Wij gaan niet opzij

Kali belemmert transfer Leemans

DeWeesJr

Gisteren werd bekend dat NAC interesse had in Clint Leemans. De middenvelder zit bij PEC Zwolle op een dood spoor en mag vertrekken. Leemans staat zeker niet onwelwillend tegenover een overgang naar Breda, alleen kan de transfer pas worden afgerond zodra Kali is vertrokken.

NAC zal zich dan wel moeten haasten. Ook RKC en Fortuna Sittard zijn in de race om de middenvelder over te nemen. De oud-speler van VVV kiest namelijk voor de club die het snelst doorpakt. 

Trainer Ruud Brood en assistent Willem Weijs willen de middenvelder graag toevoegen aan de selectie. Leemans is geen onbekende voor beide heren. Weijs was kort trainer van de linkspòot bij PSV en ook Brood kent de speler uit zijn tijd bij de Eindhovenaren. 

De komst van de middenvelder hangt vooral af van een mogelijk vertrek van Kali. De Utrechter kost NAC dit seizoen 150.000 euro en heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken. Kali kwam deze zomer terug bij NAC met een te hoog vetpercentage en dus zal het erg lastig worden een oplossing te vinden. Geld voor een ontslagvergoeding is er niet. 

NAC heeft nog tot 2 september om een geschikte oplossing te vinden. Dan sluit namelijk de transferwindow. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
BSRecap: Speelronde 3 11 reacties
Volgend bericht
Jong NAC wint uit bij Jong FC Dordrecht 10 reacties
88 Reacties
124   2  
4bluf

Kan iemand even met een shofel naar NAC?

Kali ligt waarschijnlijk voor de ingang en daardoor kan leemans niet naar binnen

10   2  
4bluf

Kan iemand even met een shofel naar NAC?

Kali ligt waarschijnlijk voor de ingang en daardoor kan leemans niet naar binnen

124   2  
4bluf

Kan iemand even met een shofel naar NAC?

Kali ligt waarschijnlijk voor de ingang en daardoor kan leemans niet naar binnen

30   10  
n@©

Pakken we Kali eigenlijk wel aan, of laten we hem alleen maar wat aanmodderen? Hoe staat het momenteel met het vetpercentage van Kali? Hoe is zijn conditie? Het is echt van de zotte dat we een middenvelder niet gebruiken, maar wel een nieuwe middenvelder gaan halen.

Ik hoop trouwens dat als er spelers zijn die nu nog worden gehaald ze echt voor de basis zijn. Dat gelul met spelers voor de breedte hoef ik niet meer te horen. Kwaliteit hebben we nodig!

69   4  
PrideoftheSouth

Tja, we kunnen nu allemaal wel erg lelijk gaan praten over die Kali, en toegegeven, erg prijzenswaardig is zijn arbeidsethos niet... maar die druiloor had natuurlijk nooit een meerjarig contract mogen krijgen.

51   1  
Baosje

Kan die corpulente Kali niet gewoon ergens bij een sponsor gestald worden?
Laat hem bij Nouwens de vrachtwagens maar laden...valtie misschien nog van af !!

Het is ergens toch té triest voor woorden dat deze minkukel na zo'n zwaar kutseizoen ..nu NAC weer dwarsligt?

42   1  
Coen

Het zou de heer Kali sieren als hij zijn contract liet ontbinden.

9   3  
Nacorakel

Leemans wordt gehaald als stand-in, terwijl die zelf aangeeft minuten te willen maken. Loopt aan het einde van het seizoen uit zn contract bij PEC. En wij willen Clint huren. En dan zit Kali in de weg. Dat rijmt allemaal niet.

Willen we zn salaris niet overnemen? Willen we Clint nu huren met een contractje voor volgend seizoen? Of wil Clint nu een beetje voetballen en lekker cashen volgend jaar?

En Kali snapt zelf ook wel dat te dik, te weinig arbeid, te weinig minuten leidt tot weinig animo van andere clubs. Die kiest uiteindelijk eieren voor zn geld .. zsm graag.

42   6  
Leurenaar

Ik lees hier weer een hoop emotionele berichten... Laat duidelijk zijn dat ik Kali ook graag zie vertrekken. Maar dit probleem is toch echt te verwijten aan Smulders en consorten. De zaakwaarnemer van Kali heeft gewoon een fantastische deal binnen gesleept. Ik (en vele andere op BSR) zou ook voor 150k per jaar op een bijveld gaan ballen met de wetenschap dat ik nog een 2 jarig contract heb.

9   1  
7Hills

@NACORAKEL

Leemans heeft een contract tot 2021.

10   0  
Joepel

Met dit bericht in achterhoofd zal hij zeker niet vrijwillig vertrekken. Die wacht op een zak centen en tekent vervolgens niet veel later bij een onbekende buitenlandse club.

16   46  
Cool Hand

Crowd funding! 75.000 Naccers die 2 Euro schenken, Kali weg en Leemans erbij. Mooie voetballer die Leemans. Zie ik graag komen.

