Jong NAC speelt 1-1 gelijk tegen PEC

Masthow

Jong NAC heeft vanavond met 1-1 gelijk gespeeld tegen PEC Zwolle. Op Sportpark Heksenwiel werd in de laatste minuut met tien man een punt gepakt.

Vlak na rust ging het mis voor NAC. Neelen maakte hands in de eigen zestien en kreeg daarvoor rood. De penalty die volgde werd binnengeschoten door Kapteins. NAC Onder 19-speler Brandt maakte in de laatste minuut gelijk. Door het gelijkspel komt Jong NAC op acht punten uit zes wedstrijden.

De opstelling waarmee NAC aan de wedstrijd begon: Kramer, Den Heijer, Bozkurt, Neelen, van der Avert, Brandt, Reuvers, Bohui, Kuyper, Luka Ilic, Kudimbana

Bredafun

luca Illic lijkt klaar in Breda? hoezo dat?
wie niet goed presteerd mag plaats nemen op de bank.
Het ligt gewoon aan de spelers om minuten te krijgen.
en die 2 broertjes zijn de laatste maanden al niet meer wat t was.
dus....dan maar klaar in Breda en niet meer spelen!

ome cor

Bozkurt, Reuvers, Bohui, Kudimbana en L. Ilic... en dan nog maar een gelijkspel ?
Zonde hoor.

2   0
Badeend

Ome Cor - op Luka Ilic na zijn dat spelers die dit seizoen nooit een basisplaats in NAC 1 hebben gehad. In totaal hebben die andere vier 180 minuten in mogen vallen, verdeeld over 9 wedstrijden. Voor Kudimbana waren al die optredens helemaal aan het begin van het seizoen, toen is hij al definitief door de mand gevallen. Bohui kun je m.i. nog niet voldoende beoordelen maar is zeker geen sterkhouder tot nu toe. Reuvers heeft vorig seizoen 5x mogen opdraven maar een onverdeeld succes was dat ook zeker niet - dit seizoen geen enkele keer bij de selectie.

Luka Ilic dus. 25 van de 28 wedstrijden gespeeld dit seizoen, niet toevallig de laatste drie niet bij de selectie. Voetballen kan hij, maar wél in wandeltempo. Teert naar mijn mening teveel (vrijwel alleen) op zijn talent en is, als je naar MotM verkiezingen kijkt, de afgelopen drie maanden al steevast de minste. Terecht wat mij betreft, hij presteert gewoon ondermaats, al heel lang. Ik ben benieuwd of hij nog aan kan haken.

Maar goed, het ging over Jong NAC. Jouw punt is mij niet zo helder - we hebben het voornamelijk over potentiële NAC 1 spelers (=Jong NAC spelers).

Leuk detail (wat mij betreft) wel aan deze wedstrijd - de trainer van Jong PEC is...... (kennen jullie deze nog) Mark Looms.