Wij gaan niet opzij

Interview: Voorbeschouwing NAC - NEC met Thom Haye

Praatpapegaai

Thom Haye is één van de spelers die we lang hebben moeten missen. Bijna wekelijks man of the match op B-Side Rats, dus iemand waar we heel graag mee wilden voorbeschouwen. Een aantal hele interessante uitspraken van de middenvelder. Onder andere dat het team extreem hecht is geworden doordat ze deze intense periode samen hebben moeten doormaken. Wat later in de competitie het verschil weer kan gaan maken. We zijn blij hem weer te spreken! Luister snel naar de voorbeschouwing met Thom Haye!

Bron:
B-Side Rats
14 Reacties
74   8  
Nimma

Hallo NAC supporters,

Het lijkt erop dat jullie kansen voor morgen stijgen. NEC heeft zojuist naar buiten gebracht dat er ook bij ons in de selectie besmettingen zijn vastgesteld. De exacte omvang is nog onbekend maar als ik het bericht van eerder vandaag op ons forum moet geloven gaat het om 8 spelers waarvan 5 basis. Een zware dobber natuurlijk maar iedereen in de competitie zal wel een keer aan de beurt komen. En het geeft in elk geval weer wat spanning aan de wedstrijd van morgen.

15   2  
Ginnekenees

Interessant interview. Zo blij dat deze man weer terug is!

We komen hier alleen maar sterker uit, nu weer snel ingespeeld raken en dan eerst maar eens die tweede periode binnen hengelen.

25   3  
Eljé

Ik denk dat er op dit moment een link naar het interview mist?

74   8  
Nimma

Hallo NAC supporters,

Het lijkt erop dat jullie kansen voor morgen stijgen. NEC heeft zojuist naar buiten gebracht dat er ook bij ons in de selectie besmettingen zijn vastgesteld. De exacte omvang is nog onbekend maar als ik het bericht van eerder vandaag op ons forum moet geloven gaat het om 8 spelers waarvan 5 basis. Een zware dobber natuurlijk maar iedereen in de competitie zal wel een keer aan de beurt komen. En het geeft in elk geval weer wat spanning aan de wedstrijd van morgen.

6   0  
Steven
16   5  
Noord Mokumse NAC'er

Goed nieuws! Kali mag lekker warm blijven zitten op de bank...thuis.

Azagarri het vertrouwen geven en vol investeren in zijn ontwikkeling.

Kan Kees Kwakman niks van zijn ervaring/NOAD overbrengen op het huidige elftal? Zo 'n functie kan makkelijk te combineren zijn met werken voor Disney.

26   5  
Chris W.M.

@Nimma

Vergeef het ons, maar die positieve test komen wat ons betreft op een goed moment. Uiteraard wensen we dat niemand klachten heeft en er niet al te veel last van gaat ondervinden.

Er zijn nu 2 scenario's mogelijk. Of we spelen tegen een verzwakt NEC, wat het onze spelers op het veld een stuk makkelijker maakt. Een overwinning zou mentaal een opsteker zijn, plus het feit dat de spelers zoals Haye die terugkomen nu waarschijnlijk niet heel diep hoeven te gaan en dit duel mede kunnen gebruiken om fitter te raken.

Of de wedstrijd wordt uitgesteld, als men geen zicht heeft op het aantal besmettingen, wie wie besmet is, met welke personen de besmette spelers in aanraking zijn gekomen etc. zodat de gehele selectie ( net als NAC en Oss ) in thuisquarantaine moeten. Dan hebben onze spelers weer wat extra rust en hebben ze langer de tijd aan hun herstel te werken.

Hoe dan ook, sterkte ermee!

10   0  
Praatpapegaai (BSR)

@iedereen,

Excuus! inderdaad het embedden overgeslagen. Nu ook te luisteren op de site zelf! Tof om te zien dat mensen al rechtstreeks de weg naar soundcloud weten te vinden om niet te hoeven wachten!

22   3  
Rubenac

@ Nimma

Laten we hopen dat dit meevalt.
Gewoon een eerlijke 11-11

Succes met jullie toffe club 💪🏻

24   0  
Nimma

@CHRIS W.M.

Thanks! Oh ik begrijp overigens heel goed dat dit als een meevaller voor jullie komt. Zo werd de berichtgeving van afgelopen 1,5 week omtrent de blessures en coronagevallen bij NAC ook gezien bij ons. Wat heel cru is omdat je natuurlijk niet wil dat iemand dit virus krijgt. Het is alleen iets waar we mee moeten dealen. Uiteindelijk hoop je dan als supporter dat iedereen gezond door deze crisis komt maar dat je eigen club er het minst last van heeft. Jullie zijn al zwaar getroffen en hebben dit met puntverlies moeten bekopen. Nu zijn wij aan de beurt. Het scheelt dat we morgen een verzwakt NAC treffen en volgende week tegen Helmond Sport spelen. Misschien valt het wel mee dus.

Als er nog meer besmettingen worden vastgesteld dan zie ik het wel gebeuren dat de wedstrijd niet doorgaat. Momenteel zijn alleen die 8 in quarantaine maar dat kunnen er morgen alsnog meer worden. Ik dacht dat het criterium voor afgelasting rond de 8-9 besmettingen ligt? We zitten dus tegen het randje aan.

Als het wel doorgaat kan het nog een spannende wedstrijd worden. NEC mist vooral achterin spelers(het centrale duo+ 1/2e keeper) en voorin onze enige spits. Hoe staat het hiermee bij NAC? We hebben op het middenveld en voorin gelukkig wel genoeg opties om de besmettingen hier fatsoenlijk op te vangen. Ik verwacht in elk geval veel spektakel en fouten. Eigenlijk is dat ook leuker dan zo'n vertoning als bij GAE-NAC. Daar hadden ze de wedstrijd beter schriftelijk af kunnen doen.

RUBENAC

Thanks, jullie ook veel succes dit seizoen!

Iedereen hier in elk geval een fijne wedstrijd toegewenst. Moge de minst slechte winnen.

4   2  
Scheppioni

Net als Nick, zeer belangrijk dat Haye er bij is !

6   6  
Toontje1964

Kijken wat het kutbondje nu doet met zoveel besmettingen bij nec!
Ik zeg nu ook gewoon ballen al is het met nec o21

10   0  
Vreven4President & Hyballa fur Fuhrer

Wat een fijne vent is Thom toch. Ik ben zo blij dat ie bij NAC speelt! Klasse speler en prachtig mooi karakter! Wat mij betreft is Thom samen met onze doelman en onze spits de smaakmaker van het elftal.

Zet h’m op Thom! Hopelijk ben je snel weer de oude 👍

5   0  
fvf6

Je hoort het van Thom dat hij niet volledig hersteld is , Ik hoop dat hij en alle andere die besmet zijn of geweest spoedig zullen herstellen en weer 100% kunnen spelen .

5   0  
Mike

Ik hoop echt dat Haye lang blij nac blijft. Hij maar ook de rest van dit elftal zou prima mee kunnen middenmoot ere denk ik eigenlijk. Hij zou wel eens, met een aantal andere het nieuwe icoon/nieuwe dirigent van de wederopstanding van de club kunnen zijn!

Laad alle berichten na dit bericht in