Wij gaan niet opzij

Interview: Voorbeschouwing Jong Ajax met Sydney van Hooijdonk

Praatpapegaai

Wat liet hij ons toch in spanning de afgelopen week. Maar gisteren was daar dan eindelijk witte rook! De man van de (belangrijke) doelpunten blijft bij NAC, en wel langer dan alleen dit seizoen! We spraken hem uitgebreid over zijn beslissing, hoe hij de perikelen de afgelopen weken heeft beleefd en natuurlijk over de wedstrijd tegen Jong Ajax.

Bron:
B-Side Rats
34 Reacties
66   2  
de beul van etten

Dat nieuwe thuisshirt wat Sydney op de foto aan heeft zou ik graag kopen, alleen is de fanshop tot nader order dicht. NAC heeft ff een schop onder de kont nodig en moet een slinger aan de webshop geven. Soms krijg ik het idee dat NAC m'n geld niet wilt..

5   4  
Geluidsman

@bsr leuke interviews weer! Klein vraagje over de geluidskwaliteit. Is het een idee om via whatsapp te bellen? Ik vind dat belgeluid vaak wat helderder en er schijnen ook opties te zijn om die gesprekken op te nemen

30   2  
Praatpapegaai (BSR)

@Geluidsman

Voor jouw beeldvorming, het gesprek met Rösler was over whatsapp, het gesprek met Sydney over de telefoon. Kleine kanttekening hierin is dat Sydney in de auto naar huis zat vanuit de training en ik vond inderdaad de car kit heel erg fel en scherp klinken. We proberen natuurlijk waar we kunnen het beste er uit te halen dus we blijven zoeken en proberen. Maar bedankt voor de tip!

10   1  
Geluidsman

Ah vandaar, Interview met Colin was inderdaad erg helder. Aan het handsfree bellen gaan we niet ontkomen.

keep up the good work!

66   2  
de beul van etten

Dat nieuwe thuisshirt wat Sydney op de foto aan heeft zou ik graag kopen, alleen is de fanshop tot nader order dicht. NAC heeft ff een schop onder de kont nodig en moet een slinger aan de webshop geven. Soms krijg ik het idee dat NAC m'n geld niet wilt..

9   2  
P

Blij met besluit om lopende seizoen in ieder geval bij nac af te maken, op naar contract verlenging.

Verder naar rust in de tent dmv vastleggen van Kaj de Rooij en het binnenshuis houden van Roger Riera.

Op naar promotie !!

25   3  
Dutchbird

Zelden een voetballer gezien die zo goed nadenkt over wat hij zegt en toch spontaan blijft. Hopelijk lukt het om binnenkort dat contract voor drie jaar rond te krijgen want die houden we na een goed seizoen niet binnen. Verder hoop ik ook dat er afspraken zijn gemaakt over de penalties en vrije trappen bij de goal. Zijn trap is zoveel beter dan die van Dogan. Laat die maar de corners nemen en de vrije trappen vanaf de zijkant.

10   15  
Tinus tussengas

Een nieuwe ronde op de planning.

Vorige week heeft nac inderdaad gewonnen dus we lopen nog altijd 2 punten voor op mijn eindstand van 70 punten. Dat zou genoeg moeten zijn voor promotie

Ik ben in deze komende wedstrijden wat voorzichtiger geweest en morgen behalen we een remise. Komende 3 wedstrijden pakken we volgens mijn planning 1 punt.

Dat is niet veel maar wel enigszins een slag om de arm

Heerlijk op de bank met een biertje want we kunnen alleen maar punten pakken.

Pakken we daadwerkelijk maar 1 punt lopen we nog altijd 2 punten voor op de planning naar de 70 punten.


Een goed weekeind allen en behoudt deze vibe

10   1  
Maarten

Was t beste nieuws deze week. Ik ben er blij mee. Wel bizar he? Alsof toeval bestaat. Wat als Bilate niet geblesseerd was geweest? Sydney is/was erg betrokken met zijn opa. Alsof hij Sydney een handje geholpen heeft. Nee nogmaals, ik ben om. Erg blij dat hij blijft. En niet gelijk zeiken als hij 3 wedstrijden niet scoort want dat zal wel erg oneerlijk zijn.

