Overal waar we komen

Van Hecke sluit aan bij NAC-jeugd

Da Pope

De 17-jarige Jan Paul van Hecke mag zich vanaf komend seizoen speler van NAC noemen. De jongeling, die zijn wedstrijden op dit moment nog speelt voor VV Goes, sluit aan bij Onder 19.

Van Hecke heeft zijn stage in de maand februari goed doorstaan. De verdediger kreeg te horen dat hij op proef mocht komen bij de Bredase club, en heeft in slechts twee trainingen en een oefenduel voldoende indruk gemaakt op de technische staf. "Na de donderdagtraining was de trainer heel positief. Maar de wedstrijd ging niet super. Alle wissels speelden, waardoor iedereen aan elkaar moest wennen." Donderdag hoorde Jan Paul dat hij komend seizoen officieel deel uitmaakt van de Bredase jeugdopleiding. "Toen de telefoon ging, was ik wel even gespannen. Met het oog op de toekomst is dit een mooie stap. Ik hoop natuurlijk ooit met Jong NAC en het eerste elftal mee te trainen, om mezelf écht te bewijzen."

 

Bron:
B-Side Rats, PZC
Terug naar overzicht
5 Reacties
0    
ome cor

Succes jongen !
En ook al duurt het nog even tot het nieuwe seizoen start: Welkom bij de mooiste club van Nederland !

0    
Sander P

Welkom, succes, geef 100%, maar geniet er vooral van.

0    
Scheids

Je merkt langs alle kanten dat de opleidingstrajecten bij NAC langzaam zeker zijn vruchten gaat afwerpen. Natuurlijk is dit geen eigen product ,om het maar bedrijfsmatig te zeggen, maar het scoutingsbeleid wordt namate de staf intact blijft, met onder anderen Tim Gilissen, steeds verder professioneler uiteengezet. Ook de samenwerking met Manchester City is steeds beter te noemen, al blijf ik wel van mening dat op den duur de inmenging van deze club minder mag zijn, mits de resultaten zich dit kunnen veroorloven. Vanavond 1 of 3 punten en je neemt weer iets meer afstand tot de laagste regionen!

0    
Molenschot Loco

We mogen toch wel van geluk spreken dat we Zeeland als achter land hebben wat erg NAC getint is....en ziet Karelse een talent....is hij naar mijn bescheiden mening niet te beroerd om NAC hiervan op te hoogte te brengen dat er ergens in Zeeland een talent loopt....

0    
Bou

Er loopt zoveel talent rond in Zeeland, goed dat er nu weer eens een Zeeuw bij NAC aan de slag gaat!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja