Wij gaan niet opzij

Kersverse aanvoerder Olij lijkt in Breda te blijven

BsideBart

Doelman Nick Olij lijkt bij NAC te blijven. Na het verlengen van het contract van Sparta doelman Okoye en de benoeming tot aanvoerder voor Olij lijkt een transfer voorlopig van de baan. "De kans dat ik blijf is heel groot. Laten we zeggen: ‘Ik blijf.’ Het kan altijd, maar op dit moment blijf ik.” vertelt de goalie in gesprek met BN De Stem.

Olij zal tegen VVV aanstaande zondag voor het eerst de band dragen in een officieel duel voor NAC. Het dragen van de band geeft de doelman een speciaal gevoel maar zal hem niet persoonlijk veranderen. Overigens had de band volgens de nieuwe aanvoerder net zo goed aan een andere leider gegeven kunnen worden. Met spelers als Thom Haye, Ralf Seuntjens, Moreno Rutten, Mario Bilate en Dion Malone lijkt NAC meer leiders in de ploeg te hebben dan in voorgaande jaren.

Over de kwaliteit van het huidige elftal is Olij positief:"Met een aantal talenten van de onder 21 erbij. We weten dat er nog spelers bij moeten. Dat heeft de club uitgesproken en daar zijn ze mee bezig. Als je er twee, drie spelers bij krijgt die voor een kwaliteitsimpuls zorgen, heb je zeker een competitief elftal.”

Volgens de doelman is ook het doel voor dit seizoen duidelijk. Niet kijken waar het schip strandt maar volle bak voor promotie. Olij en zijn teamgenoten zijn ambitieus aan de vooravond de seizoensopener in Venlo: "Wij als spelers zijn ambitieus en spreken naar elkaar uit dat deze club in de eredivisie hoort. De intentie is, als de selectie compleet is, om een aanval te doen op promotie.”

Bron:
B-Side Rats, BN De Stem
42 Reacties
121   2  
DunErwt

Mooi bericht, mooie keeper, mooie club. Hup NAC 🟡⚫

121   2  
DunErwt

Mooi bericht, mooie keeper, mooie club. Hup NAC 🟡⚫

27   49  
Beter de laat dan nooit

Fijn dat hij blijft, maar was geen ramp geweest met Korsmit als hij vertrokken was. Mogelijk had er dan wat geld beschikbaar gekomen om ons aanvallend wat te versterken.

36   4  
Neles

Met olij aan het roer ben ik er van verzekerd dat hij de gasten impulsen zal geven en bij verzaking flink zal coachen tot het einde. Zie toch een aantal kwaliteiten/ acties van onze Jelle terug.

Lekker een goed seizoen keepen en daarna met nac de ere in.

Of mocht de mogelijkheid zich voor doen dat Nick dan voor een miljoentje of 2 a 3 verkocht kan worden hebben we met Roy een meer dan waardige vervanger

17   71  
1 van de 2

Op zich goed nieuws al had ik toch graag Kortsmit in de goal gezien. Olij is voor Nac een geweldige keeper maar eigenlijk net iets te klein( 1.80) tel daarbij op de mindere resultaten in wedstrijden die er echt toe deden. Wedstrijd tegen Nec en beker tegen Feyenoord. Ach, anders was ie natuurlijk al lang weggeweest.

20   5  
Ratjeduneerste

@1 van de 2

Neem je meetlint mee naar de eerst volgende training. 1,80? Je bent niet goed.

26   10  
Geelzwartwit

Fijn dat hij blijft maar sjesus het is de afgelopen weken alsof messi weggaat of blijft. Het is een prima keeper en Kortsmit ook maar die hoor je ook gewoon in de kkd te hebben als je bovenin wil meespelen. Wat een gehype allemaal zeg pfft.

10   14  
Mika

El allouchi is op Düsseldorf airport. Mooie transfer naar Düsseldorf?

16   4  
ome cor

Heeft ie op die foto nou gewoon een programmaboekje van twee kinderen afgepakt ? Nickie toch...

Maar zonder dollen: blij dat hij er nog is, terechte aanvoerder in deze groep, denk ik. Zeker als persoon.
Zelf zou ik een keeper geen aanvoerder maken. Die komt niet ff uit z'n kooi voor een discussie met de scheids 30 meter over de middellijn. Maar daarom zit Edje op de bank en niet ome Cor.