9   2  
Tegel

Kan iemand mij vertellen waarom ,
De OK-logos nu opeens wit zijn op de shirts? , wanneer de nieuwe trainingspakken beschikbaar zijn (voor verkoop) en waarom er geen minuut stilte is gehouden de laatste wedztrijd? Dit is niet om te zeuren of negatief te zijn , dit wil ik echt weten.


Ow ik zag dat de italiaanse scheidsrechters ook Legea dragen , dus niet alleen C- clubs of landen.

6   2  
steven73

In alle rust werken aan een meer jarig contract. DAT is top nieuws Sidney. Klasse en nu weer aan voetballen denken....

6   5  
Marti

@ TEGEL ik kan het mis hebben maar dacht toch de presentator zie dat er 1 min stilte was gehouden , net na het terug schakelen van studio naar het stadion , dus is volgens mij niet uitgezonden ,en als ik het goed zag ik bij verschillend spelers een zwarte band. Om de arm. ,

1   5  
Marti

@ TEGEL , kijk maar op foto bij geen beweging transfer reiera. E

20   9  
Dromer

Op het gevaar af dat ik een aantal mensen kwets toch een vraagje. Is het misschien mogelijk om wat meer variatie aan te brengen in de items? Het is wel erg veel Sydney. Belangrijke doelpunten gemaakt en daar is iedereen blij mee maar er zijn ook andere belangrijke spelers.

18   36  
Cees

Ik weet niet wat ik er van moet denken, al die aandacht, voor zo’n beperkte voetballer op deze site? Laat ik mijn gedachten maar wijselijk voor me houden. O.a Olij onze doelman, en zo nog een paar spelers, die haast wekelijks naar behoren presteren voor NAC, hebben meer recht op publiciteit, naar mijn mening. Zijn we niet vreselijk aan het doorslaan?

9   1  
Jamack

In mijn herinnering zei de commentator van FOX dat er zou worden begonnen met een door NAC bij de KNVB aangevraagde minuut stilte. Ik dacht dat ons Annie dat ook omriep.
Tot de verbazing van de verslaggever was er geen minuut stilte, dus het verzoek was volgens hem dus niet ingewilligd door KNVB

14   3  
Breda78

@Cees

Wat valt er over Olij te vertellen dan? Mag hij transfervrij vertrekken, of heeft hij zijn contract al verlengt? Volgens mijn word hier al het nieuws wat er te vinden is over spelers opgeschreven, dan komen er meer berichten voorbij over van Hooijdonk en Riera ja dan over Haye en Dogan. Zo werkt het nu eenmaal.

6   4  
Maarten

@Cees,
Ja verstandig, laat t voor je.

5   7  
Breda-mike

is de azijn weer in de aanbieding cees?

7   1  
Nicky

@BSR

Als je dit soort pietleuterige kritiek begint te krijgen weet je dat je echt goed bezig bent!!

Gewoon blijven doen zoals jullie het doen kijk naar het resultaat..

12   1  
Sjorske

Kom Kajke waar blijf duh

7   3  
Ric

Ik word ook een beetje zenuwachtig betreffende het uitblijven van nieuws rondom de Rooij

9   3  
Belgische Naccer

Ik hoop 2 dingen...als die uitkomen gaat NAC promoveren.

1. Ik hoop dat Kai de Rooij komt.

2. Ik hoop dat Steijn, Dogan en Allouchi op de bank zet en in hun plek, De Rooij en Venema/Fiorini/ of Schouten opstelt.

Schouten rechtsbuiten en Rutten rechtsback en Noblejas linksback zou het elftal nog een kwaliteitsimpuls geven!

Dan heb je eindelijk ook een voorhoede die promotie-waardig is. Tot op heden is dat helaas een lachtertje.

