Wij gaan niet opzij

Interview: Voorbeschouwing Almere City met Maurice Steijn

Praatpapegaai

Hopelijk zit Maurice Steijn morgen weer op de bank om het stuur over te nemen van Hans Visser. De trainer is zelf ook geplaagd door de coronabesmettingen die NAC heftig hebben getroffen. De wedstrijd tegen Cambuur, die Steijn vanuit huis bekeek, was een marteling. Morgen zal het elftal er niet anders uit gaan zien dan afgelopen dinsdag. Klein lichtpuntje is dat Haye misschien nog kan invallen, maar dat is onzeker. We spraken Steijn om voor te beschouwen op morgen.

Bron:
B-Side Rats
60 Reacties
74   15  
Pierke

Dat zielige Calimero gedrag valt me een beetje tegenhier.
Tegen Cambuur kun je verliezen, morgen nieuwe ronde nieuwe kansen. We hebben nu eenmaal te dealen met die besmettingen.
Niet mauwen maar mouwen opstropen en erop klappen met de fitte Spelers morgen . Hugodver wij gaan toch niet opzij 💛🖤💪💪

28   3  
Eljé

Hoop dat met wat gepuzzel Malone toch terug naar het middenveld kan...

47   32  
Ouwe spionkop

Ik schrik van dit interview.
Steijn klinkt als een totaal verslagen trainer die nu al de handdoek in de ring gooit.
Dat vind ik niet zo gek want hij de doelstelling voor kampioen worden in 2 weken verdampen.
Manders moet alles op alles zetten te voorkomen dat deze wedstrijd morgen doorgaat!

34   19  
Dos

Volstrekt absurd dat er nog gevoetbald wordt.
Hopelijk wordt er snel ingegrepen en de competitie stilgelegd.
Dit heeft niks met een eerlijke competitie te maken.

20   20  
Sjorske

KNVB maffia

34   6  
Nacbreda1989

@ouwe spionkop,

Nee dat gaat helpen, Je kan protesteren wat je wilt. Dit zijn helaas de regels en zijn we zwaar de dupe van. Nu koppen omhoog en knokken voor resultaat. Zonder geloof wordt het nooit iets, we hebben voorin nog genoeg kwaliteit lopen om iets te forceren. Almere is ook niet zo een goed voetballende ploeg als Cambuur..

27   9  
Ouwe spionkop

Almere geen goede ploeg? Die hebben net zoveel punten als Cambuur.
Thuis niks verloren en na 4 wedstrijden 1 tegendoelpunt.
Ik zeg het maar even.

24   2  
Nacbreda1989

@ouwe spionkop,

Is zeker een goede ploeg.. Maar niet niveau Cambuur. Dat zie je toch zelf ook wel. De laatste wedstrijden was Almere ook niet veel tegen mindere ploegen. En het elftal wat er morgen staat(zeker de voorhoede) is niet minder dan een fc den Bosch. En die halen ook resultaat tegen Almere. Dus geen gezeik meer over wat we missen(gaat niet helpen), gewoon knallen en volle bak dan valt er zeker iets te halen.

27   7  
NAC Vooruit!

Maurice heeft gelijk: als je 10 man van de A selectie mist vanwege Corona dan had er gewoon niet gespeeld mogen worden. Echt een bullshit regel van de KNVB dat je met 13 (jeugd)spelers gewoon 4 wedstrijden in 11 dagen moet kunnen spelen!

7   4  
Pietjebel

Met dit 11tal moet je niet achterover leunen als.je zoveel zieken heb

26   7  
Geeltje

De competitie stil leggen, heeft waarschijnlijk financieel veel grotere gevolgen dan blijven doorvoetballen. Het voelt misschien zuur, maar ik snap het wel. De clubs vechten voor hun leven.

Ook al verliezen we vrijdag, nog helemaal niet aan de hand. Juist dankzij die goede start. De competitie is nog lang, Parijs nog ver.

23   12  
Hoeven B4

Ik ben in tegenstelling tot anderen hierboven ergens wel positief. Ondanks dat ik geen viroloog ben, lijkt het mij dat als een speler eenmaal corona heeft gehad, er immuniteit optreedt. Wij missen onze sterspelers nu helaas allemaal, maar het zou zomaar kunnen zijn dat ze er binnenkort weer allemaal bij zijn. En dan slaat corona toe bij onze concurrenten en kunnen wij weer uitlopen...

