laten gaan !! Sinds Hij er in staat spelen we slecht

11   1  
Beultje

Ze kunnen beter proberen om eerst van andere spelers af te komen in de winterstop.
Er zijn wel spelers bij die bijna even veel verdienen als Dogan en die veel minder rendement hebben....

1   2  
Badeend

Als ik mijn laptop aangezwengeld krijg deze dagen, de kinderen me rust gunnen én ik er zin in heb, ga ik eens een overzichtje van deze NAC eeuw maken, met spelers die naar NAC zijn gekomen en zijn vertrokken (transfersom?) en hoe ze voor, tijdens en na NAC presteerden. Ik ben heel benieuwd maar zie de Dervites, Gersbachs en Ciftci's al verschijnen... Wat staat daar tegenover?

4   2  
Judge M.

@Gjoewie:

Over Dessers waren we destijds in de winterstop zo tevreden dat toen Oosterwijk erbij gehaald is om met Cyriel. Vervolgens begon hij pas te scoren en echt zijn stempel op het ekftal te drukken. Wellicht dat het nu ook de beste optie is om wat meer concurrentie te hebben om iedereen op scherp te zetten..

3   4  
Buurman

Beste Forza 1912. Fred1 heeft nooit gezegd of geschreven dat hij betaald heeft gevoetbald.

8   3  
Buurman

Betreffende Dogan , waar daar gaat het over , naar mijn bescheiden mening : Behouden.

8   3  
Nac bredaa

Mensen onderschatten hem echt hij is toch al betrokken bij 8 goals tuurlijk verwacht je meer van hem maar voor een nac speler prima statistieken in een seizoenshelft en vergeet niet dat hij niet veel gespeeld heeft. Ik zeg behouden die gaat het echt nog wel laten zien. Eerder een goeie spits halen en anders sydney eerste spits

8   5  
Forza 1912

Beste buurman,

Heb hem ooit horen zeggen: ik heb ook ooit mogen ruiken aan het betaald voetbal.
Hoeveel spelers niet.
Als je in de jeugd van een BVO hebt gespeeld, wil niet zeggen dat je er “tegenaan” hebt gezeten.
Hij is het beu dat mensen SvH een laag punt geven. Op Emmen na, heeft hij nog geen goeie wedstrijd gespeeld. To the point: Dogan in de spits zetten.

5   9  
FUALLITA

een bron bij mij in de buurt zegt dat jullie best wel zielig zijn.

16   14  
Fred1

Beste Stan, ik heb me mateloos aan Seuntjens geïrriteerd en niet omdat hij er niets van kon zoals jij insinueert maar omdat hij niets met zijn geweldige talent deed. Ik vond dat verschrikkelijk. Die gast had alles voor een topper maar had helaas alleen het karakter niet. Pakte het bij AZ op en zie waar hij nu speelt, Glenclerbirligi, nou ja speelt, 1 wedstrijd meegedaan.
Gekozen voor het geld en ambitie en karakter opzij gezet, heel jammer want heb zelden een technisch betere en snellers speler gezien.
@ Buurman, ik ben gestopt met in herhalingen te treden richting sommige lieden, het voegt weinig toe aan welke discussie dan ook.
Jij hebt idd goed opgelet, ik ben op heel jonge leeftijd afgekeurd ( 18 jaar ) voor betaald voetbal en heb me na enkele Belgische jaren vroeg op trainer coach gestort.
Ik denk ook dat onze grote vriend ook het verschil niet ziet tussen prof voetbal en betaald worden voor voetbal, heel mijn carrière heb ik betaald gekregen als voetballer en trainer. ( was een leuk extraatje en de kers op de taart ) En alles wat ik nu heden ten dage voetbal gerelateerd doe is gewoon liefdewerk en bezetenheid van voetbal en met name NAC.
Ik zie het inderdaad heel erg in Sydney zitten ( maar ik ben ook niet blind ) en die gaat er ook sowieso komen. Alleen al vanwege zijn karakter, inzet, ambitie en geweldige trap, veel minder talent dan Seuntjens maar hij gaat wel een betere carrière maken.
En helaas zal hij daar zo snel mogelijk voor bij NAC weg moeten, hij staat hier nu al stil want deze trainer en een deel van al die kenners op de tribune zullen hem niet beter maken en ook zijn vertrouwen niet opvijzelen.
Brood moet zo’n speler in zijn kracht gebruiken en de juiste spelers aan moeten trekken voor de ( Brood ) nodige aanvoer.

