Wij gaan niet opzij

Koop een kerstboom en steun het Samen voor NAC-project Vak Thuis

Das Phantom

Zaterdag 4 december kan jij een kerstboom scoren bij het Rat Verlegh Stadion. Daar staat die dag Samen voor NAC voor je klaar met een paar kersverse naaldbomen. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het nieuwste project van Samen voor NAC en NAC Maatschappelijk: Vak Thuis.

De dag wordt aangekleed met kerstmuziek, glühwein en wordt de fanshop van NAC geopend. Iedereen is vanaf 10:00 uur welkom om een mooie kerstboom te scoren en het nieuwe project daarmee te steunen. Wil je alvast een boom bestellen? Dat kan via deze link. Dan hoef je de boom alleen nog maar op te halen bij het stadion. 

Heb je nou een kunstkerstboom? Geen probleem. Ook dan kan je het project steunen. "Want dan kan je via deze link ook een unieke, one-of-a-kind screensaver bestellen", aldus Samen voor NAC en NAC Maatschappelijk. "Speciaal voor iedereen met een mooie kunstkerstboom op zolder die de actie toch graag wil ondersteunen. Deze screensaver ontvang je op 4 december in je mailbox.

Vak Thuis 
Vak Thuis is een initiatief van NAC Maatschappelijk en Samen Voor NAC. Het project zorgt er voor dat zieke kinderen thuis of in het ziekenhuis naar NAC kunnen kijken. Zij kunnen door middel van een Virtual Reality bril een zo optimaal mogelijke wedstrijdbeleving ervaren. 

 

 

Bron:
B-Side Rats, Samen voor NAC
2 Reacties
13   0  
Vamos

Als ze dan zo’n wedstrijd zitten te kijken blijkt het dus nog altijd slechter te kunnen… Nee zonder dollen: klasse actie mannen!

13   0  
Vamos

Als ze dan zo’n wedstrijd zitten te kijken blijkt het dus nog altijd slechter te kunnen… Nee zonder dollen: klasse actie mannen!

6   3  
Tip

Echt een hele mooi project. Klasse!!

Laad alle berichten na dit bericht in