10   3  
SjorsNAC

Ik geloof dat we morgen een klein wonder nodig hebben. Precies op het moment dat je moet pieken krijg je dit. En dan meteen je beste spelers afwezig, bizar gewoon.

18   7  
Scheppioni

Met het middenveld van afgelopen maandag gaan we never winnen in almere ! Dat is helaas veel te licht ....

5   5  
Scheppioni

Afgelopen dinsdag bedoel ik

8   7  
Sjef de gevulde koek

Waarom zit het toch ook altijd tegen bij ons man man. Begin je zo goed aan het seizoen krijg je dit lijkt we of het hier niet goed mag gaan. Veel erger als trainer kun je het niet wensen. Dit gaat nog wel een paar weken dure. Voor er weer een top fit elftal staat en dat is natuurlijk te bizar voor woorden dat er gewoon gespeeld moet worden. Word je niet genaaid door een bv jong Ajax met spelers die net inde champignons league hebben mee gedaan of krijg je dit naja. Het kan alleen maar beter worden moeten we maar denken maar dit is kansloos en dan tegen de top 3 moeten.

10   15  
Noad1976

Er moet gewonnen worden! Speel anders 5-3-2. Met Venema in de spits en de Rooij van de vleugel en El allouchi erachter. Middenveld met Haye Fiorini. Tweede helft Van hooijdonk als pinchhitter erbij. Achterin dicht timmeren met Schouten Riera Malone Rutten/ Siereveld.

26   4  
Die ne gast

Cambuur stond vorig jaar na de eerste periode ook niet bovenaan. Hadden volgens mij zelfs een punt of 4 of 5 achterstand op NAC. De competitie is echt nog lang en met Corona extra onzeker / onvoorspelbaar geworden. Promotie is bij lange na nog niet verspeeld. Ook niet als we nu verliezen van Almere. Zuur blijft het natuurlijk wel.
Maandag tegen Go Ahead wel dikke middelvinger tegen de KNVB en de echte tweede garnituur opstellen. De A-selectie niet meteen over de kling jagen met zoveel wedstrijden in korte tijd (en zeker niet degene die terugkomen van Corona).
Hup NAC!

4   24  
Belgische Naccer

Je moet als NAC gewoon weigeren te spelen.
Treedt toch eens op tegen die Kut KNVB.

Je maakt dan in ieder geval een duidelijk statement als club, en reken maar dat dit breed wordt uitgemeten in de media.

Dat je 3 verliespunten of 6 verliespunten aan je broek krijgt, maakt niet uit, want je verliest de komende 3 wedstrijden toch met dit jeugdelftal.

Maar je kunt als club gewoon niet accepteren, dat je in 2 weken je kampioenstitel verspeeld, door een regel die in Zeist bedacht is.

Klaar ermee! Gewoon niet meer spelen, totdat je Corona vrij bent. Het is ook gewoon onverantwoordelijk, los van het sportieve debacle.

HUP NAC!

30   2  
Zwampie

Je kan nu 2 dingen doen.
1 blijven klagen en er niks aan hebben,de knvb gaat nu echt geen andere regels nemen,zeker niet als ze je afgelopen dinsdag hebben laten spelen.
2. Zet de knop om, en focus op morgen en maak een tactiek waarbij je de tegenstander overrompeld.
NAC wordt nu al(na 7 wedstrijden al) gezien als een tegenstander die af gaat wachten en dan op snelheid er probeert er uit te komen.
Zet de tegenstander nu is meteen vast en zet druk op de bal.
De tegenstander weet niet wat hun overkomt, en zelf hou je de druk van je goal af.
Als toch de onderste clubs in de KKD je onder druk kunnen zetten,moeten wij dat toch ook kunnen bij de tegenstander.

74   15  
Pierke

Dat zielige Calimero gedrag valt me een beetje tegenhier.
Tegen Cambuur kun je verliezen, morgen nieuwe ronde nieuwe kansen. We hebben nu eenmaal te dealen met die besmettingen.
Niet mauwen maar mouwen opstropen en erop klappen met de fitte Spelers morgen . Hugodver wij gaan toch niet opzij 💛🖤💪💪

18   5  
Wiwa

Laten we een voorbeeld nemen aan AZ

12   5  
Noad1976

Hoeveel spelers van de A-selectie miste AZ? Al heb je 15 besmettingen zolang het staf en reserves en jeugdspelers zijn poeh poeh

Steijn heeft volledig gelijk.

