Wij gaan niet opzij

'Hilterman voor de rest van het seizoen geschorst'

Das Phantom

Jeredy Hilterman komt dit seizoen niet meer in actie voor NAC. Dat heeft trainer Edwin de Graaf zojuist verteld bij BN DeStem. De spits werd vorige week uit de selectie geplaatst nadat hij zich opvallend had uitgelaten bij het kampioensfeest van zijn oude club FC Emmen.

Het optreden van Hilterman zorgde voor gefronste wenkbrauwen in Breda. De spits klom op het podium bij de huldiging van FC Emmen en vertelde daar dat hij een fout had gemaakt en vroeg aan het aangewezen publiek of hij moest terugkeren naar FC Emmen. 

Een dag later werd hij door trainer De Graaf uit de selectie gezet. Die maatregel is nu verlengd tot minimaal einde seizoen. Dat betekent automatisch dat Hilterman niet in actie komt in de play-offs om promotie. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
58 Reacties
220   2  
messiaans

Enige juiste besluit.

67   1  
Ouwkus

Houdoe en bedankt ole ole

77   8  
baosje

mooi ...

dat is stap 1
stap 2 contract verscheuren en die pannenkoek de deur wijzen

220   2  
messiaans

Enige juiste besluit.

12   3  
Benn076 (BSR)

Wat Messiaans zegt.

44   3  
scheppioni

Mochten we promoveren, laat deze judas dan zeker geen microfoon in zijn hand hebben !!
Een hekel aan zo'n gasten ! HUP NAC, laat dit een boost voor ons team zijn !

37   1  
Das Phantom (BSR)

Prima beslissing. Lekker focussen op de spelers die het wel moeten doen morgenavond!

89   2  
Theoden King

Die kan maar beter z'n zaakwaarnemer bellen voor een nieuwe club. Die gaat volgend jaar in Breda namelijk ook niet gepruimd worden. Ook niet in de kkd.

36   2  
Reflektor

Kutvent.

67   3  
W.R.

Het zou deze pannenkoek sieren dat hij zelf zijn contract inlevert, salaris van april en mei terugstort,en openlijk excuses maakt. Deze wil je er ook komend seizoen niet bij hebben.

29   0  
Wanny

Lekker je centen incasseren zonder veel te hoeven doen.

12   2  
KONING TOTO

Excuses.. Off-topic: vrije kaart verkoop voor ADO uit!?!

https://shop.ticketing.cm.com/thuiswedstrijden/event/5f324fea-21dd-4c96-90fe-83b971024529

35   2  
Ivo

Die gaat in de zomer alweer weg. Prima. Alleen jammer dat het ons weer geld kost, want die 250K gaan we natuurlijk nooit meer krijgen. Het verschil mag Jeredy zelf bijleggen.

32   2  
Molenschot Loco

De singel in met die vent!!!!!

37   0  
Ouwe Spionkop

Prima.
Maar contract ontbinden is te makkelijk. Hij heeft wel kwart miljoen gekost.
Proberen te verkopen.

13   6  
Ric

Dan zal Bannis dus wel bijna fit zijn ;-)

26   1  
T3un

Vervelende jongen! Ontzettende klootzak hopen dat hij in de zomer zn spullen pakt!

19   1  
Karbonkel

Dan promoveren wij en klimt hij op het podium van P5. "Jongens, ik ben ook maar een mens en ik heb een fout gemaakt".

32   1  
Fcsp

Enige juiste besluit. Zonder twijfel. Maar is het ook mogelijk om deze Judas op zijn salaris te korten? Onder het mom van imagoschade? Anders is het opnieuw pure kapitaalvernietiging want deze weggooier raak je aan de straatstenen niet meer kwijt. Zou ‘m overigens morgen wel verplicht op de tribune plaats laten nemen.

18   0  
Ouwe Spionkop

@FSCP
Zonder telefoon, zodat hij wel naar de wedstrijd moet kijken

18   2  
Mo

250.000 e betaald voor die judas ,krijgt gewoon doorbetaald en krijg je nooit niets meer voor,wie wilt zo,n speler alleen amateur club wilt zoeentje pppffff

9   0  
Bp

@ric

Helaas, omroep Brabant meld dat ook Bannis de gehele NACompetitie aan zich voorbij moet laten gaan.
Dus doen we het met een halve Bilate en.....Adilehou in de spits

12   13  
MickJ

Dat is een forse straf, helemaal niks dus.
Voor hetzelfde geld is na ADO de
straf voorbij .
Gewoon op staande voet ontslag.
NAC denkt toch niet dat men de
volle mep kan vangen voor deze
dissident.
Met dank aan ook Ed de graaf
zonder nadenken luk raak interessant
doen .
Nog gekker dat Hr afwezig Manders
zijn handtekening eronder heeft gezet.
Een HELE kleine troost, beide volgend
Seizoen niet meer aanwezig.

