Wij gaan niet opzij

Laatste drie seizoenkaarten B-Side, vier voor Vak G

Benn076

Met nog drie weken te gaan tot de start van de competitie lijkt het er op dat de seizoenkaarten voor de B-Side en Vak G uitverkocht raken. Dit betekent dat er komend seizoen slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn voor beide tribunes per wedstrijd. Zoals altijd hebben leden van de Club van 1912 voorrang om deze kaarten te bestellen. 

Op dit moment zijn er nog drie kaarten beschikbaar voor de B-Side en vier voor Vak G. Ook op andere vakken gaat de verkoop hard. Op F7 zijn nog 24 stoelen beschikbaar waar F5 er nog maar 13 heeft verspreid over de tribune.

 

 

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Negentien spelers op elftalfoto NAC 44 reacties
34 Reacties
0   0  
Ere

Ongekend, wat gaan we knallen dit jaar!
Hup NAC!!!

0   0  
F8

Wat een wereldclub!

0   0  
MickJ

Geweldig aan de klantjes zal het niet liggen.
Maar dan kloppen de cijfers in verkochte kaarten t.w. 13.221 toch niet. ( opgave 08-07-2019 Nac )
Op dit moment.

0   0  
Ralfhb

@MickJ
Bijgewerkt 8 dagen geleden.... dus dan zijn er de laatste 8 dagen genoeg verkocht.

0   0  
Ouwe Spionkop

Super! Hoeveel zijn er nu in totaal verkocht?
Probleem met de genummerde stoelen is altijd dat er stoelen overblijven verspreid over tribune. Mensen gaan meestal niet alleen dus moeilijk die nog te verkopen.
Ps. Het wordt wel tijd voor versterking! Laatste aanwinst is weer even geleden.

0   0  
Dirk

Ze houden denk ook wat apart voor vrije verkoop of niet?

0   0  
Nacman

Na een ongelooflijk verkloot kut seizoen door nu ex naccers.
Nu met een frisse jonge selectie op naar de eredivisie we zullen er veel winnen maar ook wel een keer ongelofelijk op ons bek gaan maar zolang er noad en strijd is is het jullie vergeven.
Wat verlang ik naar het nieuwe seizoen
Sucses mannen hup nac

0   0  
Geelzwartwit

Lekker sfeertje zal dat straks geven.


Overigens vind ik het ergens ook aan de TD om ervoor te zorgen dat zijn medewerker Kali gewoon fit is en zijn taak als werknemer serieus neemt. In basis kan Kali echt wel een bruikbare speler zijn binnen dit team. Iets geeft mij het idee dat als je bij NAC niet in de pas loopt je er ook vrij snel uit ligt.

Zie wat ze bij (andere orde) Ziyech voro elkaar kregen. Die stelde zich redelijk buiten de ploeg, was uit vorm, terughoudend naar de media enz enz. en was tweede helft seizoen meest belangrijk en het plezier spatte eraf.

Taak aan de TD en daarop volgend de technische staf!

0   0  
Hotseknots

Fijn clubke NAC Breda, mijn clubke

Ook mooi dat iedereen weer enthousiast is. We moesten eind seizoen met jeugd verder, opnieuw beginnen, dan maar wat mindere jaren..,en kijk nu !!!!

We hebben niet genoeg kwaliteit wordt er weer geroepen...WTF willen we nu? We hebben een jeugdig elftal en ja uit alle landen en alle talen, so what!!! Ik sta op de banken voor spelers die voorruit voetballen en vechten. En ja die maken fouten....

Je kunt niet en de jeugd en meteen resultaat, anders moet je de top jeugd overal halen en dat geld is er niet. Met eigen jeugd zul je niet meteen spelen voor de ere...simpelweg niet goed genoeg...dus ik begrijp d’n Tom, geen city met daarbij NAC aankopen maar andersom. Basis is er, nu nog 2 leuke city spelers en in elke linie een ervaren man.

En Ella moet gewoon verkocht worden, dat is mooi geweest. Voor beide partijen beter. Liever een jeugdspeler en dan een goede ervaren man van midden twintig erbij. Geen dertiger, of een echte goede...

Hup NAC

0   0  
Sia

Wat hebben wij een voetbalclub hier tussen Mark en Aa!

0   0  
Cees

Geweldig die achterban, als men het in Breda toch eens structureel goed op orde zou krijgen. Als dat toch eindelijk eens een keertje wilde lukken. Daar bedoel ik mee een “vaste” plaats in de Ere Divisie, zo rond plek tien. Vijfentwintigduizend seizoenkaarten, of meer, het zou zomaar geschieden, dus een groter stadion. Maar ja, dat “structureel” goed voor elkaar krijgen? Verder zou het op allerlei anderen fronten ook als een magneet gaan werken. Oh, oh, wat voor een boost zou dat geven!

0   0  
Tico

@Hotseknots

Precies zoals ik er over denk!
Heerlijk zeg, heb er weer volop zin in!

