Overal waar we komen

Huseyin Dogan traint weer mee

Eddy W

Huseyin Dogan traint weer mee met de groep. Dat laat Ruud Brood weten aan BN deStem. De aanvaller kwam op de training in botsing en mocht enkele dagen niet met de groep meetrainen. Inmiddels heeft de van TOP Oss overgekomen aanvaller groen licht gekregen van de medische staf om weer mee te doen aan de groepstrainingen.

Dat betekent niet dat de aanvaller vandaag in de basis zal starten. Dogan traint sinds gisteren weer met de groep en volgens Brood gaat de medische staf iedere dag kijken hoe hij ervoor staat. Mocht de trainer groen licht krijgen, dan zou het zomaar kunnen zijn dat Dogan vanavond zijn eerste minuten gaat maken voor NAC. Brood: ”Hij zit net weer bij de groepstrainingen. Met de medische staf bekijken we iedere dag hoe hij er fysiek gezien voorstaat. Ik wil eerst de reactie afwachten morgenochtend (vandaag, BSR).”

Omdat ook Noblejas nog niet wedstrijdfit is, lijkt de trainer vast te houden aan dezelfde elf spelers als tegen FC Dordrecht.

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Vorig bericht
Boessen: "Zij staan meer onder druk" 19 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Kenny van der Weg verlaat Ross County 15 reacties
Terug naar overzicht
9 Reacties
35    
GeelZwartHart

Goed nieuws en weet je wat ook goed nieuws is? Nog 5 uurtjes dan staat het 2-0!! Hup Nac!!

10    
The Cosmic Gate

Mooi nieuws ! Ben zooo benieuwd naar deze gast (en de rest )

6    
RV

Ben ook erg benieuwd naar deze speler.
Ik denk een speler die we broodnodig hebben voorin.

Ilic is een fantastische speler maar tegelijkertijd ook een van de weinige die vanuit het middenveld iets kan creëren. Ben bang voor teveel afhankelijkheid van Ilic voorin. Filipovic valt me tot op heden iets tegen (maar het is nog veel te vroeg om daar conclusies in te trekken). Stokkers wel hardwerkend maar geen speler waarvan ik meer dan 20 goals verwacht.

3    
Amarilla Negra

Mooi nieuws, vanavond zal hij denk ik nog niet nodig zijn dus het zou mooi zijn als hij er volgende week wel bij kan zijn.

P.S. kijk even naar de spelling van dit bericht, "betekend", "wilt"?

7    
Sanseveria

@ Amarilla Negra

Eddy W plaatst met die 'hij/zij wilT' fout altijd een soort van watermerk in zijn artikelen, zodat die boefjes van NACfans ze niet jatten. ;-)

1    
Eddy W (BSR)

Haastige spoed is zelden goed. Ik zal ze even nalopen ;)

3    
Gvd

Verwacht veel van deze jongen. Hopelijk mag hij vanavond een half uurtje mee spelen! Wellicht de enige directe versterking.
HS niet onderschatten, daar staat nl een potentiële topper als cv opgesteld.

1    
Judge M.

@RV: Dat zou Jordan vd Gaag ook moeten kunnen in principe..

Hup Dogan! Hup NAC!

0    
Judge M.

In de basis zelfs! Make us proud!

Laad alle berichten na dit bericht in