9   9  
Jf

Kali moet gewoon vertrekken wat een mislukt figuur bah bah. Wel blijven zitten om geld op te strijken. Het zou hem sieren om zelf te vetrekken en elders zijn heil te zoeken.

Ik zal mijn ongenoegen kenbaar maken via insta

16   2  
Ivo

Kali kan wel inpakken. Er is geen club die nog voor deze speler gaat kiezen. Moeilijke jongen, ongemotiveerd, niet fit. Einde carriere, of hij moet nog in de zandbak willen voetballen, zoals Rosheuvel.

Nadeel voor NAC is dat het tot einde contract zijn salaris kan ophoesten, of een juridisch traject in moet dat misschien wel net zo lang gaat duren, of langer.

Zeer slechte deal van Smulders. Kali had natuurlijk al een reputatie, de kans dat het verkeerd uit zou pakken was best groot.

29   0  
tiswat

Als je bewust kiest om als voetballer met een buikje terug van vakantie te komen, heeft een voetbalclub dan niet het recht om zonder kosten een contract te verscheuren?
Ik heb geen idee hoe die Kali er nu voor staat, maar hij zou na 7 weken toch wel weer zijn basis gewicht moeten hebben en topfit moeten zijn. Bovendien zou kali gebrand moeten zijn om zijn wanprestatie van vorig jaar en juist nu het tegendeel te bewijzen op training dat ze het bij NAC allemaal fout zien en dat hij de middenvelder is die ze nodig hebben.

33   4  
Judge M.

Dit lijkt me juist het uitgelezen moment voor de Grote 3 om te laten zien uit welk hout ze gesneden zijn. Bij gebrek aan controle zijn zij verantwoordelijk voor het gevoerde beleid de afgelopen jaren.

En als echt het doel is dat NAC weer direct promoveert dan trekken ze nu de portemonnee om ofwel Kali af te kopen, danwel het salaris van Leemans te betalen. Ik blijf het van de pot gerukt vinden dat er geen stuiver is bijgestort na alle binnengekonen transfersommen, lagere loonkosten en verkochte seizoenkaarten.

Om dit zogenaamd op Kali af te schuiven is te makkelijk goedkoop scoren. Van Smulders konden ze ook in no time af toen de kritiek toenam.

COME ON NAC!

11   1  
Van "taajlaand

Hoewel ik zelf een énorme hekel heb aan personen die met 'hun handje ophouden' aan hun geld komen, moeten we helaas wél kunnen begrijpen dat Kali momenteel niet ontevreden zal zijn met deze 1,5 ton per jaar.
Dit zijn helaas de regels en 'wetten' die in het profvoetbal gelden.
En Smulders en consorten hebben deze gast te makkelijk en snel binnen gehaald, waarschijnlijk zonder genoeg voorgeschiedenis te bekijken.

Waar ik me veel meer aan stoor is dat deze kerel dat geld binnen krijgt als zijnde 'profvoetballer', zijn 'beroep', niet aan te pakken is middels werkwijgering.
(Veel) te vet binnen komen na zijn vakantie, en er, als ik door de regels doorlees, er waarschijnlijk ook niets meer 'voor hoeft te doen', om dat te veranderen.
Goed naar het verhaal Bogarde gekeken denk.....

Ik zie voorstellen om hem bij een sponsor te stallen om daar werk te laten doen, maar dan 'zitten dit soort gasten al weer snel "ziek" thuis'....
Hoop dat er nog snel een oplossing komt waar beide partijen, en ook wij tevreden mee kunnen zijn, want ik zie deze beroepsverzaker absoluut niet meer in NAC één spelen.
Wordt door iedereen uitgekostst, en gelukkig ziet Brood dat ook.

32   7  
Arie

De schuld van Smulders, een crowdfunding voor zn vertrek etc.

Pleur op man. Die misselijke, corpulente kamelenkop moet met pek en veren de stad uit. Op zijn Instagram kanaal, ja dat is relevant tegenwoordig, enkel terrasjes, kiekjes en lekkernijen. Ga godver die sportschool in met je pens. Gewoon wanpresteren en rede voor ontslag die overtollige kilo's en draak van een instelling.

8   1  
Vaque Geej

- "Geld voor een ontslagvergoeding is er niet."

Ook nog steeds niet in de wetenschap dat hij een heel seizoen zijn zakken gaat vullen en eigenlijk alles en iedereen bij NAC in de weg loopt gezien zijn uitzichtloze toekomst hier in Breda? Deze jongen moet heel snel verdwijnen, dat is het beste voor het team én de supporters. Eigenlijk gewoon voor heel Breda en omstreken.

20   4  
Balletje.

Zit er hier geen advocaat die met al die instagramfotos kan hewijzen dat Kali weigert mee te werken aan functioneel bijdragen aan datgene waarvoor hij is aangenomen? Want zo kan hij niet presteren. Is meestal reden voor contractontbinding.

10   0  
Sp1

het ontmoedigingsbeleid om hem naar het tweede te zetten lijkt niet zijn vruchten af te werpen, die zit gewoon zijn contract uit en weet dat hij nergens meer aan de bak komt. niet voor dat geld althans.


en zo hadden we een busje vol vorig seizoen, van die volgevreten nep profs.

