Wij gaan niet opzij

Immers, Haye & Rösler terug op het veld

Thiestemberg

De selectie van NAC begint langzaam weer wat vorm te krijgen. Thom Haye, Lex Immers en Colin Rösler keerden namelijk alle drie terug op het trainingsveld vandaag. Schouten en Riera verschenen ook in Zundert, maar hun afwezigheid in Deventer was niet corona/blessure gerelateerd. Schouten werd gespaard en Riera was geschorst.

Haye en Immers keerde vorige week ook al korstondig terug. Ze maakte zelfs minuten in de verloren uitwedstrijd tegen Almere City. Na een positieve coronatest moest het duo weer pas op de plaats maken, nu lijken ze dus definief terug. Beide heren krijgen nu dus wat langer de tijd om zich voor te bereiden op de komende wedstrijd. In aanloop naar Almere City-uit trainde Haye slechts een keer mee met de groep terwijl Immers helemaal geen voorbereiding op die wedstrijd kende.

Tot slot verscheen ook centrumverdediger Colin Rösler weer op de training. De Noor kwam voor het laatst in actie in de wedstrijd tegen jong Ajax toen hij in de slotfase naar de kant werd gehaald door Maurice Steijn. De terugkeer van Rösler is zeer welkom, de gehele verdediging kreeg in de man of the match verkiezing van de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles een zware onvoldoende. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
56 Reacties
148   3  
Kinderkaartje

The only way is up!

Welkom terug heren.

44   1  
Kvdc

Hopen dat er weer snel wat kleur in de selectie en het spel komt.

148   3  
Kinderkaartje

The only way is up!

Welkom terug heren.

47   1  
Ivo

Blij mee. Met deze jongens erbij kunnen we weer gaan voetballen. Tegen NEC wordt misschien nog lastig, want het wedstrijdritme is natuurlijk weg, maar daarna kunnen we hoop ik weer vol voor de punten gaan.

29   0  
MdH

Deze mannen zijn zeer welkom. Hopelijk op tijd fit genoeg om tegen NEC de lijn weer recht te trekken. We need a new winning streak!
HUP NAC

75   1  
Ouwe Spionkop

Aanvulling op de genoemde namen. Malone is ook terug op de training.

15   2  
Marti

Ik dacht te horen Bij de podcast , dat Sydney ook weer beschikbaar was !

24   1  
Hup nac

Ook Schouten weer te zien op de achtergrond!! Dit is top nieuws!

Zo snel mogelijk aansterken en hopelijk tegen nec al iets meer teweeg kunnen brengen.

16   0  
Ouwe Spionkop

Op Insta plaatst van Hooijdonk foto dat hij alleen op trainingsveld staat. Nog niet met de groep?

13   0  
GeelZwartHart

Hopelijk zijn de heren conditioneel redelijk op orde en psychisch bij de les. Anders geef ze rust, ze zijn te belangrijk.

23   1  
Tombola Breda

Hoewel ik niet de illusie heb dat ze er vrijdag allemaal staan, doet het mij echt goed dat die gasten weer op het trainingsveld staan. Lekker trainen met je vaste team zal ongetwijfeld ook therapeutisch werken voor ze. Wat helemaal therapeutisch zou werken is een overwinning op N.E.C. Maar dat is ijdele hoop vrees is... Hoe dan ook lijkt de weg terug te zijn ingezet. Misschien nog niet in punten, maar wel in fysiek.

22   0  
Ernie

Goed nieuws!
Maar geef ze aub de tijd om fit te worden. Want aan blessures hebben we ook niks.

12   1  
De staantribune

Dit is super goed nieuws, hoop dat ze conditioneel snel aansterken. Heel belangrijk dat je as van je elftal snel terugkeert. Achterin Reira/ Rosler en op middenveld Malone Haye Immers is echt een mega verschil. Om je as is het makkelijk schuiven met deze 5 komen we al heel eind. Hup NAC

17   0  
JNAC06

@bside rats riera was er niet wegens schorsing die hij tegen feyenoord op liep

4   2  
Thiestemberg (BSR)

@Jnac06

Goeie opmerking dat was me inderdaad ontgaan! Zal t even aanpassen!

9   11  
JanVG

Fijn! Ik zou ze wel sparen voor de periode na NEC. Nu niet forceren. Doe voorzichtig met Rosler,Haye en Immers. Geef Heuvelman (aka de nieuwe van Hecke) maar de kans tegen NEC.
Hoe zit het met Malone? Heeft hij getraind?

