Overal waar we komen

Halve seizoenkaarten op B-Side en Vak G al uitverkocht

DeWeesJr

Vanaf vanmorgen 9:00 hadden de supporters de mogelijkheid om een halve seizoenkaart aan te schaffen. Nog geen twee uur later zijn de B-Side en Vak G al uitverkocht.

Wie nog een halve seizoenkaart wil aanschaffen zal deze dan genoegen moeten nemen met een plekje op de Ere- en Hoofdtribune. Op de Eretribune betaal je tussen de €143 en €149. Op de Hoofdtribune ben je tussen de €181,25 en €189,50 kwijt. Je kunt de halve seizoenkaarten kopen via www.nactickets.nl of de Service- & Informatiedesk. 

Wie nu nog een halve seizoenkaart koopt mag ook de thuiswedstrijden in december bezoeken. P

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
19 Reacties
54    
Nac798

Ik word een beetje moe van dat gezeik over 'nepsupporters'. Ik sta vaak als een gek te schreeuwen op vak G, en de zatte 'nepsupporters' zijn dan vaak de enige die meezingen. De stoere echte supporters met een NAC hart zingen heel de wedstrijd niks en kijken je alleen maar raar of boos aan als je weer naar boven loopt met 6 bier terwijl je een NAC lied in hun oor schreeuwt.

19    
BredaCentrum

He top, nog meer ''echte'' supporters op de B-side... De laatste tijd is het al zo geweldig met het overgrote deel gesteld.

Het merendeel komt om te zuipen en heeft werkelijk niets met NAC als club.
Afgelopen vrijdag ook weer een schaterlachende B-side gezien nadat we opnieuw verschrikkelijk slecht hebben gespeeld. Het lijkt wel steeds erger te worden.
De tijd dat men kwaad de tribune af ging met een dergelijke pot voetbal is allang voorbij. Men kan niet wachten met zich haasten naar de Bea om daar te gaan feesten, ongelooflijk..

3    
sjef de gevulde [email protected]

Heeft de B-side zelf veroorzaakt en de carnavalsmuziek elke wedstrijd. Ook en kansloze voetbal en team zonder binding is een factor. Al bij al krijg je dit soort taferelen. En als het echt zo erg is laat die front mannen eens hun werk doen dan.

19    
Arie

Bredacentrum

Hoewel ik me grotendeels kan vinden is het bij mij ook steeds minder vaak dat ik echt teleurgesteld en over de zeik ben als we een wedstrijd verliezen. Dat komt voornamelijk door het team wat tegenwoordig elk jaar compleet vernieuwd wordt en je dus binding mist en de competitie die gewoon totaal kut is. Minder uitsupporters in een kutuitvak en ook ik werd afgelopen vrijdag weer genoeg raar aangekeken toen ik mn keel schor stond te schelden en zingen op G. Van mij mogen al die gezelligheidsmensen optyfen, maar het is een sfeer die mede door NAC is gecreeerd door er geen enkele moeite mee te hebben als gezelligheidscafe gezien te worden waar bier en carnaval belangrijker zijn dan de club en zich zelfs te profileren.

6    
The Cosmic Gate

Mooi, dan kan dit geld en de waarschijnlijke verkoop van Leigh mooi besteed worden aan 2 GOEDE/noodzakelijke aankopen !

-5    
Dutchbird

Als er iets is waar we ons bij NAC niet druk over hoeven maken is het de sfeer op de tribunes. Uniek in de KKD en top in de eredivisie. Ik maak me meer zorgen over onze machthebbers (bestuur/aandeelhouders).
Ik heb het wel weer gezien in de KKD en hunker naar de eredivisie, maar met deze machthebbers hebben we daar voorlopig niets te zoeken.

12    
Buurman

Sluit me aan bij Dutchbird. Als we van MVV winnen heb ik toch wel weer hoop op promotie . Mooi dat die halve seizoenkaarten verkopen als zoete broodjes .

10    
Negentientwaalf

@dutchbird
Die zelfverheerlijking is onderdeel van het NAC-toerisme geworden, en heeft een nieuw soort NAC supporter gecreëerd. Sfeer is met het seizoen slechter en zelfs de uitvakken veranderen, dit seizoen thuis al 3 uitvakken boven de B-side uit gehoord.
Op EE staan zelfs mensen die niet zingen of lekker heel de wedstrijd over het metalen hekje hangen. Het zijn nu wat losse groepjes die er aan trekken maar zo ver uit elkaar staan dat ze elkaar bijna niet kunnen horen.

54    
Nac798

Ik word een beetje moe van dat gezeik over 'nepsupporters'. Ik sta vaak als een gek te schreeuwen op vak G, en de zatte 'nepsupporters' zijn dan vaak de enige die meezingen. De stoere echte supporters met een NAC hart zingen heel de wedstrijd niks en kijken je alleen maar raar of boos aan als je weer naar boven loopt met 6 bier terwijl je een NAC lied in hun oor schreeuwt.

33    
hoofdtribune

Moet altijd hartelijk lachen om supporters die zeggen dat ze 90 min lang lopen te zingen en dan boos worden op mensen die dit niet doen..
Waar staat dat je pas een echte supporter bent dat je 90 min domme infantiele liedjes moet zingen???
Laat iedereen gewoon lekker in zijn waarde, wel zingen niet zingen, wel schreeuwen niet schreeuwen...Ook niet zingers of schreeuwers kunnen NAC supporters zijn en balen als er niet gewonnen wordt. Ik word altijd moe van de opgelegde gevoel dat je mee moet doen.