11   3  
geelzwartwit

Het is wat het is en we zullen heus nog wel tegen ploegen moeten met geblesseerde geschorste of zieke spelers. En ja belangrijke spelers van NAC zijn er even niet bij maar kom zeg. We hadden toch alle posities dubbel bezet? Er kwam toch niks meer bij want dat zat goed? En ja ik snap dat is voor het geval je een of twee spelers mist en niet vier. Maar hey what about al die andere clubjes dan?
Alsof hun eerste elftal spelers allemaal zo goed zijn als onze reserves of sterker nog beter zijn.fiorini, DJ en Dogan en Kali (als ie wat ritme heeft) hebben ze bij de meeste niet eens in de basis rondlopen.

De spelers die je mist waren vooral sterk in een defensief blok opwerpen.
Ik hoopte bij de komst van Immers juist op meer aanvoer voor de spitsen en schoten en doelpunten uit tweede lijn van hem maar Immers liep alleen maar te stofzuigen. En dan zie je dat je met je defensieve spelconcept en d e uitval van Haye meteen een probleem hebt.
Kaj kreeg geen bal diep en liep mee te verdedigen. Sydney liep ook te sleuren. Veenema kreeg weinig diep.
DJ gaf wat dreiging maar de acties vonden vooral op ongevaarlijk terrein plaats (halverwege helft tegenstander).

Je zal nu dominanter en offensiever moeten spelen want je verdediging is zwakker dus moet je vooral zelf meer scoren. Of meer voor de goal van de tegenstander zijn.

Speel zo dat Kaj (doet ie mee?) en Veenema en Sydney diep kunnen en of in schietpositie komen.

Ontzie de verdediging door een aanvallender tactiek ipv een verdedigend blok op het middenveld. Want als we tegen Almere ook zoveel ruimte of zonedekking geven maak je het jezelf weer veel te moeilijk.

Succes iig!

22   1  
Cees

Hartstikke leuk, al deze berichten voor de spelers die nu moeten opdraven. Want tussen de regels doorlezend, wordt hier min of meer geschreven, “jullie kunnen er geen pepernoot van”. Steijn, klinkt ook lekker opbeurend, of motiverend voor de spelers. Werkelijk alles passeert de revue, in negatieve zin. Nee, dat gaat hem helemaal worden, op deze manier. Wat een clubje zielenpoten. Het lijkt wel of dat we met een stelletje gehandicapten moeten gaan aantreden. Ik kies voor een andere aanpak, en dat is, tracht de spelers in hun waarde te laten, en haal bij hun het onderste uit de kan. Geef ze zelfvertrouwen, motiveer ze tot het uiterste, daar kun je beter je energie in steken.

39   4  
Almere City

Almere heeft het altijd moeilijk tegen ‘mindere teams’ zoals Dordrecht, Helmond Sport en bijv. Telstar.

Tegen Roda misten we 9 spelers !!! Toch pakte City 3 punten.

Laten we hopen op een sportieve en mooie wedstrijd.

Succes allemaal met jullie cluppie!

Groeten uit Almere 👍🏻

7   0  
geelzwartwit

@cees helemaal mee eens!

Waar is de spirit zeg?!

13   2  
RV

We zijn niet anders gewend dan de underdog te zijn en omdat we nu een paar spelers missen zijn we kansloos.

Haye is een gemis, Immers ook maar genoeg alternatieven op die positie, hetzelfde geldt voor Rutten.

We spelen met de gedroomde voorhoede.
Riera, Schouten en Olij zijn er bij, drie hele goede spelers voor NAC waar Almere alleen maar van kan dromen.
Kali heeft Eredivisie ervaring, Fiorini is Steijn van gecharmeerd en Azzagari (vind ikzelf dan toch) is een goede voetballer.

En dan wordt er gesproken alsof we tegen Almere weer de bietenbrug opgaan. Ik snap daar niets van, hebben de heren weleens het cultuurhandvest gelezen of de betekenis van de naam NAC opgezocht?