28   2  
Nacman

Laat hem de wedstrijd verplicht op de b side of vak g kijken.

13   1  
SjorsNac

Zien te slijten zodat er maximaal geld voor word gevangen. Ik blijf het bizar vinden hoe het er in de voetbalwereld aan toe gaat. Een nieuwe werkgever zal zich wel even bedenken voordat hij aan hilterman begint, door die onzin heeft hij zijn waarde gewoon flink verminderd. Lukt het niet om hem te verkopen en daarmee de schade te beperken dan moet nac hem aan zijn contract houden maar nooit meer opstellen. Het is zijn fout en niet die van NAC dus als hij nog wat wil komende 2 jaar zal hij over de brug moeten komen.

8   14  
j.d.BSIDE

Hilterman komt er zo te makkelijk van af....
Waarom niet als trainer eerst het gesprek aangaan over het hoe en waarom .....
Vervolgens in een vol rat verlegh zijn excuses laten aanbieden....
Ook een optie lijkt mij.

11   1  
Dun Diëe

NAC zou er helaas alleen een zaak van kunnen maken als ze een direct verband kunnen aantonen tussen wat hij in Emmen in een microfoon heeft geroepen en zijn eventuele daling in marktwaarde. Maar ik vrees dat dat nauwelijks mogelijk is. Het is alles behalve netjes wat hij heeft gedaan maar we kunnen er niet zoveel mee, behalve hem nooit meer bij de selectie laten of mee laten trainen en hem zo zijn contract laten uitzitten. Het is gewoon een lul. Een hele domme lul.

10   3  
Cees-2

Graag had ik gelezen dat NAC Hilterman zo snel mogelijk wil verkopen. Dat is mij betreft de enigste optie. Hij kan en-mag nooit of te nimmer meer iets betekenen voor NAC. Nogmaals, zo snel mogelijk richting uitgang!

4   10  
die ne gast

Van mij had hij na excuses gewoon mogen spelen, maar blijkbaar ligt hij ook niet lekker in de groep? Groepsproces is in de play-offs het belangrijkste, als Hilterman daarin een storende factor is, dan is dit het enige juiste besluit van De Graaf. Als het is om de supporters te paaien is het pure kapitaalsvernietiging. Als Hilterman de winnende goal in de finale zou scoren is hij meteen weer de held van Breda (van wat hij in Breda heeft laten zien, is die kans weliswaar klein, maar toch...).

Hopen dat hij in de zomer verkocht kan worden, anders is het de zoveelste fout onder het bewind van Manders die ons veel geld gaat kosten.
Want uiteindelijk is de beslissing om voor 2,5 ton in de winterstop een spits als Hilterman te halen gewoon een belachelijk besluit.
We deden niet mee voor promotie, met de huur van Bannis heb je al een stand-in voor geblesseerde Bilate gehaald. Wat viel er nog te winnen in de competitie dat we transfergeld moesten betalen?
Play-offs veiligstellen? Met die 2,5 ton + salaris heb je de eventuele extra inkomsten voor het spelen van play-off wedstrijden al wel weer opgebrand. Dus je wint er niks mee, maar verliest wel zeker 2,5 ton. Belachelijk besluit. Wederom een bewijs dat je nooit spelers vlak voor het sluiten van de transferdeadline moet halen.

9   2  
tram

Dit is helemaal geen goed besluit. Het enige goeie besluit was geweest hem nooit meer in een NAC shirt te laten spelen.

12   1  
a

Is vooral op voorspraak van de Graaf gekomen voor een voor NAC-begrippen hoog bedrag!!
Was van het begin af aan geen vaste basisspeler en viel voornamelijk in!
De graaf is een sympathiek persoon maar (nog) geen goede trainer!!

9   1  
Atleet

@die ne gast

Hij behoort tot een groepje bankzitters die vaak afwezig zijn en niet komen trainen maar wel de baas proberen te spelen.

Dus heb je niks en in de toekomst helemaal niks meer aan.

9   0  
Tegel

Waar gaat Hilterman naar toe? .... Waar gaat Hilterman naar toe? .... naar het UWV ! Betaald voetbal in Nederland kan hij vergeten met zo instelling!

4   0  
Nonkel Frans

Wie is de zaakwaarnemer van deze gast? Die 250K mag nog niet van tafel. Dat zal Jeredy niet begrijpen maar zijn zaakwaarnemer wel. De laatste doet geen goede zaken meer in de toekomst met dit soort "handelswaar". Rap reputatieschade voorkomen en dus met een goede - mea culpa - afhandeling komen Jeredy/Zaakwaarnemer!