18   4  
Eljé

Nu was vorig jaar iedereen flink in zijn nopjes na de overwinning tegen de Graafschap, Kali maakte het verschil! Met de kennis van nu weet iedereen dat het meer-jaren-contract niet nodig was. Da's wel een beetje te gemakkelijk toch?

Motivatie en inzet is lastig te meten en objectief te beoordelen, maar een vetpercentage is te meten en daar mag een duurbetaalde professional wat mij betreft keihard op afgerekend worden. Misschien kan je dat zelfs wel in het contract meenemen dat bij xx% de werkgever het recht heeft op blabla...

6   2  
Balletje

En iedereen 25 euro, afkoopsom, want is deze lamzak het waard dat we ipv een leuk seizoen een topseizoen gaan hebben?

53   32  
van Flieger

Sorry maar dit is schandalig.

Kali belemmert helemaal niemand of niks. Het zijn de budgethalveerders van Aalst, Burema en Roberto de Lujo die met hun liegende Pinocchio geen rekening wilden houden met wat de echte consequenties van hun degradatie waren.

Kali is niet populair en heeft gewanpresteerd, maar om hem het niet komen van versterkingen in de schoenen te schuiven is walgelijk.

13   1  
Johnnyboembastik

Kali is natuurlijk afgeschreven...dat was hij al na wanpresteren van vorig seizoen, maar door dit bericht helemaal....al zou hij topfit raken en op trainingen de pannen van het dak spelen...het is niet meer te doen om deze kerel voor het publiek in het stadion neer te zetten....
Dikke streep dus door meneer Kali.... die idd totaal geen motivatie heeft om het beroep uit te oefenen waar heel veel gasten stinkend jaloers op zijn....
Nu zou je zeggen dat hij dan zo'n flinke knul moet zijn en zelf zijn contract op moet zeggen. Dat klinkt heel nobel, maar als ik van mijn baas 150K euro krijg en ik hoef er niets voor te doen...... mwah.... dan blijf ik ook wel lekker zitten.
Nu weet ik niet hoe het in contracten staat en hoe dat dan in het voetbal gaat, maar als ik het presteer om bv 3 officiele waarschuwingen te scoren, is dat best een aardige case voor ontslag. Daar kom je best mee weg als werkgever bij het UWV met een kleine ontslagvergoeding (transitievergoeding).
Bij meneer Kali lijkt het zelfs op werkweigering, waarbij ontslag op staande voet in het bedrijfsleven niet ongebruikelijk is.
Nu willen we sinds een aantal jaren voetbalclubs als bedrijf zien.........
Ik denk dat een goede advocaat hier wel chocola van kan maken en dat het weliswaar geld zal kosten om van Kali af te komen, maar dat dat bedrag uiteindelijk wel mee zal vallen. (als ik de regels van het bedrijfsleven zou mogen hanteren, wat ik derhalve dus niet zeker weet)

30   41  
van Flieger

De aandeelhouders onder wie deze degradatie heeft kunnen gebeuren laten het op een schandalige wijze afweten. De grote schoonmaak kost geld dat zij blijkbaar niet wilden ophoesten. Het komt er onder de streep op neer dat zij geen enkele verantwoordelijkheid voor hun wanprestatie als aandeelhouders hebben willen nemen. Door hun jarenlange wanbeheer met benoemingen van types als Gielen en consorten is ontzettend veel kapotgemaakt. De rekening daarvan schuiven zij zoveel mogelijk door naar sponsoren en supporters. Een schande, stelletje bokhonden.

12   0  
since1912

CMS Nederland is een gerenommeerd advocatenkantoor op het gebied van sportrecht en arbeidsrecht. Tijd om die in te schakelen, want als ik dit zo allemaal lees lijkt me toch wel ergens grond voor contractontbinding/ontslag te zijn.

17   0  
Heksenketel

Ik besef dat ik het van een hele grote afstand zeg. Maar het voelt alsof Kali NAC in de tang heeft. In dit soort situaties is het belangrijk dat je het spel goed meespeelt. Elke dag op laten draven en flink laten trainen. Dan kan het 2 kanten opgaan: Of hij ziet het licht of hij gaat verzaken. En hoe vaker je verzaakt, hoe sterker je staat als het gaat om ontbinding van het contract.

14   0  
B

Zou eigenlijk wel eens een interview met Kali willen zien.
Wil hij niet meer spelen voor NAC? Het is vanuit zijn kamp zo stil.......

Kan een sponsor of aandeelhouder NAC niet helpen om uit deze situatie te komen?

8   6  
Peerke

Kali is maar op 1 manier te slijten en dat is door hem in de selectie op te nemen. Positie van Leemans is voor de basis goed bezet, als Verschuere niet betrekt. Zie liever versterking voor de spirspositie.

11   4  
Denzz

Kunnen we deze jongen niet gewoon even collectief gaan 'aanmoedigen' tijdens zijn training?

12   4  
Boxer

Het is natuurlijk een grote fout geweest van Smulders om geen degradatieclausule in te bouwen. Dan hadden we van het probleem af geweest

12   2  
Henk

Wil je kampioen worden, dan moetv je niet op Kali wachten!
Tijd voor de aandeelhouders om de knip te trekken!