Almere City is NAC nog nooit bang voor geweest, ook niet als we vier of vijf basisspelers zouden missen!

Beetje NOAD en vertrouwen Steijn! Het resultaat zien we morgen om 22.45 wel.

3   6  
Joop

Malone haye mounir of fiorini op het middenveld centraal siereveld of moise linksback rutten klaar 3 punten

5   0  
TvB

Hoop wel middenveld met malone, EL achoui/ Haye beide een helft , aangevuld met fiorini of agazari.
Dan maken we misschien een kans.
Middenveld van tegen Cambuur ga je het niet mee redden ben ik bang

9   15  
Belgische Naccer

Kom op zeg...

Je kunt hopen dat er misschien wat puntjes gesprokkeld worden de komende wedstrijden...

Maar een blinde ziet toch dat NAC alleen kan winnen als je de beste 11 opstelt? Je hebt gewoon maar 10 goede spelers. De rest is gewoon leuk voor de breedte, maar daar win je geen wedstrijden mee. Dat heb je tegen Cambuur gezien.

Je mist momenteel 5 spelers van de 10 basis-spelers die je nodig hebt om te winnen: Immers, Rutten, Rosler, Noblejas/Mashart, Haye zijn onmisbaar voor een resultaat. Niet alleen tegen Cambuur hoor, maar ook tegen alle andere teams in de KKD.

En dan met zo'n vol wedstrijdprogramma in de komende week...dat worden gewoon 0 punten. Allemaal tegen directe concurrenten. Ik snap Steijn heel goed.

Daar gaat je kampioenschap. 9 a 12 onnodige verliespunten (voordat iedereen weer fit is) haal je gewoon niet meer in. Dan zou je alle andere wedstrijden moeten winnen. Dat gaat ook niet gebeuren.

Maar ik verwacht dat de competities over 2 a 3 weken toch weer plat gaan. Dat zal het allemaal nog zuurder maken.

Ik vraag me toch af, wat er zou gebeuren als AJAX nog maar 4 basisspelers zou kunnen opstellen...

Helemaal klaar met die knvb. Daar vinden ze het prima dat NAC geen kampioen wordt. Maar voor mij telt maar 1 ding dit seizoen. Promoveren! Kost wat het kost.

Ik zou als NAC zijnde daarom nu geen enkele wedstrijd meer spelen zolang Corona in de selectie heerst. Tegen Cambuur had ook niet gespeeld moeten worden.

Schijt aan de knvb en bij sancties aanvechten. Er is geen rechter die knvb-regeltjes boven de gezondheid van spelers gaat zetten.

Hup NAC!



7   1  
H.V.M.

Morgenavond dus grotendeels dezelfde namen de wei in!
Gaat dus opnieuw een zware opgave worden om minimaal één punt mee te nemen.
In Almere zijn ze uiteraard ook op de hoogte van de corona perikelen bij NAC.
Die gasten ruiken bloed.
Mocht voor ons het resultaat teleurstellend uitvallen, dan is paniek niet nodig.
Het seizoen is amper begonnen.
Zolang plaats twee niet volledig uit beeld raakt, is er weinig aan de hand.
Kampioen worden is een mooie prijs, maar een tweede plaats levert ook promotie op en dáár gaat het uiteindelijk toch om.

9   6  
patje

wil tog ff aanhalen wat er vanavond is gebeurd in Napels, een sterk gehavend az weet tog te winnen van napoli. dus ik denk met goeie moed naar morgenavond tegen Almere. ga er vanuit dat we tog 3 punten meenemen. komop nac rug rechten en rammelen morgenavond. veel succes nac.

10   5  
Cees

Belgische Naccer, jouw schrijven loopt voor 90% over van negatief “gedachtengoed”. Met dit gedachtegoed, dat mijns inziens wel erg ver doorslaat, duw je jezelf “nog” verder in de put. Dat mag niet gebeuren. Nee, je moet, zoals jij dan plots wel schrijft! Kost wat kost moeten wij promoveren. Weet je wat kost wat kost daadwerkelijk betekent? Vast wel. Dat moet je prediken bij alles wat NAC vertegenwoordigt. KOST WAT KOST. Daar moet men voor staan, en dan kun je meer dan je dikwijls denkt. Je laat je toch niet bangettjes maken voor Almere City. Uh, wel met het juiste respect voor hun. Zij presteren goed. Maar wij zijn NAC!

