Wij gaan niet opzij

‘Kamp Antonia doet NAC tegenvoorstel’

Italo

Jarchinio Antonia en NAC zijn momenteel in onderhandeling over een contract. Volgens BN DeStem heeft NAC inmiddels een tegenvoorstel ontvangen vanuit het kamp Antonia.

Bij NAC moet Antonia de nieuwe rechtsbuiten worden. De 30-jarige flankspeler heeft echter meerdere ijzers in het vuur. Ook Almere City hengelt naar zijn diensten. ADO Den Haag hoopt uiteindelijk de lachende derde te kunnen zijn, maar kon nog geen voorstel wegleggen.

Antonia is transfervrij nadat zijn contract bij SC Cambuur deze zomer afliep. Bij die club kon hij een nieuw contract tekenen, maar dat gaat niet gebeuren: ,,Cambuur heeft mij een aanbieding gedaan om te verlengen, maar we zijn er niet uitgekomen. Ik wil zo snel mogelijk aan de bak. Mijn gevoel is belangrijk. Als het niet goed is, doe ik het niet”, aldus Antonia, opgetekend door BN DeStem.

 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
45 Reacties
135   11  
Ouwe Spionkop

Halen die gast! Prima speler, die echt voetbal rendement heeft.
Als ik de notulen lees van de Clubraad en de uitspraken van Manders dan is er blijkbaar nog voldoende ruimte in de begroting.
Dus snel handelen dan kan hij vrijdag meedoen.

50   6  
Scheids!

Je zou zeggen dat er inmiddels geld genoeg is vrijgekomen nu er een hoop spelers het toneel hebben verlaten!
Durf te investeren, maar tot een bepaalde hoogte!
Spelers moeten ten eerste graag in Breda komen spelen!

34   7  
Sting

Ik krijg hier een beetje een dubbel gevoel bij. Antonia zegt aan te geven dat zijn gevoel erg belangrijk is, maar wat zit er dan in dat tegenvoorstel? Dan zou dat meer zitten in een meerjarig contract dan in salaris, toch?
Ben benieuwd!

25   49  
Ivo

Mwah, Ligeon is 29, Antonia 30, ik zie voor de balans in de ploeg liever iemand van 23-27 komen, waar je echt nog wat jaren mee vooruit kan.

Je ziet bij Moreno Rutten al dat de sleet er al ver voor je 30e op kan zitten. Maar goed, de Seun is 32 en die is nog topfit. Het is een beetje een gokje met dit soort gasten.

135   11  
Ouwe Spionkop

Halen die gast! Prima speler, die echt voetbal rendement heeft.
Als ik de notulen lees van de Clubraad en de uitspraken van Manders dan is er blijkbaar nog voldoende ruimte in de begroting.
Dus snel handelen dan kan hij vrijdag meedoen.

17   4  
Bertus076

Tenzij het absurt is wat Antonia wil dan moet NAC hem gewoon tekenen. We hebben geen sterke onderhandelingspositie gezien de huidige selectie dus zullen water bij de wijn moeten doen om een goede selectie neer te zetten.

61   21  
Chris W.M.

Ligeon van 29, Brogno op proef gehad van 28, Antonia van 30....

Prima namen hoor, maar had toch de hoop gehad dat de scouting dermate op orde was dat we spelers van een paar jaar jonger met genoeg ervaring en restwaarde konden aantrekken. In plaats daarvan zijn dit namen die hier in Klappers voorbij zijn gekomen en iedereen via Transfermarkt.nl had kunnen vinden. Terwijl we 2 betaalde scouts hadden afgelopen jaar. Ik had liever wat verrassender namen gezien.

73   17  
Henk

Daar gaan we weer. Overbodige 30 plussers die clubs tegen elkaar laat opbieden. Waarom heb je in hemelsnaam een fulltime scout in dienst??

40   20  
Brecht

Ik had zo gehoopt dat we nu een scoutingsapparaat zo ingevuld zouden hebben dat er talenten (uit buitenland) aangetrokken zouden worden. of uit de jeugdopleidingen van andere (buitenlandse) clubs.
Komen we terecht bij ene Antonia. Serieus, kunnen we nou niks interessanters krijgen dan deze bankspeler van Cambuur?

25   2  
Adriaan

Het blijkt nog niet zo makkelijk te zijn om op dit moment goede spelers naar nac te krijgen

46   7  
Ouwe Spionkop

@Brecht
Bankzitter bij Cambuur? Hij speelde altijd en Cambuur wilde hem graag houden.
Maar hij heeft het voorgelegd contract afgeslagen.
112 wedstr eredivisie en 117 eerste divisie. In eerste divisie 24 goals en 27 assists waar goal uit ontstond.
Op dit moment kan NAC met de middelen die ze hebben geen betere buitenspeler halen.
Dus halen die gast.

