Wij gaan niet opzij

Immers en Adilehou meteen in de basis tegen Helmond Sport

Thiestemberg

Onze collega's van BN de Stem waren vandaag in Zundert en kregen daar van Maurice een inkijk in de basiself van aankomende zondag. De trainer gaf aan dat Immers en Adilehou allebei zullen starten in het Brabantse duel.

Dit gaat ten koste van Colin Rösler en Joshua Bohui. Bohui is gepasseerd en zit op de bank. Immers zal op het middenveld gaan spelen waardoor El Allouchi een plekje doorschuift naar de voorhoede. Rösler is er niet bij omdat hij met Jong Noorwegen op pad gaat. Lewis Fiorini die tegen Jong AZ als invaller debuteerde heeft ook interlandverplichtingen. De City-huurling is opgeroepen voor Jong Schotland. Andere mutaties in de selectie zijn Monsalve die door een blessure weken of misschien zelfs maanden moet missen, Sidney van Hooijdonk keert weer terug in de selectie.

Naast trainer Steijn verscheen ook Anouar Kali voor de camera, hij gaf een update over zijn fitheid. De ervaren middenvelder denkt nog zo'n twee weken nodig te hebben voor hij aan kan sluiten bij de groep, daarna kan de focus verlegd worden naar wedstrijden spelen. De geboren Utrechter voelt zich ondanks de zoveelste persoonlijke tegenslag gelukkig in Breda en kijkt er naar uit om het team verder te helpen.

Vermoedelijke opstelling: Olij; Schouten, Riera, Adilehou, Rutten; Malone, Immers, Haye; Dogan, Stokkers, El Allouchi.

Bron:
B-Side Rats, BN de Stem
59 Reacties
159   49  
Henkie

Stokkers out, Venema in!

14   57  
Bladran Yanco

Hopen dat ze beide hun waarde laten zien dat ze van waarde zijn. Adilehou in de basis is natuurlijk ook een statement naar Siereveld.

159   49  
Henkie

Stokkers out, Venema in!

18   4  
Scheppioni

Bij het lezen dacht ik, Immers snap ik dat zou het team een boost moeten geven, maar waarom de tweede, niet aangedacht dat Rossler met jong Noorwegen op pad moet ! Come on NAC !

30   5  
Bart

Logische keuzes! Zin in zondag!!! HUP NAC!!!!

12   3  
Martinus

Dan maar goed dat we een centrumverdediger erbij hebben. Zonder Rösler en Monsalve is de spoeling meteen dun. Er moet nog zeker iemand bij (maar dat zal we samenhangen met Van Hecke).

20   2  
Ratjeduneerste

@Bladran Yanco

Momenteel kun je het je niet veroorloven om een jongen zonder ervaring op het hoogste niveau in de basis te zetten. Hij moet nog erg veel leren.
Bij V. Hecke vorig jaar was het pure noodzaak, anders had Brood hem nooit de kans gegeven.

Logisch dus dat er wordt gekozen voor een jongen met ervaring. Het is gewoon erop of eronder dit seizoen. Als we zondag 3-0 voor staan kan hij mooi minuten maken

12   33  
Die ne gast

Wel zo duidelijk. Weten we meteen of Adilehou de cultheld of de pispaal van dit jaar wordt.

Het kan verkeren: verdediging was lang de enige zekerheid en de aanval de zwakste schakel. Nu precies andersom: aanval lijkt (met Venema ipv Stokkers) prima, maar verdediging is nu de achilleshiel.

27   18  
Joepnac

Waarom nou geen venema hier snap ik geen pepernoot van

19   50  
Robbie Rafello

Foutje in geslopen bij Yadran, denk ik. Venema van links en El Al lekker op het bankeske. KAMPIOENEN!

17   28  
Harrie

@Ratje, Ruud Brood heeft van Hecke alleen genegeerd en geen kans gegeven. Die zag het helemaal niet zitten in JP.

Romeo Castelen is onze huismakelaar en degene die ervoor heeft gezorgd dat de Afrikaanse verrassing bij NAC is gekomen. Benieuwd wat hij weet van Manders of Steijn waardoor hij alles kan slijten bij NAC. Ook Hunte zal nog wel toegevoegd gaan worden.