5   5  
@ome Cor

Even ritje pearle? Hij geeft z’n aanvoerdersband aan de mannen

13   4  
Scheppioni

Mooi bericht, nu morgen drie punten !

5   3  
1 van de 2

Ratje

wikipedie

lengte 1,8

15   4  
JKX5

@ratje / 1 v/d 2
Wiki pakt de lengtes altijd met het eerste cijfer achter de komma en rond die niet naar boven af. Dus staat er inderdaad 1,8m

Olij is namelijk 1,88m. Gewoon prima voor een keeper op dit niveau. Voor de absolute top is het misschien wat aan de kleine kant, maar Olij is dan ook vooral belangrijk met zijn reflexen en één op één-situaties.

Geweldige keeper en persoon voor dit NAC. Groot fan van hem!
Hopelijk kunnen we dit jaar promoveren en blijft hij dan ook in de Eredivisie onze trouwe sluitpost.

4   8  
Sjef de gevulde koek@1 VAN DE 2

Als je dit zegt hier dan kan ik je vertellen dat je nooit meer serieus genomen word. Ik zou zeggen blijf lekker bier drinken en zingen bij NAC maar praat er aub niet meer over. Echt kansloos en als ik het zo lees meen het nog serieus ook haha

10   0  
Sjef de gevulde koek

Gewoon geweldig nieuws. Vertrouwen en met Bakker achterin er straks bij staat het prima. Dit is zo belangrijk voor het team!!

5   50  
kees bouw

hou de mensen tog niet voor de gek zeg tog gewoon dat je geen geld hep om neuwe spelers te halen een goeie amateur kunnen ze nog niet betalen ga terug naar de amateurs en doe je eigen niet zoo groot dat je bent bij sap nog meer verstand van voetbal als die profs bij nac

14   1  
Sjef de gevulde koek

Kijk even op nac.nl het interview met Ody Velanas. Vol zelfvertrouwen na morgen toe. Mooi om te zien veracht veel van die jongen en hijzelf ook. Zulke jongens heb je nodig!!

15   3  
Tip

Olij net geen top keeper maar wel een prima keeper. Kortsmit niet minder. Beide ook sympathieke gasten met goeie mentaliteit. Dik in orde dus.

5   8  
Chris W.M.

Olij zegt letterlijk in de krant; “Okoye (Sparta-doelman) heeft met vier jaar verlengd. De kans dat ik blijf is heel groot. Laten we zeggen: ‘Ik blijf.’ Het kan altijd, maar op dit moment blijf ik.”

Hij geeft dus toe dat er wel degelijk gesprekken zijn geweest en hij de nummer 1 was op het lijstje van Sparta mocht Okoye vertrekken. Laten we dus maar hopen dat niet een droomclub van Okoye voorbij komt.

15   7  
Yellow army vak f4

Chris w.m
Al een onderzoek gestart na het bericht van nac op fb en insta met de felicitaties voor Alex schalk ?
Zou toch wel heel mooi zijn Seuntjens en Alex schalk samen voor hun club !
Ik hoop het :)

5   2  
Poppelinho

Iemand enig idee hoe het morgen zit met drank in de bus? Word er gewoon weer drank vanuit NAC aangeboden of moeten we zelf iets meenemen?

7   6  
Pik

Waar zijn nu die aanname supporters die al zeiden hij is voor 1000% weg ??

Man man ze weten het ook altijd beter,
Betweters

5   1  
since1912

‘Ik blijf.’ Het kan altijd, maar op dit moment blijf ik.

Kijk dit zijn gewoon teksten waar je wat aan hebt! Laten zien dat je er bent voor de club maar als er écht iets moois langskomt moet je daar als professional altijd naar kijken.

9   3  
Zwampie

Yellow army vakf4
Schalk is 29 jaar geworden

1   5  
Ernie

Zou mooi zijn maar het is nog geen 1 september.

4   13  
Zwampie

Degene die al een duimpje geven op een verjaardags reactie van schalk, verklaar zich nader?
En geef anders de reactie waarom NAC dan wel Schalk feliciteert?

5   2  
Pietje Saaman

Kan iemand mij vertellen of je je seizoenskaart uit mag lenen voor de komende wedstrijden. Als die gene die gaat volledig is gevaccineerd en dit kan aantonen via corona check app of negatief test bewijs is bij heeft en id bij zich heeft dan moet dit toch voldoende zijn? Of checken ze ook je seizoenskaart met id? ID is toch alleen maar nodig in combinatie negatieve test of corona check app?