6   41  
Barry

Ik verwacht dat Immers sowieso start. Die kon vorige week vrijdag al een uur meedoen. Dat zijn pcr te hoog uitviel betekent niet dat hij ook weer achteruit is gegaan in conditie. Voor diegene die niet kunnen wachten, hier alvast de opstelling: Olij; Schouten, Malone, Riera, Noblejas; Immers, el Allouchi, Kali; Buffonge, Dogan, Venema.

20   3  
Adnac

Ik gun echt niemand Corona maar ben toch benieuwd, hoe er gereageerd wordt ,als straks spelers in het noorden en oosten massaal positief getest worden.

4   31  
JanVG

Met deze gegevens kom ik op de volgende opstelling:

------------------------Olij---------------------------------------
Schouten---Riera---Heuvelman(Rosler)---Nobelgas
------Malone---------------------- Haye(Immers)---------
-----------------------------------Fiorini----------------------------
Buffonge-------Venema-----------El Allouchi

Zo moet je wel een gelijkspel kunnen halen
Hup NAC

19   1  
fvf6

Goed om te horen maar houdt er rekening mee dat deze jongens een jas hebben uitgedaan met die corona en het nog wel een paar weken zal duren eer ze weer 100% zijn . Maar ook met 60 % zijn zij nog beter dan wat er deze week in de wei stond

6   1  
bier en friet

Goed nieuws. Het wil nog niet zeggen dat ze gelijk kunnen starten natuurlijk, maar allang blij dat ze weer op het veld staan. Was ook blij met het interview van Steijn in de stem. Niet meer dat fatalistische maar een realistischer geluid en het koppie iets meer omhoog. Althans, dat proefde ik daaruit.
Is er trouwens al meer bekend over Sydney en Rutten?

27   4  
Scarface

En nu vooral deze jongens NIET inzetten aanstaande vrijdag, tenzij ze er echt klaar voor zijn. Als je goed kijkt naar de (voormalige) corona patiënten en hun vermoeide/doodse uitstraling bij interviews etc. lijkt het me verre van verstandig om ze meteen weer veel minuten te laten maken met alle gevolgen van dien. Komende weken/wedstrijd(en) kunnen mijns inziens beter gebruikt worden om aan te sterken en echt terug te komen. Liever een verliespartij in Nijmegen en daarna de weg naar boven weer inzetten dan dat we nog maanden blijven sukkelen met half herstelde spelers.

11   4  
Theoden King

Goed nieuws! Deze sterkhouders hebben we vrijdag zeker nodig om een nieuwe afgang te voorkomen.

11   1  
Blackmountain

Ik verwacht dat deze jongens niet tot nauwelijks zullen spelen tegen NEC. Hoogstens een invalburtje zullen ze denk ik maken. Toen vorige week Haye op het einde nog een minuut of 20 mee moest doen was hij helemaal gesloopt na het laatste fluitsignaal. Als ik de verhalen van Mounir en Lex lees lijkt het mij duidelijk dat wanneer je virus flink te pakken hebt je lichamelijk (en mentaal) flink achteruit gaat. Dat deze mannen weer mee mogen trainen betekent niet dat ze vanzelfsprekend ook weer helemaal de oude zijn, corona kan een flinke nasleep hebben. Gun ze de tijd om te herstellen en fit te worden, van overhaastig veel minuten en wedstrijden spelen terwijl dat fysiek nog niet gaat is nog nooit iemand beter geworden!

49   4  
PietP

Steijn heeft precies gedaan wat wij gevraagd hebben. Die wedstrijd tegen kowet laten lopen en iedereen die niet 100% fit was rust gegeven in plaats van zich de touwtyfus te laten lopen in een gehavend elftal. Des te meer respect voor El Allouchi die wel na de aanslag op zijn lichaam 90 minuten volmaakt centraal middenop.

En verder wat de meesten hier boven mij ook zeggen.
Het zal zeker nog lastig worden door gebrek aan wedstrijdritme, maar je kan weer ergens aan gaan bouwen.

Hup NAC!

9   9  
scheppioni

Kijk, dat is nog eens nieuws om weer wat vrolijker van te worden, drie punter tegen nec !
kost wat het kost, HUP NAC !

10   4  
Nachoreca1

Eindelijk eens positief nieuws....en dan heb ik het niet over testen en zo...😉
Come on NAC

13   3  
Ki Utsuri

Fijn. Een herstellende selectie en een positief resultaat kan er voor zorgen dat de selectie op tijd weer terug in een goede flow komt. Is het (nog) niet deze week, dan volgende week.