0   0  
Sjef de gevulde koek

Misschien domme vraag en heb ik het niet gezien. Maar waar is die teller voor op de site ?

0   0  
sanderson

@Sjef

Vroeg het me ook af. Nieuwe site BSR?

0   0  
Wanny

@ Cees

Met een vaste plaats rond plek 10 ga je denk ik geen 25.000 seizoenkaarten verkopen. Dan wordt het op een gegeven moment weer saai, omdat er niks op het spel staat.

Als NAC de positie van AZ of Utrecht had zou het wellicht wel kunnen.

0   0  
Rubenac

Structureel in orde, graag!
25000 man, no thnx!
We hebben “maar” een kern van maximaal 15000/16000 echte supporters.
Daarmee doel ik op mensen die gaan , om beleving en echt houden van de club.
Mensen die het financieel niet kunnen betalen, persoonlijke/werk omstandigheden daar gelaten.
Daarbij hoeven er echt geen 10000 gloryhunters bij te komen,die alleen maar komen voor de az/Utrecht beleving.
Dit zal de sfeer niet ten goeden komen.
Sfeer is niet te koop

0   0  
Wanny

@ Rubenac

In 1996 toen we net in het nieuwe stadion speelden, zaten er meestal 12 a 13.000 toeschouwers (eredivisie). Nu zitten er in de eredivisie meestal dik 18.000.

Ik heb niet de indruk dat de sfeer daaronder heeft geleden. Onder die 5.000 " nieuwe" zullen sfeermakers zitten, maar ook rustige supporters die gewoon een potje voetbal kijken.

NAC is met de jaren gewoon gegroeid qua achterban en dat zou zich doorzetten als het sportief crescendo gaat.

0   0  
Ivo

Is onderzoek naar gedaan, groei naar 20.000 structureel zou mogelijk zijn als NAC sportieve stap zet naar middenmoot eredivisie. Ook qua sponsoring moet er meer uit te halen zijn.

Maar dat is door vrij structurele wanprestaties nu niet haalbaar.

0   0  
Bartesi

Goede aanvallende middenvelder. Bij voorkeur met body.

Maar nog belangrijker een leider als centraal of verdedigende middenvelder. Lijnen uitzetten, coachen en wedstrijd aanvoelen.

Deze 2 posities zijn zwaar onder bezet in kwaliteit. En dan doen ik op de kwaliteit die nodig is om top 3 te draaien.

Zonder deze 2 posities goed in te vullen is je as niet goed genoeg. Of je nu wel of geen oefenpotjes wint, kwaliteit is nodig om maar in de buurt te komen van de promotieplekken.

0   0  
Rubenac

@ wanny

Klopt , wanneer we eredivisie spelen.
Wanneer we afzakken en wat ik dan ook als een iets hogere graad meter zie, kom ik op die 15000.

De sfeer is soms best dramatisch en word hier ook meermaals aangegeven.
Vergelijkbaar met vele andere clubs is dit dan nog steeds een dikke prima.
Vooropgesteld dat je een wisselwerking tussen spelers en publiek moet creeeren.

Ik ben ervan overtuigd dat als we idd naar 25000 man gaan, de gehele NAC. Beleving voor mij en vele met mij, naar de ballen gaat.

De sfeer ontstaat uit ultieme passie voor je club

0   0  
Tante Annie

@bartesi, eigenlijk wel mee eens, maar ook de linksback en keeper hebben sowieso nog een versterking nodig

0   0  
Wanny

@ Rubenac

In het oude stadion was de sfeer ook niet altijd even fantastisch. Zoiets komt vaak spontaan, maar kan ook spontaan wegblijven. Dat is ook wat een echte voetbalsfeer kenmerkt.

90 minuten op een trommel slaan en standaard liedjes zingen ongeacht het vertoonde op het veld, is voor mij geen voetbalsfeer.
NAC-NEC in de play offs een paar jaar terug, dat is voetbalsfeer.

En het is altijd een kleinere groep die het aanjaagt, maar het unieke bij NAC is dat het snel overslaat op het hele stadion.

0   0  
Jan

Ben zo benieuwd hoe het kampioenelftal eruit komt te zien. Toeschouwers en entourage is wel ok, maar het draait toch echt om het vertoonde spel en kwaliteit van de spelers. Dat zou dan de basis moeten zijn voor toeschouwers, sponsoren, bestuur en organisatie.
De selectie voldoet nog niet aan de gestelde eisen.
Hopelijk worden er snel nieuwe versterkingen aangekondigd.
Hup Nac

0   0  
scheppioni

NAC ZAL NOOIT VERLOREN GAAN !

0   0  
Koek

Wat mij wel opvalt, vooral afgelopen jaar, is dat we zelfs met een vol huis vervallen in standaard liedjes ('ik moet zuipen', gaat m'n nekhaar van overeind staan..). Het echte opjagen en als supporter het gevoel hebben de wedstrijd te kunnen keren ben ik toch even kwijt geweest.