5   0  
1 van de 2

JKX5

Je hebt gelijk, 1,88

2   2  
Jim

@pietje saaman
Eigelijk mag je je seizoenskaart nooit uitlenen. Dus nu ook niet. Om het op safe te spelen kun je naar nac bellen. Wie weet kunnen ze hem omzetten.

7   1  
Pietje Saaman

@JIM

Dat weet ik maar noem ze eens op wie dit nooit heeft gedaan? Echter als er volgende week maar 9000 zitten in stadion ipv 12000 vanwege vakantie dan is dat ook zonde

3   2  
NAC1912

@1 VAN DE 2 en RATJEDUNEERSTE

Olij kan best 1,80 zijn.
Ik ben 1,77 en toen ik naast hem stond bleek hij een paar cm groter dan ik.

Toegegeven dat er op een aantal sites staat dat hij 1,88 is.

10   0  
Chingblauw

@PIET SAAMAN

ID wordt alleen samen met je vac/test bewijs gecheckt, je scc wordt apart gescand. Zou dus geen probleem moeten zijn. Maar dit heb je niet van mij. 😉

6   0  
Nac

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/991941/nac-grijpt-naast-vente-en-broedt-op-nieuwe-poging-voor-veelbesproken-azarkan.html

Gelukkig geen Vente. Dat is geen speler die ons verder helpt. Hij werkt altijd wel hard, maar dat helpt je niet aan goals.

5   2  
Dbare

Eerste verrassende uitslag is er al DGS verliest in eigen huis met 3-0 van Roda

11   2  
The Cosmic Gate

Phoe DGS ook lekker gestart....de druk om als NAC wel goed te starten is wel aanwezig als je mij vraagt.

De eerste klap is een daalder waard

5   2  
Badeend

@Jim

Waar staat dat je je seizoenkaart niet mag uitlenen? In de algemene voorwaarden van de KNVB staat letterlijk (artikel 12.5):

Het is de houder van een SCC toegestaan om een SCC voor wat betreft het Toegangsrecht te laten gebruiken door een ander persoon, doch niet voor wat betreft het Aankooprecht.

Mijn conclusie is dat je een SCC prima uit mag lenen. Ik dacht ook altijd dat dat officieel niet mocht, maar hier zie ik toch iets anders. Het enige zou nog kunnen zijn als NAC zélf nog aanvullende algemene voorwaarden heeft die hiervan afwijken maar (1) dat zou op zo'n punt echt heel raar zijn en (2) toen ik enige tijd geleden vroeg naar de algemene voorwaarden van NAC (omtrent Cv1912 kaart), kreeg ik als antwoord een verwijzing naar de algemene voorwaarden van de KNVB. Waar ik overigens bijzonder weinig (=niet) heb gevonden over de Cv1912 kaart, "verrassend genoeg".

10   1  
Nm

Ik heb 2 scc gekocht en die zijn door nac beide op mijn naam gezet. Maw tenzij ik mezelf moet splitsen neem ik toch aan dat ik die 2de kaart aan iemand anders mag geven. Zou wat zijn hahah

1   24  
Vlag

Corona regels worden goed toegepast bij jc schaal:

Alles en iedereen hutje mutje
Iedereen moet zitten

En bij nac maakt men zich zorgen om volle bside.

Hoe gaat nac het oplossen als niemand van bside wil verplaatsen??

Ik heb gehoord dat ze dan de bside willen splitsen in toegang wedstrijd, wie wedstrijd tegen Telstar bezoekt heeft geen toegang tegen ADO.
Klopt dit ??

1   0  
Zwampie

Vlag
Op NAC.nl staat een uitleg naar het onderzoek wat NAC doet om een ieder de wedstrijd te kunnen laten bezoeken.

https://www.nac.nl/nieuws/alle-seizoenkaarthouders-welkom-tegen-sc-telstar-and-ado-den-haag

5   2  
Badeend

Vlag

Wat is dit voor rare stemmingmakerij joh? Nee dat klopt niet.

9   0  
Geelzwartwit

@vlag

Zullen we het gewoon aan NAC overlaten en de regels van NAC opvolgen dan komt het allemaal goed.

5   1  
BOERFM-elep

Mannen en vrouwen het is matchday!!!!!
Come on NAC

1   1  
Molenschot Loco

Ge het gelijk!!!

Laad alle berichten na dit bericht in