11   5  
geelzwartwit

Ergens hoop ik altijd dat er een manier is waardoor je zo'n speler helemaal fit in het lijf en hoofd krijgt.
Als Kali fris is kan Brood hem echt wel gebruiken.

Een paar aantal goede gesprekken met de technische staf. Ontwikkelplan. Hem goed optrainen en vertrouwen geven met zicht op selectie. Dat allemaal vastleggen. Werkt hij er niet aan mee. Dan kan het toch werkwijgering zijn?

Maar ja.. Een comeback plan opstellen en dat vastleggen als de club zelf al vrij snel publiekelijk roept dat de speler weg mag... ?

Iets met geen oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt

18   3  
Breda


1. Voetbalcontracten kom je niet vanaf. Als Kali doet wat hem redelijkerwijs gevraagd wordt moet je hem betalen.
2. Degradatieclausule was er wel, maar betekent dat hij lager salaris krijgt en gratis wegmag. Als niemand hem wil houdt dat op. Zakt ie van 2 naar 1,5 ton. Verder kan je niks.
3. Als Kali wel gepreseert had maar geen langer contract had gehad zouden dezelfde zeikerds zeuren dat ie gratis de deur uit liep
4. Aandeelhouders hebben hier niks mee te maken. Er is een spelersbudget en Leemans is een mooie aanvulling als er ruimte is. Maar zeker geen noodzaak.

NAC zal Kali moeten zien te slijten. Desnoods met bijbetaling. Of hij doet een Bogardetje... (of Stansje). Het barst van dat soort voetballers helaas. Nog een reden om met jonge gasten te werken die echt willen. Hopen op de zandbak.

9 uit 3 en een bericht over een speler die misschien zou komen als er een ander vertrekt en het gezeik begint weer hier. O ja. We gaan ook nog een keer verliezen dit jaar. Dan weten jullie dat vast.

Overigens vind ik Kali vanaf dag 1 helemaal niks. Maar dat is een ander verhaal.

2   0  
geelzwartwit

*werkweigering

17   20  
Judge M.

Even wat anders: het bewijs dat er hier op dit forum flink op de man gespeeld wordt, wordt hier toch ook wel duidelijk: ondergetekende en Heer Flieger posten reacties van gelijke strekking die ondergetekende een positief aantal duimpjes opleveren en Flieger twee maal een negatief aantal. Ik weet dat de plaat bij Fliegermans geregeld en soms tot vervelens toe blijft overslaan maar er de boodschap wordt er niet minder waar door hoor..

Afijn: Hup Leemans! COME ON NAC!

8   4  
RV

Een grote fout van Smulders om Kali te halen inderdaad.
Maar toch ook tenenkrommend als je daaraan terugdenkt.

NAC was aan het shoppen bij PSV en had grote interesse in Clint Leemans, maar VVV was doortastender en ging er mee aan de haal. Leemans groeide uit tot een Eredivisie waardige voetballer en promoveerde met VVV. NAC nam Rommens van PSV over.

Leemans zou echt een goede aanwinst zijn, brengt de nodige ervaring mee en vooral rust aan de bal. Dat laatste mis ik wel tot op heden. Waar Cambuur met drie passes voor de goal komt heeft NAC tien combinaties nodig, mooi om te zien hoor maar we mogen sneller voor de goal komen en er moet ook iets gecreëerd worden.

10   1  
Cool Hand

Beseffen de jongeren op deze site dat ouwe lullen zoals ik geen Instagram hebben en daardoor niet op de hoogte zijn van Kali's dagelijkse beslommeringen? Is dit een groot gemis? IK vermoed dat de vraag stellen...

6   6  
076

Leemans is niet beter dan Ivan Illic. Dan zou ie bij zwolle (1 punt uit 4) in de basis staan.

3   1  
Dun Kees

Ontslag op staande voet (dringende redenen) moet gelijk na constatering gebeuren; niet een minuut langer wachten.
Ontbinding via de rechter kost bijna zeker een ontslagvergoeding.
Wel VANAF NU een dossier opbouwen met waarschuwingen b.v. Vetpercentage, onvoldoende inzet op training etc.etc.
Dan na de zoveelste overtreding op straat zetten.

1   14  
JohanB

Kunnen we geen inzamelingsactie starten hiervoor? Dat degene die willen doneren allemaal minimaal 5 of 10 euro doneren? Dan is hij zo weg als alle seizoenskaarthouders meewerken lijkt mij!

3   1  
sjorsNAC

Die Kali moet zo snel mogelijk weg, dat lijkt me duidelijk maar ik zou een spits aantrekken die ze erin knalt. Dan kunnen we door voor het kampioenschap.

3   1  
Heksenketel

Bij een verstoorde arbeidsrelatie zijn er twee partijen...een werknemer en een werkgever. Die hebben beide bijgedragen aan deze situatie.

Ik schat in dat de werkgever hier een beetje beter haar best kan doen om Kali weer fit te krijgen.

Dus @Geelzwartwit...goede post van je!