13   0  
Bertje

Drama weer.....wie is verantwoordelijk voor het halen van deze lapzwans? In het bedrijfsleven wordt je er gelijk uitgegooid als je 250k verneukt. Slecht gescout....slecht verdiept in deze jongen. Geen NOAD , geen kwaliteit gewoon een miskoop 1e klas.
Wanneer wordt NAC eens volwassen want zodra het wanbeleid niet ophoudt kun je als club nooit groeien.

1   1  
NAC4Ever

Terecht, zijn terugkomst had voor onrust kunnen zorgen. Dat kunnen we in de belangrijkste fase van het seizoen niet gebruiken.

Maar ik vind wel dat iedereen een tweede kans verdiend (behalve moordenaars). Daarom zou ik het niet vreemd vinden als hij volgend seizoen weer in de selectie zit. (Als hij dat wil, zo klonk het namelijk niet in het filmpje).

Dan gaat hij (terecht) uitgefloten worden. Maar heeft hij wel de tijd zich te bewijzen.

Maar ik begrijp het ook al de wegen definitief scheiden.

11   4  
Dutchbird

Dom besluit van de Graaf en Manders want op deze wijze schiet NAC zichzelf in de voet. NAC had juridisch de onderste steen boven moeten halen en hem vervolgens de maximaal haalbare boete moeten geven. Paar maanden geen salariskosten werkt beter dan de Kali oplossing.

Hopelijk snelle afhandeling aandelenoverdracht gevolgd door afscheid van Manders en de Graaf. Want die graftakken kosten alleen maar geld.

3   3  
Ome Cor

Wie ?

1   10  
Jf

Even een ander geluid, als De Graaf hem vergeven heeft zou hij dan niet gewoon mee moeten kunnen doen.
De reden dat hij bang is voor de reactie van het publiek is ook jammer.

Zeker met 1 spits want Kosiah heeft nog nooit gescoord is het een groot risico.

1   12  
witzwartgeel

Te duur om hem niet meer te gebruiken en zijn voeten te laten spreken ipv zijn domme muil.

Laat het hem maar aan de selectie uitleggen en dan mag hij scoren in de playoffs en namens NAC bij promotie op P5 het beter overdoen.

250k en een weet ik hoeveel maand/jaarsalarissen door de singel op deze manier. En het is net alsof we voor die oh zo belangrijke promotierace heel dik in de spitsen zitten.

Ik snap er niks van. Alles moet in het teken staan van promoveren. EN ja het is een lul eerste klas maar vind het allemaal maar weer erg makkelijk en ten nadele van maar 1 partij en dat is NAC zelf.

7   0  
Badeend

Te dom én teveel met zichzelf bezig, wat een fijne combinatie weer. Het wordt tijd dat er professionals bij NAC aangesteld worden die visie heeft én die uit kan voeren. Als AD, om te beginnen.

7   7  
Tip

Die gast zegt schijnheilig dat hij die schorsing erg vindt. Maar van binnen lacht hij zich kapot. Heeft nu doorbetaalde vakantie. En kan rustig zijn zaakwaarnemer naar andere club laten uitzien, heel misschien emmen. Deze straf is een beloning voor smaakloos gedrag.
Komt er geen club meldt hij zich volgend seizoen weer bij NAC.

Wat hij heeft gedaan is natuurlijk niet genoeg voor ontslag.
Beter was een boete geven , of dat nu mag of niet , gewoon doen, en zeggen dat je verwacht dat hij zich alsnog kapot gaat werken. Op de training en als je hem nodig hebt in de nacompetitie wedstrijden.
Bannis ook nog niet fit, onbegrijpelijk.

2   0  
Willem 4,5

Zo gaan wij met domme eikels om, goed gedaan NAC.! Volgend seizoen gaat ' m ook niet meer worden, dus enkele reis Emmen of een ander van God verlaten oord.

9   18  
Ome Cor

En het begon allemaal met onze vrolijke vrind Yadran Blanco Nikolic, die in elk artikel het prijskaartje van een kwart miljoen noemde.

Ging het over Haye of andere spelers dan waren het nog zoveel ton, maar Hilterman werd vanaf dag 1 in de miljoenenschaal gewogen. Gelukkig hebben we een objectieve NAC watcher bij BN de Stem.

Niet dat Hilterman daardoor minder ging spelen, maar Yadran is ook een ***

4   0  
Eekhoorn

#Hoekomikhierweg

3   0  
Ad B uit Roosendaal

Een prima besluit en......er is geen plaats meer voor hem bij NAC. Klaar amen uit!

11   3  
Willem 4,5

@Ome cor. Weer de schuld van de pers?, kom eens met iets orgineels. Hilterman is gewoon een eikel zonder enig verantwoordelijksgevoel, opdonderen is de enige uitgang.

