Wij gaan niet opzij

Jong PSV - NAC op ESPN: Samen voor NAC, club en spelers delen de kosten

Das Phantom

Maandagavond neemt NAC het op tegen Jong PSV. De wedstrijd is live te volgen op ESPN 2, maakt NAC zojuist bekend. De kosten voor de uitzending worden betaald door Samen voor NAC, de club en de spelers.

En zo is het dus voor de tweede keer nodig dat externe partijen geld overmaken naar ESPN, de organisatie die er zegt altijd en overal te zijn voor de fans, om een wedstrijd te kunnen zien. 

Samen voor NAC lanceert maandag ook een nieuwe actie. "Het heeft in ieder geval alles te maken met thuis een wedstrijd kijken. Voor meer informatie, volg alle kanalen van Samen voor NAC", aldus de club. 

Aanvoerder Olij legt uit waarom de spelers ook inleggen. "Wij balen er ontzettend van dat we het de komende tijd zonder onze supporters moeten doen in het stadion. Voor ons in ieder geval een erg groot gemist. Het mede faciliteren van de live wedstrijd is dan het minste wat wij kunnen doen voor onze supporters, naast ons stinkende best op het veld uiteraard. Hopelijk tot snel!"

Namens de supporters bedanken wij Samen voor NAC, NAC en de spelers voor de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken. Maandag weer met z'n allen achter de tv om onze club aan te moedigen. Hup NAC! 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
24 Reacties
83   0  
nac bredaa

Respect dat de spelers ook geld inleggen

83   0  
nac bredaa

Respect dat de spelers ook geld inleggen

28   1  
Belske

K… ESPN

19   3  
Moppernac

Wat was Fox toch stukken beter zeg.

19   1  
kopspion

geweldig initiatief natuurlijk, maar het is toch echt van de gekke dat ESPN hiervoor nu nog extra betaald moet worden !?
ze nemen de beelden toch al op, waarom dan niet gewoon uitzenden, desnoods zonder commentaar; maar ze krijgen toch al genoeg betaald lijkt mij ???
ik heb en neem geen ESPN en het zou eigenlijk een goed statement zijn dat alle NACcers dit ook gaan boycotten !!

13   0  
fvf6

Mooi dat de spelers bijleggen zodat wij de wedstrijd op espn kunnen zien . Dat zorgt voor verbinding tussen spelers en supporters .Maar ze maken me nog meer blij met 3 punten Come on NAC

6   0  
supermax

Ik heb het al eerder aangegeven dat ik bereid ben ESPN op te zeggen als statement. Moeten we het wel minstens met een paar duizend man doen, anders zet het geen zoden aan de dijk.

2   17  
Talentje

Dat ze maar is goed voetbal laten zien ipv het omkopen van supporters op deze manier…. Het is al treurig genoeg om te verliezen van bijvoorbeeld dorst en een 2-0 voorsprong thuis weggeven tegen Telstar..

8   1  
Nicky

Jouw reactie is ook treurig in mijn ogen...

5   1  
supermax

Hebben we verloren van Dorst? Ik ken die ploeg niet eens. Moet wel heel slecht zijn dan.

6   0  
Dr.

Neerlandia uit....altijd lastig!

4   0  
NAC4Ever

Mooi gebaar!
Denk dat dit ook goed is voor de binding.

6   0  
nacenzo

Loop vaak te zeuren op de spelers als het weer bagger is, maar dit maakt dan alles weer goed. Klasse van de spelers (en de rest natuurlijk), zie ik bij andere clubs niet snel gebeuren. Hup NAC, 3 punten vanavond!!

3   1  
Bredafun

CHAPEAU!
Alles draait om geld helaas…….

2   1  
samson

Ja maar je moet het ook zo zien: NAC is groot en NAC is sterk, daarom komen ze nu wel op TV en al die anderen van KKD niet. Nou alleen nog goed proberen te voetballen.
Ik zat wel te denken: de spelers betalen het, dan kunnen ze toch geen wanprestatie meer leveren? Zou zoiets zijn om te zeggen : kom ff kijken naar de drol die ik in het toilet gelegd heb.

4   0  
D'n Klaagmuur

Bij ESPN lachen ze zich rot. Potjes die normaal gesproken enkel een verplichting waren om uit te zenden en kostenpost, worden ineens winstgevend...

2   0  
Kloten Espn

Heb geen ESPN, en ga het niet memen ook, niet eens een dagkaart gun ze nog minder dan men schoonmoeder.
Gewoon zonde dat je na een seizoenkaart nog moet betalen om een match te zien.
Sponsoren etc wel bedankt voor de mogelijkheid voor andere supporters.
HupNAC

3   2  
Zeikstraal

Moeten we nu ook televisie gelden van ESPN gaan weigeren? Vorig jaar nog een kleine miljoen euro.

1   0  
Die ne gast

@Supermax
Gewoon opzeggen. Leuk als statement als veel mensen het tegelijk doen, maar één voor één is ook prima. Hoe minder er betaald wordt aan ESPN, hoe eerder ze er mee ophouden. Hoeven we ook niet meer op achterlijke tijdstippen te voetballen vanwege ‘uitzendrechten’.

Nu lacht ESPN de ballen uit zijn broek. Én betaald worden door OK om het uit te zenden én NAC-supporters laten betalen om te mogen kijken. Goed verdienmodel.

Sowieso is de afgelopen jaren al duidelijk geworden dat zolang NAC eerste divisie speelt een abonnement op ESPN het geld niet waard is.

0   0  
Wout27

Ligt het aan mij of zend ESPN2 juist JA-Volendam uit?

6   1  
Belgische Naccer

Het was beter dat Steijn, Manders en Kali voor de komende 10 jaar alles betalen. Dat is wel het minste wat ze kunnen doen om hun gigantische schuld aan onze mooie club terug te betalen!

0   1  
Enkhuizer

Doe maar niet

1   0  
Noah hup N.A.C

Kom op ESPN?! Gaat nergens over

3   0  
Fred1

Na het debacle tegen Utrecht en het gebrek aan inzet en respect naar de club en supporters toe gaan we toch geen geld meer uitgeven om deze op voorhand al waanvoorstelling uit te zenden?
Hier maak je niemand meer blij mee, alleen ESPN heeft er baat bij.
Als ik voor mezelf spreek is het voor mij alleen maar ergernis als je er naar moet kijken.
Spelers zonder beleving ik wen er nooit aan.

0   0  
De muzikant

Levert PSV ook een bijdrage?

Laad alle berichten na dit bericht in