20   1  
geelzwartwit

We hebben zes wedstrijden op rij gewonnen en tegen een titelkandidaat verloren met een verzwakt elftal.

En nu is het seizoen verloren en de knvb mafia.

Tsja

6   5  
Belgische Naccer

@Cees

Ik zou niets liever willen en ik droom ook van 12 punten de komende 4 wedstrijden. Liefst met keihard werken...en kost wat kost willen winnen...

Maar je moet realistisch zijn. Ik heb het niet gezien tegen Cambuur, en ik kan het de spelers die er in stonden, niet eens kwalijk nemen. De tweede garnituur, is gewoon niet goed genoeg. Dat is zuur, maar helaas de werkelijkheid.

Je kunt lacherig doen over Almere City, maar hun basis-elf zijn gewoon een stuk beter dan onze reserves. Die van NEC ook.

Daarom baal ik ook zo van deze situatie, en daarom zou ik NAC adviseren om niet meer te spelen zolang Corona heerst binnen de selectie.
Je vergooit je complete seizoen.

7   2  
De Staantribune

Eens met wat hierboven is al aangegeven beetje NOAD boys, Almere speelt gelijk tegen Dordrecht afgelopen week en geloof mij ook dit elftal is niet minder dan Dordt. Maar dan niet net als dinsdag voor de wedstrijd al de handdoek gooien ( zo kwam het over) zijn we voetballend minder dan zullen we meer strijd moeten leveren.

17   3  
Harrynak

Je mist 4-5 basisspelers. Deal with it!

De wereld vergaat omdat er paar spelers niet bij zijn. Buiten top 3 staat iedere KKD ploeg te springen voor onze reserves. Dit was toch het beleid? Dubbele posities bezet.

Motiveer die nieuwe gasten tot het bot. Kap met oeverloos gezeur wie er niet is. Geef vertrouwen, erin klappen, NOAD!!

4   2  
Cees

Belgische Naccer, ik doe niet lacherig over Almere City, dat gaf ik ook duidelijk aan! Maar NAC kan nooit- of te nimmer weigeren om te spelen. Dat is onmogelijk. Als men dat zou doen, dan is het over en sluiten voor de club, vrees ik. Dan wordt men genadeloos hard gestraft. Dit is geen optie. Als NAC morgen het beste in zich naar boven kan halen, en dat is absoluut een voorwaarden, dan is men daar kansrijk. Dan schat ik de kansen op 50-50. Maar die voorwaarden moet je kweken. Dat is een vereiste, Tegen Sc Cambuur had ik de indruk dat niet iedereen messcherp was. Nu moet dat uiteraard wel zo zijn. En dan zien we wel. Ik heb ook geen glazen bol. Maar zo begin je morgen.

8   2  
De staantribune

PS en dan nog iets; in het voetbal wint niet altijd de beste ploeg, hadden wij vorig jaar een beter elftal dan psv en AZ?! Ik heb de statistieken er even bijgepakt we hebben tegen Cambuur 14 overtredingen gemaakt:-) 2 domme gele kaarten dan win je geen wedstrijden inderdaad. Die gasten geen meter ruimte geven en strijden als team. We zeker 5 gasten morgen in de basis waar menig kkd team alleen maar van kan dromen en we gaan toch niet lopen mieren over Almere City. Wij gaan niet opzij NOAD

5   2  
Ivo

Met het hoofd omhoog het veld op en het veld weer af. Wat er ook gebeurt. Spelen, al moeten er jongens uit de jeugd meedoen. Wij zitten nu in de hoek waar de klappen vallen, maar over 3 weken ziet de wereld er misschien weer heel anders uit, een competitie gaat over 38 wedstrijden en niet over 3.

Hopelijk valt het morgen toch mee, maar je moet in ieder geval 100% geven.

Die bekerwedstrijd zou ik wel als een formaliteit afdoen, stel maar een mooie mix op van O18, O21 en reservespelers.

10   5  
Zwampie

Onvoorstelbaar hoe snel de meeste kunnen veranderen, ook Steijn.
De eerste 6 wedstrijden was het hosanna, en hadden we een goede en brede selectie.
Nu we een tegenslag hebben is het allemaal kut, KNVB kut, corona kut etc.