10    
Rogo

Eens in de zoveel tijd en gezeik over de sfeer... ook nu blijkbaar. Nee, het was niet best tegen jong Ajax. Maar dat kan een keer. Dat was de wedstrijd ook niet. Net als die 5 ervoor. Ga eens bij andere clubs kijken in NL en erbuiten. Dan zul je zien dat het zo slecht nog niet is. In tegendeel!

-3    
snacks

Nou halve seizoenkaarthouders! Wees welkom bovenin op de Bside om die Rotterdammers te verdrijven. Met de ziektes die om je oren vliegen en de Feyenoord liedjes die ze tussen de NAC liederen doorzingen, wordt het tijd dat ze gewoon lekker bij hun eigen volk blijven. Liefs Sint en Piet

5    
ome cor

@Snacks
Wel apart dat de echte NACsupporters "collega's" van Feyenoord op de Bside tolereren.
Dat was in de Beatrix straat nooit gebeurd op vak B.
Maar vooral online klagen, dat zal ze leren, die k** Rotterdammers.

0    
snacks

Tja Ome Cor, tijden veranderen. Dan zal je samen als grotere groep een statement moeten maken en niet als individu want daar zijn genoeg voorbeelden van dat je ook niet weet wat je tegenover je hebt. Gaat erom dat dit soort types dus ook op een EE staan en de sfeer en mood (negatief) bepalen. Hopelijk denken er meer zo over en kunnen we wat dat betreft jouw "goede oude Bside gedrag" laten herleven.

0    
DunErwt

In de Beatrixstraat was er ook niet die suffige tuttebellige normalisatie

16    
Nonkel Frans

Goede nieuws dat stadion lekker vol komt met deze actie. Sta al sinds de Beatrix spionkop achter de goal naar voetbal te kijken samen met de rest op de nu de Bside.
Ben er in al die bijna 50 jaren nog geen ene tegengekomen die niet voor de voetbal kwam.
De ene zingt of vloekt harder dan de ander. Locos akties plus vrijwilligers en het gras van dun Bras zijn top - maar in the end is het altijd het spel - en niet het bier - wat de sfeer bepaald. Hup Nac.

1    
Onfoner

@hoofdtribune.

Daarom zit je toch ook op de hoofdtribune!
Ik snap dat als je op de b side staat en dan ook nog eens midden op de staan tribune en dan alleen met je rug naar het veld dat dit irritaties opwekt.

We moeten er met zijn alle voor zorgen dat we weer wat sfeer terug krijgen en samen een team vormen net als we dit van NAC spelers eisen. Niet de verschillende kleine groepjes een grote groep achter de goal en gasgeven. Zitten en kletsen doe je maar lekker na de wedstrijd op thuis

-2    
The Cosmic Gate

@NEGENTIENTWAALF , NAC-toerisme ...her woord van 2019 als je mij vraagt :)

15    
Van "taajlaand

Nonkel Frans schrijft hier de meest logische reactie onder dit item vind ik.

Ik loop slechts de helft van deze kerel mee als seizoenskaarthouder, maar ook ik vind het toch wel iets unieks om, na zo veel dramaseizoenen en degradatie weer een vol stadion te zien.
Tijden veranderen, de jongeren hebben andere interesses dan wij op die leeftijd, simpelweg omdat de hele wereld dankzij de mobieltjes met één druk op de knop te bekijken en ontvangen kan worden.
Communucatie onderling veranderd, manier van uitgaan en dus ook het 'kijken naar een wedstrijd van je favoriete club in het stadion', waar je wél een seizoenskaart voor aanschaft.
Let wél het is ook niet mijn ding, kan ook niet want op mijn 52 nog steeds mobiel-loos...., maar het veranderde gedrag is niet tegen te houden, en elke generatie heeft zo wel zijn "eigenaardigheden" , dat was in vroegere jaren ook zo.
Voetballers waren voor ons 'helden' als ze onder de modder en schaafwonden inzet toonden, nu zijn het spelers die vanwege de commercie een 'arrogante rol spelen', middels eigen schoenen, kledinglijnen of nog erger vernieuwde kapsels, gemaakt met supergel dat na 90 minuuten nog steeds alle haartje in model houdt....

Sfeer is niet te koop, maar ook niet te forceren.
Blijft absoluut een wisselwerking tussen het (goede, of soms zéér slechte) spel, of de stand in de wedstrijd.
Ook ik zak regelmatig flink in met zingen na het zien van drie/vier slechte passes in het veld.

Ziek na een verlies ben ik nog steeds, ergernis na het feest daarop in de Bea heb ik zelf ook, maar wil de rest dat wél, laat ik me daar gewoon die avond niet zien.

En de discussie over de "echte dan wel nep supportres", kom op: ZINLOOS!
Een ieder heeft zijn redenen om naan NAC te komen.

Ook ik hoop net als Buurman en Dutchbird dat "mijn" NAC zo snel mogelijk weer terug komt in de ére.
Ook dat zal de sfeer absoluut doen toe nemen, ben ik van overtuigd,
Hoe moeilijk het daar ook wel weer zal zijn te presteren, maar kijk naar Sparta dit seizoen.
Rust in de tent bewaren, en uitbouwen de selectie.

2    
[email protected]©

En de opbrengst van de extra seizoenskaarten komt ten goede aan het spelersbudget toch?

Laad alle berichten na dit bericht in