Wij gaan niet opzij

Interview: Voorbeschouwing MVV - NAC met Maurice Steijn

Praatpapegaai

Maurice Steijn heeft eindelijk weer een volle week kunnen trainen met zijn selectie. De wedstrijd tegen MVV is de volgende test om te kijken of de selectie al bijna terug op niveau is. Natuurlijk een prettigere tegenstander dan de daaropvolgende concurrent de Graafschap. Uit in Maastricht wil Steijn weer scoren en punten pakken om deze slechte periode achter zich te laten. We spraken de trainer in de voorbeschouwing.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
De Spion: MVV 21 reacties
17 Reacties
33   3  
Theoden King

Winst is een must. We hebben voor de rest van het kalenderjaar al genoeg verliespunten. En tegendoelpunten voor een heel seizoen!

Drie punten. Period. Hup NAC!

15   40  
since1912

Als we in Maastricht niet winnen dan barst de hel los...

Dus doe maar even winnen Maurice! Hup NAC!

33   3  
Theoden King

Winst is een must. We hebben voor de rest van het kalenderjaar al genoeg verliespunten. En tegendoelpunten voor een heel seizoen!

Drie punten. Period. Hup NAC!

11   6  
Scheppioni

Drie punten en verder geen excuses !!

20   0  
YLLWBLCK

Nr 5 tegen nr 15 KKD...
Het zal ook nog wel spannend worden waarschijnlijk

11   0  
The Cosmic Gate

Er zijn (bijna) geen excuses meer om niet te winnen van MVV ! Laat het de wederopstanding van onze mooie club worden ! Ook de supporters zijn hier erg hard aan toe .

Hup NAC

18   0  
RV

Ik zie ook geen excuus om tegen MVV geen driepunter te pakken.

Of we moeten weer wegkwijnen in calimero gedrag, zelfmedelijden en de gedachte dat het op tachtig procent ook wel kan.

Daar wil ik niet mee geassocieerd worden.
Nog een jaar eerste divisie is een stap naar een diepe bodem. We hebben alle ingrediënten in huis (met een prima budget en een brede selectie), excuses zijn er niet meer.

27   6  
Bas

De nac jeugd haakt niet aan, volgens Steijn in Bn de stem:

Als je in 1 keer 6 jeugdspelers voor de leeuwen werpt en zonder echt wedstrijdplan gaat spelen, dan is het wel heel goedkoop om dit soort conclusies te trekken, en te roepen dat ze er niet klaar voor zijn , voor het grote werk!

7   2  
Atleet

Inderdaad Bas ... goed verwoord!!

5   1  
Braze

Eigen jeugd nog niet goed genoeg?
Kan wel maar de trainer kan talenten toch geleidelijk brengen.
Wat was de meerwaarde van Kali die 2 jaar niet gespeeld heeft?
De routiniers die allemaal door Corona een geweldige conditieachterstand hadden konden het toch ook niet bolwerken.
Maar goed, als Steijn vanavond maar 3 punten pakt hoor je mij niet zeuren.

8   3  
Kipiani

We kunnen Steijn op weinig fouten betrappen. Maar terug grijpen naar Kali is onbegrijpelijk en echt een fout. Jammer.

8   1  
fvf6

Eigen jeugd doet het niet goed zegt hij in de stem , maar als ik zie wat de 0-21 doet in vergelijking met andere clubs is het toch niet zo slecht als Steijn doet blijken . je moet ze wel met beleid brengen en niet voor de leeuwen gooien . Meelaten trainen en in de wedstrijd selctie opnemen zodat ze kunnen leren en niet 6 tegelijk opstellen maar een of 2 inpassen als dat noodzakelijk is en of kan , zo maak he de jeugd beter. En vanavond vol gaan voor de drie puntenanders kun je het seizoen op je buik schrijven , ook al weet ik dat het nog vroeg is , maar mentaal kom je niet dan niet meer te boven.

1   1  
Cool hand

Misschien haken ze op de training niet aan, Bas?

4   0  
Sjakie

@cool hand, daar zullen de ervaren mannen wel voor kunnen zorgen dat ze niet aanhaken.

Sta nergens meer versteld van

9   4  
Sprang-Capelle

Laat NAC El Khayati halen. Dat is enige oud ADO speler die echt wat zou toevoegen. Met hem speel je gegarandeerd om rechtstreekse promotie. Dus Manders benader hem en leg hem vast. Die is 7 klassen beter dan Immers.

2   7  
Luisindepels

De reden waarom de jeugd niet aanhaakt komt door de kwaliteit van de jeugdopleiding en de scouting daar aan vooraf gaande. Talloze clubs waaronder Baronie zien weinig scouts van NAC. Of op de verkeerde momenten en dit seizoen zelfs al helemaal niet. Ook kleinere clubs herbergen pareltjes maar dat moet wel gezien worden. PSV heeft 65 scouts. Als het zover is dat het voor de leeuwen gegooid worden concreet gaat worden dan moeten deze jochies er staan. Als mannen! En niet jammerend klagen dat ze er niet klaar voor zijn of waren. Wanneer dan? 'Men or mouse'...daar draait het om. Het zit allemaal tussen de oren. Guidetti had het als 19 jarige. En die was niet eens van hier. Daarna nooit meer iemand waargenomen die bravoure met bluf en durf tentoonspreide! Succes tegen MVV. Het zal nog wat worden.

1   0  
Ivo

Van MVV moeten we winnen, maar ik hoop vooral dat het aanvallend weer ergens op begint te lijken. Weg met dat angsthazen beton voetbal, de tegenstander vastzetten op hun helft in plaat van ze laten komen, en in hoog tempo en met veel beweging die bal rond laten gaan.

Tegen NEC kregen we maar 3 fatsoelijke kansen, tegen MVV moeten dat er minimaal 10 worden.

3   0  
Los Pollos Hermanos

Ben meestal niet 1 van de meest positieve hier, maar vandaag wel. Kom op zeg, MVV. Die kunnen er dus echt HE-LE-MAAL niets van. Dat lijkt echt nergens op wat die op de mat leggen.

NAC gaat dit eenvoudig winnen. 1-3

Laad alle berichten na dit bericht in