Wij gaan niet opzij

Hellemons: "Daarom duurt het misschien ook wel iets langer dan wij gewend zijn"

Eddy W

Eric Hellemons gaf vandaag een interview over het technisch beleid. Het boegbeeld van het technisch hart liet van zich horen en vertelde meteen waarom het zo lang duurt voordat er nieuwe spelers gepresenteerd worden.

Het technisch hart is er volgens Hellemons van overtuigd dat deze selectie, met enkele aanwinsten, goed genoeg is. “Wij zijn ervan overtuigd dat als wij een paar versterkingen erbij krijgen van het kaliber Danny Bakker en Ody Velanas dat wij een goede selectie hebben.”

Toch willen ze niet zomaar de eerste de beste speler halen. Er is volgens Hellemons wel geld, maar dit kan maar één keer worden uitgegeven.  “Er is ruimte om spelers binnen te halen, de exacte bedragen weet ik niet precies. Dat moet je bij andere mensen navragen. Maar wat ik doorkrijg is dat er voor de spelers die wij willen en moeten halen, daar is budget voor.”

Onder de spelers die NAC wil en moet halen zoekt NAC spelers die met hun kwaliteiten NAC beter kunnen maken en een specifieke kwaliteit toevoegen aan de selectie. Hellemons geeft aan dat dat het allemaal ook wat moeilijker maakt. “Je moet kijken naar het specialisme en waar kan een speler het verschil maken? Daarom duurt het misschien ook wel iets langer dan wij gewend zijn.”

Toch verklapt de woordvoerder van het technisch hart alvast welke specialisten er nog minimaal bij moeten komen. ”Er is aanvallend nog wat nodig, denk aan spelers die snelheid en diepgang hebben.”  

Bron:
B-Side Rats, NAC
23 Reacties
77   21  
Ouwe spionkop

Hellemons is een prima kerel. Slim van Manders om Hellemons nu naar voor te schuiven. Dan kan hij de kastanjes uit 't vuur halen om de gemoederen even tot rust te brengen.
Feit is natuurlijk dat spelers niet makkelijk voor NAC kiezen maar eerder voor de concurrent, gezien de situatie bij NAC. Dat is de ware reden dat er geen nieuwe spelers zijn gekomen.
Eens kijken hoe de supporters gaan reageren als we na 4 wedstrijden op 2 punten staan, op de laatste plaatsen, met 10 punten achterstand op de koplopers.
Want dat gebeurt als het nog langer gaat duren voor er versterkingen komen.

10   19  
J0667

Ik snap dat een transfer niet in een keer gebeurd maar duurt dat zo lang?

77   21  
Ouwe spionkop

Hellemons is een prima kerel. Slim van Manders om Hellemons nu naar voor te schuiven. Dan kan hij de kastanjes uit 't vuur halen om de gemoederen even tot rust te brengen.
Feit is natuurlijk dat spelers niet makkelijk voor NAC kiezen maar eerder voor de concurrent, gezien de situatie bij NAC. Dat is de ware reden dat er geen nieuwe spelers zijn gekomen.
Eens kijken hoe de supporters gaan reageren als we na 4 wedstrijden op 2 punten staan, op de laatste plaatsen, met 10 punten achterstand op de koplopers.
Want dat gebeurt als het nog langer gaat duren voor er versterkingen komen.

46   7  
Wanny

Probleem is niet zozeer de kwaliteit en kwantiteit die we onder contract hebben, maar de fysieke toestand van de selectie.

Als iedereen topfit zou zijn, doen we met deze selectie ook bovenin mee.

41   2  
D'n Beuk

Afgelopen weekend redelijk veel voetbal gekeken op espn en bij zo'n beetje elke wedstrijd in de eredivisie werd er in de voorbeschouwing bij zo'n beetje elke club verteld dat de selectie nog niet rond was en dat alle clubs nog vol aan de bak moeten om spelers te halen.
De transfermarkt zit aan alle kanten nog op slot en zal pas aan het eind losbarsten.

NAC is dus lang niet de enige club die nog aan de bak moet om de selectie rond te krijgen.
Dan kan NAC wel in de vlekken schieten en allerlei spelers vastleggen die niks toe gaan voegen maar daar worden we ook niet wijzer van.
Helaas zit de markt zo in mekaar en zullen we geduld moeten hebben en toeslaan op spelers die de club echt beter maken!

We zullen pas weten of het gelukt is als de transfermarkt op slot gaat

16   9  
Pietjebel

Kan hellemons niet bij lokhoff aanklopen voor iets uit Duitsland
Daar loopt zat rond wat hier makkelijk mee kan

18   4  
Fritske d'n Olifant

Hellemons laat zich gelukkig niet gek maken. Die weet dondersgoed wat er speelt, kan waarschijnlijk niet alles zeggen, maar het geeft me een geruststellend gevoel dat hij er in ieder geval nog is. Ik ben benieuwd of en zo ja wat er nog gaat komen. En als dat niets is ook prima. Dan maar volle bak achter de jongens die er nu staan. We weten allemaal in welke situatie we zitten.

4   13  
Joepoe

Het mag wel hoger niveau

17   3  
ome cor

Jammer dat zijn vriendschap met ene T.Lokhoff niet tot mooie Duitse tips heeft geleid.....