12   3  
La Pelota

Behouden! Is in potentie beste speler van NAC. In geringe aantal wedstrijden dat hij heeft gespeeld en in de vorm van nu, is hij al de meest waardevolle speler. Dus.........

7   16  
Otjes

Strik erom heen en succes. Doorselecteren en Veldwijk halen.

Geen Noad, etc

11   20  
jvt

Vaak is jvt het met Fred1 eens maar toch niet in het geval Mashart en Van Hooydonk. De houterige manier van lopen, bal van de voet afketsen, trage handelingssnelheid, het is het allemaal net niet ondanks of misschien wel dankzij de NAC opleiding. Mashart veel te lief en de zoveelste speler met te weinig body en flair. Heb je niets aan bij corners tegen.

Nee, we hebben met Van Hecke wel een goede speler in spé. Sterke crosspass en nuchtere oplossingen als voetballer hoewel op snelheid en een scherpe tackle heb ik hem nog niet kunnen betrappen .

Maar dit heeft niet met Tom te maken. Jong NAC spelers. Nee beste mensen , Tom stelt ons voor de derde keer teleur;
1. Bedrijf op naam van zijn vrouw uit de medische sector waar ie nog steeds op de website vermeld staat. Schijn van geen focus en belangenverstrengeling vermijden, eraf die naam !
2. Boven de 10k extra budget maar komt aan met de Vlo, een spits uit Temse en een linksbuiten die niet eens gespeeld heeft en dat zijn dan "onze" versterkingen.
3. Promoveren niet meer een must maar beter over 1,5 jaar! De man denkt dat je volgend seizoen de kaarten zomaar verkoopt ondanks dramatisch voetbal en leugens.

Tel daar de aanstelling van Brood en zijn assistent bij op en je staat waar je hoort te staan. Brood, die vorig seizoen al opzichtig faalde en maar een beetje wilde wijzigen terwijl we stijf onderaan stonden. En die maar blijft veranderen, geen passie uitstraalt en zonder passie spreekt. En die moet de boel op scherp krijgen. Blijven er spelers na de training met Brood nog wat naoefenen?

Nee, we komen er niet met passanten uit België en Friesland, dat is nu toch onderhand wel; duidelijk. Of krijgen deze heren ook weer twee jaar a la Smulders?

5   2  
Ivo

Ik vind dat Dogan moet blijven, maar dat er te veel fysiek lichte momentvoetballers omheen staan. Een technische / balvaardige spits kan het verschil maken, maar er moeten ook duels gewonnen worden en met El Allouchi, Ivan en Luca en Boussaid, en dan ook nog met Dogan op 10, mis je veel te veel power en daarnaast wordt zo veel te vaak voor de dribbel gekozen ipv de slimme combinatie.

Zet 2 of 3 spelers extra neer met de onverzettelijkheid van een Riera, jongens die gewoon 8 van hun 10 duels winnen, dan komt de rest ook meer aan voetballen toe. Er staan te veel te jonge/lieve jongens op het veld.

Doorselecteren, zeker, maar laten we dan beginnen met goede spelers te halen voor de plekken waar nu huurlingen staan, of jongens die niet meer groeien in hun spel. De backs, de vleugelaanvallers, en centraal op het middenveld moet je als eerste aan de slag.

12   4  
Fred1

@ JVT, op dat aspect heb je volkomen gelijk maar ik kijk iets verder.
Met zijn rug naar de goal heb je heel weinig aan Sydney maar iemand met zijn scorend vermogen en fluwelen trap moet het juist daar nu net niet van hebben. Die moet je laten doen waar hij goed in is.
Daar moet je geen statisch element als Dogan tegenaan zetten, dan snap je als trainer tactisch weinig van het spelletje.
Opvallend is dat bij véél spelers van NAC de Timing en de eerste aanname slecht is , ook Stokkers , Dogan en Filipovic zijn met de rug naar de goal nauwelijks aanspeelbaar maar i.t.t Sydney winnen die laatste 3 geen duel in de lucht, Dogan doet de moeite niet eens, die bukt.
Daarom zou NAC ook een fatsoenlijke spitsen trainer moeten hebben want een bal aannemen met iemand in de rug is te leren en je moet een stap vooruit leren denken.
Pierre liep ook slungelig en moest het ook niet van zijn techniek en passeerbewegingen hebben.
Maar kijk door de jaren heen eens wie bij Pa v Hooijdonk de aangevers waren en alle ploegen waarin Pierre speelde waren zo slim om de vrije trap te verdienen en uit te lokken waar Pierre goed in was. Zelden krijgen wij vrije trappen net buiten de 16.
Geloof me laat Sydney staan geef hem vertrouwen en het komt goed, ik ken dat mannetje van kleins af en die heeft al di3 tijd iets wat veel spelers niet hebben, de wil om te slagen en de zin om extra trainingsuren te maken.