8   7  
Nac-till-i-die @Cees 16:59

Ergens ben ik het hierin wel mee eens. Ja ik snap dat Sydney, Dogan en Riera nu meer aandacht krijgen. Logisch want er spelen verschillende dingen rondom deze spelers. Toch vind ik(!) dat er over bepaalde spelers iets te veel geschreven wordt. Ik bedoel dan Sydney. Ja hij zou weggaan en is toch gebleven, ja hij scoort nu Bilate weg is. Dat klopt allemaal maar toch stoor ik me eraan. Niet alleen op bsiderats, maar ook in destem wordt dagelijks over hem geschreven. Dit irriteert mij best wel hoe hij daar met de week meer wordt opgehemeld. Hij scoort dan wel maar hij kan en moet zich nog veel meer ontwikkelen. Even samengevat want dit is veel te lang dradig: stop met de Sydney hype (laat hem de komende 15 wedstrijden maar is laten zien wat hij kan en ga dan weer beoordelen) en focus meer op spelers die ook aandacht verdienen (Olij, Haye, Malone, Rösler)

2   2  
geelzwartwit

@nac-tiil-i-die

Ik dacht op een gegeven moment ook wel.. Wat gaat Sydney zeggen als ie opeens drie wedstrijden droog staat?
Niet dat ik het hoop maar het succes is allemaal nog best pril.

Tijd dat de bal weet gaat rollen.

15   1  
Chris W.M.

Kaj de Rooij is een NACCER!

Bron; Eindhovens Dagblad.

5   0  
TvB

Yes, lees het ook net!

4   1  
Ric

Het is rond!!!!!!!!!

De vlag kan uit. Hoppa

1   1  
Fan uit Zevenbergen

NAC word kampioen 🖤💛🖤💛🖤

2   2  
HarmeNAC

Hoe zou het met Boris Kudimbana zijn? En Fisayo Adarabijoyo?

1   1  
Krenk

Yess!!

Clubs zijn eruit, Kaj is van NAC!

Mag duidelijk zijn dat we volle bak voor promotie gaan!

4   2  
The Cosmic Gate

Zit net stukje te lezen op BNde stem , waarvan ik toch echt blij aan het worden ben :
Als Sydney van Hooijdonk na zijn goals tegen FC Den Bosch onder de douche staat, kijkt Lex Immers hem aan. ,,Jij gaat helemaal nergens heen”, zegt de Haagse routinier tegen de Bredase jongeling.

Dat is toch mooi van zo'n Immers zeg, wat kan hij toch uitgroeien tot een echte publiekstrekker/lieveling ! Sowieso wat gaaf dat hij bij onze mooie club speelt

3   1  
Martinus

Helemaal gelijk mbt Immers. Zo'n gast is niet alleen goed voor het veld, maar ook erbuiten. Malone aanvoerder op het veld en Immers erbuiten, zoiets. Is wel goed voor de sfeer binnen de ploeg, vermoed ik.

1   1  
Nacbeest

Hoor ik hier nu ook dat Sydney na dit jaar weg wil? “Wil hier iets moois achterlaten”.

Ik ben benieuwd hoe de onderhandelingen over de contractverlenging gaan verlopen.

Blij dat hij in ieder geval dit seizoen te bewonderen is in het magische geel zwart.

1   1  
Noord Mokumse NAC'er

Veel vertrouwen in dit seizoen.

Hier in het Amsterdamse dichten ze Jong Ajax geen enkele kans toe vanavond.

Hopelijk kan er iets ludieks geregeld worden om toch de spelers te ondersteunen. Geen gekke acties als die capuchonboys uit Tilburg a.u.b., denk aan de helden uit het Amphia.

Dit seizoen moet gewoon op karakter gespeeld worden met strijder Immers voorop.

@Bsiderats, hebben jullie ook een podcast? Ik kan bijv die van de rat en de gegenpressing wel vinden maar die van jullie ontbreekt. Of is dat niet jullie core-business (op vrijwillige basis)

Laad alle berichten na dit bericht in