8   7  
Fritske d'n Olifant

We kunnen nu wel met zijn allen (terecht) op Kali gaan hakken, maar het onderliggende probleem is veel groter. Namelijk dat er in deze organisatie al decennia niemand toezicht houdt en men de put pas dempt als het kalf verdronken is en daarna vrolijk diezelfde put weer open graaft. Van Vreijssen, Stewart en Van As tot Rutjes, Maaskant en Smulders. Allemaal mochten ze los gaan op de transfermarkt zonder controle en spelers langdurige contracten geven die je een jaar later feitelijk kon afschrijven. Flieger heeft natuurlijk gewoon gelijk als hij stelt dat de personen die zich als de eigenaren van ons aller NAC zien daar sinds 2014 een verantwoordelijkheid in hebben. Ik hoop dat mensen in en rond de club zich nu niet laten verblinden door de goede resultaten en dat er eindelijk eens een NAC waardige RVC komt.

5   12  
Kipiani

Is er trouwens al een nieuwe RvC ?
Echte goeie NAC mensen met kwaliteit, rust en discretie gaan dat natuurlijk nooit doen voor van Aalst en Edelenbos.
De 9 uit 3, de nummer 3, de broertjes Ilic geven nog geen voetbalclub met perspectief.
Aan wie legt de directie nu verantwoordelijk af ?

4   0  
The Cosmic Gate

Het is toch eigenlijk te triest voor woorden dat een prof zich zo laat kennen.
Mijns inziens had hij er gewoon voor moeten kiezen om ons de mond te snoeren en revanche te nemen . Maar exact het tegenovergestelde doet deze prof.
Je had dan een hele grote groep supporters achter je kunnen hebben en een veel betere en misschien hogere toekomst

Als wij toch bij een werkgever dermate €s verdienen en niks presteren, en dan na vakantie ook nog eens terug komen ; te dik en zonder motivatie ..... dan is het toch werk werkweigering of een dikke vinger naar je werkgever ......


on-ge-loofe-lijk ! wat een instelling heb je dan zeg .

6   2  
Toontje1964 oosterhout

Kan dat drankimperium bij nac die afkoopsom van kali niet betalen,10 cent op de bierprijs dit seizoen en tis terug verdient niemand die dan nog om die 10 cent zeurt

8   50  
Nachoreca1

Stamp aub die kut marrokaan buiten.. ongelooflijk dat je op dossier vorming niets kan beginnen. Clint wilde vorig jaar overigens niet en het waargemaakt heeft hij het evenmin in Zwolle.. maar voor ons nu wel een goede zet denk ik. Come on nac.

10   2  
Zippo

Dit is allemaal de schuld van Davy Schollen.

(Of moeten we hier toch maar eens Van Leer van gaan maken?)

5   0  
Des NAC’s

Beste scenario zou een overgang naar de zandbak zijn waarna hij zijn eigen contract afkoopt. Wil ie vast wel, lekker shinen met zijn homies daar. Overigens is die Leemans wel een buitenkansje (voor de KKD)

14   4  
Voske

@ Judge M

Ik zie in de post van de edelachtbare het woord "Bokhonden" niet terug. Het is terecht dat er wordt gewezen op het falende beleid van de heren die NAC ooit van een zekere ondergang hebben gered. Maar de woordkeuze van Fliegermans laat voor de zoveelste keer zien dat het niveau dat hij denkt uit te stralen met zijn costa-geneuzel totaal niet op hem van toepassing is. Waarmee de duimpjes zijn verklaard.....

19   2  
Chris W.M.

Correct me if i’m wrong, maar volgens mij is er nog nooit een speler op staande voet ontslagen door zijn werkgever anders dan dat hij een strafbaar feit gepleegd heeft toch? Dus drugsgebruik, gokken, omkoping oid. Zolang Kali dat soort dingen niet doet, en gewoon keurig blijft uitvoeren wat NAC hem opdraagt ( in dit geval meetrainen met de jeugd ) is er geen enkele reden hem te ontslaan.

Geloof ook niet dat Kali ervoor zal kiezen het hele jaar voor 150K op de tribune te gaan zitten. Je carrière is dan helemaal praktisch over, iedereen is je vergeten, en dat voor een paar centen. Bij Bogarde ging het om miljoenen, die kon het zich veroorloven om nadat zijn contract afgelopen was ( ook nooit ontslagen, keurig gedaan wat zijn werkgever van hem verlangde ) te stoppen met voetballen. Kali moet nog een paar jaren door. Het feit dat er al zo intensief contact is geweest met Kali wakkert bij mij de hoop aan dat er al iets speelt rond Kali en dat men meteen spijkers met koppen wil slaan als hij weg is. Als de zaakwaarnemer namelijk gemelde had aan NAC dat er niks speelt rond Kali, in de laatste week van de transferperiode, zou TvdA dan een persoonlijk gesprek met Leemans aangegaan zijn? Lijkt me niet.

18   2  
Ivo

Ik zou uit principe geen regeling met Kali treffen. Laat hem maar werken voor zijn geld tot hij uit zichzelf de handdoek in de ring gooit.