12   6  
c. pulchra

De hoogste bieder wint, dat is het ‘ gevoel’ wat een aantal spelers als boodschap meegeven. Antonia komt van Cambuur af, een club te vergelijken met NAC met ook hondstrouwe supporters… tot zover het “ gevoel” bij een club. 🙄

29   1  
Noadhugodver

@Chris W.M. Ik snap je punt, maar ben zelf best tevreden over de transfers op dit moment. Seuntjens ie een oude speler, maar desondanks de beste aankoop van dit seizoen en daarnaast een geweldig persoon voor bij NAC. Bakker is midden twintig en lijkt een goeie aankoop. Velanas is nog jong en kan je dus later als hij het goed doet voor een leuk bedrag verkopen. Ligeon vind ik een logische vervanger voor Schouten, waar je dus winst op maakt; enige jammere is dat Rutten ook wat ouder is.

Dat er nu misschien een ervaren buitenspeler bij komt vind ik juist fijn, omdat je nu met de Rooij, Kestens, DJ en Kotzebue alleen maar hele jonge buitenspelers hebt. Ik hoop zelf wel dat de spits die ze erbij willen halen nog jong is, omdat je met Bilate en eventueel Seuntjens 2 oude spelers hebt voor die positie.

19   12  
ome cor

Graag of niet zou ik zeggen.
Als het gevoel in het Rat Verlegh niet voldoende is dan is dat jammer, maar beter zal het niet snel worden.

54   5  
Fred Lloret

@ Chris W.M.

Eigenlijk is het nooit goed, toch? Hebben we interesse in een ervaren buitenspeler die bewezen heeft met gemak het KKD-niveau aan te kunnen, is het niet goed. Halen we een tropische verrassing a la Boateng, is het risico te groot. Ik denk dat NAC er goed aan doet om een type Antonia te halen. Kent het klappen van de zweep en is een zekerheid wat betreft assists. Aangevuld met jonge gasten als De Rooij, Azzagari en Mashart hebben we een prima mix tussen begin dertigers, midden twintigers met transferwaarde (o.a. Haye, Olij) en talentvolle jongens. Het glas is niet atijd half leeg!

33   5  
Andre Vermeulen

Te oud? Geen transfer waarde? Kijk naar Robin Schouten wat transfer waarde bij NAC betekend.gauw halen die Antonia

22   33  
Kipiani

Niet aan beginnen. Rosheuvel 3.0, Kasteneer 2.0.
Bovendien bewijs van falende scouting, maar dat kan niet anders als een organisatie bovenin niet functioneert en van leugens aan elkaar hangt.

31   8  
Chris W.M.

@Fred Lloret

Uiteindelijk hoop ik elke keer weer dat NAC alleen maar Thom Haye's haalt. Spelers van 24-26 die direct de kar kunnen trekken, en die je nog voor een hoop centen kunt verkopen. Zeker gezien het feit dat we afgelopen seizoen 2 scouts in dienst hadden leek me dat geen onmogelijke opgave. En wie weet, wellicht is Velanas de volgende cashcow. Al helpt dat contract van 1+1 jaar daar niet echt bij. Maar het kan niet zo zijn dat er nergens in Europe niet een rechtsbuiten buiten de boot valt van tussen de 24-26 jaar oud, die een directe aanwinst is voor NAC en die haalbaar is. Alleen wij kunnen ze blijkbaar niet vinden.

27   11  
Breda1976

We staan tegenwoordig al op de banken als Antonia wil tekenen in Breda. Kan ik nog wel inkomen ook hoor, maar wat zijn we ver afgegleden zeg, allemachtig.

19   3  
The Cosmic Gate

Schoenmaker lekker aan het scouten ?

9   11  
bart

Is die Nainggolan geen goeie optie voor NAC?

17   1  
Gjoewie

Wat ik me kan herinneren van de jonge Antonia is dat het een soort Peter Remie was/is, met het postuur van Simon Tahamata. Frêle, maar vreselijke snelle buitenspeler. Ik denk dat ie in de KKD nog goed mee zal kunnen. Echt iemand die je nodig hebt om druk op de ketel te houden in het strafschopgebied van de tegenstander.

19   2  
RV

Ik vind het nog steeds jammer dat de relatie met City wat bekoeld is.
Juist dit soort posities (buitenspelers en backs) zou je ook prima kunnen invullen met spelers vanuit City. Het is dan aan het technisch hart om de kwaliteit te bepalen en de Fiorini's in plaats van de Barkers te halen.