10   2  
Breda F2

Goed nieuws!! Welkom terug boys.

6   0  
Atleet

Kijk dat is goed nieuws en helemaal leuk om te lezen de verstandige reacties van de meeste hier....💪💪🤞🤞

Hup Nac

11   18  
Rubenac

Wij voor jullie,jullie voor ons.
Wij staan achter jullie en steunen jullie.

2   0  
The Cosmic Gate

Dat is alweer een beetje goed nieuws. ...
Hup NAC

12   1  
Turbo

Ik zie hier heel wat reacties van mensen die denken dat deze spelers vrijdag fit kunnen zijn. Zelfs in de zomer zitten de spelers niet zo lang zonder training als dat nu het geval is. Het duurt nog wel een paar weken tot we weer terug bij af zijn. Het wordt een seizoen van de lange adem, maar ik heb vertrouwen in promotie.

HUP NAC!

8   2  
Malpolon

Eigenlijk is het vreemd dat Riera tegen Go Ahead geschorst was. Blijkbaar is die hele bekercompetetie geannuleerd, behalve de kaarten die zijn uitgedeeld.

2   0  
Joop

Hoe staat het met moreno rutten?

17   0  
Ed

Die Heuvelman erbij houden. Voor zon jonge gast beukt ie er wel op los. Beetje ervaring op laten doen kan geen kwaad. Rest van afgelopen maandag was niet best.

3   3  
Misterbean

Kan iemand uitleggen waarom ze vorige week tegen Almere wel mee mochten doen, tegen Go Ahead weer niet, en nu weer wel?

8   2  
Badeend

Sorry hoor maar mensen die het over 'wedstrijdritme' hebben, hebben geen flauw benul van de werkelijke situatie.

Welkom terug jongens, nu werken aan (1) volledig herstel, (2) algehele fysieke en mentale fitheid en (3) wedstrijdritme.

3   2  
EDM

Kortstondig jongens... korTstondig

4   6  
Schrikbarend

Olij
Schouten/Rutten Riera Heuvelman/Rosler noblejas

Malone Haye
Fiorini
Venema Immers Mounir

5   40  
Brabo

Nog altijd niet overtuigd van de kwaliteiten van de medische staf van NAC. Teveel focus hier op deze Site op spelers en trainer. Maar nu eerlijk: de Graafschap en Cambuur bekeren door. En daar waren ook coronagevalletjes. Of een zware verkoudheid... Met 20 goedverdienende profs moeten er minstens 15 top blijven. Zeker op het niveau van de divisie waar je in hoort. En die "sof van de laatste week" ligt niet alleen aan de Acteurs.....

9   1  
Hugo

Gedane zaken nemen geen keer. Focus op wat komen gaat. Veel coronagevallen gehad. Kans is klein tot zeer klein dat we binnen de selectie nog zo een uitbraak zullen hebben. Schade is 6 punten. Dat valt nog prima te herstellen . Hup NAC

5   1  
Uit Je Naaht

Met het risico een teveel aan de medische kant van de corona-discussie terecht te komen: dit kan betekenen dat die jongens (veel) minder vatbaar zijn voor het virus omdat ze het al hebben gehad toch? Er zijn verhalen van herbesmettingen, maar die zijn schaars.

Dat zou dus kunnen betekenen dat een heel groot deel van de bepalende spelers nagenoeg immuun is en we met (iets) minder zorgen naar de toekomst kunnen kijken wat dat betreft. Nogmaals, dit is een wat medische gedachtespinsel, maar wel een die op NAC- en voetbalgebied veel hoop geeft.

18   1  
Chris W.M.

@ BRABO

Blijkbaar let je niet goed op. Natuurlijk missen andere clubs ook wel wat spelers, bij NAC waren het er natuurlijk bovengemiddeld veel. Het feit dat er in de eerste momenten van de constateringen geen zicht was op wie wie had besmet, hoeveel besmettingen er waren etc heeft ervoor gezorgd dat de gehele selectie in quarantaine moest. Van de een op andere dag niets doen, dat doet wat met het lijf van een topsporter. Dáár hebben die andere clubs geen last van gehad, die verwijderen een besmette speler uit de selectie en de rest kan gewoon verder. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mentale stress die deze situatie oplevert.

Hier de medische staf van NAC de schuld van geven snap ik dus totaal niet.

Met een week training in de poten hoop ik dat Haye en Immers gewoon aan de aftrap staan, desnoods in de rust wisselen, en dat we zo veel mogelijk richting onze vaste basis kunnen gaan werken.