Iedere dag om 6 uur oproepen voor een bosloop tot hij fysiek weer topfit is.
2x per dag stevig trainen net als de rest. Bij NAC 2 op de bank zetten maar nooit in laten vallen.
Op laten draven bij alle wedstrijden, sponsormeetings en supportersmeetings. Laat hem zelf maar uitleggen hoe het zit.

Als hij verzaakt: direct aantekening in dossier. Doorpakken dan ben je er binnen een half jaar vanaf.

2   1  
The M.

Ik vrees toch dat we met Kali opgescheept blijven zitten. Kali zit als werknemer zelfs in drivers-position.
We weten dat Kali's gedrag bijzonder onprofessioneel is, maar dat wisten we vooraf toch ook? Na zijn eerste periode bij Utrecht is het alleen maar minder geworden incl. zijn 'professionele' gedrag. Vraag maar aan z'n vroegere teammaat Peterson... Zelfs een halfjaartje in de zandbak van Qatar was al voldoende voor een sjeik om hem eruit te trappen. Ik verwacht om deze reden ook niet dat een andere voetbalsjeik hem zal oppikken - ook al is het gratis.

En daarnaast, is Leemans echt zo nodig?

2   1  
scheppioni

Da's nou echt jammer, want niemand wil die kali natuurlijk !
Focus maar nu op wat we hebben, wonderen bestaan nog, maar ook voor ons NAC ??

8   14  
10diego

“Kali kwam terug met een te hoog vetpercentage daarom zal het moeilijk zijn een oplossing te vinden”

Wat een onzin. Dat vetpercentage is dom en alles zeggend over deze klojo maar dat is na 2 weken voorbereiding weg en is niet de oorzaak van deze situatie.

Wat wel? Een vd duurdere spelers waar NAC vanaf wil is vanaf dag 1 in de voorbereiding naar buiten zodanig neergezet dat er 2 problemen ontstaan:

1) een trotse Marokkaan laat niet met zijn kloten spelen en irriteert net zolang tot hij een zak geld meekrijgt
2) er is geen fatsoenlijke club die hem komt ophalen met de sticker die NAC er zelf op heeft geplakt.

Een klassiek stukje mismanagement. Overigens komt onze TD uit bij 2 spelers die Smulders ook wilde: Die gast die van Utrecht is gehuurd en Leemans. Beiden wilden eerder absoluut niet naar NAC. Waarom niet proberen om Wouter Burger te huren?

9   13  
wvb

nooit gedacht dit te zeggen...maar van Flieger heeft eens een keer gelijk!!

12   9  
Baosje

@WVB

Flieger heeft juist héél vaak bij het rechte end .. komt alleen weleens rottig en repeterend zijn strot uit ;-)

9   7  
WillemBreda

Ook met Van Flieger eens (dit keer)... Enige wat je Kali kunt verwijten is zijn trainingsachterstand.

14   1  
Ivo

@10Diego

Ho ho, nu vlieg je uit de bocht. Je zal nergens een verklaring van NAC te vinden over Kali. Niet van Brood, niet van TvdA en ook niet van Eisenga. NAC houdt zich bewust stil, en wil dit binnenskamers oplossen.

Dat BNdeStem en BSiderats Kali al maanden zo neerzetten, kan je NAC niet verwijten. Vanuit de optiek van journalisten (sensatie verkoopt) en supporters (frustratie) goed te begrijpen, maar dit is niet de schuld van NAC.

6   0  
Braze

Kali is bij Utrecht mislukt. NAC heeft hem desondanks een meerjarig contract gegeven. Kali kan kennelijk nergens anders aan de slag. Logisch dat hij NAC aan zijn contract houdt. Als iemend schuldig is aan de huidige situatie is het de leiding van NAC die deze man binnengehaald hebben met zo,n vet contract.
Misschien wil de schuldige binnen NAC de afkoopsom ophoesten. Anders zit er niks anders op dan Kali in zijn eigen vet gaar laten soppen.

5   3  
Sjef de gevulde koek

Ben wel benieuwd wat kali zelf te zeggen heeft. Alle berichtgeving komt van NAC en dat moeten we maar geloven. Overigens de rede dat kali niet speelt was/is niet zn vet percentage maar dat hij zich gruwelijk heeft misdragen met onze vrienden rosheuvel en kasteneer. Ze hebben zich boven trainer en selectie gesteld en bv el alouchi zwaar tegen gewerkt. Kali is een rare vogel en dat hij zich aan zn contract houd is zijn goed recht natuurlijk maar de persoon kali is een drama. Gewoon een kut situatie waar onze Smulders ons mee op heeft gezadeld. Wat hebben er veel mensen waaronder ik zich vergist in die bolle oplichter.

3   3  
10diego

@ivo, niet met A-selectie meetrainen, geen rugnummer, niet op elftalfoto, niet in Jong NAC spelen ?

Nee joh, NAC houdt de vuile was binnen en besmet het imago van die lamzak verder niet. Je hebt gelijk, ik vloog uit de bocht.

Wat zou er gebeuren als hij een arbitragezaak aanspant en vordert om op basis van zijn A-contract met de A-selectie te trainen?