Vind het wel enigszins opmerkelijk dat Antonia een aanbod van Cambuur afslaat om vervolgens naar Almere of NAC te gaan. Gehoopt op een avontuur wat niet gekomen is waarschijnlijk. Op zich te begrijpen hoor maar dan ben je als club toch altijd tweede of derde keus. We hebben niet al te goede ervaringen daarmee.

Maar goed, verder lijkt Antonia me prima hoor.
Type speler die we goed kunnen gebruiken.

18   4  
Kopspion

Op zich zou het voor nu interessant zijn, maar creëert normaal gezien geen waarde meer
Maar beste mensen, wat doet die Schoenmaker nou eigenlijk ????
Dit soort spelers kunnen wij ook allemaal wel verzinnen en vinden

5   4  
Den Hoge

Bij voorkeur een contract voor twee jaar met een optie tot een 3e. Indien Antonia een driejarige verbintenis wil, dan lijkt het me dat het salaris wat kan zakken/prestatiebonussen anders worden ingevuld.

Hoe dan ook denk ik dat dit zeker een aanwinst is en bovenal iemand die er direct kan staan. Samen met Ligeon hebben we dan toch een energieke rechterflank.

8   6  
Mike

Buiten 't feit of de eisen hoog zijn, moet NAC ff doorpakken als 't kan. Een tegenvoorstel ligt er. Dus dat is wederzijdse interesse.

Nu weer een leuke voetballer laten lopen kan nac ook in een negatieve spiraal komen met spelers. Alsin de zoveelste die afzegd
Kwalitatieve spelers doen kwalitatieve spelers aantrekken. En soms doet dat financieel een beetje pijn. Soit.

16   28  
Dino Zoff

Sjongejonge, Antonia kwam al tekort bij Go Ahead Eagles, toen via een vreemde weg bij Groningen terecht gekomen (ook daar kwam hij fors tekort), daar uiteraard op de bank belandt, terug naar de Eagles (ook geen onverdeeld succes), toen zakken vullen op Cyprus en vervolgens tussen bank en basis bij Cambuur. En die moet het nu bij ons gaan doen?
Kunnen we dan niet beter proberen Elson Hooi terug te halen (zelfde niveau, maar dan iig uit Breda en een jaartje jonger)?

12   19  
Kipiani

Dino snapt het.

9   7  
scheppioni

Prima speler Antonia wanneer dit gaat lukken !
Verder mag ik toch echt hopen dat ons NAC niet wacht met Ligeon totdat schouten vertrokken is, we hebben qua selectie 10 man minder nog dan vorig seizoen, dus je kunt in deze lijkt me zeker vast een speler vastleggen, of zie ik dat verkeerd ??
Hopen dat Ligeon al wel mee traint en dat hij vrijdag van de partij is, schouten voetbalt toch niet meer !! Hopen dat Hellemons hier zijn zegje doet en niet alles van ons 'geweldige' AD laat afhangen !!

5   2  
Naccertt

Prima speler voor de huidige situatie waar NAC in zit. Brengt in ieder geval ervaring mee voor niveau KKD.

Gezien het feit dat de grote drie het maximale nog uit NAC willen halen zijn we aangewezen op transfervrije spelers. Hopenlijk weten we er in de komende dagen nog een aantal te strikken!

5   4  
Nacbreda1989

Leuke speler voor de kkd, maar het draait (alleen) weer om geld. De tijd dat een speler echt graag voor een club speelt is voorbij helaas! Tegenwoordig zijn het allemaal nog passanten..Nu maar hopen dat nac eruit komt, want onderhandelingen duren tegenwoordig een eeuwigheid. Anders zitten we straks helemaal zonder nieuwe rechtsbuiten.

9   1  
Fritske d'n Olifant

Ik kan we wel een aantal flitsen van hem bij Go Ahead van een aantal jaar geleden herinneren, maar geen idee hoe hij op dit moment is. Maar ik ben dan ook geen scout. Ik neem aan dat Lex jr. alle wedstrijden van Cambuur van afgelopen jaar heeft teruggekeken om tot een goed oordeel te komen. Dan kunnen we de gok wel nemen.

11   10  
Baa-baas

Ik ben er niet kapot van hoor. Zo'n speler van 12 clubs, 13 ongelukken. Heeft nergens een onuitwisbare indruk achtergelaten. Vind hem ook te oud.

VDA was weliswaar geen goede TD, maar er kwamen toen wel leuke spelers met transferwaarde (bijvoorbeeld de Spanjaarden). Misschien hem eens vragen of hij nog wat in portefeuille heeft. Bij die Schoenmaker krijg ik een hoog Van As gevoel en dat jeukt.

5   1  
NAC4Ever

@CHRIS W.M.
24 August 2021, 10:06

Begrijpelijk, maar gezien de noodzaak om versterkingen, de noodzaak te promoveren en het feit dat de markt bijna sluit denk ik dat we blij moeten zijn wanneer dit soort namen tekenen. Het zijn natuurlijk geen Messi's, maar prima spelers.