7   1  
Ivo

@Chris WM

Zo zie ik het ook. De wedstrijd tegen NEC gebruiken om de spelers die dat kunnen speeltijd te geven, nog even met wat minder druk op de ketel en oppassen voor overbelasting. En dan met een volle week training in de benen volgende week tegen MVV en verder weer knallen met een vaste kern.

6   16  
Mo

Versterking hebben we in de winterstop wel nodig: zeker 1 of 2 klasbakken erbij!

2   1  
Atleet

Wijze praat Chris W.M.👍👍👍
Zo denkt er niet iedereen over helaas

4   2  
Blackmountain

@Uit je Naaht

Zulke verhalen heb ik inderdaad ook gehoord. Kanttekening die hierbij moet worden gemaakt is dat dit nog nooit wetenschappenlijk is bewezen en dat er gevallen bekend zijn dat mensen na 3 maanden weer opnieuw ziek werden.

Het zou mooi zijn als spelers als Haye, Rösler en Immers etc de komende maanden igg een kleinere kans hebben om ziek te worden. Gezien de besmettingsaantallen die op blijven lopen in Nederland verwacht ik dat er nog meer teams in eenzelfde situatie als NAC terrecht zullen komen. Wie weet, omdat wij deze situatie dan al hebben gehad pakken wij op onze beurt weer wat 'makkelijker' 3 punten tegen zwaardere tegenstanders!

0   1  
Guuske

Het is al lang stil rond Korsmit de reserve keeper? Hoe is het daarmee.
Die ligt er qua corona al een tijdje uit?

4   1  
Chris W.M.

@Guuske

18 uur geleden een Instagram Story gepost waarop hij op het trainingsveld stond. Dus volgens mij zijn alleen Monsalve en Mashart nog afwezig ivm corona?

3   5  
scheppioni

Nog niets bekend over de basis 11 voor morgenavond ?
Wacht vol spanning af, want ons NAC niet voetballen/kansloos verliezen is nou net wat mijn weekend niet maakt van wat het moet zijn !!
We leven en ademen NAC gewoon, dus drie punten morgen zou weer eens geweldig zijn !!!

5   12  
Bas

Alsof je je team alleen maar met 11 tegen 11 kunt voorbereiden!
De meeste teams in de KKD die een kern hebben van 14/15 potentiële basisspelers, de rest is onder 21.

In plaats van het nivo van de eigen onder 21 steeds publiekelijk af te kraken, zou je die spelers gewoon moeten optrainen en van hun specifieke kwaliteiten gebruik moeten maken.

Azzagari, Bel, Agougil, Heuvelman en Marijnissen zijn echt niet veel minder dan Dogan, Mounir of Venema

1   4  
Maarten

Die Fiorini maakt nog geen indruk op dit moment al is t zeker nog te vroeg om te beoordelen daarom zeg ik NOG geen indruk.

3   0  
Chris W.M.

" Zojuist Colin Rösler gesproken (straks op @BNDeStem). De verdediger heeft niet bijster veel hinder van zijn corona-besmetting ondervonden, maar is wel twee weken uit training geweest. Morgen desondanks beschikbaar. Hoe lang Steijn hem gebruikt, wordt nog afgewogen."

Bron: Joost Blaauwhof

4   0  
NAC de Parel

@ CHRIS W.M.

Ook Monsalve heeft een foto gepost dat hij weer op het veld staat.

Goede nieuws is dus dat (zo goed als) iedereen terug is op het veld. Nu weer lekker trainen, fit worden en rustig opbouwen.

Zoals @IVO aangeeft. Na de wedstrijd hebben we weer een week de tijd om te trainen. Hopelijk pakken we vrijdag weer punten, maar vanaf MVV moeten we weer ons ritme op gaan pakken. Ik heb vertrouwen in deze groep!

1   0  
Bas

Het lijkt ook wel of Malone, Olij, Schouten etc bewust uit de basis zijn gehouden tegen Go Ahead om zo het onvermogen van de tweede helft van de 31 contractspelers te openbaren!

1   0  
Bas

En als je als trainer aka technisch manager onze Moise en onze DJ niet bij de kern van 15/16 man vindt horen, waarom heb je ze dan een (vet) contract gegeven voor 2 jaar???

En dat alles in Corona-tijd!!

Maar okay: vrijdag dus met Olij, Riera, Schouten, Immers, Haye en misschien zelfs Rosler en Sydney er weer bij..
Dan heeft NAC gewoon het beste en sterkste elftal in die hele KKD

Laad alle berichten na dit bericht in