Ik ben blij dat mensen blijven komen, hoop alleen dat de klik met de selectie terug komt. Dat is het mooiste wat er als supporter bestaat en het enige wat een vol NAC stadion ook tot zijn recht laat komen.

Beetje kwaliteit erbij op het middenveld en de linksback positie en gas erop!

0   0  
Voorwaarts

@Koek

Wel een beetje met je eens, maar aan de andere kant.

De "opzweepliedjes" waren vaak ook het resultaat van een tackle van lurling rond het middel, het rennen van stipe, die ontzettend vroege goal in de playoffs en het keiharde werk tegen NEC.

Je hebt wat nodig om zo aan te moedigen en aan het begin van vorig seizoen was het ook echt wel aanwezig. Alleen herinnert men zich de afschuwelijke laatste 3 kwart.

0   0  
The Cosmic Gate

Als di nu eens volledig binnen zal dringen bij de selectie...bij wat voor een mooie club ze aan de slag mogen. En dan vooral WAT er KAN gebeuren als het allemaal loopt zoals gewenst enz ...

0   0  
Geelzwartwit

Totaal niet eens met het glory hunter verhaal en sat als er 25000 supporters zitten het ten koste van de sfeer zou gaan.

Welke glory???
En op basis van dat verhaal dat hoe meer supporters des te minder sfeer...dan zou dat ten opzichte van de tijd dat we met 2500 supporters in de eerste divisie naar NAC telstar stonden te kijken nu helemaal niks meer qua sfeer moeten zijn. Want dan zijn er nu dus 12.500 glory hunters bijgekomen?? Grote onzin wat mij betreft.

Het is zoals hierboven ook eerder aangegeven.
Als NAC gedreven voetbal laat zien, de wil om te winnen Dan slaat dat heel snel over op het publiek. En dat slaat dan weer heel snel over naar heel het stadion. En daardoor onstaat er een wisselwerking en het bekende moeilijke avondje NAC. En een stadion waar de tegenstander met vrees heen gaat.

Het begint bij NAC op het veld. Het is nooit anders geweest. John linford. Glenn Salmon. Peter Remie. Graham Arnold. Enz enz. Gasten die sleurden en bleven gaan en dat sloeg zo over op het publiek.
Afgelopen jaren hadden we voornamelijk Steijn Vreven met die passie en insteek maar ja die stond enkel aan de zijlijn.

Als het spel en de spelers is zoals we het graag zien nou kom dan maar op met die 25.000 supporters!! NAC het atletico Madrid van nederland. Heel heel graag!!

Ps. In de periode lokhoff Remie lammers pierre zaten er ook 16.000 met volle bak sfeer. Dus die groei naar 25.000 zou in deze tijd niet meer dan normaal moeten zijn. Daarnaast werd het huidige stadion destijds al gebouwd met het idee er een ring op te kunnen zetten (wat nu helemaal niet blijkt te kunnen? )

Koudekerke. 20 graden wisselend bewolkt biertje

0   0  
Voorwaarts

Een uitbreiding van het stadion zou zeker kunnen.

Sinds de bouw is het bewonersaantal van Breda (en omstreken) met ongeveer 16 tot 20% gestegen.
De stadioncapaciteit is in dezelfde tijd ongeveer 10% gestegen.

Er zijn nu dus minder plekken in het stadion per inwoner dan eerst, er is dus een kans dat nieuwe (in potentie) fanatieke supporters de afgelopen jaren geen plekje hebben gehad.

Het probleem met uitbreiden is de veiligheid (uitgangen en trappen) en servicecapaciteit (aantal wc's en barren). Hier kan zonder geld heel weinig aan veranderen, dus we zitten denk ik nog wel even op deze 19.000 plaatsen.

0   0  
Breda 1965

@Geelzwartwit...klopt helemaal wat je zegt

0   0  
Geelzwartwit

Ow en onder die 5000 supporters die mee gingen naar Newcastle waren ook een hoop glory hunters
En was de sfeer daardoor minder???

Hou toch op en aub hou ook op met de term cultheld en noad te uiten.

0   0  
Dutchbird

Geld zat voor twee ervaren spelers die dit team op sleeptouw kunnen nemen.

0   0  
Nac-till-I-die

Ik ben het volledig eens met @koek. Wij supporters moeten wat minder carnevallesk hebben en weer meer voor de spelers supporter. Liedjes als ik moet zuipen helpen dan natuurlijk niet. Gebruik nou eens liedjes die aanslaan op spelers waardoor ze net 5% extra kunnen geven.
@voorwaarts wat jij zegt klopt ook, maar het carnevalleske is al wel langer bezig dan 1 seizoen. Kan soms leuk zijn, maar persoonlijk zing ik spelers liever toe met hun eigen song (en dus niet voor elke speler eenzelfde song)
Dit kan ons jaar worden en dus moeten wij supporters godver alles geven voor ons NAC. Hup NAC

0   0  
Dutchbird

Bij ons in Breda een suggestie @Nac-till-I-die?

https://www.youtube.com/watch?v=FiueUedKRFE

Laad alle berichten na dit bericht in