35   7  
Los Pollos Hermanos

Haha wat een misplaatste arrogantie weer van een aantal hier. We mogen blij zijn dat iemand van het kaliber Dogan hier WIL voetballen. Wanneer deze jongen ook maar de helft van zijn vorm van vorig jaar behaald, is hij veruit de beste speler die we hebben. Ja, hij steekt momenteel niet in de beste vorm, maar dat heeft iedereen die bij onze onprofessionele bende terecht komt. NAC weet spelers altijd naar de klote te helpen. Wanneer de vervolgens vertrekken naar een club met fatsoenlijke cultuur en beleid, bloeien ze weer op. Kan zo 10 voorbeelden opnoemen, maar dat is te pijnlijk om neer te zetten.

Sommige hier lijken gewoon echt totaal niet te kunnen relativeren. NAC stelt gewoon helemaal geen drol meer voor. Het enige wat NAC nog bestaansrecht geeft zijn wij. Verder is het gewoon op ieder aspect amateurniveau. Spelers willen niet eens meer naar NAC toe. Het is gewoon een zooitje amateurs bij elkaar. Op sportief gebied en op commercieel en managementniveau. Maar hier vinden we Brood er weer uit moet, Dogan vertrekken, etc etc etc. Er zijn er echt een flink aantal die hun gele bril eens moeten afzetten en eens goed nadenken over wat NAC nu, voor een speler en voor de algemene voetbalsupporter, inhoud. Nou, NIKS dus. Behalve zo nu en dan een leuk sfeertje in het stadion met jolige dronkenlappen. Want dat is waar iedereen NAC mee associeert. Bier drinken. Diep triest.

Er moet een hoop veranderen in Breda wil dit allemaal nog goedkomen. Ook een beter zelfbeeld van de supporters over ons NAC zou helpen. Als we de roem en status van weleer terug willen winnen, moet het roer om. Voor nu? Zijn we gewoon een middenmoter KKD zonder enig recht van spreken. En dat wordt alleen maar erger en erger en erger.

Of gaan we lekker 'solide promoveren' over 3 jaar als al het geld er aan de onderkant al is uitgestroomd? Er geen euro meer is om iemand meer aan te trekken en de betere sponsoren al voor clubs als Willem 2, PSV hebben gekozen en ja zelfs RKC is ons op sportief gebied al voorbij. Of als de tribunes ineens niet meer vol zitten? Let op, dat gaat gebeuren.

Dogan? Kan NAC niet naar een hoger niveau tillen, lees ik hier. Wie wel dan? Frenkie de Jong? Messi? Ibrahimovic heeft ook nog geen nieuwe werkgever. Nogmaals, misselijkmakende arrogantie. Wakker worden mensen. Of je wordt het over 5 jaar, als NAC echt dood is.

1   0  
Hb.naccer.Hb

Zeker behouden! Bij 9 goals betrokken (goals + assists) is gewoon heel waardevol als je ook nog eens bedenkt dat hij niet alles heeft gespeeld of alle wedstrijden af gemaakt heeft. Nu eerder serieuze gasten erbij halen i.p.v. waardevolle spelers laten vertrekken!

6   1  
Buurman

Hard. Maar goei stukste van LP vind ik.

7   6  
Cool hand

@ fred1- had v Hooijdonk niet veel verder moeten zijn dan hij nu is, zeker gezien zijn goede mentaliteit? Of zijn zijn zwakke punten gewoon zo zwak dat ze nauwelijks te verbeteren zijn? Een slechte motoriek en timing kun je verbeteren, maar niet zodanig dat hij de kkd zal kunnen ontstijgen. Of mis ik iets, volgens jou? Behalve zijn goede traptechniek en werklust dan.