22   1  
Badeend

1. Hellemons is een prima kerel op zijn positie.

2. Het duurt nu langer om spelers te halen omdat NAC nu "kijkt naar spelers die ons beter maken"?? Wat voor spelers haalden we eerst dan?

10   3  
Vamos

Als het boegbeeld van het technisch hart niet precies weet hoeveel geld er uitgegeven kan worden… wie dan wel?

11   1  
Barbapapa

Hellemons is een van de weinige stabiele factoren bij NAC.

Echter is dit een nietszeggend interview met als enige doelstelling om even wat rust te creëren. Manders heeft hierbij slim gekozen om de enige uit het technisch hart naast de Graaf die nog gepruimd wordt voor de camera te zetten.

Zou zelf wel eens een interview met onze scout willen zien. Want snap niet helemaal dat ze met 3 man zo druk moeten zoeken naar spelers. Daarvoor hebben ze toch de schaduwlijsten van de scout waar al het voorwerk op is gedaan….

3   4  
RICHARDPRAHA

Hellemons, prima kerel.

Maar hij lult hier wel uit zn nek natuurlijk als hij zegt "Er is ruimte om spelers binnen te halen, de exacte bedragen weet ik niet precies. Dat moet je bij andere mensen navragen".

Totale onzin natuurlijk, als je aan het scouten bent en in contract treed met spelers/makelaars, dan weet je echt wel wat je te bieden hebt anders heeft het sowieso geen zin om contact op te nemen.

6   2  
n@©

En ondertussen is de competitie al begonnen en staan we al op achterstand. Ik heb nog altijd moeite dat een club van deze omvang niet meer dan een middenmoter is in de KKD.

6   1  
Johnny1912

Werkelijk waar een beschamend interview waarin niks wordt gezegd. Puur en alleen voor de bühne ter excuses en om de onrust de kop in te drukken. Manders is wel zo gluiperig om Hellemons hier voor naar voren te schuiven!

'Het technisch hart weet de exacte bedragen niet'
Lijkt me wel zo handig dat ze dit wel EXACT weten!

'Onder de spelers die NAC wil en moet halen zoekt NAC spelers die met hun kwaliteiten NAC beter kunnen maken en een specifieke kwaliteit toevoegen aan de selectie.'
Logisch, je gaat op voorhand geen spelers halen die niks toevoegen!
En als klap op de vuurpijl wordt er gezegd dat dit de reden is waarom het langer duurt.

”Er is aanvallend nog wat nodig, denk aan spelers die snelheid en diepgang hebben.”
Dit is door Edwin de Graaf 3 weken geleden al geroepen en wordt meermaals herhaalt. Hier hoeft dus geen interview voor gegeven te worden!!

Of te wel er is niks gezegd om ons duidelijkheid te geven, puur en alleen maar onze zieltjes proberen te winnen door meneer Manders die snel de meeste geliefde onder de supporters hier voor naar voren schuift!

0   1  
Die ne gast

Manders zou toch niks meer met het technisch beleid doen? Als Manders dit verhaal had verteld was het nog ongeloofwaardiger en lachwekkender geweest. Alles wat Manders zegt, wordt toch gezien als een leugen (en terecht), dus ik snap prima dat Hellemons naar voren is geschoven, om deze clichés uit te moeten kramen.
We houden ons er maar aan vast dat er nog wel wat geld besteed kan worden en dat de transfercarrousel overal stroef gaat, dus NAC daarin (voor deze ene keer) niet uniek is.

4   0  
Reflektor

We hadden ook 6 punten kunnen hebben.

1   3  
NiXNACNIX

Ouwespionkop, eigen jeugd, aanvallend voetbal.

Je oogst wat je zaait.

1   1  
Leurenaar

Hellemons rots in de branding!

4   0  
Oosterhout076

Gewoon balen dat die deadline 1 september is, als alle competities zijn begonnen. Ze zouden deze moeten verleggen naar 1 augustus, zodat de meeste clubs hun selectie voor start competitie op orde hebben. Probleem voorleggen bij UEFA. Kleinere clubs, als NAC, zitten altijd aan het einde van de rit met gebakken peren. Spelers die uiteindelijk toch weg gaan, en je te laat bent met versterkingen. Je hebt dan heel weinig aan je voorbereiding gehad. Wat start in juli kan in september allemaal weg zijn.

2   1  
fvf6

wie is er verantwoordelijk voor de contractverlenging van Schouten , ik dacht dat we af zouden zijn van de clausule met een minimaal gestelde afkoopsom . Diegene die daarvoor verantwoordelijk is moet je gelijk op staande voet ontslaan (als hij nog werkzaam is bij NAC)

2   0  
bart

hoe vaak moet D'n Beuk het nog vertellen? NAC wacht samen met heel veel andere clubs op het einde van het transferwindow op de buitenkansjes.
En de spelers wachten en hopen op een goeie club met perspectief. We staan dus redelijk achter in de rij..

1   0  
Scheppioni

Zou niet onverstandig zijn Pietje Bel !
@ Reflektor
MOETEN HEBBEN !

0   3  
Nero

Na vandaag is de competitie voorbij 3 wedstrijden 3 punten ppppffffffffffffff

Laad alle berichten na dit bericht in