35   7  
Dun Diëe

Snap t wel dat Veenema niet in de basis start. Dat is nou typisch zo’n speler die in de tweede helft extra gif in de wedstrijd kan leggen als het nog niet loopt. De discussie of zo’n speler meteen in de basis moet started is bijna zo oud als voetbal zelf. Op termijn kan het natuurlijk zeker een basisspeler worden. Maar laat hem nu nog zijn energie later in de wedstrijd brengen om iets te kunnen forceren.

13   41  
Breetjeda

Ik heb liever sexy lexy in de spits en die slappe bal van een stokkers er uit.
En dan el alouchi op aanvallend middenveld.

20   13  
Rubenac

Immers... daarentegen..

Even een quote van Hans Teeuwen

52   8  
Sjef de gevulde koek

Stokkers deed het redelijk tot goed zaterdag werkt hart kan 60 min alles geven en dan Venema.

37   4  
Buurman

Kan een mooie zondagavond worden. Als NAC wint met enkele goals verschil kunnen we nummer 1 komen. Dat geeft altijd een mentale boost. Ik ben echter nog niet zeker. Als je slecht voetbalt maar 6 goals maakt voetbal je super effectief. NAC voetbalde tegen jong AZ super effectief, dus.....
Daarnaast was de keeper van jong AZ een eerste klas grabbelaar. Dus laten we de zaak niet onderschatten.

77   3  
Ivo

Middenveld Malone / Haye / Immers -> Beast mode!

36   1  
Reflektor

Begint zowaar op een erdevisie team te lijken op papier.

16   3  
NAC4Ever

@JOEPNAC
Wie zegt dat Venema niet speelt? Het is maar een vermoedelijke opstelling.

30   1  
NAC70

@blanco yadran, Siereveld is licht geblesseerd en nemen ze verder geen risico's mee...heeft niks met statement te maken...

7   16  
Bladran Yanco

@RATJEDUNEERSTE

Klopt, maar na Sparta Nijkerk is er gezegd dat dit talent er nog lang niet is. Het aantrekken van een gokje die meteen in de basis staat is in mijn ogen net zo'n grote gok als een talent laten spelen.

@NAC70
Geloof mij nou maar, die jongen gaat eenzelfde weg bewandelen als een Meijers/Klomp. Talent uit de jeugd waar uiteindelijk geen trainer het echt mee aan gaat durven.

18   13  
henk

Wel een erg statisch middenveld en voorhoede zo. We missen nog wel wat snelheid en creativiteit.

5   1  
Baron

Wel heerlijk dat we nog kunnen wisselen om zaken te forceren. Hopelijk is dat morgen niet eens nodig en kunnen we met Venomenema op de omschakeling verder uitlopen!

Erg benieuwd naar de nieuwe CV.

3   4  
geelzwartwit

@baron

Bedoel je
The funk venema?

9   1  
Baron

@GeelZwart
Ja zeker bedoel ik die:

De afgelopen seizoenen ontpopte hij zich in de Keuken Kampioen Divisie als een echte goalgetter. In 59 wedstrijden verdiende de aanvaller de bijnaam 'Venomenema' door 36 keer doel te treffen. Naast de Keuken Kampioen Divisie opereerde Venema ook op Eredivisie-niveau (18 wedstrijden, 5 goals) en in de Europa League.29 aug. 2019

12   3  
Hont

Geen idee wat de leeuw uit Benin allemaal kan, maar vind het wel opmerkelijk dat hij direct in de basis mag debuteren na slechts enkele trainingen. Had er zelf voor gekozen om Malone naar achter te halen en El Al op het middenveld te zetten.
Wil overigens Venema ook wel de kans zien krijgen. Gaf een gretige en dergelijke indruk tegen jaz.
Wat een topmiddenveld overigens voor de KKD!

27   6  
ome cor

Misschien dat Stokkers in deze opstelling voldoende kansen krijgt en er gewoon drie in schopt.

Spelers zijn zo goed als hun team hen maakt. Logisch dat Steijn een harde werker er niet zo maar uitgooit.
Zal het verschil in inzicht zijn met de Venema-roepers.
Venema krijgt z'n kans nog wel, wees gerust.