5   13  
10diego

Volgens mij vorig seizoen het seizoen van zijn leven aan de hand van Smeets. 21 goals, geen 28 toch?

Eén vd de zoveel miskleunen van de TD die nu aan het repareren van zijn gepruts mag beginnen. Maar iemand die komt met Schouten, Filipovic, Kudimbana, Bohui enz, zou nu die nu wel goede keuzes maken?

Er is volgens onze AD maar 1 doel toch? Handel daar dan naar!

9   3  
Mick j

Pas maar op NEC wacht ook al 1,5 jaar
op 7 ton uit Turkije .
Wel van een andere club tw Fenerbahçe
maar toch.
En vergeet de centjes van Amoha niet ? nooit gezien .

6   2  
Bertus076

Hoax, en zo niet aub nooit meer verkopen aan Turkse clubs. Kun je weer voor eeuwig op je geld wachten

3   6  
19121973

Net aangekondigd op officiele twitter account van die club. Lijkt dus verkocht.

9   4  
Henri

Ik snap dat gezaag t.o.v Sydney ook niet. Waarschijnlijk omdat het een Bredase jongen is net als de Seuntjens en Schalk.
SvH heeft net als iedere speler min- en pluspunten. Nu is het vrij eenvoudig om van zijn pluspunten gebruik te maken, Vrijetrappen, penalty's , een frommelgoal. Zo komt hij zonder meer aan 10-20 goals of meer. Wie doet hem dat na. Bovendien werkt hij als een paard en zijn zijn concurrenten geen haar beter. Door veel te spelen kan hij alleen beter worden en meer waarde gaan creëren.
Ik zie het maar zo. In een Tour de France gaan er ook renners in een ploeg mee die alleen kunnen sprinten, bergbeklimmen of tijdrijden. In een bergetappe heb je niets aan die sprinters, aan die klimmers heb je niets in een vlakke etappe en een echte tijdrijder kun je alleen in (ploegen)tijdritten gebruiken. Als je nu de renners met al hun specialismen op het juiste moment gebruikt haal je zondermeer een mooi teamresultaat, met hier en daar wat persoonlijke triomfen zoals een groene trui of bolletjes trui winnen. Zo is het met van Hooijdonk ook. Maak je gebruik van zijn specialismen dan heb je een spits die veel scoort en misschien wel topscorer wordt met al zijn tekortkomingen. Bovendien levert die de nodige extra punten op normaal gesproken. Maak je er geen gebruik van bouw je kwa transferwaarde niets op en zul je minder punten pakken omdat er in de selectie niemand zit met gelijke kernkwaliteiten. Waren vroeger spelers als David Loggie (Sparta en Ajax) Peter Houtman van o.a. Feijenoord en Groningen of een Hrubesch van die geweldige spelers. Nee, gewoon goede spelers met meestal één of twee belangrijke kwaliteiten. In hun geval vooral hun kracht in de kopduels. En er werd door de diverse teams gebruik van gemaakt op de momenten dat het kon/moest. Gewoon slim zijn.

2   2  
toontje1964 oosterhout

niet laten gaan zou voor wat andere spelers kiezen om in iedergeval te verhuren,nac wil zo ie zo 2,-3 nieuwe spelers op trainingsweek meenemen.
ze moeten wel vlug zijn nog een week te gaan

3   1  
Jf

Het bericht van TvA is natuurlijk niet raar. Iedereen is ook te koop tegen de juiste prijs. In het geval Dogan zou het jammer zijn want ik zie zijn potentie binnen het team en je weet nooit wat je terugkrijgt. Jamie Jacobs wegplukken bij Cambuur zou lekker zijn. Maar ik weet niet in watvoor bedragen we moeten denken bij een verkoop van Dogan.

6   1  
fvf6

Ik lees hier diversekeren dat Dogan een spits is ,hoezo Dogan een spits , ik heb hem al die tijd dat hij bij NAC rondloopt nog geen enkel kopduel zien aangaan , hij kom t niet van de grond. Hij is een spelverdeler maar echt geen spits

Laad alle berichten na dit bericht in