14   6  
ome cor


Kali toont zich absoluut niet professioneel. Althans...als hij dat wel doet dan kan hij het heel goed verborgen houden voor de media en fans.

Maar zelf opstappen....die jongen is natuurlijk niet gek. Hij krijgt in Breda leuk betaald en dat houdt hij vol tot de einddatum van zijn contract tenzij ze hem een leuke oprotpremie bieden.
Niemand zegt er zijn riante salaris toch vaarwel zonder andere (lees: betere of gelijkwaardige) bron van inkomsten ?

Persoonlijk denk ik dat een club meer mogelijkheden moet hebben om een speler die de boel lijkt te frustreren aan te pakken.
Een arbitragezaak, alternatieve werkzaamheden binnen de club (niet bij een sponsor) om maar arbeid te leveren voor zijn geld.

Supporters die mij duimpjes omlaag geven alleen bij het zien van mijn naam of omdat zij zich persoonlijk aangevallen voelen, vind ik persoonlijk wel aandoenlijk.
Alle begrip voor mijn medesupporters dat Kali hier weinig vrienden meer heeft, maar reacties met daarin "Die misselijke, corpulente kamelenkop" vind ik persoonlijk best ver gaan.
Dan ben je zelf volgens mij ook niet al te goed bij je verstand.

6   9  
Belgische Naccer

Gewoon halen en de transferkosten inhouden op het salaris van Kali. Laat hem maar bewijzen dat hij vorig jaar iets gedaan heeft voor zijn salaris...

Er zijn 20.000 getuigen dat dit NIET zo was. En daarbij kwam hij volgevreten terug van vakantie, dus op staande voet ontslag lijkt me meer dan billijk.

WELKOM LEEMANS!

1   2  
10diego

Moet niet gekker worden. Ben het met Ome Cor eens. Maar alternatief werk is contractueel geen optie. De vraag is zelfs of en hoelang je hem naar de bijvelden mag sturen. De laatste zoveel wedstrijden van afgelopen seizoen heeft zijn trainer hem steeds opgesteld. En die trainer hebben we nog. NAC staat niet sterk.

4   0  
Ivo

@10Diego

Je gaat er van uit dat dat niet in overleg is gegaan. Dat NAC degene is die aanstuurt op de breuk. Misschien is het wel andersom en heeft Kali aangegeven te willen vertrekken.

Wij weten helemaal niet wat er is afgesproken en wie wat in gang heeft gezet. Voorlopig is Kali nog een NAC-speler. Als hij 2 september niet weg is, sluit ik niet uit dat hij alsnog aansluit bij de selectie.

3   18  
Felix

Op rotten die lamme vetzak van een Kali! Fritesbakker Smulders bedankt voor dit stuk afval!!

Geen ene reet heeft ie laten zien. Bewijs het tegendeel luie flikker maar nee dat zit niet in je karakter natuurlijk. Lekker parasiteren.

8   3  
JGAW

Dus alle internethooligans op deze site nemen vrijwillig ontslag zodra een klant klaagt over zijn/haar presteren? Lijkt me niet. Kali zijn goed recht om te blijven. Wanneer NAC van hem af wil moeten ze actief helpen zoeken naar een andere club of hem afkopen.

8   14  
van Flieger

Kali heeft gewanpresteerd en was in juni onprofessioneel.

Maar daar houdt zijn verantwoordelijkheid wel op. Zolang we zitten opgescheept met bezitters die het spelersbudger als sluitpost op de begroting beschouwen komen we nergens. De degradatie was een schandaal, voor de consequenties lopen zij het liefste weg.

4   3  
Felix

@Diego een trotse Marokkaan?!? op basis van welke prestatie heeft hij het lef on überhaupt trots te zijn?

Jammer dat je niet zegt dat het mijnheer Kali aan enige zelfreflectie ontbreekt. Nee hij is trots en daar gaat NAC verkeerd mee om. Laat me niet lachen.

0   6  
Am

Alsof Leemans NAC ineens kampioen gaat maken, ik denk het niet. Bovendien hoelang duurt het voordat zo iemand wedstrijdfit is?
En Kali gaat echt niet zomaar weg. Dan zal hijzelf flink moeten inleveren.

5   1  
Guuske

Dat vet percentage is dat een feit of een fabel? Er word veel geroepen over Kali maar heeft Nac of kamp Kali ooit inhoudelijk hier iets over gezegd?

2   2  
Felix

Een spits moeten we er nog bij hebben!!!

10   0  
Los Pollos Hermanos

Deel aub een ban uit uit aan die nep flieger. Iedere minkukel ziet toch dat dit niet de echte flieger is zeg. Nep flieger oprotten. En kali toch wel.

4   0  
Salmon

Hij schijnt net zo dik te zijn als degene die het liedje Kali zingt!

2   4  
Adriaan

Goalgetter erbij
Huur Lars Veldwijk
Die wil weg
Zie Studio Sport zo j.l.

4   5  
ome cor

@kattenvoer op 27 August 2019, 18:36
Doe ff normaal man, idioot.