12   2  
TvB

Benieuwd hoe we deze wedstrijd doorkomen. Voorheen was zo’n wedstrijd nog weleens een struikelblok. Nu zijn de ervaren rotten ook nog eens kerels die er voor gaan in tegenstelling tot voorheen!als ze deze pot goed afsluiten heb ik heeel veel vertrouwen in komend seizoen. Hup nac!

2   35  
Bart

3-5-2 had van mij ook gemogen tegen Helmond,

Olij
Rutten riera adilihou
Schouten, haye Malone EA Dogan
Immers
Stokkers Venema

64   2  
Tonboo

@Bart,
Het is te proberen maar ik denk dat het niet mag.......12 man

13   1  
Breda-Loyal

Siereveld moeten ze nog niet brengen , maar eerst op een goed niveau warm laten draaien in de onder 21 voor het grote werk in NAC 1.

Dan zal je namelijk zien dat wanneer de tijd daar is dat hij de kans krijgt hij zonder al te veel moeite zichzelf aan hoeft te passen. ( Zelfde geval zoals bij JP )

6   27  
Arie

Allouchi voorin. Daar gaan we weer, schijtlijstervoetbal.

8   9  
Bundy Geeren Noord

Veel Doomdenkers hier.

Met dit materiaal tegen Helmond Sport verwacht ik zeker net zoveel doelpunten als tegen az.
Wie weet wel een monsteruitslag:)

8   8  
The Cosmic Gate

Kali zal vast over 1.5week weer een blessure oplopen tijdens een training ofzo , en natuurlijk zegt hij dat hij het naar z'n zin heeft in Breda. Zegt hij wat anders is werkelijk al zijn "krediet" op.

Verder verassend dat Adilehou meteen in de basis begint. Die moet dan een beste indruk hebben gemaakt (ookal is de spoeling daar erg dun nu) . Dat Immers in de basis staat vind ik niet meer dan logisch, ben heel erg benieuwd die kan zo maar eens topscoorder worden meteen.

Hup NAC

34   2  
Ric

Terecht dat hij Stokkers laat staan. De komende 4 wedstrijden zijn cruciaal voor zijn toekomst en het vertrouwen. Tegen Helmond, Den Bosch, jong Utrecht en jong psv zal hij genoeg moeten kunnen scoren. Doet hij dat niet dan zal het over en sluiten zijn. Als je hem nu namelijk al gaat banken dan kun je Stokkers nu per direct afschrijven en doorstrepen.

4   38  
Fan uit Zevenbergen

Stokkers heeft geluk dat van S van Hooijdonk nog niet wedstrijdfit is
Daarom staat hij er in

51   3  
Hugo

Ik begrijp het Stokkers bashen niet zo goed. Maakte toch een prima goal tegen jong AZ en werkt altijd.

34   0  
Twan

Nac heeft het bod op De Rooij verhoogd naar 400.000 euro. Dit is toch wel echt het maximale neem ik aan.

10   2  
Scheppioni

Goed gezien Hugo !

6   2  
Ibio

Eens met Hugo

13   0  
076

Hoewel je een spits af moet mogen rekenen op zijn goals is er wel een reden waarom trainers steeds voor Stokkers kiezen. Stokker is wel de speler die vaak gaten trekt. Loopt vaak slim waardoor anderen kunnen scoren.
En loopt het niet zit er nog een aardige bank om iets te forceren.

Ben vooral benieuwd of Immers zijn stempel kan drukken. Dat zou top zijn. Als hij echt zijn niveau haalt ga je gewoon serieus meedoen bovenin dit jaar.

16   5  
Jo

De zaak Kaj de Rooij wordt een kwestie van de arbitragecommissie. Die kut Goedee weigert te onderhandelen.

Als Kaj echt naar NAC wil, moet hij een doorbraak forceren en zich ziek melden!

Wordt vervolgd!

19   3  
Pietjebel

NAC heeft bod verhoogd maar Eindhoven weigert te onderhandelen

Wat is dr met die goedzee aan de hand

11   2  
Mo

@PIETJEBEL

Oud zeer?