Ik denk dat er pas naar spelers voor langere termijn wordt gekeken zodra de club is verkocht en er bekend word welke kant we op gaan en met welke plan.

11   0  
Chris W.M.

Reon Boeringa, Journalist Voetbal International, afdeling Noord-Nederland"

" Jarchinio Antonia traint niet meer mee bij SC Cambuur. De aanvaller is er eerder met de club niet uitgekomen over een contract en de verwachting in Leeuwarden is dat hij spoedig elders gaat tekenen. NAC is een belangrijke gegadigde. "

9   8  
Sjak

Kappen met geld uit te geven aan dit soort voetballers.
Dit jaar uitzitten en uithuilen met de selectie die we nu hebben.
Belangrijk is dat de gasten die voor NAC voetballen dat echt willen.
Ik heb de laatste 2 wedstrijden een strijdbaar team gezien, kwalitatief kan beter, maar er zit nog best wel rek in. Laat deze gasten eens 10 wedstrijden spelen met elkaar..

Dus niet meer zeiken over wat is geweest of nog komt, achter je club staan en de rest een jaar negeren. Manders, Steijn, Sidney.. het is het verleden, laten we vooruit kijken.

Het stinkende voetbalwereldje draait gewoon door en wij de supporters kunnen alleen maar toezien als makke schapen.

Voor mij is nu maar 1 ding belangrijk, vrijdag laten zien hoe we hier in Breda met Haags gajes omgaan.

Hup NAC!

5   0  
Ed

Hij had het over gevoel of was het geld voelen ??

6   2  
JH07617

Als het tegenvoorstel te absurd is snel doorschakelen. Randy Wolters zit ook zonder club.
Prima buitenspeler lijkt mijn voor nac. Snelheid, actie in huis en kan een doelpunt maken

6   3  
Gjoewie

Moet je eens indenken. Die Antonia kan zo maar twee keer achter elkaar kampioen van de KKD worden! 8-)

5   13  
Ernie

Cambuur wilde hem houden, maar hij was niet tevreden over de aanbieding. Cambuur speelt Eredivisie, zulke bedragen gaat je als Nac toch niet betalen? En het ook geen speler die je naar de Eredivisie brengt.

18   1  
Moppernac

Een echte brood voetballer dus niet doen.
Hij komt nu al met diversen eisen en als NAC zich daar niet aan houdt gaat hij bij Almere en ADO proberen.
Hier heb je niks aan , aan zulke spelers die niet alleen komen om plezier in het voetbal te hebben, maar alleen voor het geld.
Zulke spelers wachten gewoon af tot 31augustus of er nog iets beters op hun pad komen.
Houdoe en bedankt zou ik zeggen en verder zoeken.

8   4  
Nr. 20

@moppernac helemaal mee eens. Die kijkt half december alweer naar volgende club. Dan liever gewoon kerstens de kans geven. Komt zeker nu tekort maar heeft meer mijn support dan spelers die maar wachten en wachten. Die willen eigenlijk niet dus door!! Zo’n Schouten ook….neemt even gewoon de tijd voor zijn eigen bvtje. Ben dan een vent en zeg ik ben weg en teken daarvoor maar nee dat doet meneertje niet…..

35   1  
Cambuurfan

Even een toelichting op het vertrek van Antonia bij Cambuur. In de KKD-periode wilde Cambuur Antonia heel graag aan de selectie toevoegen. Het was daarom zelfs bereid een salaris te betalen dat - ruim - boven de toenmalige norm bij de Leeuwarders lag. En ook hoger dan een groot deel van de selectie verdiende.
Nu de Eredivisie bereikt is, worden salarissen betaald die op dat niveau passen. Uiteraard niet de norm van PSV, Ajax enz. maar passend bij de mogelijkheden. Dat betekende voor Antonia een aanzienlijke Salaris VERLAGING. En die pikt hij niet. Vandaar zijn vetrek. Het zou dus ook voor NAC een behoorlijk dure back/vleugelspits worden. Enne.....laat dit jonge NAC-team lekker aanvallend voetballen zoals nu. De beste manier om te bouwen aan de toekomst. Beter dan dure "oudjes" aantrekken.

9   2  
Timothynac1992

Ik las net dat antonucci verhuurd mag worden bij Feyenoord is dat niks voor ons is wel een goeie speler

7   2  
Lamington

Mijn gevoel is belangrijk
=
Mijn portemonnee moet vol zijn

7   1  
Ed

Schouten al getekend. In Feijenoord termen, geen woorden maar daden. Weg wezen en ruimte maken voor Ligeon. Lex 2.0

Laad alle berichten na dit bericht in