Maar de wedstrijden die.we gewonnen hebben met de beoogde basiself( behalve kaj) waren ook niet allemaal goed qua spel en tactiek.
Nu mis je een aantal.basisspelers, speel je tegen een gedoogde concurrent en verlies je (wat gewoon kan,ook al had je je favoriete basiself gehad) en ligt het er overal aan, alleen wordt er niet naar je eigen gekeken.

Steek de (nieuwe) jongens wat vertrouwen en peper in de reet, pas je tactiek aan door niet achteruit te voetballen en pak je tegenstander eerder aan ipv aan te geven dat deze jongens het in principe niet( voldoende) kunnen en het niveau (nog) niet aan kunnen.

Zelf vol gas, niet janken en je huid zo duur mogelijk verkopen.

2   7  
Pannelap

Ik vind het bullshit van de KNVB, bullshit van het RIVM, bullshit dat de koning en z'n bitches lekker op vakantie gaan, bullshit dat bij de Jumbo het toiletpapier op was gister.... tsja, alles is dan ineens bullshit.

Kom op Maurice, NOAD! Bij Almere zijn ze ook niet allemaal fris en fruitig. Pakken die punten.

Hup NAC!

4   0  
Ernie

Ik heb het al vaker gezegd, het gaat een raar seizoen worden. Maar ook de andere ploegen gaan hier nog last van krijgen.
En trouwens, van een ploeg als Almere City hadden we onder normale omstandigheden ook niet zomaar gewonnen. Op dit moment 1 van de sterkste ploegen.

3   2  
Sjakkie

@belgische naccer

Blijf lekker in bels joh, mauwerd

4   8  
Harrie

Wat valt Maurice me hier ontzettend tegen. Calimero gedrag ipv NOAD!

De mouwen opstropen en knokken voor wat je waard bent. Laat de boys een filmpje zien van Gerard “Samson” de Haan. Dit interview geeft de spelers geen moraal.

7   1  
Eekhoorn

De hele wereld staat stil behalve het voetbal moet kost wat kost doorgaan. Dan krijg je dit, kan geen verrassing zijn. Zonder publiek potjes spelen met halve teams, heeft toch heel weinig met professionele sport te maken.

1   4  
Becherovka

Wat me hier tegenvalt is dat Steijn eerst riep: "We hebben een grote selectie". Nu kan je 10 man die uitvallen niet compenseren. Met een kleinere selectie was de boel verzet...

Super kut hoe dit loopt en vooral omdat NAC er de klappen van vangt. Hopelijk is er vanavond een winstpartij in Almere en is Cambuur een eenmalig debacle geweest.

9   1  
Shane uit de Keen

Ik lees hierboven reacties in de trant van: neem een voorbeel aan AZ.
Neem eens de moeite om de beginopstelling van AZ erbij te pakken en geef mij maar door waar jullie een verzwakking zien. Alleen Boadu en Leeuwin ontbreken, maar daarvoor spelen Sugawara en Hatzidiakos die beiden over voldoende ervaring beschikken.
Dat is volgens mij toch heel iets anders dan de situatie van NAC.

3   1  
Wanny

Andere teams gaan hier ook nog mee te maken krijgen. Kun je volgens mij beter in 1 keer iedereen besmet hebben en dan een paar weken last hebben, dan steeds een paar man.

En ik zou het erger hebben gevonden als je hierdoor wedstrijden verliest tegen TOP OSS enzo. Cambuur en Almere kun je anders ook verliezen, maar tegen de kleintjes word je kampioen.

5   2  
sjef de gevulde koek

Zwaarste periode in zowel aantal wedstrijden als tegenstander en wij missen een halve selectie en mensen die niet fit zijn. Flikker aub op met neem een voorbeeld aan AZ dit is gewoon kansloos dat je in zo'n situatie deze top wedstrijden moet spelen. Erger kan gewoon niet dat is een feit.

11   1  
Chris W.M.

Technische staf en spelers hebben nu alweer even gehad om aan de situatie te wennen. We moeten nu eenmaal roeien met de riemen die we hebben. Tijd om te laten zien dat men begrijpt wat NOAD betekent; Nooit (!!!) opgeven, Altijd (!!!) Doorzetten.