1   11  
FCE

Hilterman is gewoon een goeie gast man! Hij zou nooit een stapje minder afleggen, zelfs niet bij NAC!

Gewoon mee laten trainen en eventueel in laten vallen als Supermario het niet meer trekt. Voor hetzelfde geld schiet hij de beslissende strafschop erin!

7   0  
Kinderkaartje

@FCE

En voor het andere zelfde geld bakt ie weer niets van, zoals in de voorgaande wedstrijden. Die kans lijkt me een stuk groter dan dat hij de winnende scoort.

Het is een verongelijkt kutventje dat volledig naast zijn schoenen is gaan lopen en voor NAC de zoveelste kat in de zak.
Schandalige lamzak is het. Dat geintje van em kost alles bij elkaar weer een half tot een heel miljoen ofzo. We komen natuurlijk nooit meer van die lamme tak af.
Alsof we godverdomme geld teveel hebben hier.

Die ellendeling realiseert zich geen moment wat het betekent om prof voetballer te zijn. Dat soort gasten ga je de oorlog niet mee winnen en kunnen wij missen als kiespijn.

Strik erom en weg ermee.

6   1  
Barry B

In de laatste tellen van de wedstrijd in laten vallen morgen, dat zou pas een echte straf zijn. Met knikkende knietjes het veld in.

0   0  
Betweter

Heel zijn contractperiode uitdienen en elke wedstrijd op de tribune. Bij zowel uit- als thuiswedstrijden.

0   0  
Betweter

@Barry

Ook een hele goeie !

7   1  
Scheppioni

Lekker ballen verzamelen en in het netje laten doen, je hebt geen zak meer aan deze judas !

4   2  
FCE

@KINDERKAARTJE,

Dat zou natuurlijk ook kunnen.
Hilterman had beter na moeten denken voordat hij naar een club zou gaan waar altijd gedoe is!
Ik denk dat hij NAC geen extra schade heeft toegebracht (behalve misschien een paar stuivers) maar voornamelijk zichzelf! Scoren deed hij toch ook niet echt veel meer. Maar goed dat deed Anco Jansen ook niet en die @€&#%^ schoot ons wel naar de KKD!

Succes morgen tegen Verheijdt en ko sjotten! Jullie gaan er je handen aan vol hebben!!

0   5  
Jeredy0591

Ik ben ook maar een mens.

7   5  
Winnen is het enige dat telt

Hij wordt dus geschorst om een negatieve reactie van het publiek geen invloed op het team te laten hebben.

Bannis is geblesseerd, Bilate heeft 60 minuten in de benen na een lange afwezigheid en wij schorsen een spits. Laat die gozer door het stof gaan, zet hem in een podcast en los het op. Je wil toch promoveren TEN KOSTE VAN ALLES?

Te gek voor woorden. Die gast staat op de loonlijst, is je enige fitte spits en kan je naar promotie schieten. Kom je er nog makkelijker vanaf ook.

Profclub NAC laat hem buiten de selectie, vanwege reactie vanuit publiek.

Stelle amateurs.

1   1  
Jarc

Natuurlijk kom je nu een spits tekort, maar je kunt ook gewoon je principes mee laten wegen. dat lijkt mij zelfs het enige juiste. Iedereen met een beetje moreel kompas zal beseffen dat je dit soort gedrag nooit kunt tolereren. Het is ook een signaal naar de rest van de ploeg, de sponsors, de supporters.
Wij poepen nooit in ons eigen nest, als we mopperen op NAC, is dat uit bezorgdheid en liefde.
Deze man heeft van het begin af aan laten zien niet bij NAC te passen:
wel-niet-wel -niet- toch maar wel transfer in de slotminuut van de transferwindow, slecht spelen ( dat zou wel bij NAC passen :-) ), maar vooral dat vreemde "publiek commanderen om meer aan te moedigen" gedoe tegen Oss. Dat is zo ontzettend hoe wij niet met elkaar omgaan , spelers en publiek. Dan snap je er echt niets van....

0   0  
Ed

Hilterman gewoon erbij nemen en dan zien we wel. We missen goals

0   0  
Roberto Mayor

Bitcoin-investeringen hebben mijn leven veranderd omdat ik mijn bitcoin heb geïnvesteerd met de heer Anderson Carl. Hij is een professionele handelaar en hij helpt me mijn bitcoin te verhandelen en hij kan jou ook helpen. Mijn eerste investering bij Anderson Carl, ik heb tot $ 2.600 geprofiteerd met mijn investering van $ 200 in 7 dagen. Ook deze week kijkend, wat bent u van plan te bereiken? Neem nu die stap en neem contact op met Anderson Carl via whatsapp: +1(252)285-2093 Email:([email protected]gmail.com) Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

Laad alle berichten na dit bericht in