Overal waar we komen

Justin Goetzee vertrokken bij Jumbo-Visma

Benn076

Per 1 oktober is voormalig Algemeen Directeur Justin Goetzee vertrokken bij zijn werkgever Jumbo-Visma. Een verschil van inzicht over de toekomstige organisatie zou de aanleiding zijn voor de breuk meldt Jumbo-Visma vandaag.

Goetzee vertrok begin van dit kalenderjaar naar Jumbo-Visma nadat hij zich solidair toonde aan technisch directeur Hans Smulders die moest vertrekken bij NAC wegens teleurstellende resultaten. 

"Gaandeweg het traject werd mij steeds duidelijker dat niet iedereen hetzelfde beeld had bij de implementatie van onze gezamenlijke toekomstvisie. Daaruit heb ik geconcludeerd dat het beter is om afscheid te nemen". Aldus Justin in een persbericht over zijn vertrek.

 

Bron:
B-Side Rats, Jumbo-Visma
Volgend bericht
Nationale Ouderendag bij NAC 3 reacties
Terug naar overzicht
14 Reacties
22    
sjef de gevulde koek

Van flieger is comming in 1,2,3.........

2    
DunErwt

4,5,6

1    
Sanseveria

Opgestaan, plaats vergaan ☺️

6    
Ivo

Bijzonder, zo snel al, en die ploeg heeft toch een fantastisch jaar gehad en komend seizoen ook nog Dumoulin erbij. Over een tijdje weten we meer. Er over speculeren heeft niet zo veel zin.

0    
the fly

Zou het dan toch? Den Fliegert had normaal hem allang totaal de grond ingeboord.
Er is iets mis..... of juist niet. Met andere woorden geniet van de (tijdelijk) Fliegertloze tijd

-4    
willem 4,5

Kan gebeuren, ik gun hem het beste!

6    
Vergane Glorie

Familie Van Eerd met management heeft kennelijk de truc al door. Daar staat sinds de instroming van Jumbo een duidelijk beeld. Goede organisatie. Gewoon mee bewegen op dat nivo. Lukt dat niet dan ga je toch lekker ergens anders winkelen.
Succes Justin maar vooral Forza JUMBO VISMA.

10    
[email protected]©

Serieus, heeft Flieger een ban? Ik mis Da Pope nu al.

11    
RaraNAC

Best bijzonder dat je je op zo’n functie al zo snel niet kan vinden in het beleid. Vooral een beleid van het lange termijn, want dat doen ze bij Jumbo Visma volgens mij wel goed.
Dus hoeveel verrassingen kan je hebben? Bijzonder.

Ik vond het altijd een sympathieke man die echt wel dingen goed heeft gedaan, maar uiteindelijk toch iets te licht is gebleken.

0    
ome cor

Justin had ook kunnen blijven zitten bij NAC, maar wilde solidair zijn.
Nu had ie iets moois, maar botste en trok zijn conclusie.
Een eigen keuze en de factor pech.
Jammer voor Justin.

Wat zeuren mensen over Flieger ?
Lekker rustig zo.
Altijd dat negatieve toontje van een iemand die zich ver boven de gewone supporter verheven voelt kan ik best missen.
Maar z'n broer speelt vlgns mij bij Jeka, dus misschien kan iemand daar naar zijn welzijn informeren ?

0    
Henri

Gewogen en te licht bevonden. Dat de man te weinig competenties heeft is toch al lang bekend. Totaal ongeschikt om in de (wereld)top mee te draaien.

8    
RV

Iedereen weet dat Goetzee een hele goede (key) accountmanager is, een bevlogen harde werker maar absoluut geen strategische beleidsbepaler.

In de wandelgangen (maar daar kan ik persoonlijk niet over oordelen) hoorde ik ook heel vaak dat mensen twijfelen over zijn oprechtheid. Kan goed lullen zonder de klepel te raken.

Jumbo Visma is inmiddels een topsport machine, dat is andere koek dan NAC. Wat die doen aan voorbereiding en professioneel beleid is echt wel een stap verder.

Al met al wens ik Justin wel het beste, hij is er toch maar voor gaan staan in moeilijke NAC tijden terwijl hij daar lang niet voor geschikt was. Het vrij spel geven aan Smulders (omdat hij geen technisch beleid kon voeren) is daarbij zijn allergrootste fout geweest.

-5    
Scheids!

@BSR

Eerder op de dag een comment geplaatst op dit onderwerp, echter is deze niet meer terug te vinden.

-3    
Jan Bril

Justin is niet de super commerciële netwerker om mooie sponsoren te werven, maar deed dat beter dan die omhoog gevallen Friese PR nono uit de wielersport die bij Heerenveen volledig is mislukt. Bovendien is Justin beter in de bedrijfsvoering dan Eisenga. Helaas zullen we het voorlopig met die onbetrouwbare Colgate smile zonder fatsoenlijke eigen mening moeten doen want dat heeft die tuthola zo bedacht.

Laad alle berichten na dit bericht in