Kaj moet het gewoon hard gaan spelen! Zich vandaag ziek melden en naar de arbitragecommissie stappen!

9   2  
Henk

Laat de arbitragecommissie maar bepalen wat een redelijk transferbedrag is.

Kaj kan zich zich melden vanwege verstoorde atbeidsverhouding.

17   1  
Ivo

Dat ze bij Eindhoven er lekker in stikken. Er is vast wel een plan B. Next!

9   1  
Karel

Nu is Kaj zelf aan zet! Wil hij echt naar ons NAC? Dan zal hij moeten reageren op de onredelijke opstelling van de club!

Ik zie Kaj bij NAC voetballen als hij de juiste stappen zet...

16   1  
Ivo

NAC wil te graag. Als FC Eindhoven 5 ton of meer wil voor deze speler dan houdt het op. Laat ze het lekker uitzoeken.

Op naar de volgende vleugelspeler op het wenslijstje.

12   4  
Geeren-zuid

Eindhoven wil t complete spelers budget overhouden (750k) aan deze transfer las ik net😳
Voor vd boomen hebben ze 300k geïncasseerd , deze speler schat ik toch wat hoger in dan kai, die goedsee is vd pot gepleurd die gek
Wil NAC gewoon oor aannaaien, wat een mafkees joh, die hoeft zijn eigen in t rat Verlegh niet meer te laten zien, probeert zijn verlies(Vloet) bij NAC nu bij Eindhoven weg te poetsen
NAC heeft schijnbaar 4 ton +bonussen geboden, kai zal zelf wat moeten forceren ben ik bang en anders moeten we op zoek naar een ander!

6   1  
Frits

Kaj de Rooij moet met zijn advocaat gaan praten!

7   3  
Maarten

Kali gelukkig, NAC en achterban ongelukkig. Monsalve ook helaas tot de winterstop niet wedstrijdfit. Noblejas, wat heeft hij wel niet? Kunstgras blessures? En als Leigh zo graag weg wilt dan contract inleveren. Anders je voorbeeldig gedragen en je contract respecteren.

Reira daartegen contract verbeteren en verlengen. Erg goede verdediger. Olij ook proberen te behouden maar zal moeilijk worden mits dat NAC promoveert

3   2  
Semsi

Eindhoven hoopt op een zeer goede wedstrijd van De Rooij dit weekend. Door de interesse van NAC, PSV en Utrecht is deze speler ook op de radar van andere clubs gekomen. Bij een zeer goede wedstrijd raakt misschien nog een club geinteresseerd welke meer dan NAC wil betalen....

7   2  
Chris W.M.

@ GEEREN-ZUID

Goetzee voert de onderhandelingen niet. Daar hebben ze een technisch manager voor.

3   2  
Plastieke annemieke

@semsi

Dat zou kunnen. Maar kaj loopt toch met zijn hoofd bij een transfer.

Over het algemeen gaat dat ten koste van het spel en ook mede spelers gaan dit merken .

Die is volgende week gewoon weg

5   4  
Belgische naccer

Dus Wel allouchi? En geen Venema?....

Oei...als dat maar goed gaat....

Hup NAC!

2   1  
Pietjebel

16.30 moet Eindhoven spelen ga dr is lkkr vpor zitten en eens kijken wat de situatie is daar
Vorige pot speelde de rooij een prima pot
Gaat steeds meer kosten zo denk

6   0  
Bart

Kaj moet zich ziek melden!

1   0  
leeuw

Grote kerk,

Chris laat alleen maar zien wat in de BN-DESTEM stond te lezen.
Hou nu een op om d.m.v. betweter te spelen je gelijk te halen.

2   7  
Sir smokalot

Wat dacht je van gewoon van Hecke in de basis, al die kutgeruchten , gewoon dokken of anders oprotten

2   1  
Sprang-Capelle

Cambuur heeft dik gewonnen, en Roda ook. Dus er staat druk op. Er moet gewonnen worden. We hebben nu een simpel programma, dus we mogen geen punten verspelen. Met deze dure huishouding moet er worden gepromoveerd. Kom op NAC en een klein beetje ADO. Wel een mooi affiche komend jaar NAC-ADO.

Laad alle berichten na dit bericht in