2   1  
NAC Vooruit!

Het zou beter zijn voor Kali, snel zijn contract te laten ontbinden. Dat maakt direct een einde aan deze ongelooflijke nare soap...

0   3  
Pietjebel

Kunnen ze het geld van de verlengde seizoenskaart wat voor de jeugd bedoeld is niet aan hem geven
?

1   0  
Hugo

Iemand moet deze jongen toch aan het verstand kunnen peuteren dat ie het mooiste beroep ter wereld heeft. Ik ben er van overtuigd dat een fitte en gemotiveerde Kali van meerwaarde kan zijn voor dit NAC. Deze berichten, ook al ben ik het er grotendeels mee eens, helpen niet mee. Dit had grotendeels binnenskamers moeten blijven en deze jongen had fit gemaakt moeten worden ( ook al had hij dat zelf moeten doen). NAC had m als volwaardig selectielid moeten behandelen (teamfoto, voorbereiding), zodat de kans op verkoop een stuk zou worden vergroot. De kans daarop is nu nihil. Persona non grata geworden bij de supporters en inmiddels de kop van Jut mbt de transfer Leemans. Het lijkt wel GTST. Hup NAC

1   0  
Ert

Beste heer Smulders,

Aangezien u zelf ook hebt gemerkt aan de 'leegstroom' van die prachtige selectie die u en co in elkaar had gedraaid afgelopen jaar dat het niet al te best is geweest, wilt u voor 1x iets goeds doen en ons van deze persoon ontdoen.
Zelfs het UWV wilt hem niet.

Dan heeft u in ieder geval nog iets nuttigs gedaan dit laatste jaar voor uw voormalig werkgever waarbij het geld eruit is gevlogen en nog blijft vliegen mede dankzij u.

Alvast bedankt!

1   1  
NooWat

Het is natuurlijk te triest voor woorden dat Kali wordt gebruikt als excuus voor het zogenaamd niet naar binnen kunnen halen van Leemans. Als ze Leemans echt zo graag hadden willen hebben, dan hangt dat echt niet af van één speler die niet wil vertrekken.

Willen we nou investeren in de toekomst van ons NAC of niet? Niet mekkeren dan en gewoon wat dieper in de buidel tasten! Zulke spelers kunnen net het verschil gaan maken tussen promotie of nog een jaar langer aanmodderen in de KKD.

1   2  
Misterbean

Kunnen degenen die Smulders de hemel in prezen 2 jaar geleden nu even hun mond houden? ;-)

1   0  
Stino

Ik blijf het idd bijzonder vinden dat de problemen op de een of andere manier niet voorkomen hadden kunnen worden. Je had als NAC zijnde ook hem voor zijn hoge vetpercentage op zn flikker kunnen geven (officiele waarschuwing 1) en dan een rigoreus trainingsregime moeten instellen waar hij 24/7 aan moest voldoen. En gewoon laten meevoetballen. Dan was de kans dat je hem kwijt kreeg groter dan nu en als dat niet was gelukt heb iig nog een fitte voetballer.
Weigert hij, dan kan je nog daarmee slaan als werkgever lijkt mij.
Ik dacht trouwens dat Brood en Kali wel vriendjes zijn/waren uit de tijd van roda? Of is de vriendschap bekoelt?

1   0  
Buurman

Geen goede bedrijfsvoering van NAC. Zowel dat te hoge vetpercentage naar buiten brengen als dat hij de komst van nieuwe spelers blokkeert is een behoorlijk stijlloze vorm van etikketten plakkerij. Daar is een rechtbank eventueel helemaal niet ongevoelig voor. Die zien uiteraard niet graag dat een werkgever een' werknemer in de problemen' aan de wolven uitlevert. Het is een ontmoedigingsbeleid dat bij Kali zo goed als zeker niet gaat pakken en zoals al gezegd later bij een rechtbank geen punten scoort. Rechtspersoon NAC is als werkgever met het volle verstand een arbeidsovereenkomst met Kali aan gegaan. Een (tijdelijk) te hoog vetpercentage is zwaar onvoldoende om die arbeidsovereenkomst als werkgever eenzijdig te verbreken. Er staat overigens ook niks van in de arbeidsovereenkomst. Het moet dus anders worden opgelost. NAC heeft een psycholoog in dienst die Kali kan proberen te helpen. Dan zijn er drie mogelijkheden ; A. Kali gaat bij NAC weer ballen als een tierelier. Hij kan het wel. B. Kali komt niet terug in NAC1 maar gaat zijn best doen er een goede referentie op te bouwen ,bv. in de belofte ,en werkt zodoende mee aan een verkoop. C. Probleem is op korte termijn helaas niet op te lossen. Dan zal NAC het lopende contract in overleg met Kali moeten afkopen.

1   0  
Buurman

Etiketten

0   0  
Jan Bril

Dat Kali nog steeds bij NAC zit heeft maar één reden en dat is onkunde bij de twee directeurtjes die niet buiten de lijntjes van juf Edelenbos durven kleuren. Valkx, Matthijssen en Huibers hadden dit al lang opgelost.

Laad alle berichten na dit bericht in