Dus wie er ook spelen vanavond, niet meteen vanaf minuut 1 met de pootje omhoog liggen en je overgeven. Niet verstoppen, maar je laten zien. Dan is er heel wat mogelijk.

4   0  
zwampie

de staantribune,
en zo ist, hadden we vorig jaar een beter elftal als emmen,az en psv.
Nee ,maar daar werd op karakter gevoetbald, duels aangegaan,kort op de man, tegenstander kreeg geen ruimte.
Iedereen wilde gewoon die wedstrijd winnen en laten zien dat kwalitatief mindere clubs, allemaal er niet voor deed, maar wel met de juiste tactiek en inzet, dat ook KKD clubs van de top van de eredivisie konden winnen.
Net zoals amateurclubs in de beker ook kunnen stunten.
En omdat het nu NAC betreft, kan het ineens niet meer.
Laat gvd zien wie we zijn en als je er alles aangedaan hebt en je dan nog verliest kan je tenminste met opgeheven hoofd van het veld, en ga niet staan te voetballen als dinsdag en met dezelfde instelling van wat worden we toch weer genaaid en we kunnen het niet.
1 wedstrijd verloren, aantal basisspelers ontbreken (wat als het blessures waren geweest wie hadden we dan de schuld gegeven) en het seizoen is meteen verloren.
Ja wel als je je eigen blijft verschuilen aan deze rompslomp. accepteer het en probeer het maximale eruit te halen.

5   3  
Bas

Calimero gedrag van onze Steijn!
Almere miste er tegen Roda 9, stelde de reserves op en won gewoon..
Shakhtar miste er bij Real Madrid ook 9 door Corona en won gewoon...
Niet zeuren maar poetsen!
En vooral zorgen dat je er herkenbaar voetbal in brengt in plaats van met je kont op de eigen 16 hangen

Plus niet klagen over competitievervalsing: Graafschap moest uit bij Jong Az opboksen tegen 4 spelers van het 1e elftal.
Take it as it is.
Geef bijvoorbeeld meer jeugd een kans in plaats van Kali..

2   0  
Pakhaas

Godsie... gas derop vanavond.... weer een paar dagen extra getraind dus die stramme spieren zijn weer soepel 💪💪💪💪👊👊👊

En anders een spuit derin, een topsporter leeft een beetje op het randje dus.... noad mannen

En maandag Michael Dinsdag en zijn mannen laten spelen

5   0  
dbare

als er ooit een moment is om NOAD te eisen is het nu wel verdomme. Stop met zeuren over de situatie, het is zoals het is, je doet er toch niets aan. Kijk naar je eigen cirkel van invloed en gebruik dat!
Deal with it, mouwen opstropen en gaan met die banaan. Geen laf voetbal nu zoals afgelopen dinsdag, dan maar strijdend ten onder.

5   5  
Reflektor

Kan iemand mij in jip en Janneke taal uitleggen waarom korte zo opzichtig liep te juichen , of ben ik de enige die me daar aan irriteerde .

3   0  
Stoep

Almere is gewoon een goede ploeg. Dus ik snap wel dat het extra zuur is. Steijn moet wel strijdbaar blijven, maar je kan niet verwachten dat NAC vanavond met punten thuiskomt. Zoals gemeld is het merendeel van de NAC spelers ook niet 100% door trainingsachterstand. Je wordt dus eigenlijk 3x gepakt. Je mist basisspelers, trainingsachterstand wat tot blessures en minder spel leidt en dan direct zoveel wedstrijden op elkaar.

1   0  
Otjes

Denk dat de Corona Maurice z’n geestelijke gesteldheid wat heeft aangepast. Die kut virus was ook in z’n gezin. Daar wordt je niet blij van.

Hi Maurice maar nu staan de supporters op...

Kom op man gvd, wij zijn NAC, wij geven nooit op....

Mannen succes vanavond, speel slim en loop de ballen uit je broek...

0   1  
Heksenketel

Eens met Pierke dat we niet moeten zeuren, maar het is wel zuur dat je juist nu je directe concurrenten treft! Enige wat je kunt doen is er op een slimme manier invliegen. En dan zijn we ook met dit elftal zeker niet kansloos.

0   1  
Wanny

@ Reflektor

Korte had volgens mij speed op. Die liep er zo opgefokt bij.

Laad alle berichten na dit bericht in