Overal waar we komen

Jeugd: Zeges voor NAC O19 en O15

Masthow

Zes jeugdploegen van NAC speelden afgelopen weekend een competitiewedstrijd. Drie wedstrijden werden gewonnen en ook drie wedstrijden gingen verloren.

NAC O19 won thuis knap met 2-0 van PSV. Kestens zette NAC vlak voor rust op voorsprong. Azzagari maakte halverwege de tweede helft op prachtige wijze de 2-0 door van grote afstand de bal over de keeper het doel in te schieten. Door de zege houdt NAC kwalificatie voor de kampioenspoule in eigen hand.

In Volendam won NAC O15 van de plaatselijke FC met 0-2. Simons maakte na zes minuten de openingstreffer. Rached zette vlak na rust de eindstand op het scorebord. Door de overwinning is de Onder 15 kampioen van de Eredivisie Laag najaarsreeks.

NAC O14 leed tegen De Graafschap een ruime nederlaag: 4-1. Bij een 3-0 tussenstand redde Wagemakers namens NAC de eer.

Op eigen veld verloor NAC O13 met 0-1 van koploper PEC Zwolle. Na een kwartier spelen viel het enige doelpunt van de wedstrijd.

Dan nog de monsterscores van de Onder 11 en Onder 12. NAC O11 verloor met 6-10 van ADO Den Haag en NAC O12 won met 19-1 van VVV Venlo.

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Terug naar overzicht
2 Reacties
10    
Dutchbird

wereldgoal van Azzagari, scherp gemikt, geen toevalstreffer

6    
sjef de gevulde koek

Zoals al een paar keer gemeld hier. Zeker na het zien van de voorbereiding. Azzagari moet speelminuten gaan krijgen en graag voor bouasaid. Veel meer kracht staat veel beter en word alleen maar beter. Word een zeer goede speler let maar op.

Laad alle berichten na dit bericht in